Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

suplementy i odżywki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
197 odpowiedzi w tym temacie

#61 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 29 listopada 2009 - 10:19

Dziewczyny a co sadzicie o napojach, ktore maja na celu wspomoc proces odchudzania :?: Wczoraj i w piatek stalam na promocji wlasnie takich napoi :-| Firma Olimp wypuścila na rynek Carni Line i Therma Line Drink nowosci, ktore zawieraja 2000mg w jedej butelce L-karnityny. Moim zadaniem jako hostessy bylo sprzedanie ich jak najwiecej . Musze wam powiedziec, ze po pracy az sie skusilam z ciekawosci na taki napoj kupilam sobie i Carni line i therma line. Sprobowalam therma line i okropienstwo <zleee></span> napoj w smaku okropnie gorzki. Myslalam ze zaraz go zwroce z powrotem <bleee></span> czulam sie jakbym pilam jakies lekarstwo a nie napoj <trojk1></span>
Carni Line jeszcze nie probowalam. Jakie macie nastawienie do takich napoi :?: Bo z tego co widzialam pracujac na promocji tych napoi to ludzie nie chca takich napoi kupowac. Chyba nie wierza w to , ze moga po nich schudnac

Załączone miniatury

• nn.jpg
  • sb.jpg

201407101662.png

#62 Myszka0602

Myszka0602
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 29 listopada 2009 - 16:52

Czy któraś z was brała kiedyś chrom plus? czy przyniosło wam to efekty? ile kg można z nim zrzucić? ćwiczyłyście przy tym? z góry dziekuje za odpowiedzi

#63 jagoa4

jagoa4
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 13:20

Karnityna jest dobra do spalania kalori ale trzeba ćwiczyć bo inaczej słabe są efekty :-)

#64 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 14:57

Po przeczytaniu tematu przypomnialam sobie ze ja tez kiedys lykalam Ananasa i wtedy schudlam najwiecej. Moglam nawet nie jesc pol dnia <bezradny></span>

Szukalam dzis tego Ananas Plus ale o dziwo nie moglam znalezc, wiec kupilam sobie zwyklego a do tego ananaska owoca :mrgreen:
Zobaczymy czy cos zadziala.
Wiem ze tamten byl dobry, ale nie pamietam czy to byl Plus czy nie, a na dodatek wtedy nie bralam tego regularnie i byly duze efekty.

Troszke zaluje ze nie poszukalam dalej tego Ananas Plus bo wyczytalam ze ma w skladzie procz ananasa tez blonnik i zielona herbate, a ten co kupilam to tylko sam ananas.

Mam taki:

Załączone miniatury

• ananas.jpg

#65 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 21:27

Mirabelka__22, a co dają takie tableteczki z ananasa? :) bo ja chciałabym schudnąć parę kilo, to może bym się w takie zaopatrzyła ;)

[ Komentarz dodany przez: Donn: 2009-11-30, 21:35 ]
o ananasie pisze na 2 i 3 stronce
moze warto przejrzec temat zanim sie zada pytanie

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#66 irma

irma
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 10:58

Tak l-karnityna sprawdza się jedynie przy regularnym treningu. ja mam direct i ćwiczę trzy razy w tygodniu. Taki normalny fitness

#67 tull

tull
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 23:20

Ha, ja też stosuję tą l-karnitynę od pewnego czasu:) Chodzę regularnie na siłownię i postanowiliśmy z kumplem, że czymś się wspomożemy;) I w sumie stosujemy od niedawna, ale efekty już widać w postaci tego, że tłuszcz się spala naprawdę w niesamowitym tempie... W sensie wypaca się w trakcie wysiłku niezłe ilości;)

#68 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 15:25

moja koleżanka uzywa błonnik i mówi ze niechce jej sie po nim jesc i ma lepsza przemiane materii... niestety nie znam firmy ale poprosiłam zeby kupila mi taki sam bo bardzo go zachawalała :) a w okresie świąt przyda sie cos takiego :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#69 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 15:41

Ja kiedys bralam blonnik i na mnie nie za bardzo zadzialal <bezradny></span>

#70 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 15:46

Ja kiedys bralam blonnik i na mnie nie za bardzo zadzialal <bezradny></span>

moze to zalezy tez od tego jakiej firmy... <hmmm1></span> bo ona go sobie bardzo zachwala :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#71 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 16:49

temat o błonniku:
blonnik-vt4453.htm
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#72 meren_re

meren_re
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 08:43

Brałam kiedyś Bio CLA z zieloną herbatą, moja znajoma ładnie schudła, ja średnio :)

#73 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 13:52

ja mam L Carnitynę w Succes Body ->

niesttey póki co dostepne sa tylko w sieci i w pojedynczych aptekach.

Co do Ananasa- on jets bardzo pomocny w odchudzaniu, jako owoc zawiera dużo różnych substancji wpsomagających chyba przemiane materii- ale reki nie dam sobie uciąć.

Załączone miniatury

• Success_Body_Amp_4a9af8503fdf0_90x90.jpg

Mruczę więc jestem :)

#74 żaba

żaba
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 17:33

Lecytyna tez ma swoje miejsce w całym etapie odchudzania.

#75 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 14:53

Ja zazywam l-karnityne direct. Fakt, ze cwicze tez codziennie. Jestem bardzo zadowolona z efektow.

#76 jagoa4

jagoa4
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 12:17

Ja używałam Lineę i zminiejszyła apetyt,kapsułki z zieloną herbatą mało na mnie podziałały,ale za to świetnie oczyszczają organizm.

#77 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 13:19

Ja jakos nie wierze w wiekszosc tych specyfikow.Owszem pomoga byc moze usunac wszelkie toksyny z naszego organizmu,ale jak sie czlowiek sam nie zawezmie i nie zacznie cwiczyc oraz nie zmieni sposobu zywienia to nici z tego.Taka jest moja opinia. :-)
Kiedys zazywalam L-karnityne,ta akurat dzialala w polaczeniu z cwiczeniami.Ale to sa wyjatki ,jesli chodzi o wszelkie suplementy.

#78 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 21:25

L-karnityna dziala, bo jest naturalnym skladnikiem organizmu. Zazyta wczesniej, przed cwiczeniami, redukuje niedobory w trakcie.

#79 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 stycznia 2010 - 22:37

"Krople b-01 to ekstrakt z trzech ziół: mięty, melisy i kopru włoskiego.
Tajemnica skuteczności kropli tkwi w odpowiednich proporcjach skladników.

Mięta - reguluje i przyspiesza przemianę materii, wpływając na produkcję soków trawiennych.

Melisa - ma właściwości uspokajające oraz zmniejsza napięcie i stres, które są jedną z przyczyn kompulsywnego jedzenia.

Koper - włoski zapobiega wzdęciom i wpływa na perystaltykę jelit.

Rewolucyjne krople.

Krople b-01 to preparat wykorzystujący działanie wszystkich wymienionych ziół w zgodzie z prawami homeopatii.
Receptura kropli b-01 została opracowana w Niemczech. Na rynku niemieckim krople b-01 obecne są od roku 2000. Ich skuteczność potwierdzają także klienci w Holandii, Belgii, Szwajcarii oraz od 1,5 roku w Polsce.

Jak działają?

Krople b-01 stosuje się w ilości 4-5 kropli na 1 litr wody źródlanej, mineralnej niegazowanej lub niesłodzonego soku owocowego.

1 opakowanie kropli wystarcza na 2 miesiące codziennego stosowania.

Krople przyjmowane wraz z zalecaną ilością płynu przyspieszają diurezę i tym samym oczyszczanie organizmu z toksyn.

Po tygodniu picia wody z kroplami można zauważyć wyraźny spadek nadmiernego apetytu.

Następuje stopniowe uregulowanie przemiany materii, zauważalny jest wyraźny spadek apetytu na słodycze.

Dodatkowym efektem picia wody z kroplami b-01 jest zmniejszenie płytkich zmarszczek i lepsze nawilżenie skóry.

Krople b-01 nie mają żadnych skutków ubocznych, są całkowicie bezpieczne, posiadają aktualne atesty ze stacji sanitarno-epidemiologicznych oraz Instytutu Zielarstwa i Ziołolecznictwa.
Do obrotu na rynku polskim dopuszczone są przez Glównego Inspektora Sanitarnego.

Średni spadek wagi przy systematycznym stosowaniu kropli b-01 to 3-4 kg w ciągu miesiąca.
Jest to utrata bezpieczna dla organizmu, nie wywołująca zaburzeń krążenia i nie wpływająca na gospodarkę hormonalną.

Niewątpliwą zaletą kropli b-01 jest brak występowania efektu jo-jo, co potwierdzają badania oraz opinie użytkowników tego rewelacyjnego produktu."
źródło:internet

spotkałyście się z jakimiś opiniami n/t tych kropli?bo się tak zastanawiam...
naforach zdania podzielone, niektórzy twierdzą że są efekty, niektórzy że nie.. <bezradny></span>

#80 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 09:11

Ja zazyalam tylko te l-karnityne direct, o kroplach nigdy nie slyszalam. A l-karnityna swietnie dziala, tylko musi byc zazywana 30 min. przed treningiem.