nooo i przynajmniej nie będziecie otoczeni migdalącymi się parami w restauracji i obejrzycie sobie film bez czyjegoś mlaskania nad uchemOdbijemy sobie w sobotę - Raf do mnie do Łodzi przyjedzie i idziemy do kina i na kolację
Walentynki
Napisano 17 lutego 2012 - 08:30
Napisano 17 lutego 2012 - 10:48
Jakos ...nie mam potrzeby by ten dzien swietowac jakos. By koniecznie musiec isc do kina, do kawiarni . By była kolacja przy swiecach. Owszem, zrobilsmy taka , ale to było bardziej urodzinowo. Oboje nie jestesmy romantykami wpatrzonymi w siebie, ktorzy kochaja swiece przy tym muzyka nastrojowa i czułe pocałunki. Co kto lubi.
Ja wole gesty M. na codzien. To ze zostawia karteczki, ze zrobi mi desr lub herbate, ot , tak od siebie.
Ze kupi kwiatka - bez okazji. A Walentynki ... maja swoj urok, owszem. Wszystko jest dla ludzi. Nie widze w nich nic złego. Miło cos dostac. Ale mysle ze bardziej liczy ze codziennosc.
Kiedys walentynki kojarzyły mi pocałunkami, sercami, kwiatami , liscikiem podrzuconym przez chłopaka do kieszeni mojej kurtki ( w szatni ).
Teraz to dla mnie obecnosc, wsparcie, ciepło. Ze moge sie przytulic. Wiec walentynki mam na codzien
Napisano 17 lutego 2012 - 11:05
Napisano 17 lutego 2012 - 19:59
To też zależy od podejścia. Dla mnie do tego roku szczególnego uroku nie miały. Wszędzie migdalące się pary, które w ten jeden dzień w roku muszą wszystkim pokazać, jak bardzo się kochają.A Walentynki ... maja swoj urok, owszem.
Teraz tempo życia nam wzrosło, więc Walentynki potraktowaliśmy jako dobrą okazję, żeby zwolnić i bez wyrzutów sumienia zająć się sobą. I było fajnie.walentynki mam na codzien
Dobrze jednak, że jest taki dzień.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 05 stycznia 2013 - 23:06
Czy kompletnie nic?
Napisano 05 stycznia 2013 - 23:38
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 06 stycznia 2013 - 08:16
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 06 stycznia 2013 - 09:42
Napisano 06 stycznia 2013 - 10:38
Napisano 06 stycznia 2013 - 10:44
dzien bez dziecka?Planujecie w tym roku coś specjalnego?
Czy kompletnie nic?
a tak serio, to walentynek nie planuje bo jakos mnie nie kreca, ale planuje ten dzien, bo 14 lutego mam urodziny
Napisano 06 stycznia 2013 - 10:48
Myśleliśmy po prostu o tym, żeby nie robić sobie wzajemnie żadnych drobnych prezentów tylko żeby pójść do restauracji i nasze wspólne pieniądze przeznaczyć na jakąś kolację w dobrym lokalu. Jak będzie - zobaczymy :->
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 06 stycznia 2013 - 10:58
Napisano 06 stycznia 2013 - 11:05
Też tak zawsze uważałam, ale chyba im starsza, tym bardziej robię się romantycznaJakieś takie skomercjalizowane i przereklamowane mi sie wydaje. Zwykły dzień
My planów żadnych nie mamy, to chyba jeszcze za wcześnie. Myślę, że wszystko wyjdzie spontanicznie dzień przed
Napisano 06 stycznia 2013 - 11:47
e miłość można, a nawet trzeba okazywać sobie na co dzień
W ostatnie Walentynki daliśmy sobie ten sam prezent, dokładnie taką samą poduszkę z napisem "Kocham Cię"
Napisano 06 stycznia 2013 - 12:14
Prezentu nie chcę dostać, wolę, żebyśmy po prostu spędzili razem czas
mam podobnieMy planów żadnych nie mamy, to chyba jeszcze za wcześnie.
kino raczej odpada, bo za duże tłumy w ten dzień, ale myślałam o knajpce w którą mieliśmy się wybrać w rocznicę, a była zamknięta :->
ewentualnie ta sama co na rocznicę, bo to świetne miejsce
ale cały czas lubię walentynki i na pewno jakąś kartkę miłosną uszykuję dla M....
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 06 stycznia 2013 - 12:19
Jeden jedyny raz byliśmy w Walentynki w restauracji, to było jakieś 5 lat temu. Ludzi multum, palca nie było gdzie wcisnąć, mnóstwo zakochanych par, więc byliśmy aż przytłoczeni nadmiarem otaczającej nas miłości
Napisano 06 stycznia 2013 - 19:03
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 stycznia 2013 - 19:17
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 06 stycznia 2013 - 19:47
Jedno jest pewne, że w ten dzień na pewno nie pójdziemy do kina, ani żadnej knajpki. Nie dla mnie te tłumy.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 06 stycznia 2013 - 22:49