Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

fryzura na wesele

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tamara_26

Tamara_26
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 25 luty 2016 - 09:05

słuchajcie koleżanka za dwa tygodnie wychodzi za mąż . Zastanawiam się nad fryzurą. Jaka jest teraz w modzie? Macie jakieś propozycje?

#2 Ewelllka

Ewelllka
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 15 kwiecień 2016 - 16:33

możemy coś zasugerować ale jeszcze przydałoby się napisać czy koleżanka jest blondynką? szatynką ? czy ma długa szyję, loki? itp. szczegoły

...link... 

#3 Rosita

Rosita
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 17 kwiecień 2016 - 16:39

Jeśli ma dłuższe włosy to zawsze można je fajnie upiąć czy ewentualnie zrobić fale, które są modne w każdym sezonie. Tak, czy siak podstawą jest mieć dobrego fryzjera....

#4 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5652 postów

Napisano 18 kwiecień 2016 - 09:50

@Tamara_26 chyba mówiła o fryzurze dla siebie :P
tutaj mamy cały obszerny temat o fryzurach http://babskiswiat.n...ic/680-fryzury/

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#5 Inka11

Inka11
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 01 czerwiec 2016 - 08:09

Wybrałabym fale.  Delikatne, zwiewne i bardzo modne w tym sezonie. 

#6 kathy

kathy
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 03 czerwiec 2016 - 14:55

A ja kok :) klasyczna elegancja

#7 zuxa

zuxa
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 09 czerwiec 2016 - 13:40

Kok - jestem za, ale może jakaś nutka nowoczesności i do tego jakieś warkoczyki

#8 Cynamonka

Cynamonka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 15 maj 2017 - 11:44

Ja ostatnio byłam na weselu i zdecydowałam się na klasyczne loki ;) Przy okazje jako pretekst do kupienia sobie tej nowej lokówki automatycznej z babyliss curl secret :D Dostałam jeszcze do zakupu 100zł na karte podarunkową w duglasie (chyba do końc maja promocja) więc w ogóle chodzę cała w skowronkach, że nie wybrałam się do fryzjera. A urządzenie świetne, jak nie umiem zrobić warkocza dobieranego tak tym cudem loczki w 10min bez żadnych komplikacji :)

#9 tictaku

tictaku
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 28 czerwiec 2017 - 13:03

Jestem za najmniej problematycznymi fryzurami. Tzn. jeśli masz proste to nie kręć loków, tylko zrób coś co będzie łatwo poprawić i w razie czego nie skończysz rozczochrana albo w połową włosów kręconych, a z połową prostych. Co zrobić, na weselu bywa gorąco, zabawa długo trwa, a podczas tańczenia włosy mogą stracić fason :P

#10 maryskaznikoma

maryskaznikoma
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 27 sierpień 2017 - 10:34

fale zawsze modne takie lekkie romantyczne ja uwielbiam :-D ale zazwyczaj nie chce mi się robić, a na takie okazje doczepiacie włosy? ostatnio zainwestowałam i przedłużałam włosy tape on farbowane, nie musiałam ich już "przerabiać" tak jakby pasowały idealnie. Włosy od zaraz całkiem inne się wydają i lepsze fryzury można zrobić, zazdroszczę tym którzy mają super gęste włosy, ja zawsze miała z tym problem niestety :-/

#11 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 03 grudzień 2021 - 21:50

Mnie też dopadł dylemat - jaką wybrać dla siebie fryzurkę?  Ale znalazłam artykuł https://www.koronaka...yzury-do-slubu/ , który dotyczy najmodniejszych fryzur ślubnych. Może właśnie tam znajdę pomysł dla siebie... Możecie też z nim się zapoznać, warto pozyskać świeżych inspiracji.

#12 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 02 kwiecień 2022 - 11:39

Oj wiadomo, że tego dnia to każda Pani Młoda chce wyglądać naprawdę wyjątkowo... Ja przykładowo miałam zaaplikowane dopinki włosów, aby podkreślić swój wygląd i naprawdę super wszystko wyszło. Tutaj  https://violahairextensions.pl macie namiar na firmę, która oferuje właśnie dobre doczepiane włosy.

#13 chutneyka

chutneyka
  • Użytkownik
  • 157 postów

Napisano 13 czerwiec 2022 - 16:09

na co dzień włosy układam suszarko-lokówką Babyliss, super opcja, łatwo się jej używa, nie szarpie włosów, nie wciąga ich. Lubię efekt jaki robi na włosach, wygląda to bardzo naturalnie.