Operacja plastyczna
Napisano 15 czerwca 2010 - 08:31
hmm Może wystarczy odpowiednio dbać o swoje ciało?Bo ogólnie się sobie podobam tylko z wiekiem moje ciało się zmienia i właśnie zaczynam to zauważać.
Napisano 11 października 2010 - 12:37
Chyba że naprawde miałabym z jakas czescia ciała problem ...np. nos. I to duży problem.
Ale dla kaprysu ? nigdy.
Napisano 11 października 2010 - 12:48
Napisano 11 października 2010 - 13:29
Napisano 11 października 2010 - 17:01
Napisano 11 października 2010 - 17:07

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 01 grudnia 2010 - 13:09
Napisano 01 grudnia 2010 - 17:48
Napisano 02 grudnia 2010 - 11:50
Chciałabym mieć większe i jędrniejsze piersi, ale w sumie jak bym miała dużo kasy to może operacja by nie była konieczna bo chodziłabym do salonu spa na zabiegi ujędrniające i odmładzające.
hmm Może wystarczy odpowiednio dbać o swoje ciało?Bo ogólnie się sobie podobam tylko z wiekiem moje ciało się zmienia i właśnie zaczynam to zauważać.
ja z rok temu zauwazylam ze moje piersi zaczyna traktowac grawitacja, smarowalam roznymi kremami ujedrniajacymi ale to nic nie dawalo jak wszystkie kremy 'cud' wiec wchodzilam na fora i kobiety polecaja zabieg mezo, to sa koktajle z witamin i musze powiedzec ze naprawde zauwazylam poprawe i moze to tylko moje wymysly ale wydaje mi sie ze sa ciut wieksze, moj facet potwierdza... nie drogie a efeeeekt...
Napisano 04 grudnia 2010 - 21:50
Napisano 12 grudnia 2010 - 11:06
ale ze nie posiadam funduszy jakos przezyje
Napisano 15 grudnia 2010 - 00:11
Napisano 21 lutego 2011 - 15:00
Zastanawiam się, czy w dzisiejszych czasach operacje plastyczne dalej są tematem tabu? Czy są uważane za coś złego lub nienaturalnego? Czy są uważane za niebezpieczne i kompletnie niepotrzebne? Jakie jest Wasze zdanie?
Napisano 21 lutego 2011 - 15:58
Napisano 21 lutego 2011 - 18:19
Są kobiety, które bardzo cierpią, bo czują się brzydkie, mają krzywy nos czy coś nie tak z twarzą. Wtedy operacja jest ok, bo to także pomaga na psychikę i poczucie wlasnej wartości. Znam dziewczynę, która ma bliznę na twarzy i strasznie to przeżywa, wpadła w depresję itd.
Druga strona medalu, to naładowane silikonem i kto tam wie czym jeszcze plastikowe lalki, które w ogóle siebie nie przypominają. Są sztuczne, ich uroda jest niemalże odrealniona. Tego zdecydowanie nie popieram.
Sam botoks też nie jest do końca taki wspaniały. Spójrzcie co się stało z twarzą Meg Ryan. Zreszta zastanawiam się jakby wyglądała Cher bez tych operacji
Napisano 22 lutego 2011 - 08:39
halynka właśnie moim zdaniem niepotrzebnie tyle osób mówi o skutkach ubocznych, inne powtarzają za nimi tak na prawdę nic nie wiedząc na ten temat. Otóż aktualne badania pokazują właśnie, że ani powiększanie piersi, ani botox nie są niezdrowe, jak do tej pory uważano. Niebezpieczeństwo jest jedynie wtedy, kiedy nie wykonasz operacji u lekarza, tylko u oszusta. Albo wtedy, gdy przesadzisz. Wszystko trzeba robić z rozsądkiem.
Mikula w pierwszym przypadku przyznaję Ci rację bezdyskusyjnie. Ale do niego dodam kobiety(i mężczyzn) którzy cierpią czasem nie z powodu blizny, a np krzywego nosa, odstających uszu itp. W szkole, potem w pracy, zaniża to poczucie własnej wartości.
Jeśli chodzi o drugi przypadek, sama mam silikonowe wkładki, ale nie mam wielkich i nienaturalnych piersi. Przeciwnie. Kiedyś byłam płaska jak deska, nie miałam piersi teraz mam średniej wielkości, kształtne piersi. Wyglądają i w dotyku są bardzo naturalne
Napisano 24 lutego 2011 - 17:51
Napisano 24 lutego 2011 - 20:57
Napisano 11 kwietnia 2011 - 19:17
Ja kiedyś chciałam zrobić sobie operację
Myślałam o plastyce brzucha
Ale chyba nie zdecydowałabym się jednak na taki krok...
ja również kiedyś/a może i nawet teraz chciałbym zrobić ale co do czego by przyszło to bym się NIE zdecydowała. w dzisiejszych czasach operacje traktowane są jak szczepionka, na potęgę się robi jak by to był zwykły zabieg ale nikt nie patrzy na to że to poważna operacja, dlatego NIE poszłabym pod skalpel
chciałam zrobić sobie brzuch ale jak naczytałam się negatywnych opinnii to wziełam się za siebie, lepszy jest sport, odżywianie
jest taki program "chirurgia plastyczna" na TLC gdzie grubasy poddają się bajpasowi żołądka a później pod skalpel aby nadmiar skóry usunąć ..żal i śmiech na sali ..nie chce myśleć co się dzieje w środku organizu - wątroba, serce, nerki