Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Nie mam ochoty na seks

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
295 odpowiedzi w tym temacie

#61 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 07 kwietnia 2008 - 17:47

stosuje Novynette od ok roku,nie chcialabym zmieniaac,no faktycznie kiedys czytalam gdzies o tym,ale ostatnio cos zauwazylam,a mianowicie to,ze bardziej sie podniecam i lubie kochac w dzien niz w nocy czy poznym wieczorem.Ostatnio przezylam takie niedzielne popoludnie z moim tygryskiem kiedy bylismy sami,100% roznicy.Wieczorem czy w nocy nie mam ochoty ale rano lub w dzien tak....

co o tym myslicie????
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#62 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 21:04

Ja do tej pory miałam wielki apetyt na sex a teraz libido spadło i nie wiem dlaczego;/
biore spironal ,ale to nie powino miec znaczenia ....
w zwiąku aktualnie układa się w miare ok ale ja nie mam wogóle ochoty na sex z nim.
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#63 Teona100

Teona100
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 21:49

Chciałabym nie mieć ochoty...ja zawsze ją mam.U mnie przez poprzednie zwiazki gdzie seks był priorytetem tak sie cos poprzestawiało ze teraz jak chłopak nie pali sie do tego to mi sie wydaje ze mnie juz nie kocha.Na zasadzie kocha skoro pożąda jak nie wariuje na mój widok to juz na niego nie działam i jest zle.I to niestety ja głownie prowokuje zblizenia.Czasem czuje sie jak jakis zboczuch

#64 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 22:50

ja ostatnio przestalam miec taka ochote na sex...ciagle musze wymyslac wymowki...on sie denerwuje bo mysli ze mnie nie pociaga a to nie prawda.kocham go i pociaga mnie ale nie mam ochoty wogule na zabawy;/czemu tak sie dzieje?:(

#65 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 09:37

no ja sie wcale nie dziwie, ze nie masz ochoty, w tym wieku tez nie mialam a nawet nie wiedzialam co to sex :-/
moze wystarczy poczekac jeszcze troche? a twoj chlopak ile ma lat?

#66 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 10:44

heh nie ma sie co dziwic;) wiem doskonale co to...teraz mlodziez inaczej dorasta ...no ja w tym roku bede 17 miala a on 18...

#67 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 11:02

za młodzi jesteśie ;-)
haha odezwała się ta stara. . ..
ale wtedy też tak miałam że raz miałam wielką ochotę a raz w ogóle
może podchodzicie do ego zbyt przedmiotowo?
nie ma mnie tu i nie będzie.

#68 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:24

za młodzi jesteśie

ja wtedy to jeszcze nie wiedzialam co to seks haha....

przedmiotowo?

wlasnie.. teraz tak sie seks traktuje...

A ja tam mam zawsze ochote.... haha :) ale to zalsuga mojeog meza..:P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#69 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:31

Fakt... W tym wieku i juz piszesz ze nie masz ochoty? A ja myslalam ze dopiero zacznie sie sex za jakis czas... Ah ta "mlodziez":)

#70 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:33

Ah ta "mlodziez":)

dokladnie haha...
ale faktycznie to troche dziwne ze nia ma ochoty na seks...
Dołączona grafika

#71 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:35

Mysle ze to kwestia partnera. Jesli jest czuly, nie mysli tylko o sobie i umie zadbac o nastroj to kobieta zawsze ma ochote...:)

#72 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:36

Mirabelka__22, zgadzam sie z Toba... fakt sa sytuacjie kiedy faktycznie mozna nie miec ochoty na seks... zdarza sie kazdemu.. ale notoryczny brak ochoty to dla mnie cos dziwnego.. wiele zalezy od na samych jak i od naszego partnera...
Dołączona grafika

#73 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:38

Moj Mis zawsze umie sprawic ze jak nie mam ochoty to nagle nabiram na pieszczoty z nim.

#74 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:40

Mirabelka__22, skad ja to znam.... my tu sie wypowiadamy a autorka posta milzcy.....( krowka17, )
Dołączona grafika

#75 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:53

wiem doskonale co to...teraz mlodziez inaczej dorasta

no ok spoko, wiesz co to sex itd. a w innym poście zadajesz pytanie czy są tabletki na orgazm ;-) więc jednak wszystkiego nie wiesz...

Moim zdaniem nie dorosłaś jeszcze do tych spraw.
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#76 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:55

zadajesz pytanie czy są tabletki na orgazm

co?? haha.. dobre...

nie dorosłaś jeszcze do tych spraw.

tez tak uwazam.. niby mlodziez teraz wczesniej odrasta... wczesniej zaczyna... ale dla mnie to dziwne zeby zaczynac w wieku 17 lat... ja jak mialam 17 lat to jeszcze nawet o tym nie myslalam... a potem dzieci maja dizeci.... seks to powazna sprawa,... trzeba do niej dorosnac
Dołączona grafika

#77 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 13:58

cerrata,

za młodzi jesteśie

dla mnie to też za wcześnie jakoś tak jak ja byłam młoda to inaczej sie do tego podchodziło seks to było coś na co sie czekało i w ogóle. Pamiętam jak miałam 16 lat to moja koleżanka (mająca dorosłego chłopaka) się z nim przespała to potem sie wstydziła nikomu o tym nie mówiła bo on ja namówił a przecież ona jest za młoda i wstyd...

Brak ochoty na seks może być spowodowany tym że organizm jeszcze jest młody i nieprzygotowany i nie odczuwa potrzeby współżycia. Może to tez być spowodowane tabletkami bo zmieniają one nasze libido. kiedyś znajoma psycholog powiedział mi że często młode dziewczyny podświadomie boja sie ciąży i to wplywa na ich poped albo też nie czują się na tyle dobrze ze swoim partnerem by móc odczuć przyjemność i podniecenie.

#78 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 14:03

często młode dziewczyny podświadomie boja sie ciąży i to wplywa na ich poped albo też nie czują się na tyle dobrze ze swoim partnerem by móc odczuć przyjemność i podniecenie.

to racja lek przed ciaza tez paralizuje... badz moze niedostatateczna bliskosc z partnerem...nie wiem.. dla mnie to wszystko jest dziwne... nie oceniam nikogo kzady ma prawo do podejmowania wlasnych decyzji... ale moim zdaniem 17 lat to za malo... do seksu trzeba dorosnac.. wbrem pozorom to nie zabawa.. trzeba wykazac sie odpowiedzialnoscia... po co sie spieszyc... a potem zalowac..
Dołączona grafika

#79 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 14:23

Nie ma ochoty na seks bo ma 16 lat to proste i oczywiste dla mnie...W tym wieku to ja jeszcze nie wiedzialam co to jest seks za bardzo...Zeby odczuwac przyjemnosc trzeba do tego dorosnac a jak ma sie jeszcze nie w pelni rozwiniety organizm to nic dziwnego...I tak jak pisze saja do tego potrzeba troche odpowiedzialnosci...
Dołączona grafika

#80 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 14:41

co to sie dzieje ja mialam 16 lat to po kryjomu sie z chlopakiem pocalowalam i potem jeszcze sie dlugo zastanawialam co ja takiego zrobilam... 16 lat i ktos mi pisze ze nie ma ochoty na sex... dziewczyno czym ty sie bedziesz cieszyc za 10 lat jak ty juz wszystkiego probujesz...
ach ta amerykanska moda :-?