@nikus, aż tak wielkich okien nie mam
Są 4, duże, na wysokość ok. 2/3 tych, które wrzuciłaś i zajmują całą ścianę - akurat z tej strony, z której przez cały dzień, od rana do wieczora świeci słońce. Latem to strasznie uciążliwe, bo nawet przy upałach na zewnątrz jest zimniej, niż w środku, ale jesienią i zimą jest cudownie ![]()
![]()
Witam w wolny, słoneczny, piękny dzień i pięknie zaczynający się wieczór
Zafundowałam sobie tak długi spacer z koleżanką, że chyba znów złapią mnie zakwasy
w międzyczasie przystanek na kawę i szarlotkę, którą mam nadzieję, że chociaż w połowie już spaliłam
Doszła do nas jeszcze koleżanka z 5-letnią siostrzenicą i coś czuję, że będę musiała zainwestować w botoks na moje zmarszczki mimiczne, bo tak śmiesznego dziecka już dawno nie widziałam i żadna z nas nie mogła wytrzymać 5 minut bez śmiania się
Także babski dzień udał się idealnie i oby więcej takich ![]()
A zaraz zabieram się za sprzątanie po to, żeby spokojnie w czyściutkim mieszkanku usiąść sobie z książką przy świeczkach. Zaczynam robić już zapasy jesienno - zimowe i zaopatruję się powoli w nowe świeczki i herbaty. Od taty dostałam za to ostatnio dwie butelki domowego soku z malin - do herbaty idealny. Uwielbiam ![]()

Temat jest zamknięty