Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#621 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 03 lutego 2012 - 17:12

No nie mów? Ja już taki kubek jako dziecko miałam i zdziwiona byłam czemu taki ciemny, a jak mama zalała gorącą wodą to pokazywał się Alladyn

No serio <placze></span> Mama mi nigdy takiego nie kupiła i gdyby nie wy to bym pewnie do dzisiaj nie wiedziała, że taki jest <hmm></span> <H></span> <aaa11></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#622 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 08 lutego 2012 - 16:32

'dzwonek na seks' odradzam, bardzo szybko miałam go dość <H></span>

Jednak zamówiłam, teraz czekam aż przyjdzie i ciekawa jestem jak to będzie z nim <H></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#623 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 10 lutego 2012 - 11:00

Ja nie będę mieć walentynek bo nie mam chłopaka:(
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#624 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 10 lutego 2012 - 17:05

My nie obchodzimy walentynek, nie przemawia do mnie to 'święto'.
Trzeba okazywać sobie miłość na co dzień i sto razy bardziej bym się cieszyła z upominku z zaskoczenia...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#625 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 11 lutego 2012 - 10:26

sto razy bardziej bym się cieszyła z upominku z zaskoczenia...

Tylko który facet wpadnie na to, że upominek z zaskoczenia może być fajny i że takowy wgl istnieje. :roll:

Też powoli zaczynam być skłonna ku nieobchodzeniu Walentynek... Wszystko fajnie, ładnie, ale to takie na siłę i 'bo wszyscy tak robią'. Poza tym co wyjątkowego jest np. w pójściu do kina akurat wtedy kiedy wszystkie pary idą... Ja lubię być wyjątkowa, niepowtarzalna, dlatego takie spędy ogólnozakochańcze odpadają. Wolę faktycznie jakiś fajny spontan bez okazji.

#626 arfa

arfa
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 13 lutego 2012 - 20:32

sto razy bardziej bym się cieszyła z upominku z zaskoczenia...

Tylko który facet wpadnie na to, że upominek z zaskoczenia może być fajny i że takowy wgl istnieje. :roll:

No właśnie! Ja obchodzę pierwsze Walentynki z moim chłopakiem, liczyłam, że może wymyśli coś miłego. Od dawna mówiłam mu, że chciałabym jakieś zwierzątko... w końcu zdecydowałam, że kupię sobie mysz... a on mi wczoraj wyjechał "to może ja Ci kupię tą mysz, bo i tak nie mam nic dla Ciebie na Walentynki?". Nieco mnie to zaskoczyło... mysz na Walentynki... super romantyczny prezent, nie powiem :D nie mówiąc o fakcie, że sie przyznał, że nic nie ma jeszcze 3 dni przed Walentynkami, kiedy jest kupe czasu by coś kupić lub zorganizować :D W sumie myślałam, że coś do tej "myszy" dołączy :D Ja od 4 miesięcy pisałam dla niego wiersz na dzien jutrzejszy, wywołałam nasze wspólne zdjęcie w antyramie, chciałam jeszcze nagrać płytę z piosenkami, których słuchaliśmy razem jak się poznawaliśmy i krótko opisać każdą z nich. A dziś zadałam mu pytanie "a co w ogóle będziemy jutro robić?" powiedział "szukać myszy". Okazałam moje niezadowolenie z powodu tego, że mysz to małoromantyczny prezent, a on mi gada "to co chcesz? kwiatek?". Na domiar tego poinformował mnie, że dla niego to święto jest bez znaczenia... wczas... :roll: Miło, że w ogóle mi to powiedział... Ja nie wiem... skąd on się w ogóle urwał? Jest mi przykro... :( ja tu flaki z siebie wypruwam, żeby mu sprawić jakiś miły prezent, a on totalnie nic... jestem rozczarowana :(
girls just wanna have fun! :)

#627 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 13 lutego 2012 - 21:32

arfa, skąd ja to znam, to już chyba taki typ facetów, mało romantyczni. Znam to z autopsji :->
Nie przeszkadza mi to, aż tak bardzo ważne żebyśmy byli razem i to jest najważniejsze ;-)

er3mjw4zst9mivdb.png

#628 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 13 lutego 2012 - 21:46

Akurat mam to szczęście, że M. przynosi mi kwiaty bardzo często, po prostu wpada do kwiaciarni po drodze z pracy. No i kolacje, upominki bardzo często są bez okazji. Walentynki nie są dla nas jakimś ważnym dniem. Jutro będziemy korzystać z tego, że wszyscy będą w kinach i restauracjach i ścianka wspinaczkowa będzie wolna :-)
Choć nie jest to jakiś ważny dzień to i tak kupiłam dla Niego parę drobiazgów - taki śmieszny, wielki długopis z napisem 'powodzenia na egzaminie', karteczkę walentynkową i karcianą grę erotyczną :->

Jula, a Ty korzystaj z ostatniego dnia bez dzwonka <H></span>

#629 marbanaszek

marbanaszek
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 13:40

Na walentynki zostajemy w domu. W mieście panuje czerwonoserduszkowe szaleństwo :shock: A w domu ugotoujemy sobie razem kolacyjkę, weźmiemy kąpiel, obejrzymy film i założę coś, co kupiłam specjalnie na tę okazję (super czerwoną haleczkę od reklama) i... ujmę to tak, pewnie dzwonek nie będzie potrzebny ;-)

#630 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 16:43

a Ty korzystaj z ostatniego dnia bez dzwonka

Nasz dzwonek leży w barku i się kurzy :lol: w sumie dobrze, że P. się po tygodniu znudził, bo bym go chyba udusiła jakby latał z tym ustrojstwem cały czas :lol:

My jakoś specjalnie nie celebrujemy walentynek, ale jako, że lubię robić prezenty to jest to dla mnie tak samo dobra okazja jak każda inna :mrgreen: W tym roku kupiłam mojej gorszej połowie taką milutką, miękką poduchę z misiem i napisem "tak baaaaaardzo Cię kocham", a że P. jest mistrzem w spaniu to prezent na pewno nie wyląduje w kącie żeby tylko kurz zbierać. A Wika dostała kolejnego pluszaka do kolekcji... nie wiem tylko czy znajdzie jeszcze trochę wolnej przestrzeni w łóżku by go zmieścić czy sama będzie musiała się przeprowadzić na podłogę <hoho2></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#631 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 18:35

Jula, a Ty korzystaj z ostatniego dnia bez dzwonka

Zostało mi jeszcze troszkę czasu, bo przekładamy sobie walentynki na piątek dopiero :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#632 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 18:37

Dostałam piękną różę od męża i dużego buziaczka. <rozyczka></span>

#633 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 14 lutego 2012 - 23:08

Bilety na koncert sobie sprawiliśmy z tej okazji. Raczej nie obchodzimy walentynek przesadnie, ale każda okazja jest dobra, zeby miło spędzić wieczór.

#634 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 07:11

Raczej nie obchodzimy walentynek

My również, dla mnie to komercja :-) Mimo tego dostałam od miśka różę, tak myslałam że wyskoczy z jakimś kwiatkiem :lol:

#635 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 10:25

To był dla mnie tragiczny dzień.

:arrow: Poszliśmy na kawę. Myślałam, że wyjdę stamtąd zanim nam przyniosą to co zamówiliśmy. :evil: Patrzyli się na nas ludzie z obsługi jak na jakichś zbirów. Jeszcze nas przesadzili 'bo przy tych stolikach będzie rezerwacja i muszą je przystroić'

:arrow: Potem poszliśmy na pizzę. Była promocja walentynkowa. Ale D. stwierdził, że on nie zje pizzy frutti di mare, a mi na niej zależało. I wzięliśmy 2. Zapłaciliśmy tyle jakby nie było żadnej promocji.

:arrow: Potem spontanicznie na łyżwy. Nigdy nie byłam, ale skoro walentynki to się zgodziłam. Przyszliśmy na miejsce, zapłaciliśmy, a tu mój kolega :( No i oczywiście złote rady jak mam jeździć, że się będą śmiać, itd. Kiepsko mi to szło, a oni byli dobrzy. :-/ Tylko się ośmieszyłam.

#636 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 10:30

Wisienkowa,oj,wydaje mi się ,że przesadzasz.Może z góry nastawiona byłaś ,że ten dzień nie wyjdzie.Trzeba było przytulić swojego połówka,mimo,że przesadzili Was do innego stolika.Albo jesli chodzi o pizze,może Twoj mężczyzna rzeczywiście nie mial ochoty na ten smak jaki zaproponowałaś.Troszkę zrozumienia ;-) .I znów trzeba był

Kiepsko mi to szło, a oni byli dobrzy. :-/ Tylko się ośmieszyłam.

o faceta przytulić.
No co Ty nikt nie jest idealny.Dlaczego nie wrzucilas na luz,fajnie tak czasami pośmiać sie z samej siebie. :-) ;*

#637 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 10:34

Wisienkowa,oj,wydaje mi się ,że przesadzasz.Może z góry nastawiona byłaś ,że ten dzień nie wyjdzie.

no właśnie długo czekałam na ten dzień. Liczyłam na to, że będzie fajnie.
A przytulać go przytulałam. :roll:

Nie tak to miało wyglądać. :cry:

#638 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 10:35

Jeszcze nas przesadzili 'bo przy tych stolikach będzie rezerwacja i muszą je przystroić'

'
To nie było wcześniej informacji na stoliku że jakaś rezerwacja czy coś??
No ja to bym się pewnie kłóciła :->

Kiepsko mi to szło, a oni byli dobrzy. Tylko się ośmieszyłam.

Oj od razu ośmieszyłam. Głowa do góry. Jakby człowiek cały czas patrzył na to co ludziska powiedzą, to wogóle by na dwór nie wychodził. :->

Pomyśl, że za rok znowu Walnetynki :mrgreen:

#639 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 10:36

A przytulać go przytulałam. :roll:

Czyli było fajnie a jak jednak myślisz,że n ie,to następnym razem będzie lepiej,lub zrób sobie powtóreczkęę Walentynek,ale w innym dniu.
Po za tym liczy sie to co Was łaczy a nie tam jakieś błahostki,no nie?

#640 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 11:35

Tylko się ośmieszyłam.

Trzeba było ich olać ;)

Albo jesli chodzi o pizze,może Twoj mężczyzna rzeczywiście nie mial ochoty na ten smak jaki zaproponowałaś

Tu zgadzam sie z violą ;)

Patrzyli się na nas ludzie z obsługi jak na jakichś zbirów

A dlaczego, bo nie rozumiem :?:
Udany dzień w dużym stopniu zależał od ciebie, i nie przejmuj sie innymi ;-)