macie zwierzęta w domu? Jakie? Pewnie najwięcej osób jednak ma psa lub kota, sama jestem posiadaczką 2 kotów
macie zwierzęta w domu?
Napisano 21 stycznia 2022 - 10:41
Napisano 28 stycznia 2022 - 00:03
Koty to bardzo wdzięczne zwierzęta, też jestem kociara, teraz moim zwierzakom kupiłam nowe miski Animal Island, wykonanie na piątkę, szkło wygląda solidnie, drewniana podstawa też się dobrze sprawdza bo się nie ślizgają po podłodze
Napisano 02 maja 2022 - 22:13
Mam psa, który niestety jest alergikiem. Aby zmniejszyć jego dolegliwości za poleceniem weterynarza zaczęłam kupować mu karmę hipoalergiczną. Znalazłam polskiego producenta takich karm Empire, który stawia na jakość i świeżość składników z których ta karma jest wykonywana. Przekłada się to na zdrowie naszego psa i jego funkcjonowanie co potwierdza coraz lepsze samopoczucie mego psa.
Użytkownik Aza1 edytował ten post 02 maja 2022 - 22:14
Napisano 16 października 2022 - 20:29
mam od niedawno kotka, przygarnięty z ulicy, ale już cała rodzina go pokochała, kupuę dla niego karmę royal canin. Karma mu odpowiada i zjada ją ze smakiem, ja wiem że ma w posiłkach dostarczoną odpowiednią ilość składników odżywczych, kot jest zdrowy i ma dużo energii
Napisano 12 marca 2024 - 11:37
Każdy, kto opiekuje się w domu zwierzętami powinien dbać o ich zdrowie. Dlatego też warto poszerzać swoją wiedzę w tej kwestii, chociażby czytając tego typu artykuły https://plpetlover.p...ak-go-dawkowac/ . Swoją drogą, kto z Was wiedział, że można podawać psom olej z łososia?
Napisano 19 lutego 2025 - 08:44