Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#521 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 14:54

My byliśmy na kolacji w hinduskiej knajpce, którą oboje uwielbiamy, było cudnie i romantycznie, potem wróciliśmy do domu i... <sex></span> a potem mój luby jak zwykle wyjechał do pracy do innego miasta :-/ ale i tak było cudownie ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#522 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 14:56

U nas gdyby nie to, że oboje mamy wolne to Walentynek raczej byśmy nie obchodzili ;-)

A tak poleniuchowaliśmy sobie wczoraj słodko do południa, wyskoczyliśmy do kina, a potem skoczyliśmy na pizze ;-)
Po powrocie leniuchowanie i film ;-)

Dzień bardzo miło spędziliśmy, bo dawno nie mieliśmy czasu tylko dla siebie, więc to była taka odskocznia ;-)

<dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#523 emilkakocham

emilkakocham
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 16:10

My w ogóle nie obchodzimy walentynek
Ja już mam ich dość jak wszędzie o nich huczą :roll:
Nie obiecuję ci wiele... Bo tyle co prawie nic... Najwyżej wiosenną zieleń... I pogodne dni... Najwyżej uśmiech na twarzy... I dłoń w potrzebie... Nie obiecuję ci wiele... Bo tylko po prostu siebie...

#524 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 16:39

co do walentynek to wczorj sie siałam z kolezanki z pracy bo kupiła lizaka dla swojego chlopaka i jej sie złamał w torebce a potem na przerwie w pracy zjadła kawałek tego lizaka , sle obie stwierdziłysmy ze i tak nie bedzie go sklaład to sie nie połapie ze czegos brakuje. :-D

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#525 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 21:26

Ja od tygodnia wiedziałam, że mój Misiek coś planuje, ale nie chciał mi powiedzieć :D Dzien wczesniej dostałam kwiatki :):):) a w Walentynki zabrał mnie do Wedla na gorąąąąąąąącą czekolade ;)
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#526 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 23:50

u nas nic specjalnego
byliśmy zaproszeni na obiad do mojej Ciotki i wujka (świrusów) :mrgreen:
fajnie było ;-)

#527 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 00:05

My spędziliśmy Walentynki w domu. Co prawda plany na wyjście na kręgle i do kina były, ale jak po ośmiu godzinach pracy siadłam w domu na tyłku to już nie miałam najmniejszej ochoty na jakiekolwiek wojaże <bezradny></span> Za to wieczór spędziliśmy na gorących pocałunkach i przytulankach :mrgreen: Było baaaaaaardzooooo miło ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#528 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 00:12

A jako osoba "samotna" spędziłam te Walentynki "inaczej" :) Dostałam 2 bukiety róż i jakieś tam karteczki, ale to nie jest ważne dla mnie tak jak Edynburg, kocham to miasto i z tej okazji byłam w Edynburgu, w całym moim życiu to były chyba najwspanialsze Walentynki na świecie ;-)

#529 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 08:45

u nas nic specjalnego

u mnie jeszcze mniej, bo ja siedziałam w domu u siebie, a Chłop u siebie i jakieś zaległe projekty na uczelnię produkował <bezradny></span> ale w sumie to jak każda niedziela wyglądało :-P
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#530 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 10:14

A jako osoba "samotna" spędziłam te Walentynki "inaczej"

ja również
a mianowicie pod kołdrą z fantastyczną książką w ręku :) i wcale ale to wcale nie żałuję

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#531 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 10:24

A ja bylam z Miskiem w galerii, bo on musial pewne zapisy robic. Spedzilsimy tam pare ladnych godzin, w miedzyczasie chlopak namalowal nasze portrety. W dodatku rozdawali tulipany kobietom, dostalam az 3 -ale zwiedly potem :-P Wrocilismy do domku i z bratem i jego dziewczyna gralismy w "Panstwa- Miasta". :-P Ale Misiek mnie zaskoczyl- dostalam od niego bukiet tulipanow ;-) ;-) Nie tych z galeriii :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#532 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 lutego 2010 - 19:59

A jako osoba "samotna" spędziłam te Walentynki "inaczej"

ja również
a mianowicie pod kołdrą z fantastyczną książką w ręku i wcale ale to wcale nie żałuję

a ja w pracy :-) nawet mysłam ze wiecej osób bedzie chciłao sie z tego dnia wykrecic aby spedzic ten czas ze swoje druga polówka , ale było tyle osób co zwykle.
Nawet jakbym była w zwiazku to nie obchodziłabym tego dnia jaks wieto zakochanych bo dla mnie jest ono bardzo komercyjne.

#533 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 04 marca 2010 - 20:57

A ja w walentynki 2010 zyskalam chlopaka :D spotykalismy sie od miesiaca i..... zdecydowalismy zostac para :) Jestem przeszczesliwa bo w koncu nastal przelom w moim zyciu :) Wreszcie spotykam sie z kims kto mi sie okrutnie podoba i wiem ze nie zamienilabym go na zadnego innego :)

#534 Marcineczek

Marcineczek
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 04 marca 2010 - 22:57

A ja w walentynki 2010 zyskalam chlopaka :D spotykalismy sie od miesiaca i..... zdecydowalismy zostac para :) Jestem przeszczesliwa bo w koncu nastal przelom w moim zyciu :) Wreszcie spotykam sie z kims kto mi sie okrutnie podoba i wiem ze nie zamienilabym go na zadnego innego :)

No to super przeżycie na pewno ;) Nie ma to jak swieza milosc :D

#535 Gabircia

Gabircia
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 05 marca 2010 - 02:43

ja Walentynki spędziłam z moim Narzeczonym w domku,dostałam od mojego piękna różyczkę :) potem oglądaliśmy filmy poza tym wieczór dla nas był miły tylko we dwoje, były przytulanki i buziaczki:)

#536 marta_wiga

marta_wiga
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 05 marca 2010 - 11:12

Ponieważ walentynki wypadły w niedzielę to mój chłopiec musiał wyjechać do pracy, więc wieczór spędzilam z przyjaciółką i butelką wina. Też dobra rozrywka :-D

#537 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 14:04

myślałyście już o walentynkach tak to dopiero za ponad miesiąc ale ja chciałabym je spedzić inaczej niż zwykle jakiś wieczór romantyczny razem bo zawsze wychodziliśmy gdzieś. A wy macie jakieś plany? Podzielmy sie nimi.

[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2010-12-29, 17:11 ]
scaliłam, dzięki Tilka ;)
'Za tobą pójde nawet w ogień i wode jeśli chcesz'

#538 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 15:18

Do walentynek jeszcze daleko, ale ja mam już pewien pomysł ;-)
Mam zamiar ugotować coś smacznego na romantyczny wieczór, a potem "mały" striptizik :mrgreen: :mrgreen: I potem przejść do wiecie czego.... <diabelek></span>

#539 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 17:07

Do walentynek jeszcze daleko, ale ja mam już pewien pomysł ;-)
Mam zamiar ugotować coś smacznego na romantyczny wieczór, a potem "mały" striptizik :mrgreen: :mrgreen: I potem przejść do wiecie czego.... <diabelek></span>

ja mam podobny plan. Chce zapalic swiece po calym pokoju wypijemy jakies winko a potem striptiz w jakiejś sexi piżamce ido dzieła hehe

[ Dodano: 2010-12-30, 09:17 ]
elodi sory za problemik. Chyba ślepa jestem bo szukałam i nie znalazłam a jednak jest juz taki tem.
'Za tobą pójde nawet w ogień i wode jeśli chcesz'

#540 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 stycznia 2011 - 18:12

jeszcze miesiac jak tam macie jakies specjalne plany na to komercyjne swieto ???