Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#1061 calamartyna

calamartyna
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 28 grudnia 2015 - 11:58

ja kupiłam tydzień temu olej arganowy 3w1 z bielendy, bo na forach dziewczyny pisały ze pozytywnie działa na włosy, jak na razie efekt jest taki, że włosy mniej mi wypadają i są zdecydowanie bardziej lśniace

#1062 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 28 grudnia 2015 - 23:09

Odżywki tylko z Syossa

Ja się jakoś do tej firmy przekonać nie mogę.

Szampony od nich mi całkiem nie podpasowały

#1063 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 29 grudnia 2015 - 14:47

@wloczykijka mnie również nie podpasowały żadne w sumie produkty z Sayosa. O ile odzywki ujdą to po szamponach mam łupież, a po lakierach i piankach siano. 

#1064 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 29 grudnia 2015 - 22:46

@Wisienkowa ja chyba jakąś farbę od nich miałam, ale średnia była...

Ja póki co i tak szukam czegoś co będzie dobrze nawilżać włosy

#1065 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 06 stycznia 2016 - 01:47

Z szamponów lubię bardzo Pantene, Dove albo Elseve, z reguły kupuję je na zmianę żeby byla jakś odmiana. Ładnie ożywiają włosy i ich nie obciążają. A z odżywek lubię taki olejek arganowy w sprayu 3 w 1 z bielendy

#1066 RóżaNiecko

RóżaNiecko
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 06 stycznia 2016 - 20:28

a czy słyszałyście cos o szamponie z bielendy? spa afryka? jakis szampon błotny z glinką??

z bielendy znam kremy, balsami itp, i wiem, że są dobre, ale o szamponie po raz pierwszy słyszę, ktoś coś?

#1067 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 07 stycznia 2016 - 22:04

@RóżaNiecko znam tylko maskę z błota, która podobno jest dobra, ale nie testowałam...

#1068 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 03 lutego 2016 - 13:34

Moje włosy są strasznie słabe,wypadają garściami :( ciągle coś z nimi robie, żeby doprowadzic do fajnego stanu ale niestety ciężko przychodzi poprawa :(

#1069 alison90

alison90
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 12 października 2016 - 21:29

Moj obecny zestaw: szampon-odzywka to Macadamia z Inoaru. Radzi sobie bardzo dobrze, chociaz wlosy mialam w nieciekawym stanie. Ogolnie chyba zostanie ze mną i moimi wlosami na dluzej ten zestawik :)

#1070 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 31 stycznia 2017 - 01:25

Jeżeli chodzi o porost włosów do dobra jest podobno odżywka Jantar z bursztynem, jeszcze sama nie próbowałam... Oprócz tego odżywki i maski Biovax bardzo dobrze wpływają na kondycję włosa

#1071 ameliaa

ameliaa
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 25 lutego 2017 - 13:06

ja kupiłam tydzień temu olej arganowy 3w1 z bielendy, bo na forach dziewczyny pisały ze pozytywnie działa na włosy, jak na razie efekt jest taki, że włosy mniej mi wypadają i są zdecydowanie bardziej lśniace

Hej, wydaje mi się, że nie warto wydawać pieniędzy na takie kosmetyki. Jak sprawdzisz skład to ten olej ma w sobie tyle oleju100% co kot napłakał. Do włosów możesz sobie kupić profesjonalny olej arganowy polecany przez fryzjerów- np. INOAR.

#1072 koko87

koko87
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 30 marca 2017 - 00:41

Jesli serum z olejkiem arganowym to tylko z Waterclouds. Jest mega, mam po nim wlosy odzywione jak nigdy wczesniej :) pieknie pachnie, jest z naturalnych skladnikow i starcza na bardzo bardzo długo!