Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Niski wzrost-małe stopy, rozmiar xs..gdzie kupić??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
72 odpowiedzi w tym temacie

#61 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 08 kwietnia 2008 - 18:14

calineczka Galeria Krakowska w Krakowie koło Dworca Gł. :mrgreen:

a ile małych butków no mówie Wam <olaboga></span> rozmiary nawet 31-35 ale w wiekszości białe :lol: bo teraz na komunie bedą kupować...ale czarne też były 8-) ja właśnie czarne mierzyłam... teraz żałuje że do bankomatu nie poszłam :-( no ale na autobus się spieszyłam.... no cóż w piątek znów bede w galerii :-P mam nadzieje, że one (butki 34 :-D )tam będa na mnie czekać...

#62 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 października 2008 - 18:54

ja mam zawsze problem z butami , mamrozmiar 34- 35. Zimowe moge kupić wieksze bo włoże wkładke ale na lato to już nie bardzo. Kiedys trafiły mi sie buty 34 , kupiłam je na targu kosztowały 56 zł.może bym wiecej kupowała butów ale sklepy mnie wprawiaja w zły humor bo nie maja niskich numerówek, to znaczy maja ale nie na moja kieszeń. czasem w CCC kupuje bo maja 35 rozmiar.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#63 qarola

qarola
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 07 lipca 2011 - 12:15

no to jest spory problem z tym rozmiarem 34 nawet jeśli takie rzeczy się pojawiają w sklepach i tak trzeba mierzyć bo 34 nie zawsze oznacza 34. Trzeba niestety mierzyć, ja np. dres i sportowe rzeczy zawsze kupuję w dziale dziecięcym, są tańsze i zawsze pasują

#64 Sexi-Women_pl

Sexi-Women_pl
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 14:39

Najlepiej takie ubrania szukać w lumpeksach. Albo chodzić po stoiskach z dziecięcą odzieżą. Wtedy na pewno coś znajdziecie.

#65 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 sierpnia 2011 - 15:52

buty glownie w ccc kupuje , nigdzie nie trafie na 35 rozmiar buta w normalnej cenie, raz w daichmanie kupiłam i to przez przypadek , bo nie mialam zamiaru kupowac.
jak nie kupie w ccc to ne rozgladam nigdzie indziej bo to walka z wiatrakami.

#66 Agnieszka112

Agnieszka112
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 10 sierpnia 2011 - 15:25

ja mam niby rozmiar normalny - 37, ale stopę wąską, więc też zazwyczaj są problemy. W BUTSie to nawet czasem rozmiar 35 jest na mnie :shock: ale bywa, że cos pasującego na mnie uda się tam kupić.

#67 Feeri

Feeri
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 13:21

Najlepiej byłoby zacząć poszukiwania od dobrych i sprawdzonych sklepów internetowych. W końcu tam masz największy wybór ubrań,a ceny też atrakcyjne.

#68 krokusica

krokusica
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 20 września 2011 - 10:46

Hmmm ja osobiście noszę rozmiar S/M ale wszędzie chodząc po sklepach spotykam się z rozmiarami XS, wydaje mi się, że obecnie w rozmiarówkach sklepowych nie są już żadną nowością, wręcz przeciwnie.

#69 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 września 2011 - 11:23

wszędzie chodząc po sklepach spotykam się z rozmiarami XS

lub ich odpowiednik 34 <ookk></span> Całe szczęście, że wprowadzili takie rozmiary do sklepów, bo musiałabym wszystko przerabiać na własną rękę <bezradny></span>
Choć nie powiem, bo czasem kupuję specjalnie większy rozmiar np swetra czy koszulki bo lubię takie luźne ;-)

Co do malutkich rozmiarów butów - tu zaczynają się schody.. niewiele firm produkuje obuwie 35 czy nawet 34 <zleee></span> Po japonki czy baletki często kieruję się na dziecięce stoiska :lol: W sklepach typu CCC czy Deichman bywają buty w rozmiarze 35, ale nie zawsze są ładne ;-)
Najmniejszy problem mam w sumie z kozakami, bo nawet jeśli kupię 36 to nikt nie zauważy, że sa ciut za duże. Dobra, gruba wkładka czy zimą grubsza skarpeta i po sprawie :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#70 Sexi-Women_pl

Sexi-Women_pl
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 04 października 2011 - 10:58

Pozostają jedynie dobre sklepy internetowe,ponieważ tam masz największy wybór,a często buty mogą sprowadzić też na specjalne zamówienie.

#71 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 czerwca 2016 - 20:08

W Pull&Bear mają fajne modele spodni, bo są krótkie i na niskie osoby nie trzeba skracać. 

#72 z3frinna

z3frinna
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 08 czerwca 2016 - 11:31

niski wzrost to przy kupnie spodni i sukienek to duze utrudnienie jak dla mnie :/ co z tego, że skracam spodnie jak niestety przez ich skrocenie traci sie ich fason

#73 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 czerwca 2016 - 19:47

u mnie to kupno butów jest udreka.