Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#761 Natalia30

Natalia30
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 20 lutego 2014 - 13:20

Ja ze swoim chłopakiem też standardowo.

Miły wieczór z dodatkiem świec zawsze jest świetny.

Ja osobiście uwielbiam spędzać czas w takim klimacie.

Można na spokojnie porozmawiać z partnerem i coś jeszcze ;P

#762 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 20 lutego 2014 - 13:31

Mi mój mąż super niespodziankę zrobił .. kocham go ponad życie  <serduszka>  <serduszka> jak wstałam to na szafce pod przykryciem patrzę , że coś jest .. a tu dwie paczki czekoladek i cudowny liścik  <zakochany>  <zakochany>  <zakochany>  <zakochany> . Zrobił mi mega niespodziankę  <serduszka>  <serduszka>

Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#763 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 lutego 2015 - 11:47

Widze , za mało która czci to amerykńskie swieto , bo w tym roku cicho w tym temacie :P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#764 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 lutego 2015 - 12:05

Ja czciłam wypadem do Krk na weekend ze znajomym. Było fajnie, tak mnie nogi bolą od spacerów ;)

Wieczorem było wino i rozmowy do 4.00 ;) A wcześniej byliśmy na 50 Twarzach Graya w kinie ;)

#765 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 lutego 2015 - 16:35

Ja w tym roku obchodziłam. :) Zupełnie niespodziewanie. ;)

Byłam w sobotę pierwszy dzień w nowej aptece, więc lekki stresik był. A że cały poprzedni tydzień oboje ciągnęliśmy po dwa etaty, to w mieszkaniu możecie sobie wyobrazić - brud, syf, a w lodówce światło i popsute jedzenie. W związku z tym z apteki wychodziłam o 16 w Walentynki z myślą, że posprzątam cokolwiek i idę spać. I to był koniec planów. ;>

I tu niespodzianka, Brzydal po mnie przyjechał, po drodze oznajmił, że zakupy już zrobił, więc nie musimy nigdzie wchodzić. W domu totalny szok - wszystko wysprzątane na błysk, pachnąco, pięknie! A na stole czekał w wazoniku tulipanik. <lol> Tak mi coś dziwnie było, że taki jeden samotny, no ale ... już samo to, że wróciłam do posprzątanego było dla mnie najlepszym prezentem. <ookk> Starym zwyczajem ja sobie poszłam do wanny poleżeć w pianie, a Brzydki zabrał się za gotowanie - naleśniki z nadzieniem kurczakowo-serkowym z curry i trzy sosy do wyboru. No i... piękny, wielki bukiet róż i tulipanów. Brzydal mój chciał mi zrobić psikusa szybciej tym jednym tulipanem i mu nie wyszło, bo ja naprawdę bardzo się ucieszyłam. :P Zjedliśmy, "upiliśmy" się - ja winem, Brzydki whisky i poszliśmy do łóżka. Potem film. Chyba był fajny. Chyba, bo padłam praktycznie od razu. 

To były bardzo fajne Walentynki. :) 

Zero mojej inicjatywy, bo szybciej nie miałam głowy, żeby cokolwiek organizować, a potem mąż stwierdził, że to bdzie dzień rozpieszczania żony. To się dałam rozpieszcza, a co! :)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#766 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 lutego 2015 - 17:46

@Aspirynkaaa fajnie to mąż rozegrał :D Super Walentynki miałaś :) 

Mnie jeden tulipan też cieszy :D Nie musi być bukiet :P

#767 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 16 lutego 2015 - 18:29

@Aspirynkaaa no to się mąż postarał. Super. :)

U nas Walentynki to najpierw u Połówka w domu. Poleżeliśmy trochę.

Wypróbowaliśmy founde, które od niego dostałam. Czyli było mega słodko. :P Ale w końcu w sumie razem od dłuższego czasu tak na spokojnie.

A później kino. :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#768 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 16 lutego 2015 - 19:08

My Walentynki spędziliśmy z przyjaciółmi. Najpierw popsuło się nam auto w drodze do kina, ale usterka została szybko naprawiona i razem ze znajomymi pojechaliśmy do Sphinxa na jedzonko :-) Posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, było naprawdę wesoło. Fajnie, że się wszyscy razem spotkaliśmy, bo ostatnio z racji braku czasu nie było jak ;-)

A potem do domku no i do 1 siedziałam nad lepieniem pierogów <umieraam>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#769 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 16 lutego 2015 - 20:30

My we Walentynki nic nie świętowaliśmy

Dzień wcześniej wróciłam z pracy a tu na stole świece, bukiet róż, czerwone wino i zapiekanka (brokuł z sosem serowo-beszamelowym). :)

nixqp2.png

#770 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 17 lutego 2015 - 14:49

Zazwyczaj byłam na nie, ale ponieważ nie mamy ostatnio WCALE czasu dla siebie nie protestowałam jak misiek zarządził, że w walentynki nie idziemy do kina ze znajomymi tylko robimy sobie romantyczny wieczór. Wrócił wieczorem z bukietem róż i czekoladkami. Kiedy tylko Antoś położył się spać, M. zajął kuchnię i oznajmił zakaz wstępu. Ja poszłam zrobić się na bóstwo, co by też mieć jakiś wkład własny w ten wieczór. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy przy winku i pyyysznej zapiekance makaronowej w sosie śmietanowo-brokulowym. W prezencie kupiłam moim facetom po koszulce i tyle :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#771 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 lutego 2015 - 19:29

@Aspirynkaaa <ookk> podoba mi się inicjatywa mężusia :mrgreen:

My nie obchodzimy, ale posiedzieliśmy razem, wypiliśmy wino, i poszliśmy spać, nic szczególnego ;-)