Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Operacja plastyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
331 odpowiedzi w tym temacie

#261 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 15:33

Ja chciałabym zrobić sobie operację plastyczną korygującą nos- który jest moim największym kompleksem. To jakiś dramat. I pewnie po urodzeniu dzieci (planuję co najmniej dwójkę) chciałabym poprawić sobie kształt biustu. Ponoć można je ujędrnić samymi zastrzykami- nie potrzebna jest operacja.
Mruczę więc jestem :)

#262 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 12:56

Ja chciałabym poprawić sobie kształt biustu. Ponoć można je ujędrnić samymi zastrzykami- nie potrzebna jest operacja.

wypełnienie kw. hiaur. ale jest to bardzooo kosztowne i trzeba z tego co pamiętam, co pół roku poprawiać gdyż kw. 'usieka' z ciała
Dołączona grafika

#263 ewka85

ewka85
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 01 maja 2011 - 08:10

z chęcią odessałabym sobie tłuszcz z brzuszka :)
ale wiem, że nigdy się na to nie odważę.
robię codziennie brzuszki i czekam na cud :)

#264 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 maja 2011 - 13:16

/robię codziennie brzuszki i czekam na cud :)

dosłownie CUD tylko pomoże :evil:

ja ani nie jem słodyczy, ćwiczę, jestem szczupła i kratki nigdy nie będę mieć chyba , że jakiś cud pomoże

łudziłam się przez jakieś 3 lata starań ale nic <bezradny></span>
Dołączona grafika

#265 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 29 maja 2011 - 10:12

A ja ujędrniłabym sobie piersi. Nie powiększyła a ujędrniła. Są ponoć takie zastrzyki.

Ale to dopiero po ciąży.
Mruczę więc jestem :)

#266 Al0e

Al0e
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 08:21

Hej :)
No ja osobiście nie zgodziłabym się na żadną operację plastyczną ponieważ wychodzę z założenia , że będę taka jaką mnie bóg stworzył :) Życzę powodzenia i pozdrawiam :)

#267 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 17:31

No ja osobiście nie zgodziłabym się na żadną operację plastyczną ponieważ wychodzę z założenia , że będę taka jaką mnie bóg stworzył :)

nie wierzę do końca w to a czy nadal byś nie zrobiła gdybyś przytała 100kg, żadne diety by nie pomagały nic a nic jedynie możliwość operacji ? to tylko przykład czysto teoret.
Dołączona grafika

#268 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 19:48

Ja się sobie podobam i nie zgodziłabym się na operację. Po pierwsze to operacja -czyli ingerencja w organizm, nie zawsze bezpieczna, po drugie nawet gdybym ważyła tonę, to wolałabym być sama niż zmieniać się dlatego że ktoś tam mnie nie akceptuje.

#269 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 21:06

Ja się sobie podobam

ja też ale gdybm miała milion to mogłabym zoribć lepszą wersje siebie :-D chocaiż pewnie tylko tak mówię, a gdyby co do czego doszło nie odważyłam bym sie
Dołączona grafika

#270 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 21:22

Jedyne co bym zrobiła to jakieś odsysanie tłuszczu z brzucha - liposukcja czy jak to tam :lol: Bo na przeszczep gęby już za późno - zdążyłam się do niej przyzwyczaić <lol></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#271 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 21:58

Jeżeli chodzi o operację tylko dla mego widzi-mi-się, to nie zrobiłabym sobie. Wiadomo, zawsze by się coś znalazło, ale to jest jednak zbyt duża ingerencja w ciało. Zrobiłabym sobie tylko w drastycznych przypadkach, np. przy poważnym uszkodzeniu twarzy (tfu, tfu, odpukać).
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#272 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 22:09

odsysanie tłuszczu z brzucha - liposukcja

a to jest wychyba jedna z najpoważniejzych operacji , fakt żę każda nie niebezpieczna ale ta wydaje mi się wyjątkowa
Dołączona grafika

#273 Adyntri

Adyntri
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 11:16

Zdecydowanie NIE! Jestem taka jaką mnie bóg stworzył i nie mam zamiaru nic zmieniać :)
Każdy ma jakieś tam swoje wady i to moim zdaniem dodaje nam uroku. Operację plastyczne to jest celowe zmienianie naszej osobowości :/

#274 melanie

melanie
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 10 sierpnia 2011 - 14:46

Witam, w przyszłym roku wychodzę za mąż i chciałabym do tego czasu zrobić korekcję mojego nosa (usunąć garbek), który od czasu wypadku samochodowego jest bardzo duży. Czy znacie może jakieś sprawdzone kliniki, w których takie zabiegi przeprowadzają? Dodam jeszcze, że pochodzę z południa Polski.

#275 salomonka

salomonka
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 09 września 2011 - 14:43

Ja zrobię sobie wygładzanie czoła na starość, bo mam 20 lat, a już widoczne zmarszczki, a tak, to tyko jakbym nie daj boże miała jakiś wypadek, albo zdrowotnie z zalecenia lekarza. nie ma co sie kroić bez potrzeby. jak mówi moja babcia: "każda potwora znajdzie swego amatora". :)

#276 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 września 2011 - 14:48

Ja zrobię sobie wygładzanie czoła na starość, bo mam 20 lat, a już widoczne zmarszczki

:shock: jak ja nie znoszę tego teraźniejszego kultu młodoości.
Każdy prędzej czy później się zestarzeje.Najważniejsze to umieć starzeć się z godnością.
A Ty moim zdaniem jak już myślisz o wygładzaniu czola na starość to podejrzewam,że na samym prasowaniu czoła sie nie skończy.Wybacz moją szczerość.

#277 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 09 września 2011 - 14:55

A Ty moim zdaniem jak już myślisz o wygładzaniu czola na starość to podejrzewam,że na samym prasowaniu czoła sie nie skończy.

Ale salomonka myśli o "wygładzaniu czoła na starość", a nie teraz ;-) Ja nie widzę w tym niczego złego.

#278 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 września 2011 - 15:55

Ale salomonka myśli o "wygładzaniu czoła na starość", a nie teraz

wiem o tym i pisalam,że na starość :roll:

#279 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 09 września 2011 - 17:18

Ale salomonka myśli o "wygładzaniu czoła na starość", a nie teraz

wiem o tym i pisalam,że na starość :roll:

dla mnie to także normlane, są tacy co chcą całe swoje naturalne rysy zachować do śmierci - nie przeszkadza im to, inni nie chcą wyglądać staro na starość , nie wiem możę się boją starości. wyglądau itp ,

dla mnie to normalna rzecz że w wieku 50 lat ktoś sobie poprawi coś, co innego by było gdyby już w wieku 20 lat usuwał zmarszczki
Dołączona grafika

#280 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 21 września 2011 - 13:41

Gdybym miała za dużo pieniędzy to zrobiłabym operację. Na pewno powiększyłabym piersi. Pewnie kiedyś zajęłabym się zmarszczkami.