Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[14.02.2009] Walentynki!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
175 odpowiedzi w tym temacie

#21 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 09:34

Buziaki z okazji walentynek :mrgreen:
miłego dnia dziewczyny :*
<loove></span> <loove></span> <loove></span>
<serducho></span> <serducho></span> <serducho></span> <serducho></span> <serducho></span>

#22 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 09:35

A ja czekam na miska. Droga zla podobno a on na letnich jezdzi..eh :-/ Wiec pewnie troszke pozniej bedzie.. musze pokoj ogarnac. Do wspollokatorki tez chlop wpada i jej balagan nie przeszkadza <bezradny></span>

Milego dzionka <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

#23 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 09:40

Mirabelka__22, ech to ja wlasnie odwolalam swoje spotkanie przez takie warunki pogodowe, bo nie chce mi sie jezdzic 3 razy dluzej <bezradny></span>
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#24 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 09:43

Witam sie:)
Ja dzis na 14 ide do kuzyna (7 lat) na urodziny a wieczorem... Mielismy isc do kina ale biletow juz zabraklo i idziemy w poniedzialek a dzis ide dom misia... Wszystko wczoraj Pysiek zaplanowal. On wogole nie jest romantyczny itd ale wiecie zaplanowal wieczor na kocyku na podlodze przy swiecach z winkiem z owocami i smietanka!! ohh cos czuje ze bedzie sie dzialo...:)
Tak sie ucieszylam..:)
Jak ja go kochm! No i pierwszy raz dzis mam zamiar mu powiedziec ze go kocham...

#25 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 09:44

No i pierwszy raz dzis mam zamiar mu powiedziec ze go kocham...

<serduszka></span> <serduszka></span> <serduszka></span>

nasza rocznica <loove></span> <loove></span>

#26 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 09:45

Torii1988, jestesmy ze soba od 11 miesiecy i dzis mu powiem bo dla mnie to wazne slowa:) on tez powiedzial mi niedawno.

#27 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 09:55

WweronikaA, rzeczywiscie dlugo czekaliscie na wyznanie sobie milosci, ale masz racje ze warto poczekac.
im częściej sie wymawia te salowa, tym bardziej tracą one swoja magie.

witam wszystkich w walentynkowa sobotę.
ja dopiero wstałam i zjadłam śniadanko.
teraz chwile z wami posiedzę.
jestem zla bo laptop mi sie zepsuł.
najpierw nie chcial sie wlaczyc a teraz "backspace" nie dziala.
my niedługo gdzieś wychodzimy, tylko szkoda ze tak zimno.
udanych walentynek.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#28 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 10:02

WweronikaA, takie słowa są bardzo ważne i widzę że przemyślałeś to co chcesz powiedzieć ...a nie tak tylko "kocham cię" rzucane by było milej ....mam nadzieje ze zawsze będziesz mogła tak z radością to mówić tak jak dziś ........

ja tomkowi pierwszy raz powiedziałam tydzień przed walentynkami ....miałam w walentynki ale wyszła taka afera ze groziło ze juz nigdy nie będziemy sie widywać ....ze moi rodzice zabronią mi mieszkać na studiach i będę musieć dojeżdżacz ....stare czas (rok temu) jeszcze napisałam mu to w smsie ...pomiędzy płaczem i rozpacza a wściekłością na siostrę .ale i tak pomóc smsa czytał 5 razy z tego szoku co mu napisałam .....ale mniejsza z tym

zaczynam pakowanie ....o 14:00 wyjeżdżam ...kartki jeszcze niemam prezent juz jest a po kartkę musze gdzies stanąć do kiosku :-)

#29 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 10:04

Ismail, wartoo. jak ja sie ceszylam kiedy to uslyszalam:) No a jakby powiedzial po tygodniu to bym sie zastanawiala czy kocha? po tygodniu to wie? ehh no a tak jest fajnie.

Kurcze jeszcze nic nie jadlam ide zjesc i biore sie za sprzatanie:) caly dom przedemna:) ale mam sniegu za oknem ohohoh..:)

#30 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 10:08

dzis walentynki.. narazie zadnych planow.. zobaczymy :)

U nas tak samo. Pójdziemy na żywioł :mrgreen:
Nic mężusiowi nie kupiłam, ale coś wymyślę <hmm></span>

Humorek wyśmienity <dens1></span>
słoneczko za oknem <sun_></span> jest dobrze :-D

Misiek za chwilę jedzie do lakiernika, więc będę miała czas dla siebie :mrgreen:

Po południu idziemy do córeczki szwagra-Wiktorii na urodzinki.

Miłego dzionka wszystkim zakochanym i nie :mrgreen: <bzyklov></span> <loove></span> <love></span> <serducho></span> <zatancz3></span> <bigkiss></span> <buzki></span> <zaturlaj1></span> <lofju1></span>
Jestem w Peru...

#31 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 10:09

ale mam śniegu za oknem ohohoh..:)

u mnie jest tyle śniegu że nie da sie spod domu wyjechać ...by jechać z dzieckiem po zastrzyk dzwoniliśmy do firmy odśnieżającej ze jest taka sprawa i poprosimy by nas odśnieżyć ....bo normalnie to koło 20: 00 była by kolej na nas bo najpierw główne drogi potem urzędy potem dopiero w kolejności ważności ulice a ze mieszkam na końcu takiej oddalonej od centrum ulicy to właśnie naczekalibyśmy sie .....

#32 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 10:16

Zima znowu zaskoczyła.
nie spodziewałam sie ze zima jeszcze wróci, przecież była już taka ładna pogoda.
a już na pewno nie podziewałam sie ze aż tyle śniegu nasypie.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#33 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 10:17

Ismail, u nas też tyle śniegu napadało.
Masakra..Taka fatalna pogoda.
Jak ja nienawidzę zimy...kocham lato..

#34 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 10:36

Witam wszystkie panie. ;-)

A tutaj od waszego kochanego ;) PdMa bukiet kwiatów i buziaki <flow1></span> <buzi2></span> <buzi2></span>.

Udanych walentynek i udanego weekendu!

Pozdrawiam! :-P
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#35 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 11:16

fajna babka, to nie za fajnie. Ja mieszkam na wsi i zawsze nad ranem plugi jezdza i w dzien takze nie jest zle:) gorzej na chodnikach ale ludzie mieszkajacy przy drodze staraja sie odsniezac:)

#36 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 11:24

Znam takich co przy drodze mieszkają i jak odśnieżają to na drogę ciepią :roll:

#37 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 11:25

Oj Madziuś rozni ludzie sa. u mnie niektorzy wogole nie odsnieza chodnika i ide do kosciola np albo na przystanek i wszedzie odsniezone z prze 10 metrow nie i musze isc po kolana w sniegu... eh trudno

#38 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 11:34

WweronikaA, no ludzie są różni to fakt.
D.już dzwonił powiedział,że już wyjeżdza :mrgreen:

#39 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 11:42

Witam Was Babeczki :-D

Ja na razie walentynki spędzam z Misiaka rodziną,bo on w pracy do 15 ;-) ale później będzie pizza :mrgreen:

Śniegu jest od groma!zasypało całkowicie :shock:

idę nadrabiać trochę postów ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#40 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 11:43

Madziuś, ale fajnie masz. Ja tez ide na urodziny ae do kuzyna takiego malego na 14 ale sama A kolo 18 z W dopiero.. ahh romantyczna kolacja przy swicach:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych