kiedyś czytałam listę najgorszych prezentów jakie można facetowi zrobić, i kubek był na pierwszym miejscu
W sumie kubek już zamówiłam
Walentynki
Napisano 11 stycznia 2014 - 21:56
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 12 stycznia 2014 - 03:21
Ja tam bym kubka dostać nie chciała never ever
Raz dostałam. To był mój najgorszy prezent ever
i nawet nie wiem, co teraz się z nim dzieje. Możliwe, że zostawiłam w którymś z poprzednich mieszkań. Aaale, ja to ja ![]()
My prezentów raczej chyba na pewno sobie nie kupujemy. W sumie, to nawet o tym nie myślałam, ale sto razy bardziej wolę dostać coś fajnego bez okazji i niespodziewanie, niż na Walentynki. Pewnie albo obejrzymy razem jakiś film, albo gdzieś wyjdziemy, albo się powydurniamy, czyli właściwie dzień jak co dzień ![]()
Napisano 12 stycznia 2014 - 09:15
raczej chyba na pewno
![]()
Ja prezentu też nie kupię, jakoś w tym dni bardziej wolałabym iść do kawiarni na pyszną szarlotkę z czekoladą i kawę lub do kina. Albo po prostu dostać kwiatka ![]()
A K. chyba kupię jakąś bombonierkę w kształcie serduszka i myślę, że się bardziej ucieszy niż z jakiegoś prezentu ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 12 stycznia 2014 - 09:35
Napisano 14 stycznia 2014 - 10:02
My sobie pojedziemy do Krk w okresie okołowalentynkowym ![]()
Pójdziemy w końcu na sushi i połazimy trochę nad Wisłą.
Ale znając życie skończy się romantycznymi zakupami, bo D. dostanie wypłatę i będzie miał parcie na sklepy
Poza tym może w same walentynki jakieś wino, świeczki i przytulaski.
Napisano 14 stycznia 2014 - 10:04
Walentynki, walentynki, chyba pójdziemy do lokalu na jakieś piwko i jedzonko ![]()
Napisano 14 stycznia 2014 - 10:22
Już wiem co będzie do kubka
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 14 stycznia 2014 - 17:20
My to mało romantyczni, nie obchodzimy tego dnia
Co jak co, ale wkurzają mnie te wszędobylskie serduszka i inne "słodkie" rzeczy
Dla nas to dzień jak codzień ![]()
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 14 stycznia 2014 - 19:00
dzień jak codzień
Bo kazdego dnia trzeba sie mocno kochac i to sobie okazywac, a nie tylko szczegolnie tego jednego dnia
![]()
Do walentynek jeszcze daaaaaaaaaaaaleko ![]()
Wymyśliłam, że pójdziemy sobie na strzelnicę postrzelać. Takie romantiko
Fajny pomysl ![]()
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 15 stycznia 2014 - 09:54
Ja chyba tak jak @Madź postawię na kubek w tym roku.
A oprócz tego Połówek coś wspomniał o kinie, albo o jakiś pysznościach w restauracji ![]()
Chociaż ja będę go próbowała przekonać na maraton kabaretowy ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 16 stycznia 2014 - 17:11
Ostatnie walentynki spędziliśmy w górach, najpierw obiadek w knajpce a po powrocie do hotelu gdy małż poszedł się kąpać, rozsypałam na łóżku płatki róż wszędzie pozapalałam świeczki, ubrałam się w sexy bielizne wysmarowałam olejkiem z drobinkami i powiesiłam mnóstwo czerwonych serduszek pod różną postacią: girlandy serduszkowe, dzwonki na wiatr serduszka i inne: było trochę tandetnie ale bardzo romantycznie, aż mnie się samej spodobało
.
Napisano 17 stycznia 2014 - 08:19
My pewnie tak jak w tamtym roku - zrobimy jakieś dobre jedzonko, winko itp. ![]()
Napisano 22 stycznia 2014 - 14:09
ja bym chciała gdzieś wyjechać bo dawno nigdzie nie jeździliśmy:). niekoniecznie gdzieś bardzo daleko, może być blisko, bo wiadomo praca.
Napisano 03 lutego 2014 - 23:17
Aj te Walentynki, walentynki. Nie czuję aż tak bardzo tego święta i cały czas zastanawiam się co kupić lubemu. Pewnie coś upichcę i tyle. ![]()
Ej, a co myślicie o pluszakach dawanych jako prezent na Walentynki? Dziecinne czy zabawne? Bo ja się jeszcze waham.
W sumie to bym chciała, oj chciała. ![]()
Użytkownik Rysia edytował ten post 03 lutego 2014 - 23:17
Rzadko kiedy kobieta wybacza mężczyźnie zazdrość; jeśli nie jest zazdrosny, nie wybacza mu nigdy.
Pisuję teksty o bajkach - https://kartunsy.pl/author/marineczka/
Napisano 03 lutego 2014 - 23:47
co myślicie o pluszakach dawanych jako prezent na Walentynki? Dziecinne czy zabawne? Bo ja się jeszcze waham.
Jeśli dla niego to odpada. A jeśli chodzi dla babeczki to zależy. Za pluszakami nie przepadam. Ale jednego bym mogła dostać, tak o, co by ze mną mógł czasem zasypiać
Byle to się nie stało tradycją: misiu na Walentynki, króliczek na rocznicy, żabcia na urodziny
U mnie Walentynki zapowiadają się dosyć ciekawie.
W sumie to bardziej taki 'pretekst' do spotkania się po dłuższej rozłące. Cały dzień spędzę w busie, ale warto będzie ![]()
Mam nadzieję, że wypali
![]()
Napisano 04 lutego 2014 - 12:20
Ja już walentynki mam już zaplanowane , strasznie ciekawość mnie zżera co mój kochany mąż wymyśli
prezent w tym samym dniu kupię ![]()
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 04 lutego 2014 - 12:57
My za dwa tygodnie chcemy świętować walentynki, moje urodziny, naszą miesięcznicę i moją zdaną sesję, więc chcemy coś wyjątkowego.
Wiem, że TŻ zabiera mnie do ulubionej kawiarni na deser, później może koncert walentynkowy w jego mieście, a potem pewnie coś ugotujemy i usiądziemy przy świecach.
Myślę nad prezentem - może zrobię coś własnoręcznie, może upiekę jakieś ciasteczka.
Napisano 04 lutego 2014 - 14:05
Jeśli dla niego to odpada. A jeśli chodzi dla babeczki to zależy. Za pluszakami nie przepadam. Ale jednego bym mogła dostać, tak o, co by ze mną mógł czasem zasypiać
Byle to się nie stało tradycją: misiu na Walentynki, króliczek na rocznicy, żabcia na urodziny
![]()
U mnie Walentynki zapowiadają się dosyć ciekawie.
W sumie to bardziej taki 'pretekst' do spotkania się po dłuższej rozłące. Cały dzień spędzę w busie, ale warto będzie
Mam nadzieję, że wypali
![]()
Nie no wiadomo, że dla faceta nie ma co.
A kolekcji pluszaków też bym nie chciała.
W każdym razie, życzę aby wszystko poszło dobrze!!! ![]()
Rzadko kiedy kobieta wybacza mężczyźnie zazdrość; jeśli nie jest zazdrosny, nie wybacza mu nigdy.
Pisuję teksty o bajkach - https://kartunsy.pl/author/marineczka/
Napisano 05 lutego 2014 - 16:40
Ja na pierwsze nasze walentynki dostałam pluszaka. I jest dla mnie taki jeden-jedyny wyjątkowy.
Teraz nie mam pomysłu na jakiś drobny upominek.
Nawet nie wiem co będziemy robić, bo Połówek trzyma to w wielkiej tajemnicy. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()