z facetami lepiej sie pracuje
praktycznie sami fajni faceci
wrzesień jeszcze pracujesz
fajna wypłata będzie
no tak , czasem jest to bardzo sensualna czynnosc
gotowanie jest sexy
mykam spac , dobrej nocki
Napisano 12 sierpnia 2014 - 22:16
praktycznie sami fajni faceci
wrzesień jeszcze pracujesz
fajna wypłata będzie
no tak , czasem jest to bardzo sensualna czynnosc
gotowanie jest sexy
mykam spac , dobrej nocki
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 sierpnia 2014 - 22:24
w większości
bo wyjątki też się zdarzają. Ja nie lubię z babami pracować, w starej pracy tylko z jedną mi się fajnie pracowało, zazwyczaj mam 'przyjemność' pracować z niewydarzonymi panikarami, mało tego, niektóre nawet sprzątać nie potrafią
co u faceta już bym prędzej zrozumiała ![]()
@magdaaaaa, wrzesień i październik do końca na pewno. Jak się ochłodzi i fast food będzie nadal miał wzięcie to szefostwo byłoby za tym, żeby punkt pozostał jako całoroczny. Zobaczymy, jutro będę dzwonić do szefowej kiedy mają zamiar podjąć decyzję w tej kwestii, bo ja muszę wiedzieć czy mam im dupę zawracać moją przeprowadzką ![]()
Napisano 13 sierpnia 2014 - 08:47
No i znowu w pracy ![]()
W planach dzis nie mam nic, słoneczko za oknem ![]()
Miłego dnia ![]()
Napisano 13 sierpnia 2014 - 09:30
a ja już nie wiem co chciałam napisać
ja tam tych mniej ciekawych też jestem ciekawa
Hrabia jak był se kupic buty, to kupil od razu 2 pary w różnych kolorach, stwierdzając, że nie mógł się zdecydować
K wspaniałomyślnie stwierdził, żebym "rzuciła monetą" Faceci Oni nie mogą zrozumieć, że my kobiety czasem musimy trochę pomyśleć zanim coś wybierzemy.
u mnie zimno i jesiennie raczej. Ale nie narzekam, po tych upałach to miła odmiana.
słoneczko za oknem
Bry ![]()
Witam się porannie w miarę, choć chyba wstawanie o 7 mnie przerasta póki co. 9 jest optymalna ![]()
Oglądalam wczoraj po raz pierwszy "Matrix"
i Hrabia prawiesię obraził, że nie podoba mi się jego ulubiony ultra rewelacyjny film, prawie rozwód był o to, że widzę w nim jakieś nielogiczności
muszę dla mamusi jakiś prezent na urodziny wymyślić, bo ma za 2 tygodnie (:
I mam obowiązek skończyć 2 obrazy i jedną akwarelką na ten tydzień [ pani artystka, ze spalonej pracowni, heh.]
fajnej tej, no środy
Napisano 13 sierpnia 2014 - 17:10
![]()
Wczoraj spędziłam super popołudnie, zakończone uroczym wieczorem na soczku w knajpie.
Tak długo mnie nie było, że mojego psowi zaczęło się nudzić, wlazła do łazienki na górze, rozwaliła opakowanie z pasty do zębów, wytargała z szafki mój depilator, a na koniec zrzuciła z półki perfum. Chciała sobie księżniczka chyba spa urządzić. Spa dla psa! ![]()
A dziś wróciłam wcześniej do domku i spędziłam czas z mężem. ![]()
Udanego wieczorku życzę ![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 13 sierpnia 2014 - 21:19
i Hrabia prawiesię obraził, że nie podoba mi się jego ulubiony ultra rewelacyjny film, prawie rozwód był o to, że widzę w nim jakieś nielogiczności
![]()
Hello
Kiepsko zaczęłam ten tydzień- w poniedziałek byłam z psiapsiółą na deserku i piwku z okazji rocznicy naszego
poznania, a dziś druga wleciała niby na herbatkę i ploteczki, a wzięła ze sobą winko ![]()
i gdzie w tym wszystkim moja wątroba ![]()
Chodzę jak balon- jak się nawcinałam pierogów, bo uwielbiam i dawno nie robiłam, że kolacja dzisiaj z głowy.
Ogólnie chyba mi się przytyło, albo jak z góry patrzę na mój brzuch to wygląda wyjątkowo niekorzystnie ![]()
Zresztą w pracy tak mnie słodkie kusi, że aż dziwne, bo ja to aż tak na słodkie cięta nigdy nie byłam ![]()
Poza tym miałam z chłopem w weekend spięcie dosyć konkretne, pierwsze na swoim, i dwa wnioski mi sie nasunęły:
jak ja byłam obrażalska, to teraz mi się odmieniło i przeszło na niego- także ludzie jednak się zmieniają ![]()
a drugie- sprawiedliwość jednak istnieje- jak śmiałam się, z M. że pod drzwiami stał, bo klucza nie wziął, tak 2 dni później musiałam schować dumę i zadzwonić po niego, bo prawie godzina na ławce pod blokiem odmroziła mi pupkę
tak to jak jak się torebkę zmieni ![]()
A teraz zmykam spać ![]()
![]()
Użytkownik Majorka^^ edytował ten post 13 sierpnia 2014 - 21:20
Napisano 14 sierpnia 2014 - 08:11
a sa tam jakieś logiczności
widzę w nim jakieś nielogiczności
ale nie depilowała nóg
mój depilator,
moze sie garbisz i to dlatego
albo jak z góry patrzę na mój brzuch to wygląda wyjątkowo niekorzystnie
ja jeszcze w pizamie, zaraz sie ubieram i mykam o jakies miesko na jutro na obiad i warzywka na dzisiejsze leczo.
Napisano 14 sierpnia 2014 - 12:55
Witam ![]()
Jeszcze 30 min i uciekam na koncert do Sopotu ![]()
Najpierw mamy małe spotkanie grupowe a o 19 idziemy na występ ![]()
U mnie słoneczko ale wieje ![]()
warzywka na dzisiejsze leczo.
Pychotka ![]()
w poniedziałek byłam z psiapsiółą na deserku i piwku z okazji rocznicy naszego
poznania, a dziś druga wleciała niby na herbatkę i ploteczki, a wzięła ze sobą winko
Super ![]()
muszę dla mamusi jakiś prezent na urodziny wymyślić, bo ma za 2 tygodnie (:
Zawsze mam problemy z prezentem ![]()
Miłego dnia ![]()
Napisano 14 sierpnia 2014 - 13:12
hejka
Coraz bliżej wyjazd.Pomalutku kompletuję garderobę.Fakt,ze tylko na tydzień,ale różnie to może być z pogodą.
Odpoczniemy troszkę.Szczególnie M.,bo ta praca ,go pożera.
Ogólnie chyba mi się przytyło, albo jak z góry patrzę na mój brzuch to wygląda wyjątkowo niekorzystnie
Zresztą w pracy tak mnie słodkie kusi, że aż dziwne, bo ja to aż tak na słodkie cięta nigdy nie byłam
Moze nie będzie tak ,źle,szybciutko zrzucisz zbędny balast. ![]()
ja ogladałam kilka razy i doceniam za pomysł orginalny , ale do konca co autor miał na mysli to nie wiem szczególnie w rewolucjach i reaktywacji.
te dwie pozostałe części wcale do mnie nie przemawiają ![]()
Jeszcze 30 min i uciekam na koncert do Sopotu
Dobrej zabawy ![]()
Wczoraj spędziłam super popołudnie, zakończone uroczym wieczorem na soczku w knajpie.
Tylko soczek?
![]()
Napisano 14 sierpnia 2014 - 18:25
ale nie depilowała nóg
![]()
![]()
Chyba jeszcze nie obczaiła jak się go używa, ale znając mojego psa to tylko kwestia czasu. ![]()
Tylko soczek?
![]()
Ja tak bo zmotoryzowana prawie zawsze, ale kumpel to piwo pił. ![]()
I czwartek mamy ale tak jakby piątek. ![]()
Byłam u mamy, oszalała, zaczęła remont jak ma rękę w gipsie i nadal nie ma zamiaru się do nas przeprowadzić. Oczywiście ja muszę jeździć, teraz pewnie codziennie i sprzątać, a robi gładzie więc syfu wszędzie pełno. ![]()
Teraz sobie odpocznę chwilkę, a później idę zamieniać sypialnię i łazienkę na górze w salon spa. Jutro mamy cukrową rocznicę ślubu, miałam w zamyśle wspólny wyjazd do spa na peeling cukrowy i masaż gorącą czekoladą, ale taka przyjemność to 300 zł, których mi po prostu szkoda na to wydać, więc sama mojemu mężowi urządzę spa.
Zamiast 300 wydałam 5 zł na czekoladę. ![]()
Ciekawe jaki cukrowy prezent małż dla mnie uszykował. ![]()
Użytkownik Janina edytował ten post 14 sierpnia 2014 - 18:26
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 14 sierpnia 2014 - 21:22
To też zależy. W pracy trafiłam już i na idiotę i na kretynkę, ale poza dwoma niechlubnymi przypadkami z każdym pracowało mi się dobrze, niezależnie od tego, czy to była kobieta czy facet. Ale to fakt, że na początku do dziewczyn podświadomie podchodzę jakoś bardziej sceptycznie. Sama nie wiem, dlaczego.
Hrabia prawiesię obraził, że nie podoba mi się jego ulubiony ultra rewelacyjny film, prawie rozwód był o to, że widzę w nim jakieś nielogiczności
Identycznie było, kiedy z M. oglądałam Gwiezdne Wojny, które on uwielbia, a których ja też wcześniej nie widziałam. Przy pierwszej części wymiękłam, nie miałam ochoty na więcej, a i on przestał jakoś namawiać ![]()
@Janina, gratuluję rocznicy
ale pierwszy raz słyszę o cukrowej ![]()
Witam wieczorem i mimo późnej pory z kawą obok
Pół dnia przechodziłam dzisiaj nieprzytomna, o 14.00 zrobiłam sobie godzinną drzemkę i chociaż nie pomogła w 100%, to i tak po niej czułam się o niebo lepiej. Zawsze po zarwanej nocy potrzebuję przynajmniej kolejnych dwóch na jako taką regenerację. To już nie te lata, kiedy potrafiłam nie kłaść się po imprezie, wpaść do kogoś na śniadanie i lecieć prosto na uczelnię, a spać iść dopiero wieczorem ![]()
Taaaakie miałam ambitne plany na dzisiaj. Chciałam wstać wcześnie, zrobić w końcu generalne porządki, ufarbować włosy, ugotować wreszcie jakiś obiad, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio na dłużej byłam w kuchni, a w rezultacie nie zrobiłam nic. Telefon obudził mnie koło 11, odrost jaki był, taki jest, bałagan w domu też, a na obiad zaprosił mnie kolega. Zjadłam ZDECYDOWANIE za dużo, ale nie mogłam sobie odmówić tych najpyszniejszych na świecie pyszności
Dlatego dzisiaj bez kolacji ![]()
Książkę poczytam, film jakiś obejrzę i idę spać z zamiarem zrobienia jednak czegoś z mojej listy ![]()
Napisano 15 sierpnia 2014 - 08:34
łysy osobnik - przedstawiciel tej rasy wygladałby przezabawnie
znając mojego psa to tylko kwestia czasu.
tez tak mama , ze brakuje sił .
To już nie te lata, kiedy potrafiłam nie kłaść się po imprezie, wpaść do kogoś na śniadanie i lecieć prosto na uczelnię, a spać iść dopiero wieczorem
jutro wolne ale jakos to do mnie nie dociera .
teraz wykapana siedze pod pachnacym kocykiem ![]()
w pizamce zajadam winogron i kombinuje w co sie ubrac ![]()
a potem mykam do znajomej, musze jeszcze do brata zadzwonic o której mama wraca ![]()
tam za oknem piekne
ale za cieplo pewnie nie jest.
Napisano 15 sierpnia 2014 - 08:54
tam za oknem piekne ale za cieplo pewnie nie jest.
u mnie ciepło ![]()
Święto a ja do pracy, pogoda się robi cudowna, więc ruch kumpela ma pewnie od rana ![]()
Póki co czekam aż kurdupel zje śniadanie i zaprowadzę ją do tatusia, przy okazji muszę z tym baranem pogadać i ciekawa jestem jak zareaguje na 'nowości', które mu chcę zafundować ![]()
3majcie kciuki ![]()
Udanego weekendu ![]()
Napisano 15 sierpnia 2014 - 09:28
@Madź trzymam kciuki za rozmowę! ![]()
Witam się w dzień świąteczny. ![]()
Na 12 śmigam z Połówkiem do kościoła, potem wpada do mnie na obiad... a potem może namówię go na jakieś lody w maku.
Jest słonecznie i chyba nawet ciepło, więc pogoda w sam raz do spacerowania...
A potem pewnie standardowo wylądujemy u niego na jakimś filmie wieczorem. ![]()
Miłego!
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 15 sierpnia 2014 - 09:36
@Madź powodzonka na rozmowie ![]()
Jutro mamy cukrową rocznicę ślubu
Gratulację !
![]()
Coraz bliżej wyjazd.
Dokąd się wybieracie? Góry, morze?
Witam się,
nawet za bardzo nie wiem jakie dziś święto, bo u mnie dziś nie ma dnia wolnego ![]()
Wczoraj miałam latający dzień, bo w końcu doczekałam się upragnionego listonosza z pismem
Ale..... pozałatwiałam mnóstwo spraw, w końcu coś ruszy. Od października chyba wywrócę swoje życie do góry nogami
Została mi tylko wyprawa po dyplom do Szcz., ale że znajomków moich za bardzo jeszcze tam nie ma to będzie krótki trip.
Póki co biorę się za śniadanko. Muszę leniwego klocka się z łóżka pozbyć. Jak za oknem deszczowa pogoda to Księżniczka na moim wyrku waży 3 razy tyle co normalnie i żadna koparka jej nie wywali ![]()
Później trzeba pomyśleć o planach na weekend
![]()
Napisano 15 sierpnia 2014 - 19:01
Ciekawe jak tam Agus
witam
U nas leniwie.Zerwalam wielka dynie na dzialce, kabaczki i juro bede szalec w kuchni z ciastem dyniowym, dzem i zupa ![]()
Jeszcze 2 dni maz w domku. ![]()
Napisano 15 sierpnia 2014 - 19:04
Dokąd się wybieracie? Góry, morze?
jasne ,że góry ![]()
Dzionek jakoś zleciał.Niedawno wróciliśmy od teściowej.
Niedługo kąpiel, kolacja i spanie.Staram sie zawsze kłaść przed 22-gą.
Napisano 15 sierpnia 2014 - 21:55
gdyby nie nastepne zdanie to myslałabym ze to jakis meski pierwiastek
Muszę leniwego klocka się z łóżka pozbyć
amerykanskie filmy mnie zepsuły i dynia zawsze mi sie z jesienia kojarzy; chciałabym kiedys takie ciasto zrobic.
ciastem dyniowym
zaliczyłam dzis odpust i troche mszy.
zycie jest paskudne : kolezanki mąż , który nie ma jeszcze 40stki miał zawał ![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 08:04
Cześć ![]()
Od wczoraj odpoczywam po gościach
Siostrzeniec jest tak niedobry, że aż oszaleć idzie
Aż mnie cisnęło, aby go utemperować, no ale... właściwie to nie wiedziałam za bardzo, jak powinnam się zachować ![]()
M dostał zlecenie i pracuje dzisiaj. Pewnie wróci wieczorem. Udało nam się odzyskać 1/3 zaległej kasy
Mój Młodzian drzemie, a ja mam przed sobą ciuchy do wyprasowania.
Później pójdziemy do rossmanna uzupełnić kosmetyki.
Miłego dnia ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych