Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#501 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 22:08

Donn, krowka17, chodzilo mi o to ze poczulam sie jak ksieznicza bo nie musielismy sobie na nic zalowac.. Zreszta on to ciagle powtarzal wiec bez jakichs podtekstow.. <bezradny></span> Mialam wszystko co chcialam. Chyba kazda kobieta chce sie tak poczuc kiedys.

#502 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 10:08

a ja dostałam bluzeczkę, sama ją sobie co prawda kupiłam, ale D. zapłacił. ;-)

<ookk>

#503 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 10:15

Oj, ja byłam zaskoczona ;) Dostałam dużą kartkę bodajże większą od A3 z okolczykowanym i otatuowanym łosiem, noszącym bluzkę "I'm the beściak" i z napisem "Całusy od miłośnika" oraz szkatułkę drewnianą na biżuterię :) Ja zrobiłam własnoręczną kartkę z poczuciem humoru, dodatkowo coś słodkiego podpięłam i K. też był zadowolony :)

#504 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 20:41

U nas bez rewelacji.

Wrocilam ze zjazdu, dostalam prezent - nowe kolczyki, czyli to co lubie. W poszedl do pracy na nocke, a ja spac....

<bezradny></span>

#505 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 22:21

A ja dostałam Szwajcarski zegarek, bardzo klasyczny i elegancki. Byliśmy w teatrze i we francuskiej restauracji (jadłam min. żabie udka hehe) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#506 pattka16

pattka16
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 24 sierpnia 2009 - 21:36

Wiecie jak ja za*****cie spędziłam walentynki ??
Otóż, w dzien walentynek od rana bylismy pokłóceni. Pojechalismy do miasta rano, wrocilismy do domu.. atmosera byla pod napieciem.Wszystko jakos sie unormowalo..Moj K twierdzil ze idzie do mamy w czyms jej tam pomoc, zgodizlam sie przeciez bo ja akurat ogladalam film dosyc interesujacy. po hmm 40 minutach zawolal mnie na dol. Wreczyl mi roze, kazal sie orzebrac i zawiazal mi oczy.. Nie wiedzialam o co chodzi .. Nie czulam nawet gdzie ide. Gdy rozwiazal mi oczy , stalam w drzwiach lazienki. Od drzwi az do wanny byl zrobiona sciezka z platkow roz, na rzegach staly swieczki. Byla wlaczona cicho muzyka.. w wannie byla cieplukta woda, z platkami roz.. Platki roz byly wszedzie wprawdze.. i swieczki. w wannie stalo wino, dwa kieliszki i moj prezencik. Sliczna bransoletka :))) do tego dostalam jeszcze sexowna bielizne..

Moj prezent byl romantyczny, Zrobila dla niego album z nasyzmi wspolnymi jak i osobnymi zdjeciami, od momentu jak sie poznalismy. Pod wybranymi zdjeciami byly milosne cytaty. Byl bardzo zadowolony z prezentu, twierdzil nawet ze wlansie cos takk romantcyznego chcial dostac :-))))

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2009-08-24, 22:42 ]
nie przeklinamy na forum :!:

#507 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 24 sierpnia 2009 - 22:00

A my z T. poszliśmy na maraton nocny do kina.... i wzięliśmy udział w konkursie na najdłuższy pocałunek.... i wygraliśmy mp3 :mrgreen: To był nasz najdłuższy pocałunek...hehe :-D
Było milusio....

#508 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 15:52

to juz jutro a tutaj nic o planach walentynkowych :-) na ten rok , pewnie a dzien dwa watek bedzie pelen waszych opowiesci.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#509 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 16:10

to juz jutro a tutaj nic o planach walentynkowych

ja nie mam żadnych planów <bezradny></span>
mnie jakoś walentynki nie kręcą już :-P

#510 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 18:35

mnie jakoś walentynki nie kręcą już :-P

to tak jak mnie po pierwsze jestem juz za stara na tego typu rzeczy a po drugie jestem juz na takim etapie związku że nie musimy kupowac sobie jakiś wystawnych prezentów, wystarczą czekoladki i przytulaski :-P

#511 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 19:19

My tez nic nie robimy ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#512 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 22:23

U mnie w sumie bedzie dzien jak codzien ;-) Nie widze sensu w hucznym obchodzeniu tego swieta. Ot, damy sobie po drobiazgu i sie rozejdzie po kosciach ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#513 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 22:54

my nic sobie nie kupujemy, choć pewnie dostanę lizaka :mrgreen: :mrgreen:
a wieczorkiem wybieramy się do kina :-P w międzyczasie przytulasy i buziaki... jak codziennie :-D żadnych rewelacji, bo w sumie nam też już czas wielkiego zamieszania wokół walentynek minął... :-P teraz ten dzień się tak tylko szumnie nazywa... a my po prostu okazujemy sobie miłość jak każdego innego dnia ;-)
Dołączona grafika

#514 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 lutego 2010 - 23:47

ja jeszcze nie wiem co będę robiła ale wiem że spędzę ten dzień z nim.... :)

#515 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 14 lutego 2010 - 00:19

Moj K ma dzisiaj zajecia, ale jak wroci z zajec to pewnie urzadzimy sobie jakis
romantic day :mrgreen: :mrgreen: nie wiem jeszcze co bedziemy robic. Wyjdzie wszystko w trakcie. Wiem jedno pocalunkow na pewno nie zabraknie :-P

201407101662.png

#516 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 14 lutego 2010 - 18:11

a my robimy :mrgreen:
z wczoraj na dziś spałam u M i rano zaserwował mi śniadanko do łózka,
ja go zaprosiłam na obiad do siebie, skromne prezenty i czeka nas jeszcze miły wieczór, zaraz zaczynam szykowanie :-P
raz w roku jest taki dzień i powinien różnic sie od zwykłych chociaż troszkę ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#517 mooniikaaa86

mooniikaaa86
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 11:59

A my byliśmy w kinie i na kolacji a później......trudno się domyśleć....:) graliśmy w kości:) baaardzo romantycznie:) ale było bardzo miło:)

#518 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 12:16

Ja swojej dziewczynie nic nie kupiłem na walentynki i nigdzie jej nie zabrałem. Przeżyłem z nią ten dzień jak co dzień.

#519 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 13:34

Nasze walentynki do romantycznych się nie zaliczały- spędzilismy je po prostu w domu, w dodatku strzelajac sobie kimę ze zmęczenia ;) Ale było miło, obejrzeliśmy komedię romantyczną i szkoda było sie rozstawać :)

#520 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 14:53

Nasze walentynki do romantycznych się nie zaliczały- spędzilismy je po prostu w domu

u nas podobnie, wieczór w domu, na kolację frytki i szybko się położyliśmy ;-) ale Ł. mówi, że my się kochamy cały rok a walentynki nie są żadnym ważnym dla nas świętem ;-) i w sumie też się do tego przekonałam, mimo, że wcześniej nastawienie miałam inne ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika