Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#661 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 08:30

Odbijemy sobie w sobotę - Raf do mnie do Łodzi przyjedzie i idziemy do kina i na kolację :D

nooo i przynajmniej nie będziecie otoczeni migdalącymi się parami w restauracji i obejrzycie sobie film bez czyjegoś mlaskania nad uchem :-D

#662 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 10:48

Poniewaz mam urodziny we walentynki zawsze dostaje kwiatek :lol: w sumie nie wiem czy na urodizny...czy na walentynki :-P
Jakos ...nie mam potrzeby by ten dzien swietowac jakos. By koniecznie musiec isc do kina, do kawiarni . By była kolacja przy swiecach. Owszem, zrobilsmy taka , ale to było bardziej urodzinowo. Oboje nie jestesmy romantykami wpatrzonymi w siebie, ktorzy kochaja swiece przy tym muzyka nastrojowa i czułe pocałunki. Co kto lubi.
Ja wole gesty M. na codzien. To ze zostawia karteczki, ze zrobi mi desr lub herbate, ot , tak od siebie.
Ze kupi kwiatka - bez okazji. A Walentynki ... maja swoj urok, owszem. Wszystko jest dla ludzi. Nie widze w nich nic złego. Miło cos dostac. Ale mysle ze bardziej liczy ze codziennosc. ;)

Kiedys walentynki kojarzyły mi pocałunkami, sercami, kwiatami , liscikiem podrzuconym przez chłopaka do kieszeni mojej kurtki ( w szatni ).
Teraz to dla mnie obecnosc, wsparcie, ciepło. Ze moge sie przytulic. Wiec walentynki mam na codzien
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#663 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 11:05

arfa, dzięki za słowa pocieszenia. Już mi przeszło w sumie ;)

#664 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 19:59

A Walentynki ... maja swoj urok, owszem.

To też zależy od podejścia. Dla mnie do tego roku szczególnego uroku nie miały. Wszędzie migdalące się pary, które w ten jeden dzień w roku muszą wszystkim pokazać, jak bardzo się kochają. :-P Pewnie dlatego tak myślałam, bo uważaliśmy, że

walentynki mam na codzien

Teraz tempo życia nam wzrosło, więc Walentynki potraktowaliśmy jako dobrą okazję, żeby zwolnić i bez wyrzutów sumienia zająć się sobą. I było fajnie. ;-)
Dobrze jednak, że jest taki dzień. :mrgreen: A i tak jeśli ktoś nie kocha codziennie, to w ten jeden dzień wszystkiego nie nadrobi.

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#665 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 23:06

Planujecie w tym roku coś specjalnego?
Czy kompletnie nic? ;-)

#666 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 23:38

Torii1988, już właśnie o tym myślałam i jako, że wiem, że Misiek zorganizuje coś specjalnego na rocznicę, to chcę coś zorganizować na walentynki, mimo że raczej jakoś hucznie ich nie obchodzimy. Jeśli będzie coś ciekawego w kinie, to pewnie do kina pójdziemy plus knajpka, no chyba, że wyczaję jakiś fajny meczyk koszykówki kobiet, to zrobię mu niespodziankę biletami :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#667 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 08:16

Torii1988, Ja nie obchodzę Walentynek, mój Ł. też nie, więc dla Nas to dzień jak codzień :-P Chyba wyrosłam z tego :->
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#668 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 09:42

Ja na razie nic i jakoś nie odczuwam potrzeby zorganizowania czegoś <bezradny></span>

#669 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 10:38

Ja nigdy nie obchodziłam Walentynek, nie mam takiej potrzeby, ale wiem, ze dla M. to ważne i przykro byłoby mu ten dzień spędzić normalnie. Zastanawiam się teraz czy będzie próbował, mimo tego, że zna moje zdanie czy ja powinnam zrobić mu niespodziankę (bo jestem w stanie ulec w tej kwestii)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#670 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 10:44

Planujecie w tym roku coś specjalnego?

Czy kompletnie nic?

dzien bez dziecka? :-P
a tak serio, to walentynek nie planuje bo jakos mnie nie kreca, ale planuje ten dzien, bo 14 lutego mam urodziny :mrgreen: a mala skonczy 9 miesiecy :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#671 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 10:48

Ja w tym roku jakoś nie mam pomysłu, ale z racji tego, że zaraz potem mam urodziny to już zapowiedziałam K, żeby nie szykował czegoś drogiego ;-)
Myśleliśmy po prostu o tym, żeby nie robić sobie wzajemnie żadnych drobnych prezentów tylko żeby pójść do restauracji i nasze wspólne pieniądze przeznaczyć na jakąś kolację w dobrym lokalu. Jak będzie - zobaczymy :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#672 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 10:58

Mimo ze jestem w związku, to nie przepadam za walentynkami ;P. Jakieś takie skomercjalizowane i przereklamowane mi sie wydaje. Zwykły dzień :P.
22.01.2012 ;*

#673 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 11:05

Jakieś takie skomercjalizowane i przereklamowane mi sie wydaje. Zwykły dzień

Też tak zawsze uważałam, ale chyba im starsza, tym bardziej robię się romantyczna :lol: Pewnie, że miłość można, a nawet trzeba okazywać sobie na co dzień i dla niektórych Walentynki trwają cały rok, ale fajnie, że jest szczególny dzień, w którym można szczególnie "poświętować" ;-)
My planów żadnych nie mamy, to chyba jeszcze za wcześnie. Myślę, że wszystko wyjdzie spontanicznie dzień przed ;-) Prezentu nie chcę dostać, wolę, żebyśmy po prostu spędzili razem czas.

#674 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 11:47

Jest pewna czarodziejska magia w tym dniu, w sklepach sporo serduszek, generalnie słodko i uroczo, ale:

e miłość można, a nawet trzeba okazywać sobie na co dzień

:D

W ostatnie Walentynki daliśmy sobie ten sam prezent, dokładnie taką samą poduszkę z napisem "Kocham Cię" :P.
22.01.2012 ;*

#675 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 12:14

Prezentu nie chcę dostać, wolę, żebyśmy po prostu spędzili razem czas

My planów żadnych nie mamy, to chyba jeszcze za wcześnie.

mam podobnie :-D
kino raczej odpada, bo za duże tłumy w ten dzień, ale myślałam o knajpce w którą mieliśmy się wybrać w rocznicę, a była zamknięta :->
ewentualnie ta sama co na rocznicę, bo to świetne miejsce :-)

ale cały czas lubię walentynki i na pewno jakąś kartkę miłosną uszykuję dla M.... :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#676 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 12:19

My Walentynek też nie świętujemy. Jakoś nigdy nie czuliśmy takiej potrzeby. Pewnie dlatego, że jesteśmy ciut aromantyczni :P
Jeden jedyny raz byliśmy w Walentynki w restauracji, to było jakieś 5 lat temu. Ludzi multum, palca nie było gdzie wcisnąć, mnóstwo zakochanych par, więc byliśmy aż przytłoczeni nadmiarem otaczającej nas miłości :D

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#677 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 19:03

moze wyslijcie swoim facetom karte pocztową , mysle ze niespodzianka by była ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#678 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 19:17

My również nie obchodzimy tego dnia. Nie lubimy tłumów, a tu nawet nie ma gdzie wyjść bo tak jak już zauważyłyście wszędzie pełno ludzi. :roll:

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#679 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 19:47

My planów jeszcze nie mamy.
Jedno jest pewne, że w ten dzień na pewno nie pójdziemy do kina, ani żadnej knajpki. Nie dla mnie te tłumy. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#680 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 stycznia 2013 - 22:49

U nas tradycyjnie K. przygotuje kolację,od zawsze tak było.. prezentów raczej już sobie nie robimy,może jakiś drobiazg?w sumie jest jeszcze daleko więc się nie zastanawiałam.