Nie mam ochoty na seks
Napisano 29 listopada 2007 - 13:16
Napisano 29 listopada 2007 - 13:29
nie nie... nie słoń
A po poście ........orgia
Napisano 29 listopada 2007 - 13:50
u nas tak, to jest kryzys
wiesz madzia, ale kryzys to też świetny pretekst (np. że się stęskniłaś za jego ciałem i koniecznie musisz popieścić i że chyba mu się mięśnie lekko powiększyły) boże, jak on to usłyszy, to nie będziesz mogła się opędzić
u nas nawet awantury nie sa pretekstem do braku pieszczot, kiedyś nawet strasznie się pokłóciliśmy i chyba nawet tależe pozbijaliśmy, ale że obiad w tym czasie się zrobił, to przestaliśmy na chwile (normalnie jak w kreskówkach) podałam do stołu i jedliśmy jak by nigdy nic- podaj to, podaj ,tamto, dziękuję, proszę etc...po obiedzie wybuchnęliśmy śmiechem z zaistniałej, niezbyt normalnej scenki i poszliśmy do wyrka sie pogodzić...
a raz nam się w kinie zachciało...-aleee to już inna historia
Napisano 29 listopada 2007 - 20:18
Mi wystarczy, ze z gołym tyłkiem przejdzie przez pokój i od razuu mi slinka cieknie
Uwielbiam meskie tyłki
Oj, jak ja Cię dobrze rozumiem
Napisano 30 listopada 2007 - 23:19
2. Zmeczenie i przemeczenie, stres
No właśnie
A mnie to spotkało...
Napisano 01 grudnia 2007 - 16:08
Mam problem z dziewczyną chodzimy ze sobą 3 lata Kocham ją Ona mnie tez ale nie potrafię zrozumieć tego ze nie ma ochoty na sex.
Moze ma 2 razy w miesiącu, ja staram sie jak moge robie wszystko taj jak Ona lubi.
Gra wstępna całujemy sie pózniej całuje jej piersi poświęcam im trochę czasu bo wiem że to lubią
Taki dziwny ten sex.
Co o tym sądzicie Drogie Panie
Napisano 01 grudnia 2007 - 16:12
Napisano 01 grudnia 2007 - 16:32
[ Dodano: 2007-12-01, 16:32 ]
Moze ktos ci pomaga
hahaha zabawne
Napisano 01 grudnia 2007 - 17:07
u mnie też tak jest, ze zawsze mąż zaczyna i mi się to podoba, więc może Twoja dziewczyna też tak lubizawsze to ja musze zaczynać
Napisano 01 grudnia 2007 - 17:23
Bo u mnie jest tak ze ja mogę codziennie no prawie a Ona może raz na tydzień alboraz na dwa tygodnie.
Czy to jest normalne??
Wydaje mi że nie chce mi robić przykrości i dlatego nie stawia oporu, ale ja pragnę czegoś takiego żebym choć raz usłyszał " ale mam na Ciebie ochotę" no np:)
Napisano 01 grudnia 2007 - 17:35
ale z częstością u mnie jest podobnie, mi też wystarczy raz na tydzień
Napisano 01 grudnia 2007 - 18:53
Napisano 29 stycznia 2008 - 02:46
czy moze to byc zwiazane z choroba?
Napisano 29 stycznia 2008 - 07:35
julitka, bez urazy ale nie napisalas w profilu swojego wieku, moze jeszcze jest za wczesnie na sex? radzilas sie lekarza? a moze w ogole dopiero niedawno rozpoczelas wspolzycie? duzo kobiet (jak nie wszystkie) kilka miesiecy po pierwszym razie nie maja satysfakcji z sexu, wszystko przychodzi z czasem i poznaniem wlasnego ciala...
Napisano 06 kwietnia 2008 - 14:05
mam problem...jestem z chlopakiem 2,5 roczku bardzo sie kochamy,On moglby skoczyc za mna w ogien a ja bez niego nie umiem juz zyc.Planujemy wspolna przyszlosc...i tu zaczyna sie problem.
Kiedy rozpoczelismy wspolzycie nasze noce byly szalone,gorace a nawet ich brakowalo na nasze pieszczoty i namietnosc,poranek tak szybko przychodzil.zaczynalismy pieszczotami ok godz 22.00 a wszystko konczylo sie nad samym ranem ok6.00 i dopiero szlismy spac.Bylam baaardzo podniecona,rozpalona i ciagle chcialam wiecej.
Jednak z biegiem czasu wszystko sie zmienilo.Juz nie mam takiiej ochoty,wlasciwie bardzo zadko,a jak juz mam to tylko na szybki seks.Pieszczoty dluzsze troche mnie nudza jakby.Wogole sie nie rozumiem,bo tak bardzo On mi sie podoba,tak szalenie Go kocham,nie chce nikogo innego.Kiedy sypiamy razem w moim pokoju(mieszkam z rodzicami tuz za sciana:()zwodze Go kiedy sie przytula i chce czegos wiecej i ide spac odwracajac sie plecami:(A On sie troche obraza:(Nie wiem czy ze mna jest cos nie tak,czy sa kobiety ktore nie lubia za bardzo seksu??wiem ze On mnie przez to nie zostawi i ciagle mi to powtarza,ale chce zeby bylo Mu ze mna dobrze...Pomozcie mi:"(Moze powinnam sie jakos leczyc?:)/:(
Czasem nawet wydaje mi sie,ze seks to cos zlego-a to przeciez nie prawda!-,no moze w wieku 12 lat ale nie 19 prawda?
Juz nie wiem co robic:(
Napisano 06 kwietnia 2008 - 14:46
zajrzyj jeszcze tu sex-brak-satysfakcji-vt1091.htm
lub moze tu czy-po-pigulkach-macie-mniejsza-ochote-na-seks-vt336.htm
moze to przez tabletki anty. nie masz ochoty (jesli bierzesz) tak jak w wyzej wymienionym temacie?
Napisano 06 kwietnia 2008 - 15:14
Napisano 07 kwietnia 2008 - 17:16
Napisano 07 kwietnia 2008 - 17:18