słuchajcie koleżanka za dwa tygodnie wychodzi za mąż . Zastanawiam się nad fryzurą. Jaka jest teraz w modzie? Macie jakieś propozycje?
fryzura na wesele
Napisano 25 luty 2016 - 09:05
Napisano 15 kwiecień 2016 - 16:33
możemy coś zasugerować ale jeszcze przydałoby się napisać czy koleżanka jest blondynką? szatynką ? czy ma długa szyję, loki? itp. szczegoły
...link...
Napisano 17 kwiecień 2016 - 16:39
Jeśli ma dłuższe włosy to zawsze można je fajnie upiąć czy ewentualnie zrobić fale, które są modne w każdym sezonie. Tak, czy siak podstawą jest mieć dobrego fryzjera....
Napisano 18 kwiecień 2016 - 09:50
@Tamara_26 chyba mówiła o fryzurze dla siebie
tutaj mamy cały obszerny temat o fryzurach http://babskiswiat.n...ic/680-fryzury/
Napisano 01 czerwiec 2016 - 08:09
Wybrałabym fale. Delikatne, zwiewne i bardzo modne w tym sezonie.
Napisano 03 czerwiec 2016 - 14:55
A ja kok klasyczna elegancja
Napisano 09 czerwiec 2016 - 13:40
Kok - jestem za, ale może jakaś nutka nowoczesności i do tego jakieś warkoczyki
Napisano 15 maj 2017 - 11:44
Ja ostatnio byłam na weselu i zdecydowałam się na klasyczne loki Przy okazje jako pretekst do kupienia sobie tej nowej lokówki automatycznej z babyliss curl secret Dostałam jeszcze do zakupu 100zł na karte podarunkową w duglasie (chyba do końc maja promocja) więc w ogóle chodzę cała w skowronkach, że nie wybrałam się do fryzjera. A urządzenie świetne, jak nie umiem zrobić warkocza dobieranego tak tym cudem loczki w 10min bez żadnych komplikacji
Napisano 28 czerwiec 2017 - 13:03
Jestem za najmniej problematycznymi fryzurami. Tzn. jeśli masz proste to nie kręć loków, tylko zrób coś co będzie łatwo poprawić i w razie czego nie skończysz rozczochrana albo w połową włosów kręconych, a z połową prostych. Co zrobić, na weselu bywa gorąco, zabawa długo trwa, a podczas tańczenia włosy mogą stracić fason
Napisano 27 sierpień 2017 - 10:34
fale zawsze modne takie lekkie romantyczne ja uwielbiam ale zazwyczaj nie chce mi się robić, a na takie okazje doczepiacie włosy? ostatnio zainwestowałam i przedłużałam włosy tape on farbowane, nie musiałam ich już "przerabiać" tak jakby pasowały idealnie. Włosy od zaraz całkiem inne się wydają i lepsze fryzury można zrobić, zazdroszczę tym którzy mają super gęste włosy, ja zawsze miała z tym problem niestety
Napisano 03 grudzień 2021 - 21:50
Mnie też dopadł dylemat - jaką wybrać dla siebie fryzurkę? Ale znalazłam artykuł https://www.koronaka...yzury-do-slubu/ , który dotyczy najmodniejszych fryzur ślubnych. Może właśnie tam znajdę pomysł dla siebie... Możecie też z nim się zapoznać, warto pozyskać świeżych inspiracji.
Napisano 02 kwiecień 2022 - 11:39
Oj wiadomo, że tego dnia to każda Pani Młoda chce wyglądać naprawdę wyjątkowo... Ja przykładowo miałam zaaplikowane dopinki włosów, aby podkreślić swój wygląd i naprawdę super wszystko wyszło. Tutaj https://violahairextensions.pl macie namiar na firmę, która oferuje właśnie dobre doczepiane włosy.
Napisano 13 czerwiec 2022 - 16:09
na co dzień włosy układam suszarko-lokówką Babyliss, super opcja, łatwo się jej używa, nie szarpie włosów, nie wciąga ich. Lubię efekt jaki robi na włosach, wygląda to bardzo naturalnie.