Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#541 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 stycznia 2011 - 18:43

Każde święto w jakimś stopniu jest komercyjne, nie tylko to ;-)
Planów żadnych nie mam, nigdy z resztą nie obchodziłam Walentynek i cieszę się, że M. ma do tego takie samo podejście. Wiem, że niektórzy z niecierpliwością czekają na ten dzień, ale mnie to święto absolutnie do niczego nie jest potrzebne.

#542 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 stycznia 2011 - 19:18

my również jakoś szczególnie nie obchodzimy, czasem jakieś winko, Ł przywiezie kwiaty ot, dzień jak co dzień ;-)

#543 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 00:43

czasem jakieś winko,

my chyba też jakąś kolacyjkę z winkiem zorganizujemy, bo prezenty walentynkowe to śmiech na sali :lol: misie, kubeczki itp. A można przecież miło spędzić wieczór bez obdarowywania się kiepskimi prezentami ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#544 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 12:24

Ja nie mam zamiaru planować żadnych wieczornych, eleganckich kolacji, bo jak zwykle o wszystko będę musiała dbać sama i jeszcze na koniec potrafi wypomnieć, że coś nie było takie, jakie powinno być <bezradny></span> 5 lat mnie jednak czegoś nauczyły :lol: Podejrzewam, że prezentów jako takich nie będziemy sobie robić. Ja jestem już przynajmniej na to za stara, żeby dawać mu dowody miłości w postaci pluszaczków, kolorowych gaci, czy innych kubków z love story. Strzelimy sobie może po prostu wypad do kina, coby dzień wyglądał inaczej niż zwykle ;) To wszystko :)

#545 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 12:39

Strzelimy sobie może po prostu wypad do kina, coby dzień wyglądał inaczej niż zwykle ;) To wszystko :)

My właśnie takie plany mamy i to wszystko. Nic specjalnego nie planujemy. Bardziej obchodzimy rocznice naszego związku niż walentynki, bo to dla mnie tak naprawdę żadne święto. Jedynie kiedyś się obchodziło - w podstawówce jak czekało się na pocztę walentynkową i liczyło ile walentynek się dostało <lol></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#546 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 12:41

U nas zawsze jakiś drobiazg, kolacyjka, wieczór przy winku :-) W zeszlym roku bylismy na imprezce walentynkowej :-)
W tym roku nie wiem, chcialabym zaplanować coś fajnego, ale nawet nie wiem jak Ł. bedzie pracował <bezradny></span> W kazdym razie jakis drobiazg na pewno dostanie :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#547 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 12:42

D. zaproponował mi kino, ale ja jakoś nie przepadam za kinem w tym dniu. Zawsze jest pełno wiary, sale przepełnione po brzegi :/
Na dodatek D. kończy prace o 19.00 <bezradny></span>

Więc chyba jakaś kolacyjka + drineczki i posiedzimy razem. Prezentów też sobie nie będziemy robić. Tylko standardowo jakaś kartka z Love You i tyle :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#548 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 12:59

U mnie ten dzień zawsze jest obchodzony pewnie dlatego że mam w tym dniu urodziny :-P wiec tak czy siak - zapomniec sie nie da.
Zazwyczaj idziemy do kawiarni lub zwyczajnie w domku <romatico1></span>
ale tak jak pisała Elodi ja tez jestem
za stara na pluszaki , słodkie serduszka. Ale owszem..mąż pamieta :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#549 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 13:05

Ja nic nie planuję, co roku jakiś tam drobiazg sobie dajemy, także może w tym tak samo będzie. Poza tym żadnych kolacji, kin itp. w tym dniu, bo ludzi masa, nie ma gdzie się wcisnąć :P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#550 syrenka25

syrenka25
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 20:02

A my nie wiem co będziemy robić, jeszcze o tym nie gadaliśmy to będą nasze pierwsze walentynki razem :)
Dołączona grafika I like to feel your heart beat

#551 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 24 stycznia 2011 - 19:12

A my nie wiem co będziemy robić, jeszcze o tym nie gadaliśmy to będą nasze pierwsze walentynki razem :)

Ja też jeszcze nie rozmawiałam o walentynkach z moim P. Zresztą na razie póki co oboje mamy sesję, zatem mamy inne rzeczy na głowie. :roll:

Nawet jeśli miałabym mu cos dać, to nie wiem co. :shock:
Myślałam o tym, żeby kupić olejek do masażu, skombinować pachnące świeczki i zafundować mu mega relaksacyjny masaż :mrgreen:
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#552 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 24 stycznia 2011 - 19:32

Na walentynki myśleliśmy by pójść do kina na jakiś ciekawy film, a do tego chce się pozbyć rodziców na dwie godzinki z domu to zrobiłabym romantyczną kolacje :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#553 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 10:46

ostatnio obchodziłam walentynki w 2009 :-P
w tym roku hmmm świętowania nie będzie ale myślę nad jakimś drobiazgiem :)
w końcu pierwsze walentynki :mrgreen:

#554 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 12:07

Heh a ja kolejne walentynki spędzę sama ;-)
i tak niezmiennie od...
a nawet się chwalić nie będę :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#555 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 13:35

myślę że pójdziemy z Misiem do kina :) mam ochotę na kino :)

#556 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 13:48

walentynki spędzę sama

ja tez :lol: takze malenka nie jestes sama.

201407101662.png

#557 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 25 stycznia 2011 - 13:53

a my, zważywszy na fakt ze 10 mamy rocznice to pewnie zostaniemy w domku, może coś dobrego przyrządzę na kolację, winko i tyle ;-) nigdy jakoś szczególnie nie obchodziliśmy walentynek... buziak i "kocham Cię" wystarczy :-o
Dołączona grafika

#558 OriRose

OriRose
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 12:31

Dla mnie to święto trochę na wyrost,ale przyznaję że fajnie jest dostać prezent od ukochanej osoby,to wg mnie taki miły gest związany z tym dniem:)

#559 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 09:24

my też nigdy nie obchodziliśmy jakoś szczególnie walentynek...jak dla mnie to straszne komercyjne święto <bezradny></span> no ale to tylko moje zdanie :-) na walentynki kupujemy wspólnie coś praktycznego: w zeszłym roku był ekspres do kawy a w tym będzie patelnia grillowa :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#560 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 11:12

Dla mnie bardziej liczy sie okazywanie uczucia na codzien .Kwiatek raz na jakis czas nie tylko w walentynki.
A że od meża czesto dostaje kwiaty- w walentynki tak na to nie czekam.Mnie osobiscie nigdy nie krecił ten dzien, te wszystkie serduszka w sklepach :roll:
troche kiczowato.
Dla mnie walentynki to poprostu dzien moich urodzin.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim