Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#561 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 12:21

Pewnie cosik dostanę od M.ale ,abym jakoś szczególnie tęskniła za tym świętem,to raczej nie.Jest mi obojętne.Dzień jak co dzień. ;-)

#562 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 12:53

Jak myslicie co mogą Wam kupic Wasi mężczyzni?
Czy wybieraja dla Was takie użyteczne bardziej prezenty jak perfumy,dobry kosmetyk,czy raczej misiek z serduchem ? ;)

#563 annie88

annie88
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 17:54

Ja od mojego chłopaka się żadnych wymysłów nie spodziewam :-D pewnie znów kwiaty i ewentualnie jakieś czekoladki...

Raz się wysilił na kino i romantyczną kolacyjkę, ale to z okazji 2 rocznicy bycia razem :-)

Za to ja w tym roku mam super pomysł i zabieram go do Centrum Zdrowia i Urody. Znaczy do , gdzie przygotowują specjalne oferty dla dwojga - masaże, manicure i niespodziankę, a to wszystko w miłej atmosferze, wykonane przez profesjonalistów i co ważne po promocyjnych cenach :lol:

#564 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 18:02

U nas Walentynki 14 się nie odbędą :lol: :lol: Może termin zmienimy....

D. od 10.00-19.00 pracuje, a następnie spędzi MEGA romantyczny wieczór (i mozliwe, że nocke również) w towarzystwie notatek, bo 15go ma egzamin <bing1></span>

Pewnie damy sobie tylko po kartce i koniec :-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#565 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 15:04

Jak myslicie co mogą Wam kupic Wasi mężczyzni?

A Wy kobiety/dziewczyny co kupujecie swoim wybrańcom? :-)

Za to ja w tym roku mam super pomysł i zabieram go do Centrum Zdrowia i Urody. Znaczy do , gdzie przygotowują specjalne oferty dla dwojga - masaże, manicure i niespodziankę, a to wszystko w miłej atmosferze, wykonane przez profesjonalistów i co ważne po promocyjnych cenach :lol:

No raczej facet nie powinien się obrazić :-) A co by kobieta powiedziała na taki prezent:
"Czyli uważasz że zaniedbana i brzydka jestem?" :mrgreen: :mrgreen:

I Walentynki zepsute :-P

#566 Mika20 24zDE

Mika20 24zDE
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 16:00

Od mojego dostaje zawsze bukiet kwiatow i jakis upominek, co nie znaczy ze to tylko w Walentynki, bo Moj Kochany to co tydzien wrecza mi kwiatki <bzyklov></span> I dla mnie liczy sie to jacy jestesmy dla siebie na co dzien a nie tylko od swieta.

#567 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 22:20

No raczej facet nie powinien się obrazić :-) A co by kobieta powiedziała na taki prezent:
"Czyli uważasz że zaniedbana i brzydka jestem?" :mrgreen: :mrgreen:

I Walentynki zepsute :-P

Hehehehe trafne spostrzeżenie <umieraam></span>
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#568 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 22:22

bez ot ;)

#569 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 22:28

walentynki są dla mnie takie..naciągnę...prezenciki..bycie nadzwyczajnie miłym..i żeby spędzić ten czas wyjątkowo i bardzo miło..ale moim zdaniem tak powinno być na co dzień... nie tylko w ten dzień...my w walentynki nie wiem czy się spotkamy..bo to poniedziałek..mój do późna w pracy..ale nie przejmuję się tym..mamy weekend, który na pewno dobrze i miło wykorzystamy ;-) (kolacja, wino, sex :-D,jakiś film) prezentów sobie żadnych tez nie sprawiamy..(jedynie kwiatek od mojego)serduszek..słoników..maskotek i innych bzdet..moim zdaniem to dla młodszych ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#570 malinka84

malinka84
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 11:57

Miłość nie potrzebuje swojego święta. Święto Miłości trwa cały rok!

#571 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 12:21

ale moim zdaniem tak powinno być na co dzień... nie tylko w ten dzień

tak jak i z świętami Bożego Narodzenia. powinno się wierzyć cały rok, chodzić do kościoła cały rok, być cudownym dla rodziny cały rok... a chyba tak nie jest... bo większość ludzi akurat w święta wierzy bardziej.
życie.

uważam, że walentynki to fajne święto i miło jak ktoś w tym dniu nie tylko ten jeden jedyny o tobie pamięta i napisze coś miłego ;)
"świętowanie" to za dużo powiedziane. ;-)

#572 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 12:31

Walentynki- święto stworzone aby zarobić :lol: Nie rozumiem tego wielkiego szału na serduszka itd. Tym bardziej, że to jeden dzień, a każdy sprzedawca zwozi nie wiadomo jakie bajery. A jak coś ma serduszko to cena x 2.

My nasze Walentynki już spędziliśmy, ale wychodzi na to, że w ten weekend będą kolejne, bo się niespodziewanie widzimy. Szczególną czułość okazujemy sobie co miesiąc, bo jakoś tak obchodzimy nasze "miesięcznice" choć bez prezentów.
Kiedyś wypisywaliśmy sobie kartki, mam je do dzisiaj :mrgreen: Miło czasem poczytać.
Teraz też zrobiliśmy sobie małe prezenty, ale bardziej praktyczne niż misie z serduszkami. Bo w sumie... nie potrzebny mi co rok nowy miś, bo akurat są Walentynki :-P
Miło jest usłyszeć coś miłego, ale chyba nikt nie kocha się szczególniej bo jest akurat 14 luty. Z drugiej strony, jeśli ludzie na co dzień się wymijają, to okazja, żeby sobie przypomnieć o tej drugiej połówce. Bo wtedy pary sa jakoś bardziej widoczne na ulicach.

#573 nomoretears

nomoretears
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 16:59

A jaki macie patent na samotne Walentynki?
do kina nie za bardzo, zostaej chyba zaszycie się w domu z książka...:(

wszystkim szczęśliwym mniej luib bardziej - udanego dnia!

#574 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 17:10

a ja jestem zła.walentynki i sama...mieliśmy zrobić sobie wczoraj taki dzień bo wolne..ale też nic z tego nie wyszło..siedzieliśmy na kanapie przed tv :-x ..mój dzisiaj po pracy przyniósł mi bukiet i pojechał do domu..bo po pracy zmęczony..oddalamy się od siebie..kiedyś tak nie było..nawet jak wracał późno do pracy...to kazał mi przychodzić do siebie..tylko żeby być razem..a teraz..
idę z koleżanką na dancing,taką imprezę walentynkową...ale głupio mi tak samej z koleżanką...bo tam same pary pewnie będą.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#575 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 19:41

bo tam same pary pewnie będą

niekoniecznie , wiekszosc par spedza taki wieczor we dwoje.
w tv mowili o knajpie, ktora wyprawia impreze antywalentynki , jedna z zabaw jest rzut lotka do fotograji eks <umieraam></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#576 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 23:46

W tym roku miało być bez prezentów, ale ja chyba nigdy się nie zmienię i nie potrafiłam się powstrzymać :-P Weszłam po drodze do pracy do mojej ulubionej kwiaciarni po jakiś symboliczny gadżet dla P. i akurat trafiłam na moment jak pan pakował misia do balonu :lol: tak mi się to spodobało, że postanowiłam coś takiego kupić lubemu. Do środka kazałam sobie zapakować małe serduszko- podusię i dzwonek na sex :-P

Dołączona grafika

P. oczywiście zna mnie lepiej niż ja sama, bo niewiele sobie zrobił z zakazu kupowania jakiegokolwiek prezentu ;-) Tak ja wiem, że to komercyjne święto, tak kochamy się cały rok tak samo, ale miło jednak, że jest taki dzień w roku kiedy jest okazja by jakoś szczególnie to podkreślić :-)

A tak wygląda opakowanie prezentu dla mojego połówka :mrgreen:

Załączone miniatury

• IMGP0576.jpg

Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#577 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 23:53

tigraa84, dzwonek jest genialny <umieraam></span> ja widziałam czerwoną pościel z napisem "dzisiaj jestem na TAK" i może w przyszłym roku taką mu sprawie ;-)

Opakowanie fajne,ale trochę za dużo się dzieje ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#578 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 23:56

trochę za dużo się dzieje ;-)

Szczerze to miało wyglądać nieco inaczej, bo pierwotnie miał być taki ludzik z balonów z muchą, ale pana trochę poniosło :lol: Walentynki w końcu, więc zaszalał :-P

A z pomysłu z pościelą to i ja może na przyszły rok skorzystam, bo świetny jest :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#579 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 06:33

tigraa84, B. też ma taki dzwonek :-P :-P chyba na jakies urodziny dostał :-P
a myśmy spędzili walentynki w domku. Zrobiliśmy sobie razem pizze i posiedzieliśmy. w sumie dzień jak co dzień... :-P
Dołączona grafika

#580 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 lutego 2011 - 17:29

super dzwonek :)
sposob pakowania tez ciekawy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko