Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2421 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 20 lipca 2008 - 19:08

Tyle ze ja juz wiem jak bedzie wygladal dzisiejszy wieczor... skoncze prace o 21... ok 22 bede na mieszkaniu;] zamkne sie w pokoju z butelka wina i bede plakala jak dziecko...
Juz o malo co sie w pracy nie poplakalam... oczy jak swieczki ;(

#2422 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 20 lipca 2008 - 19:09

zamkne sie w pokoju z butelka wina i bede plakala jak dziecko...
Juz o malo co sie w pracy nie poplakalam... oczy jak swieczki ;(

jakbym mogła, to bym Cię odwiedziła i przytuliła, byś nie była sama!! ;*
tak mi przykro naprawdę.. ;*

#2423 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 20 lipca 2008 - 19:11

Teraz to sama mam mieszane uczucia.... moze nie powinnam tak ostro tego maila pisac do niego?
A jak to tylko kolezanka...

#2424 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 20 lipca 2008 - 19:27

A jak to tylko kolezanka...

ehh.. nie chce ci dokladac cierpien ale wszystko wskazuje na to ze to nie tylko kolezanka...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#2425 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 09:58

Wiem saja, sama siebie probuje oszukac ;( wczoraj po powrocie na mieszkanie bylam tak zmeczona ze zasnelam z pilotem w reku... nawet nie zdazylam otworzyc butelki wina...
Ehhhh

[ Dodano: 2008-07-21, 12:43 ]
;( napisal maila... no i tak jak mowilyscie, Rekiki to jego dziewczyna, dala mu kolejna szanse ;( a on ja kocha i chce sprobowac ;( Napisal tez ze mi nigdy nic stalego nie obiecywal ;( Ze nie wie dlaczego napisal mu ze mial mnie za glupia polke, ale skoro tak mysle to powinnam trafic na faceta ktory za taka bedzie mnie mial ;(.......

#2426 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:51

Napisal tez ze mi nigdy nic stalego nie obiecywal

no ale tez nie powiedzial ,ze nic stalego miedzy wami nie bedzie :evil:

Rekiki to jego dziewczyna, dala mu kolejna szanse ;( a on ja kocha i chce sprobowac

a wspominal ci o niej wczesniej,o tym ze kogos kocha?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#2427 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:52

Zawsze jak rozmawialismy, to mowil ze w polsce nie mial dziewczyny, z zadna tez nie sypial... Mowil tylko ze jego ostatnia dziewczyna u niego w kraju to Agnes... ale ze nic juz do niej nei czuje...

[ Dodano: 2008-07-21, 12:53 ]
Nigdy tez nie mowil zeby kochal jakas dziewczyne, a tu wyglada na to ze jednak z ta Rekiki byl zanim zaczal sie ze mna spotykac, skoro dostal od niej druga sznase ;(

#2428 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:57

kattie21, sam sie oszukiwal. A raczej chcial w to wierzyc, tak mu duma kazala...
Ale czas pokaze ci ze cale szczescie ze z nim nie zostalas. Lepiej ze ona pojawila sie teraz niz za jakis czas gdy bylabys jeszcze bardziej zaangazowana..

Jak ja kocha to niech idzie w ch...e..
A Tobie trafi sie lepszy.

#2429 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:58

kattie21, nie drecz sie juz nim,pokazal ze nie warto,gdybys nie zajrzala na facebook'a to nadal bys zyla w niepewnosci i ludzila sie,ze moze w koncu on sie odezwie i wszystko ci wytlumaczy i bedzie happily ever after...
no ale niestety facet pokazal ze jest gowniarzem i nie potrafi nawet zakonczyc zwiazku/znajomosci jak dorosly mezczyzna tylko odchodzi bez slowa i pozniej marngo maila z laski w odpowiedzi wyslal :-/
kattie21, wiem,ze pisalas ze przyciagasz nieodpowiednich facetow,ale ja wierze ze w koncu przyciagniesz takiego odpowiedniego,ktory cie pokocha i bedzie cie szanowal i sprawi ze bedziesz bardzo szczesliwa,masz 21 lat - cale zycie jeszce przed toba wiec nie warto tych najlepszych lat swojego zycia marnowac na smutanie sie przez takiego dupka jak D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#2430 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 12:11

powinnam trafic na faceta ktory za taka bedzie mnie mial

ten facet jest dupkiem i dobrze że dowiedziałaś się o tym juz teraz ........wiem że teraz cierpisz ale zobaczysz kiedyś przestanie cię to boleć... on nie zasłużył na taką dziewczynę jak ty ale pewna jestem że gdzieś mam jest na tym świecie twój książę z bajki który cie pokocha i uszczęśliwi ....... <pocieszacz></span> trzymaj sie cieplutko i postaraj czymś sie zająć by o nim nie myśleć ....

#2431 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 12:25

Napisalam wlasnie maila do niego... powiedzialam ze mam nadzieje ze nigdy nikt go nie skrzywdzi tak jak mnie on... i mimo to zycze mu szczescia z ta dziewczyna... i jak szukal tylko kogos na chwile zeby fajnie czas spedzic to szkoda ze nie pomyslal ze moze mnie tym skrzywdzic...mimo to jak bedzie kiedys potrzebowal pomocy moze do mnie przyjsc...

#2432 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 12:49

ehh.. czasami tak bywa.. to jest okrutne.. takie zachowanie jednej osoby wobec drugiej. Uczucia to nie zabawki a On nie jest juz dzieckiem. Powinien zastanowic się nad soba , nad tym co zrobil i nad tym by nie byc takim egoista.
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#2433 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:26

No i napisal kolejnego... ze od poczatku zyl nadzieja ze znowu znia bedzie...jak byl ze mna pojawila sie taka mozliwosc, ze moze byc z nia i chcial sprobowac...
Szkoda tylko nie nie pow. mi o tym od razu... kiedy ja plakalam on sie dobrze bawil ;(

#2434 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:27

kiedy ja plakalam on sie dobrze bawil ;(

eh facet niestety nie pomyśli
ale przynajmniej wiesz teraz wszystko i nie owija nic
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2435 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:29

No teraz juz bez skrupolow pisze... nawet napisal ze ma nadzieje ze to jasne juz dla mnie ze bedziemy tylko przyjaciolmi, bo jestem jedyna osoba ktora traktowala go jak swoich znajomych mimo ze mial inny kolor skory... i wie ze ciezko o takich ludzi jak ja... ma nadzieje ze bedziemy sie mogli czasami sppotkac i pogadac ;(

#2436 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:35

kattie21, dla mnie to on jest osoba reprezentujaca bardzo niski poziom... jak mozna tak oszukiwac druga sobe.. mogl ci od razu powiedziec ze jest ktos w jego zyciu... ze cos do niej czuje... i ze chce wrocic.. a nie wykorzystywac ciebie.... mialas byc chwila zabawka dla niego czy jak?? ... przeciez ty tez masz uczucia.. chyba powinnien sie z nimi liczyc prawda?? ... jak dla mnie to dzieciak a nie facet... osoba pozbawiona honoru... i tchorz...

[ Dodano: 2008-07-21, 15:36 ]

ma nadzieje ze bedziemy sie mogli czasami sppotkac i pogadac ;(

ja bym mu odp zeby sie wypchal...

sorry ale sie normalnie zdenerwowalam.. co za du...
Dołączona grafika

#2437 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:50

A ja napislalam tylko tyle ze zycze powodzenia, nie jestem zla na niego, i ciesze sie ze jest szczesliwy...
krotkie 3 zdania...

#2438 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:51

krotkie 3 zdania...

i dobrze.. teraz postaraj sie o nim zapomniec.. i uloz sobie zycie na nowo.. wiem co mowie...
Dołączona grafika

#2439 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:51

eh przynajmniej tyle
czyli nie jest AŻ taki zły :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2440 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 14:56

Tylko nie rozumiem jak moze mi proponowac przyjazn po tym co zrobil..... bo napisal ze ma nadzieje ze nasze relacje beda wygladaly jak wczesniej ale musze zaakceptowac jego dziewczyne,... wiec co wychodzi na to ze bedzie przychodzil calowal mnie... itd. a ja powinnam sie na to zgodzic, bo on chce byc moim przyjacielem?