ja kupiłam tydzień temu olej arganowy 3w1 z bielendy, bo na forach dziewczyny pisały ze pozytywnie działa na włosy, jak na razie efekt jest taki, że włosy mniej mi wypadają i są zdecydowanie bardziej lśniace
Szampony i odżywki do włosów
Napisano 28 grudnia 2015 - 11:58
Napisano 28 grudnia 2015 - 23:09
Odżywki tylko z Syossa
Ja się jakoś do tej firmy przekonać nie mogę.
Szampony od nich mi całkiem nie podpasowały
Napisano 29 grudnia 2015 - 14:47
@wloczykijka mnie również nie podpasowały żadne w sumie produkty z Sayosa. O ile odzywki ujdą to po szamponach mam łupież, a po lakierach i piankach siano.
Napisano 29 grudnia 2015 - 22:46
@Wisienkowa ja chyba jakąś farbę od nich miałam, ale średnia była...
Ja póki co i tak szukam czegoś co będzie dobrze nawilżać włosy
Napisano 06 stycznia 2016 - 01:47
Z szamponów lubię bardzo Pantene, Dove albo Elseve, z reguły kupuję je na zmianę żeby byla jakś odmiana. Ładnie ożywiają włosy i ich nie obciążają. A z odżywek lubię taki olejek arganowy w sprayu 3 w 1 z bielendy
Napisano 06 stycznia 2016 - 20:28
a czy słyszałyście cos o szamponie z bielendy? spa afryka? jakis szampon błotny z glinką??
z bielendy znam kremy, balsami itp, i wiem, że są dobre, ale o szamponie po raz pierwszy słyszę, ktoś coś?
Napisano 07 stycznia 2016 - 22:04
@RóżaNiecko znam tylko maskę z błota, która podobno jest dobra, ale nie testowałam...
Napisano 03 lutego 2016 - 13:34
Moje włosy są strasznie słabe,wypadają garściami
ciągle coś z nimi robie, żeby doprowadzic do fajnego stanu ale niestety ciężko przychodzi poprawa ![]()
Napisano 12 października 2016 - 21:29
Moj obecny zestaw: szampon-odzywka to Macadamia z Inoaru. Radzi sobie bardzo dobrze, chociaz wlosy mialam w nieciekawym stanie. Ogolnie chyba zostanie ze mną i moimi wlosami na dluzej ten zestawik ![]()
Napisano 31 stycznia 2017 - 01:25
Jeżeli chodzi o porost włosów do dobra jest podobno odżywka Jantar z bursztynem, jeszcze sama nie próbowałam... Oprócz tego odżywki i maski Biovax bardzo dobrze wpływają na kondycję włosa
Napisano 25 lutego 2017 - 13:06
ja kupiłam tydzień temu olej arganowy 3w1 z bielendy, bo na forach dziewczyny pisały ze pozytywnie działa na włosy, jak na razie efekt jest taki, że włosy mniej mi wypadają i są zdecydowanie bardziej lśniace
Hej, wydaje mi się, że nie warto wydawać pieniędzy na takie kosmetyki. Jak sprawdzisz skład to ten olej ma w sobie tyle oleju100% co kot napłakał. Do włosów możesz sobie kupić profesjonalny olej arganowy polecany przez fryzjerów- np. INOAR.
Napisano 30 marca 2017 - 00:41
Jesli serum z olejkiem arganowym to tylko z Waterclouds. Jest mega, mam po nim wlosy odzywione jak nigdy wczesniej
pieknie pachnie, jest z naturalnych skladnikow i starcza na bardzo bardzo długo!