Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Operacja plastyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
331 odpowiedzi w tym temacie

#221 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 11:35

Ja myślałam, że powiekszyc sobie biust. Z c na d/e ale mój K stwierdził że jestem jeszcze młoda i moje piersi dorosną do tego rozmaru haa :D
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#222 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 09:55

Ja moze w przyszlosci zdecyduje sie na botox.Za nic w swiecie nie zgodzilabym sie na uzycie skalpela,nawet gdybm straszyla wygladem!
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#223 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 10:15

Teraz coraz więcej jest metod nieinwazyjnych, Macrolane dla piersi, Radiage na wyszczuplanie i podciąganie, zabiegi laserowe, mezoterapia bezigłowa, pole magnetyczne i takie tam inne metody bez bólu i bez skalpela :)

#224 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 10:18

Ale mimo wszystko jakos mnie to nie przekonuje <bezradny></span>
Dołączona grafika

#225 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 10:23

Wiem, ale to tylko takie info, ze można teraz powiększyć, wymodelować sobie piersi w bardzo naturalny sposób.

#226 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 10:37

no tak .Piersi to moze jeszcze bym dala przerobic odrobinke,ale twarzy raczej nie.Balabym sie efektu.a jakby cos sknocili?Zdarza sie.Poza tym skad tyle kasy nabrac???? ;-)
Dołączona grafika

#227 bella10

bella10
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 18:29

No tak, pieniądze to jedno, fakt. Ja też osobiście wybrała bym jakąś metodę nieinwazyjną, o których była mowa, a co do twarzy to przecież i są preparaty całkowicie wchłanialne, a można też przeszczepić własną tkankę tłuszczową, wypełniając zmarszczki, co też daje fajny efekt , no i materiał biologiczny, własny. Można się przy okazji z innego miejsca pozbyć ;-)

#228 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 19:34

operacje plastyczną bym sobie zrobiła gdybym była oszpecona np przez jakiś pożar czy coś aloe tak o dla własnej zachcianki to raczej bym się nie zdecydowała....mimo, że moje ciało i sylwetka nie są idealne..
szczęście ma smak truskawek :D :D

#229 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 17 lutego 2010 - 17:36

bella10, teraz z innego miejsca pozbyć się tłuszczu to też bezinwazyjnie można, za pomocą mezoterapii, ech jak ta medycyna poszła do przodu, niedługo będą tylko takie body conturingi bez zastosowania skalpela :)

#230 bella10

bella10
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 17 lutego 2010 - 19:05

Ano właśnie dlatego że jest tyle opcji i możliwości ważny jest rozsądny wybór. Ja myślę że generalnie u nas jeszcze bardzo sceptycznie podchodzi się do operacji, a przecież nie do końca trzeba od razu jakieś radykalne zmiany stosować , niestety z tym się to głównie kojarzy. Czasem drobna korekta, poprawa opadających kącików oczu lub ust znacząco poprawia wygląd i samopoczucie.

#231 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 15:57

wczoraj czytałam ze we włoszech chca wprowadzic zakaz operacji plastycznych piersi dziewczyn do 18 roku zycia , chyba ze z powodów zdrowotnych. To straszne ze juz tak mlde dziwczyny maja takie priorytety , ze trzeba prawo wprowadzac. <bezradny></span>
ja nic w twarzy bym nie poprawiła , nawet jak sie zestarzeje < gdybym sie bała zmarszczek to uzywałabym duzo ilosci kosmetyków do twarzy a tego nie robie>
jsli juz to dla włąsnego komfortu psychicznego mogłabym za 20 lat zrobic biust , jesli miałabym dzieci i odbiłoby sie to na nim.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#232 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 16:10

jsli juz to dla włąsnego komfortu psychicznego mogłabym za 20 lat zrobic biust , jesli miałabym dzieci i odbiłoby sie to na nim.

eee a po co ci w wieku 50 lat łady biust :P
już go chyba jakoś specjalnie pokazywać nie będziesz :P szkoda kasy.

ja newer :!:

#233 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 20 lutego 2010 - 16:18

ja nic w twarzy bym nie poprawiła , nawet jak sie zestarzeje < gdybym sie bała zmarszczek to uzywałabym duzo ilosci kosmetyków do twarzy a tego nie robie>

Duża ilość kosmetyków to wielki błąd, bo nawet nie wiesz, że codziennie wcieramy w swoje ciało 500 różnych chemikaliów, i to tak podczas codziennych zabiegów można wywołać przedwczesne starzenie się skóry i zwiększające ryzyko wystąpienia raka. Także nie wiem czy jakiś zabieg nie byłby lepszy niż tona chemii w ciele.

#234 omka

omka
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 23 lutego 2010 - 14:42

Nie odczuwam potrzeby ingerencji chirurga w moje ciało - pewnie, chciałabym mieć mniejszy nos, większe usta, mniej tłuszczu, większe oczy itd. Ale nie sądzę, że jest ze mną aż tak źle, żebym musiała iść na operację. Na tyle jeszcze siebie akceptuję. W szczególności, że rozwój medycyny estetycznej pozwala na poprawienie wielu rzeczy w nieinwazyjny sposób. Ostrzykiwanie twarzy kwasem hialuronowym pozwala na powiększenie ust, uwypuklenie kości policzkowych, zmniejszenie zmarszczek. Po co zaraz skalpel? Skoro wiele poprawek można zrobić zabiegiem 20 minutowym?

#235 bella10

bella10
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 24 lutego 2010 - 17:34

wczoraj czytałam ze we włoszech chca wprowadzic zakaz operacji plastycznych piersi dziewczyn do 18 roku zycia , chyba ze z powodów zdrowotnych. To straszne ze juz tak mlde dziwczyny maja takie priorytety , ze trzeba prawo wprowadzac. <bezradny></span>

Magdaaaaa, z tym zakazem operacji o czym piszesz to troszkę racja, bo przecież młody organizm jeszcze się rozwija, a moim zdaniem to decyzja o zabiegu powinna być w pełni świadoma i odpowiedzialna, co w tym wieku nie zawsze jest możliwe, gdy prędzej dbamy o wygląd , niż o to jakie mogą być konsekwencje. Co do kremów to ja jednak wolała bym jakiś nieinwazyjny zabieg, bo tu przynajmniej wiemy co jest wstrzykiwane, a w kremach gdzieś czytałam że jest tyle chemii która trafia do tkanek że często wcale takie dobre to to nie jest.

#236 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 24 lutego 2010 - 17:48

Co do kremów to ja jednak wolała bym jakiś nieinwazyjny zabieg, bo tu przynajmniej wiemy co jest wstrzykiwane, a w kremach gdzieś czytałam że jest tyle chemii która trafia do tkanek że często wcale takie dobre to to nie jest.

a myślisz ze to co ci wstrzykują to witaminy ? ja bym chyba jednak wolała krem <bezradny></span> bardziej bym się obawiała wstrzykiwania niż kremowania.

ja raczej nie zrobiłabym sobie operacji plastycznej...

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#237 omka

omka
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 24 lutego 2010 - 20:36

Co do ostrzykiwania i kremowania: w pewnym momencie kremy nie pomagają. Np. w przypadku kremów z kwasem hialuronowym, ten nie zdąży dotrzeć do miejsca, w którym ma działać, bo się "rozpada". Równie dobrze możemy nic nie robić. Natomiast w przypadku wypełnienia, kwas układany jest dokładnie tam, gdzie trzeba i może działać. Może dla niektórych jest to zbyt drastyczne rozwiązanie, ale obok botoxu (i ostatnio wypełniania własnym tłuszczem) skuteczne w walce z już istniejącymi zmarszczkami. Kremu przecież używamy po to, żeby się nie robiły nowe (przecież nie wymaże tego, co już jest...)

#238 wsooo

wsooo
  • Użytkownik
  • 245 postów

Napisano 17 marca 2010 - 23:51

ja zrobiłabym sobie operację powiększenia piersi i zastanawiam się nad tym bardzo poważnie, mam biust 70B i jakiś taki malutki mi się wydaje, mój mąż mówi, że jest piękny i jemu pasuje ale ja jakoś psychicznie źle się z tym czuje i sama nie wiem co mam robić, ale poddałabym się temu zabiegowi

#239 PAMP

PAMP
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 12 czerwca 2010 - 23:02

Mam małe piersi (mam 75B), jak bym miała kasę to na pewno bym powiększyła do C, mimo tego, że mój Ł twierdzi że są idealne.
Lubię chodzić bez stanika, ale niektóre bluzki spłaszczają mi biust.
Chciała bym żeby były większe i jędrne.

#240 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 13 czerwca 2010 - 07:59

Ja teraz nie zrobiłabym sobie zadnej operacji plastycznych, boję się szpitali, igieł, bólu pooperacyjnego, ale gdybym była po jakimś wypadku lub urodziłabym sie z jakimiś wadami to na pewno chciałabym wtedy zrobić.
Dołączona grafika