Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

suplementy i odżywki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
197 odpowiedzi w tym temacie

#81 Qeen

Qeen
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 12:43

Witajcie;)
Nie przeczytałam wszystkich postów w tym temacie dlatego mogę się powtórzyć, ale myślę, że będzie to wybaczalna powtórka, ponieważ ja odkryłam ŚRODEK CUD na zrzucenie sporej ilości kg bez wyrzeczeń i bez późniejszego efektu jojo...

A więc do rzeczy..przeczytałam kiedyś w necie pozytywne opinie o tabletkach ZELIXA...
byłam na tle zdesperowana, że postanowiłam zaufać im...i co się okazało, że są rewelacyjne..;) FAkt jest to produkt dostępny na receptę, ale każdy lekarz rodzinny takową wystawi bądź poszperajcie w necie wpisując zelixa bez recepty np w wyszukiwarce google...wiem, że są sprzedawane...bodajże po 70zł/opk...

Dzięki tym tabletkom w przeciągu miesiąca ! schudłam 11kg!Bez stosowania dodatkowych diet i uprawiania sportu (zażywałam tą słabszą zelixę 10mg, dostępne są też 15mg..) Możecie mi nie wierzyć, ale na dzień dzisiejszy mogę przesłać wam zdjęcia z przed i po kuracji...aktualnie ważę 47kg przy wzroście 162cm...ważyłam 58kg...Początkowo schudłam 14kg ale te 3 kg przytyłam po skończeniu brania tabletek...

Skutki uboczne?Z tego co czytała na forum były przypadki, że kobiety były bardziej nerwowe oraz zwiększyło zię pragnienie (na picie napojów...) U mnie wystąpił ten drugi objaw...Strasznie chcialo mi się pić i potrafiłam wypić ok 5l wody...ale zaszkodzić mi to nie zaszkodziło;)jedynie przeczyściło organizm z toksyn...

#82 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 13:43

Tabletki -cud?Oj nie ma jak cwiczenia i dieta.Dzieki cwiczeniom nabierze sie chociaz ladnych kształtow,a tu łykajac jakies tam tabletki,napewno są skutki uboczne.Ja osobiscie nie ryzykowałabym swojego zdrowia na takie eksperymenta.Sorry,ale to nie dla mnie. <bezradny></span>

#83 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:02

Zelixa? To coś jak Meridia, zdaje się? W życiu bym tego nie wzięła, za dużo możliwych skutków ubocznych. Zresztą kiedyś je trzeba odstawić i co potem?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#84 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:15

W życiu bym tego nie wzięła, za dużo możliwych skutków ubocznych

ja znalazłam taki ogólny opisskutków ubocznych, nie brzmi jak zachęcenie to spróbowania :-/

Możliwe skutki uboczne: Bardzo często występuje utrata apetytu, zaparcia (a w związku z tym nasilenie dolegliwości związanych z hemoroidami), ponadto suchość w jamie ustnej, bezsenność, ból i zawroty głowy, zaburzenia czucia (np. uczucie mrowienia w palcach), niepokój, zwiększona potliwość, zaburzenia smaku. Często obserwowano kołatanie, szybką akcję serca i zwiększenie ciśnienia tętniczego. W czasie stosowania leku należy więc kontrolować regularnie ciśnienie tętnicze krwi i tętno. W przypadku wzrostu pomiarów skontaktuj się z lekarzem. Lek należy odstawić u pacjentów z poddającym się leczeniu nadciśnieniem tętniczym, u których stwierdzono podczas dwu kolejnych pomiarów wzrost ciśnienia powyżej 145/90 mmHg. Leki działające na ośrodkowy układ nerwowy mogą upośledzać zdolność oceny sytuacji i myślenia lub sprawność ruchową. W trakcie stosowania sybutraminy może wystąpić pogorszenie zdolności prowadzenia pojazdów mechanicznych i obsługi urządzeń będących w ruchu.

źródło: internet
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#85 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:32

Zelixa? To coś jak Meridia, zdaje się?

tak dokładnie, zelixa to polska meridia...

a ja tam niewiem.. niby dużo skutków ubocznych ale ja bym może była skłonna spróbować <bezradny></span>

Zresztą kiedyś je trzeba odstawić i co potem?

no potem to tylko dbasz o to żeby utrzymać wage

Qeen,jak długo brałaś te tabletki?

#86 Qeen

Qeen
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20 stycznia 2010 - 16:49

Ja nie miałam nic złego na myśli polecając ten produkt...
Ja schudłam bo bardzo tego chcialam dlatego też nie spoglądałam na skutki uboczne...
Na szczęście nic mi się nie stalo...

Waga od pół roku taka sama a jem wszystko na co mam ochotę...
Po odstawieniu tabletek faktycznie przytyłam 3kg ale 11 i tak byłam do tyłu;)

#87 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 21 stycznia 2010 - 09:45

Jak ktos tak lubi... Moim zdaniem cwiczenie jest podstawa. Gdyby wszyscy sie ruszali tak, jak do tego sa przystosowane nasze organizmy, nie byloby problemow z nadwaga ;).

#88 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 03 lutego 2010 - 13:57

A propos Meridii i podobnych świństw.

Europejska Agencja Leków (EMA) zaleciła zawieszenie pozwoleń na sprzedaż sybutraminy, składnika popularnych leków wspomagających odchudzanie - poinformowało ministerstwo zdrowia na swojej stronie internetowej. W związku z tym, że substancja może być niebezpieczna dla zdrowia, z aptek znikają leki zawierające ten szkodliwy składnik.

Z analiz bezpieczeństwa przeprowadzonych przez Europejską Agencję Leków wynika, że ryzyko związane ze stosowaniem leków zawierających sybutraminę jest większe niż korzyści. Jak wskazują badania, leki z tą substancją mogą zwiększać ryzyko doznania udaru mózgu czy zawału serca. Poza tym analiza leków z sybutraminą pokazuje, iż zmniejszenie masy ciała uzyskane dzięki jej stosowaniu jest niewielkie i po odstawieniu leku może się nie utrzymać.

Leki zawierające sybutraminę zostały dopuszczone do obrotu w Unii Europejskiej pod nazwami: Afibon, Ectiva, Lindaxa, Meissa, Meridia, Minimacin, Minimectil, Obesan, Sibutral, Sibutril, Siluton, Sitrane, Redoxade, Reductil, Zelixa i Zelium. 

Są one stosowane wraz z dietą i programem ćwiczeń w celu pobudzenia utraty masy ciała u pacjentów otyłych i cierpiących na nadwagę, u których stwierdza się także inne czynniki ryzyka, takie jak cukrzyca typu 2 czy dyslipidemia (nieprawidłowe stężenie tłuszczów we krwi).

Z komunikatu ministerstwa zdrowia wynika, że lekarze nie powinni już przepisywać, a farmaceuci wydawać tych leków. Z kolei pacjenci przyjmujący obecnie sybutraminę powinni w najbliższym dogodnym dla nich terminie umówić się na wizytę u lekarza, aby omówić z nim alternatywne metody odchudzania. Pacjenci, którzy zechcą odstawić lek, zanim skontaktują się z lekarzem, mogą to uczynić w każdej chwili.
zrodlo: wp.pl

Bardzo się cieszę, ze dziewczyny przestaną się tym truć.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#89 bikini

bikini
  • Użytkownik
  • 155 postów

Napisano 10 lutego 2010 - 09:49

Ja tez. Takie "leki" powinny juz dawno byc wycofane. Najwazniejsze, to motywowac sie do ruchu.

#90 Marcineczek

Marcineczek
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 03 marca 2010 - 23:15

Specyfik z Olimpu - Thermo speed nieźle działa ;) człowiek się poci tak że hej ;D szkoda tylko że nie tylko w czasie treningu <lol></span>

#91 Asieńka

Asieńka
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 11 marca 2010 - 16:08

Ja aby schudnąć dużo ćwiczę staram się mniej jeść (nie zawszę się to udaję) ograniczam zazwyczaj ograniczam do 1200 kalorii dziennie
oraz zażywam taki suplement o nazwie chitinin.
Ogranicza on wchłanianie tłuszczu przez organizm.
Dzięki takim działaniom zrzucam w miesiąc około 4-6 kilogramów
Bez wyrzeczeń

#92 Magiczna87

Magiczna87
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 25 maja 2010 - 12:07

Stosowałam lineę ale się zawiodłam, nie było niestety żadnych efektów, teraz zamierzam spróbować therm line

#93 mushroom

mushroom
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 09:55

ja się właśnie zastanawiam nad suplementacją, odżywiam się dobrze nie jem fastfoodów ale efekty odchudzania nie za bardzo mnie zadowalają. Myślę o OLIMP CLA Tonalin 1000, Olimp CLA z ZIELONĄ HERBATĄ plus L-KARNITYNA albo TREC L-Carnitine Gold

#94 VeGaS_16

VeGaS_16
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 08:25

Ja zaczęłam brać Therm Line 2 i jestem zachwycona.
schudłam 5 kg w tydzień:)

#95 brzydUla

brzydUla
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 11:49

pamiętajcie: zamiast l-karnityny lepsza sa fat burnery ze sklepow z odzywkami

[ Dodano: 2010-07-20, 09:35 ]
podsumowanie jednego z ostatnich wydań Faktów TVN:

L-karnityna = placebo :-D

#96 brunecia89

brunecia89
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 27 lipca 2010 - 21:41

Brzydula, też to oglądałam ostatnio w tv :-) ja zażywam fat burnera przed terningami czy aerobikiem. wprawdzie ostatnio sie zaniedbałam sie zaczne od tego tygodnia znow :-) kiedys brałam linee i bardzo fajnie na mnie działała byłam zachwycona szczególnie, że hamowała mi potrzebe zjedzenia słodkiego :-)
"Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie." P.Coelho

#97 karolinka_24

karolinka_24
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 16 sierpnia 2010 - 19:08

Stosuję Lineę i jestem bardzo zadowolona. W miesiąc schudłam 5 kg ćwicząc regularnie i regularnie się odżywiając. Zamierzam dalej stosować :))

#98 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 17 sierpnia 2010 - 09:05

Jeżeli chodzi o Linea, to również polecam. Mój brat przed ślubem zrzucił naprawdę sporo, zmiana była bardzo widoczna. Oczywiście jest to tylko wspomaganie, bo należy pamiętać o samej dieice, bez diety efektu by nie było.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#99 karolinka_24

karolinka_24
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 17 sierpnia 2010 - 14:10

Oczywiscie, ze nie wolno zapominac o diecie i cwiczeniach, ale warto bo efekty super :) Linea jest suplementem diety czyli ma wspomagac odchudzanie, a reszta w naszych rekach.

#100 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 września 2010 - 14:18

a ta Linea to na bazie zielonej herbaty??
ma uboczne ??
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim