Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Nie mam ochoty na seks

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
295 odpowiedzi w tym temacie

#81 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 17:51

Ja tez uważam że 16lat to za mało nie wiem po co ta dzisiejsza młodzież tak szybko chce dorastać :-? ja wiele bym dała by znów mieć 16lat i nie zawracała bym sobie wtedy głowy sexem bo na to jest jeszcze sporo czasu .....
15,16lat to jeszcze ta beztroska dziecina i to jest fajne warto korzystac bo tak naprawde to włąsnie ten okres dziecinstwa jest najkrótszy
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#82 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 18:08

zgadzam sie z wami babeczki.... 16 lat to stanowczo za malo zeby rozpoczac zycie seksuaqlne... po co tak szybko?? to jej nie ucieknie... czasem warto poczekac... poznac siebie leepiej... sowje cialo... po co tak szybko zaczynac...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#83 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 18:37

A autorka milczy. I przez nas zniknie z forum:P

#84 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 18:50

heh poczytalam to co napisalyscie;) odpisuje wiec teraz;) jestem w takim wieku gdzie rzeczywiscie powinnam miec wielka ochote i powinno mnie wszystko podniecac maksymalnie ale jest odwrotnie...moze problem tkwi w tym ze moj chlopak nie jest romantykiem i nie potrafi zadbac o atmosfere :( czesto zostaje u niego na noc,wtedy szybko zasypiam zeby uniknac czegokolwiek;/ nie wiem czemu sie tak dzieje moze dlatego ze nie czerpie z tego tak wielkiej radosci przeZ brak orgazmow....:(

#85 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 18:52

krowka17, poczytaj raz jeszcze komentarze bo dam reke, ze nas nie zrozumialas.

jestem w takim wieku gdzie rzeczywiscie powinnam miec wielka ochote i powinno mnie wszystko podniecac maksymalnie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#86 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 18:57

nie czerpie z tego tak wielkiej radosci przeZ brak orgazmow....:(

w szoku jestem :shock: :shock: :shock:

to sex uprawia sie tylko po to zeby miec orgazm ? i jak go nie ma to jest do kitu ? co do za podejscie <hmm></span> ja kiedy zaczelam swoje zycie seksualne, to liczylo sie dla mnie tylko to, aby byc blisko z chlopakiem, ktorego kochalam

no ale do rzeczy.... dziewczyno masz 16 lat... ja w t tym wieku nawet nie myslalam o sexie... jak kazda ci tu napisala... wiec nie mow ze w tym wieku powinno sie byc napalonym jak krolik ... <bezradny></span> nie dojrzalas do tego, co potwierdzilas tym stwierdzeniem o braku orgazmu... :roll:

#87 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 18:58

jestem w takim wieku gdzie rzeczywiscie powinnam miec wielka ochote i powinno mnie wszystko podniecac maksymalnie

jesteś w takim wieku, gdzie nie powinnaś jeszcze tego robić ;-)
bycie romantykiem nie ma nic wspólnego czy się ma ochotę czy nie...
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#88 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 19:15

nie chodzi mi tylko o to by miec orgazmy ....tez tutaj liczy sie bliskosc osoby ktora kocham...

#89 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 19:17

tez tutaj liczy sie bliskosc osoby ktora kocha

no wiec czyli co, bo nie rozumiem? brakuje ci bliskosci ? <co></span>

#90 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 19:19

moze czasami....choc mam go na codzien...czasami juz sama nie wiem czego chcem.juz nie chcem o tym pisac bo sie sama pogubilam :(

#91 Teona100

Teona100
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 20:38

Myślę,ze jest tak...poprzez wybujałą seksualnośc bombardujacą nas ze wszystkich stron masz swiadomośc ze i Ty powinnas w tym uczestniczyć.A jednak Twoje ciało,psychika jeszcze nie sa na to wszystko gotowe dlatego nie odczuwasz pociągu.Zobaczysz ze to sie zmieni za parę lat.Być moze to kwestia partnera,żeby odzczuwać przyjenośc z intymnego kontaktu trzeba sie maksymalnie otworzyć i zaufać drugiej osobie,a Wy jestescie jeszcze tacy młodziutcy ..macie czas

#92 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 21:19

tez prawda....

#93 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 21:09

Teona100 ma racje po drugie nie ma co skracac sobie dziecinstwa sex ci nie ucieknie :)

a po takich doswiadczeniach jak masz teraz ze swoim chlopakiem w przyszlosci moozesz miec uraz psychiczny... nie mowie ze bedziesz miala ale czasami takie doswiadczenia sexualne z mlodych lat wplywaja na pozniejsze pozycie... takze nic na sile ;)

#94 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 21:15

a jak wplywaja?co np?

#95 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 23:12

a jak wplywaja?co np?

no np jesli zrazisz sie sexu przez dziecinstwo czyli tak jak ty masz problem ze swoim chlopakie bo on chce a ty nie za bardzo...
jesli ktos jest do czegos powieedzmy zmuszany lub namawiany niechcetnie to robi, to niestety ale pozniej w doroslym zyciu moze sie rowniez ujawnic taka niechcec lub strach przed nowym kochankiem, ze tez bedzie cie do tego namawial kiedy nie bedziesz chciala....
jest wiele takich przykladow (Moze to nie do tego tematu) np moj Tomek mial kiedys laske ktora ciagle miala stan zapalny w pochwie i poprostu nieladnie tam pachniala chociaz utrzymywala higiene, Tomek ma uraz do teraz i zawsze tlumacze mu ze to wszystko juz minelo i ze u mnie jest inaczej ale w umysle takie roznie dziwne rzeczy zostaja i ciezko jest sie z nimi rozstac....

tak wiec ja jestem z atym aby nie za wczesnie zaczynac zecie sexualne bo tylko mozna sie do niego zniechecic... a przeciez to cos wspanialego tyle ze trzeba byc troszke bardziej dojrzalym, wtedy wszystko wyglada inaczej i odczucia tez sa inne ;)

#96 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 23:28

masz ogromna racje:) tylko ze jak ja mu odmawiam to on sie obraza a bardzo go kocham i nie chcialabym sie z nim rozstawac...dlugo ze soba jestesmy i mi dobrze z nim.ale nie lubie kiedy wrecz wymusza na mnie swoim obrazaniem sie...;/on by najchetniej chcial 3 razy w ciagu dnia;/

#97 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 00:12

krowka17, musisz troche przeczekac ten okres zniechecenia pozniej sie wszystko ulozy ;)

#98 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 00:27

mi dobrze z nim

a kiedy dostaniesz w gębę to też ci dobrze?
ja przepraszam
ale zastanów sięnad tym wszystkim...

lubisz patologię? lubisz jak cię ktoś bije? zmuszanie do sexu to gwałt
fajnie?
nie ma mnie tu i nie będzie.

#99 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 00:34

nie lubie bicia...i zmuszania...nikt chyba nie lubi;/ ehhh.....szkoda ze nie ma nikogo kto by mi pomogl z rodziny lub znajomych...

#100 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 00:58

szkoda ze nie ma nikogo kto by mi pomogl z rodziny lub znajomych...

poproś ich o tą pomoc

nie lubie bicia...i zmuszania...

no pytam wiesz, bo to dla mnie nie jest oczywiste skoro tak się dajesz tyle czasu

szanuj się!
jakby na mnie facet tylko rękę podniósł to by mógł się pakować
nie ma mnie tu i nie będzie.