Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

macie zwierzęta w domu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 chutneyka

chutneyka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 21 stycznia 2022 - 10:41

macie zwierzęta w domu? Jakie? Pewnie najwięcej osób jednak ma psa lub kota, sama jestem posiadaczką 2 kotów

#2 ivonsi

ivonsi
  • Użytkownik
  • 184 postów

Napisano 28 stycznia 2022 - 00:03

Koty to bardzo wdzięczne zwierzęta, też jestem kociara, teraz moim zwierzakom kupiłam nowe miski Animal Island, wykonanie na piątkę, szkło wygląda solidnie, drewniana podstawa też się dobrze sprawdza bo się nie ślizgają po podłodze

#3 Aza1

Aza1
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 02 maja 2022 - 22:13

Mam psa, który niestety jest alergikiem. Aby zmniejszyć jego dolegliwości za poleceniem weterynarza zaczęłam kupować mu karmę hipoalergiczną. Znalazłam polskiego producenta takich karm Empire, który stawia na jakość i świeżość składników z których ta karma jest wykonywana. Przekłada się to na zdrowie naszego psa i jego funkcjonowanie co potwierdza coraz lepsze samopoczucie mego psa.

Użytkownik Aza1 edytował ten post 02 maja 2022 - 22:14

#4 kukurydziana

kukurydziana
  • Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 16 października 2022 - 20:29

mam od niedawno kotka, przygarnięty z ulicy, ale już cała rodzina go pokochała, kupuę dla niego karmę royal canin. Karma mu odpowiada i zjada ją ze smakiem, ja wiem że ma w posiłkach dostarczoną odpowiednią ilość składników odżywczych, kot jest zdrowy i ma dużo energii

#5 Amman

Amman
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 12 marca 2024 - 11:37

Każdy, kto opiekuje się w domu zwierzętami powinien dbać o ich zdrowie. Dlatego też warto poszerzać swoją wiedzę w tej kwestii, chociażby czytając tego typu artykuły https://plpetlover.p...ak-go-dawkowac/ . Swoją drogą, kto z Was wiedział, że można podawać psom olej z łososia?

#6 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 19 lutego 2025 - 08:44

A  jakie   produkty  żywnościowe  dla  swojego   pupila  kupujecie?  Ja  ostatnio  znalazłam  karmy,  które  mają  naturalne składniki   na  stronie https://drpetcare.pl...-sucha-dla-psa/   i  tak  sobie  myślę nad  tym, że   faktycznie  tutaj    dokonam   zakupu.   Co   wy   na  to?  Czy  macie  jakieś  doświadczenie  z tą firmą?