Ja kupiłam sobie takie serum do smarowania bezpośrednio skóry włosów i bardzo dobrze na mnie działało. Boję się, że branie tabletek wzmocni wszystkie włosy, a że mam niestety bujne nie tak gdzie trzeba, np. na nogach to nie ryzykuje.
suplementy na włosy
Napisano 17 czerwca 2016 - 13:11
Napisano 07 lipca 2016 - 10:35
Serum powinno się sprawdzić, ja miałam podobny problem i mi akurat serum pomogło.
Napisano 23 sierpnia 2016 - 12:17
skrzyp i wcierki. A jak to nie pomoże to jakieś badania bo to oznacza że z organizmem dzieje się coś niedobrego
Napisano 08 września 2016 - 08:34
Ja kiedyś brałam Vitapil, ale strasznie mnie żołądek po tym bolał.
Napisano 12 stycznia 2018 - 11:31
słuchajcie,a wiecie,ze osłabione i wypadające włosy mogą być przyczyną niedoboru żelaza ? Ja na przykład miałam stałe niedobory i dopóki lekarz mi nie przepisał suplement dicofer, to włosy mi się przerzedzały i były okropne, teraz co prawda juz jest coraz lepiej, ale czasami dieta to za mało, a tym bardziej odżywki do włosów
Napisano 30 stycznia 2018 - 19:52
U mnie się najlepiej spisał biotebal, faktycznie widziałam poprawę po jego stosowaniu
Napisano 08 kwietnia 2018 - 11:28
Ja miałam mega zniszczone po zimie a wystarczyło solidnie ściąć i zmienić odżywkę ![]()
Napisano 09 kwietnia 2018 - 08:22
to prawda, podcięcie zawsze w jakiś sposób pomaga, "odświeża" wizualnie ![]()
Napisano 22 marca 2021 - 23:56
A czy ktoś z was może stosuje również neocell collagen https://yesorganic.p...ollagen-powder . Jest to taki kolagen w proszku, który z tego co czytałam doskonale sprawdza się do wzmocnienia włosów, paznokci, czy poprawy też wyglądu skóry. Nawet poprawia kondycję stawów i dostarcza organizmowi aminokwasy.