Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#601 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 27 stycznia 2012 - 18:23

u nas bez fajerwerków, nic konkretnego nie planujemy. Raczej posiedzimy w domku przy lampce wina z dobrym żarciem ;-) Czyli wieczór jakich wiele. Prezentów żadnych chyba że B. porwie się na różę :-P
Dołączona grafika

#602 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 27 stycznia 2012 - 18:25

My jeszcze nigdy nie obchodziliśmy Walentynek i w tym roku też obchodzić ich nie będziemy. Także dzień jak co dzień ;-)

#603 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 stycznia 2012 - 20:39

u nas bez fajerwerków, nic konkretnego nie planujemy. Raczej posiedzimy w domku przy lampce wina z dobrym żarciem ;-) Czyli wieczór jakich wiele. Prezentów żadnych chyba że B. porwie się na różę :-P

to tak jak u nas... No może kino jak będziemy przy kasie. Choć jeszcze w tym roku hasło 'Walentynki' nie padło. :mrgreen:

#604 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 29 stycznia 2012 - 10:49

A ja jeszcze nie wiem co będziemy robić, albo w domu albo kino...wyjdzie w praniu ;)

#605 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 29 stycznia 2012 - 21:33

my stwierdziliśmy, że wybierzemy się na ściankę wspinaczkową (bo pewnie będą pustki :mrgreen:) , a później w domowym zaciszu obejrzymy film. ;-)

#606 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 31 stycznia 2012 - 13:08

Nasze Walentynki wyglądają jak każdy zwykły dzień- połówek idzie do pracy, wraca zmęczony z niej więc nie szalejemy z miłymi wieczorami. Ale jak wypadają w weekend to czemu by gdzieś nie wybyć ;-)
Zazwyczaj dajemy sobie drobne upominki, takie spontany bo niby nic sobie nie kupujemy :-P . Wczoraj upatrzyłam zajefajny kubek. Połówek często wypija nawet 3 herbaty pod rząd więc jak tylko ten kubek zobaczyłam to od razu stwierdziłam, że będzie jak znalazł. Dziś specjalnie pojechałam i kupiłam. Kubek 750ml w sam raz na 3 kubki od razu <hoho2></span> Co sądzicie ;-) ?

#607 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 31 stycznia 2012 - 13:09

Połówek często wypija nawet 3 herbaty pod rząd więc jak tylko ten kubek zobaczyłam to od razu stwierdziłam, że będzie jak znalazł. Dziś specjalnie pojechałam i kupiłam. Kubek 750ml w sam raz na 3 kubki od razu <hoho2></span> Co sądzicie ;-) ?

Sądzę,że będzie zadowolony skoro taki herbaciarz ;-) tylko będzie musiał pić szybko,żeby mu herbata nie wystygła :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#608 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 31 stycznia 2012 - 13:13

Sądzę,że będzie zadowolony skoro taki herbaciarz tylko będzie musiał pić szybko,żeby mu herbata nie wystygła

Zazwyczaj pija chłodniejszą ale bywa, że i gorącą też :-P . Choć czuję, że i tak nie bedzie go używał tak jak mojego prezentu na urodziny sprzed 3 lat bo jak to twierdzi "Czeka na gorsze czasy", a to była tylko maszynka Gillette z wymiennymi końcówkami <umieraam></span> Może się nie przeterminuje <hoho2></span>

#609 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 31 stycznia 2012 - 13:36

Anonimka, fajny kubeczek. A skoro Twoj facet tak bardzo lubi herbaty, to na pewno nie bedzie zbierał kurzu :P
Sama bym chętnie coś takiego przygarnęła :-D :-D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#610 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 31 stycznia 2012 - 13:37

Sama bym chętnie coś takiego przygarnęła

Na allegro też są ale mniejsza pojemność, tak do 450ml... No i własne foty można wstawić :mrgreen:

#611 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 31 stycznia 2012 - 13:40

Anonimka, kubek , bardzo fajny i oby mu sie w nim dobrze piło :)

#612 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 12:43

Na allegro też są ale mniejsza pojemność, tak do 450ml... No i własne foty można wstawić :mrgreen:

fajne te kubki. ja kiedyś na all zamówiłam taki, na którym pojawiało się zdjęcie (nasze wspólne) jak się zlało do niego coś gorącego ;-) ale się stłukł ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#613 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 13:11

fajne te kubki. ja kiedyś na all zamówiłam taki, na którym pojawiało się zdjęcie (nasze wspólne) jak się zlało do niego coś gorącego ;-) ale się stłukł ;-)

Tak ja kiedyś też taki miałam, tylko ,że napis się pojawiał ;)
Ale też się stłukł :-P

#614 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 19:54

fajne te kubki. ja kiedyś na all zamówiłam taki, na którym pojawiało się zdjęcie (nasze wspólne) jak się zlało do niego coś gorącego

A ja nie wiedziałam nawet, że takie są <wow></span> <H></span>

Ja właśnie przeglądam strony, w poszukiwaniu jakiegoś prezentu dla Michula i czekam, aż coś mnie powali na kolana :->

er3mjw4zst9mivdb.png

#615 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 02 lutego 2012 - 12:35

Nie potrzebujemy do tego specjalnej okazji, żeby powiedzieć sobie, jak bardzo nam na sobie zależy i jak bardzo się kochamy. Dla nas każdy dzień przeżyty razem, jest wyjątkowy. Także walentynki są dla mnie i mojego męża, dniem jak każdym innym.

#616 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 02 lutego 2012 - 17:58

'dzwonek na seks' odradzam, bardzo szybko miałam go dość <H></span>

#617 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 02 lutego 2012 - 18:23

'dzwonek na seks' odradzam, bardzo szybko miałam go dość <H></span>

A ja dokładnie to sobie upatrzyłam i już chciałam zamawiać <H></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#618 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 03 lutego 2012 - 11:14

A ja dokładnie to sobie upatrzyłam i już chciałam zamawiać <H></span>

znienawidzisz go po jednym dniu :mrgreen:

#619 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 03 lutego 2012 - 12:57

'dzwonek na seks' odradzam, bardzo szybko miałam go dość

Co? Za często było <umieraam></span>
Na taki dzwonek raczej bym się nei zdecydowała bo znam Mojego i nawet jakby nie miał ochoty to by mnie "wzywał" <hoho2></span>

[ Dodano: 2012-02-03, 13:00 ]

A ja nie wiedziałam nawet, że takie są

No nie mów? Ja już taki kubek jako dziecko miałam i zdziwiona byłam czemu taki ciemny, a jak mama zalała gorącą wodą to pokazywał się Alladyn <umieraam></span>

#620 katarzyna70

katarzyna70
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 03 lutego 2012 - 14:55

Ja robię temu Mojemu niespodziankę. Chcę zabrać go w góry, bo biedaczyna nigdy jeszcze nie był. Kasy trochę brak, ale co tam powiedziałam sobie może się uda i biore udział w konkursie Play na najlepszą randkę. Może się uda :) Trzymajcie kciuki :-o