Witam ![]()
Dzisiaj nadszedł czas wesela ! Właśnie szykuję się do fryzjera ![]()
Wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy do hotelu + 3 sukienki spakowane.
Wrócę pewnie po poprawinach lub w poniedziałek, zależy od rodzinki K.
Do usłyszenia ![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 08:11
Witam ![]()
Dzisiaj nadszedł czas wesela ! Właśnie szykuję się do fryzjera ![]()
Wrócę pewnie po poprawinach lub w poniedziałek, zależy od rodzinki K.
Do usłyszenia ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 16 sierpnia 2014 - 10:21
Dużo
Baw się dobrze ![]()
Ja dzisiaj jestem pracowita jak mrówka- umyłam okna, wyprałam i zawiesiłam firany, wstawiłam drugie pranie i byłam po spożywczo-słodyczowe zakupy ![]()
Zaraz ruszam z odkurzaczem, ścieram kurze i myję podłogi ![]()
Nie mam pomysłu na obiad więc będą naleśniki a jako nadzienie serek mascarpone zmiksowany z brzoskwiniami z puszki
Może da się to zjeść.. ![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 10:27
Hej,
Od wczoraj w najlepsze z Miśką się weekendujemy. Dziś trochę pogoda nie podpasowała to uskuteczniamy ciastolinowe zabawy. Jest cudnie ![]()
Miłego dnia Misie Pysie ![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 11:18
Dobry dzień
Młody śpi, ja sie w kuchni ulokowałam, szukam części do mundka. Koło mi się grzać zaczęło, ręczny dalej nie puszcza na nim. Więc stoimy tylko na biegu i kombinujemy jak to naprawić po kosztach. A w dalszej perspektywie wymiana zacisków na polift i problem zniknie. W ogóle kombinuję co z przeglądem zrobić, bo został mi tydzień i muszę na głowie stanąć, żeby ten ręczny doprowadzić do ładu składu, bo inaczej nie przejdzie
.
Poza tym w przyszłym tygodniu zaczynam molestować urząd o mój dowód osobisty... Będzie tragedia, jeśli go nie dostane, bo paszportu brak, a za granice czmycham na chwile końcem sierpnia. ,,,No, ale moja wina, mogłam wcześniej pomyśleć, a nie jak zawsze na ostatnią chwilę zostawiać ![]()
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 16 sierpnia 2014 - 11:51
Witam ![]()
No ja musiałam isc dzis do pracy, ale zraz uciekam, wiec luzik ![]()
W ogóle kombinuję co z przeglądem zrobić, bo został mi tydzień i muszę na głowie stanąć, żeby ten ręczny doprowadzić do ładu składu, bo inaczej nie przejdzie
Może pan ze stacji na piękne oczy ci wystawi
![]()
Od wczoraj w najlepsze z Miśką się weekendujemy.
Miłego weekendowania ![]()
Ja dzisiaj jestem pracowita jak mrówka-
Motorek w d... chyba masz...hihi ![]()
Dzisiaj nadszedł czas wesela !
Udanego wesela i baw sie dobrze ![]()
Miłego dnia ![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 12:08
@inqaa udanej zabawy ![]()
@Blondynka88 Ty to masz powera od rana do takich spraw. ![]()
Cały czas po tym wczorajszym święcie wydaje mi się, że dzisiaj jest poniedziałek. ![]()
Popadało trochę teraz się przejaśniło... w sumie na dzisiaj planów nie mam.
Poczytam książkę, pooglądam TV. I tak dzień zleci ![]()
Jutro z Połówkiem i moim kuzynek wybywamy na koncert Lato z Zet i Dwójką - więc już się doczekać nie mogę.
![]()
To nic, poczytam trochę forum jeszcze i zmykam do książki.
Miłego dnia! ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 13:07
chyba
Motorek w d... chyba masz...hih
Jeszcze zrobię przegląd ciuchów w szafach- oj jest co wyciągać ![]()
wyspałam się i moc jest ze mną
Ty to masz powera od rana do takich spraw
Fajne są takie imprezki z plenerze
Jutro z Połówkiem i moim kuzynek wybywamy na koncert Lato z Zet i Dwójką
Idę naleśniczki robić, bo mąż nie wie o której z pracy wróci.
Zjem i za szafy się biorę ![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 13:54
@inqaa no to udanej zabawy! ![]()
Buuuu ![]()
jak fajnie, że wczoraj było wolne
szkoda, że tak rzadko jest jakiś wolny dodatkowy dzień ![]()
dzisiaj 4 godzinki więc nie tak źle ![]()
Przyszły tydzień tylko do czwartku, bo piątek i sobota mam wolne ![]()
Pogoda kiepska, a miałam iść na mecz z kumpelą pokibicować ![]()
Wczoraj już posprzątałam, więc relaks pełną parą, chociaż nie powiem, gdzieś bym wybyła- na jakiegoś deserka ![]()
We wtorek wraca babcia-ale się cieszę ![]()
Miłego weekednu ![]()
Napisano 16 sierpnia 2014 - 14:35
Siostrzeniec jest tak niedobry
ile ma ![]()
3 sukienki spakowane
to twoje wesele, ze tyle kiecek ![]()
Jeszcze zrobię przegląd ciuchów w szafach
tez powinnam , bo planuje jakies zakupy na allego a szafa sie nie rozciaga i ilosc dni w roku tez nie.
w pracy zleciało jakos laitowo.
kolezanki maz juz lepiej , na szczescie.
mam znów hustawkę nastrojów, wiec podoluje sie jakimis smetami na YT , przynajmniej nastrój pójdzie w jednym kierunku ![]()
Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 16 sierpnia 2014 - 14:38
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 sierpnia 2014 - 14:41
Ja właśnie dzisiaj dwie rzeczy dokupiłam i w czwartek dwie sukienki w ciucholandzie
planuje jakies zakupy na allego
A mogłaby...
szafa sie nie rozciaga
Od rana było pochmurno i deszczowo a teraz się przejaśniło. Chłodno jak na sierpień, ale teraz będzie tylko gorzej, jesienniej.
Napisano 16 sierpnia 2014 - 22:34
ale imprezujecie, tak tu cicho ![]()
u mnie dzis goscie:brat z zona i dzieciakami przyjechał . jak zawsze pogadalismy do pozna.
Napisano 17 sierpnia 2014 - 07:28
Napisano 17 sierpnia 2014 - 07:44
@wloczykijka no to odpoczywajcie ![]()
my mamy goscia w postaci kota . przyszedl do nas wczoraj, dzwonilismy na numer z obrozy , ale nikt nie obierał .zis sprawdziłam na necie to okazało sie ze blisko nas mieszka .
ogarnełam wczoraj troche pokój , czy dzis jeszcze cos zrobie -nie wiem ![]()
mysle czy do ccc nie isc i jakis nowych sandaków/klapek nie kupic , bo chyba pierwszy raz w zyciu przeszłam całe lato w zeszłorocznych.
Napisano 17 sierpnia 2014 - 08:45
@wloczykijka udanego urlopu ![]()
mysle czy do ccc nie isc i jakis nowych sandaków/klapek nie kupic , bo chyba pierwszy raz w zyciu przeszłam całe lato w zeszłorocznych.
haha, a ja w baletkach, nie miałam sandałków w tym roku, oprócz jakichś tam przestarych koturn z h&m które mnie obcierają niemiłosiernie ![]()
Bry ![]()
witam niedzielnie z kofeiną
jak święto, bo dwa dni nie było i doiero wczoraj się zmobilizowałam, żeby na zakupy poleźć [ bo takiej 3 w 1, którą Hrabia nałogowo pije to ja nie tknę
]
Poza tym w przyszłym tygodniu zaczynam molestować urząd o mój dowód osobisty... Będzie tragedia, jeśli go nie dostane, bo paszportu brak, a za granice czmycham na chwile końcem sierpnia. ,,,No, ale moja wina, mogłam wcześniej pomyśleć, a nie jak zawsze na ostatnią chwilę zostawiać
daj spokój, ja jutro obowiązkowo ten wniosek o dowód muszę zlozyć, bo już 3 miesiące prawie minęły
a ja nawet zdjęć nie mam ![]()
@inqaa pewnie bawisz się świetnie, będę czekać na los fotos ![]()
Hrabia daje w tylek ostatnio
wynalazł se Age of wonders [ jako że ja w gry nei gram, to nie wiem, ale dla mnie po prostu kolejna zabawka ] i ślęczy nocami nad tą głupotą [ choć jak twierdzi, to najtrudniejsza gra, i wcale nie dla dzieci, w dodatku granie w gry strategiczne podnosi iloraz inteligencji <hepi1> ].
Ja się dziś budzę o 4 z hakiem, włażę do kuchni zaspana a ten "Kot, śpij, ja tu ZBUDOWAŁEM TWIERDZĘ W STRONGHOLDZIE! "
o heh...nie zrozumiem tego chyba
Udanej niedzielki ![]()
Użytkownik LadyNefretete edytował ten post 17 sierpnia 2014 - 08:46
Napisano 17 sierpnia 2014 - 08:57
@wloczykijka gdzie jedziecie?
@magdaaaaa chyba wyprzedaże są w CCC więc jest okazja. ![]()
@LadyNefretete rzeczywiście ma zajawkę na granie ten Twój partner ![]()
Mój krótki czas grał w jakieś gry, ale szybko mu przeszło. Nocy nie zarywał.
Pada dzisiaj, nic mi się nie chce.
Jeszcze w piżamie chodzę. ![]()
Napisano 17 sierpnia 2014 - 09:05
może mu się znudzi
rzeczywiście ma zajawkę na granie ten Twój partner
Napisano 17 sierpnia 2014 - 12:15
nie chce mi sie z domu ruszac, wiec zaoszczedze kase
a ja w baletkach
wolałbys isc do sklepu
którą Hrabia nałogowo pije to ja nie tknę ]
ja gram w tetrisa to tez strategiczna gra, ciekawe czy podwyzasza to mój iloraz
w dodatku granie w gry strategiczne podnosi iloraz inteligencji ].
tak dostałam sma
wyprzedaże są w CCC
kot oddany , zadzwonilismy dzis jeszcze raz i kota odebrano.
@LadyNefretete avek marzycielki z toba mi sie kojarzy ![]()
Napisano 17 sierpnia 2014 - 15:16
Witaamm się ![]()
W końcu znalazłam chwile żeby coś naskrobać bo ostatnio mam troche na głowie i nawet zdarza mi się kompa nie odpalić w ciągu dnia co u mnie jest niespotykane
Poszła w pracy jedna terapeutka na zwolnienie iii dostałam na zastępstwo do końca stażu do poprowadzenia jej pracownie i ... podopiecznych a to drugie wymaga tyle cierpliwości że sama wychodzę z podziwu że potrafię być czasem taką oazą spokoju
To wszystko ma też dobre strony
Wprawię się ![]()
Poza tym wczoraj byłam na mieście ze znajomymi bo mi przyjaciółka wyjeżdża pewnie na stałe do Niemiec i opijałyśmy bo w tygodniu już nie będzie jak. Oczywiście się uwyłam jak bóbr i rano miałam przemyślenia że niedługo zostanę sama jak palec bo każdy z tego kraju emigruje... Pociesza mnie to że do końca września mam ten staż a potem wracam na studia. Zapewne jak będę kończyć staż to znowu będę wyć bo już się tak przywiązałam do niektórych...
Dzisiaj mam dzień leniwca siedze przed TV i oglądam Olimpiadę i nie planuję nic więcej.
Miłej niedzieli ![]()
Użytkownik Kala1702 edytował ten post 17 sierpnia 2014 - 15:16
Napisano 17 sierpnia 2014 - 15:32
w końcu się zmobilizowałam i poszłam
wolałbys isc do sklepu
na pewno <H>jak każda gra
ja gram w tetrisa to tez strategiczna gra, ciekawe czy podwyzasza to mój iloraz
super
dostałam na zastępstwo do końca stażu do poprowadzenia jej pracownie i ... podopiecznych a to drugie wymaga tyle cierpliwości że sama wychodzę z podziwu że potrafię być czasem taką oazą spokoju To wszystko ma też dobre strony Wprawię się
a u mnie jakas turbo pracowita niedziela
posprzątałam, umyłam podłogi, ogarnęłam się maseczkowo [ miałam wersję z kurkumą i żółty ryjek
] , piekę sobie indyjskie chlebki i maziam dalej, mając bardzo dobry humor
i święty spokój, bo Hrabia odsypia podboje imperium i się resetuje przed kolejnymi pewnie
Napisano 17 sierpnia 2014 - 18:47
Póki co czekam aż kurdupel zje śniadanie i zaprowadzę ją do tatusia, przy okazji muszę z tym baranem pogadać i ciekawa jestem jak zareaguje na 'nowości', które mu chcę zafundować
3majcie kciuki
I jak Madź?
Ja dzisiaj jestem pracowita jak mrówka- umyłam okna, wyprałam i zawiesiłam firany, wstawiłam drugie pranie i byłam po spożywczo-słodyczowe zakupy
Zaraz ruszam z odkurzaczem, ścieram kurze i myję podłogi
Ja tak mam w czasie okresu i tuż po nim. Teraz mam lenia. ![]()
Dziś trochę pogoda nie podpasowała to uskuteczniamy ciastolinowe zabawy. Jest cudnie
Co fajnego zrobiłyście?
Od rana było pochmurno i deszczowo a teraz się przejaśniło. Chłodno jak na sierpień, ale teraz będzie tylko gorzej, jesienniej.
Dla mnie to będzie tylko lepiej. ![]()
Udalo nam sie w koncu pokoj skonczyc. Spakowalismy sie i juz w trasie. W koncu upragniony urlop
Odpoczywajcie!
Poszła w pracy jedna terapeutka na zwolnienie iii dostałam na zastępstwo do końca stażu do poprowadzenia jej pracownie i ... podopiecznych a to drugie wymaga tyle cierpliwości że sama wychodzę z podziwu że potrafię być czasem taką oazą spokoju
To wszystko ma też dobre strony
Wprawię się
Świetnie, zawsze to więcej doświadczenia. ![]()
piekę sobie indyjskie chlebki
Pychotka, jadłam ostatnio. ![]()
Jestem mega zmęczona tym weekendem. Nic z moich planów nie wyszło bo wyszło inaczej, spontanicznie. ![]()
Nie mam nawet siły poczytać co w innych wątkach na forum. Idę odespać, bo miałam dzieci kuzynki na noc dziś i całą noc nie spałam.
Miłego wieczorku, do jutra!
![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|