Nie przeczytałam wszystkich postów w tym temacie dlatego mogę się powtórzyć, ale myślę, że będzie to wybaczalna powtórka, ponieważ ja odkryłam ŚRODEK CUD na zrzucenie sporej ilości kg bez wyrzeczeń i bez późniejszego efektu jojo...
A więc do rzeczy..przeczytałam kiedyś w necie pozytywne opinie o tabletkach ZELIXA...
byłam na tle zdesperowana, że postanowiłam zaufać im...i co się okazało, że są rewelacyjne..
Dzięki tym tabletkom w przeciągu miesiąca ! schudłam 11kg!Bez stosowania dodatkowych diet i uprawiania sportu (zażywałam tą słabszą zelixę 10mg, dostępne są też 15mg..) Możecie mi nie wierzyć, ale na dzień dzisiejszy mogę przesłać wam zdjęcia z przed i po kuracji...aktualnie ważę 47kg przy wzroście 162cm...ważyłam 58kg...Początkowo schudłam 14kg ale te 3 kg przytyłam po skończeniu brania tabletek...
Skutki uboczne?Z tego co czytała na forum były przypadki, że kobiety były bardziej nerwowe oraz zwiększyło zię pragnienie (na picie napojów...) U mnie wystąpił ten drugi objaw...Strasznie chcialo mi się pić i potrafiłam wypić ok 5l wody...ale zaszkodzić mi to nie zaszkodziło;)jedynie przeczyściło organizm z toksyn...