Hej!
My dzisiaj spędzamy dzień na łonie natury- na safari zoo w Borysewie ![]()
Pranie się suszy, mieszkanie odkurzone więc zaraz wybywamy by tam zjeść obiadek ![]()
Miłego weekendu ![]()
Napisano 09 sierpnia 2014 - 10:01
@magdaaaaa czasem mam przebłyski że chciałabym, ale to jeszcze nie jest mega instynkt macierzyński ![]()
z drugiej strony, szkoda tak samemu na starość zostać.. a z innej jeszcze, dzieci to taaaakaaa odpowiedzialność
póki co nie staram się ![]()
raczej staram żeby nie było ![]()
![]()
Nie mogłam odpalić bs, jakiś błąd mi wyskakiwał ![]()
Dziś pracowo 4 dzionek z rzędu, na dodatek ciągnę już 3 z kolei drugą zmianę, a testowo w sierpniu nam wydłużyli czas otwarcia więc kończę o 22:30
mam nadzieję że tego nie zatwierdzą ![]()
Misiek na wiosce, załatwia psychotesty bo mu wyszły do pracy, więc weekend mam samotny ![]()
Miałam sprzątać, ale może jutro się za to zabiorę...
Napisano 09 sierpnia 2014 - 11:41
sama, sama...@Kahela i Ty to tak wszystko sama robisz?
Napisano 09 sierpnia 2014 - 19:08
pepsi wypijam bo jestw puszce i szkoda mi wylac , a zakrecic sie nie da.
Zmus sie do picia i to raczej wody, a nie pepsi
pamietam, ze trzy lata temu, ze po cerze mi kosmetyczka powiedziała , ze widac ze mało pije i ze cera odwodniona.
wygladzie
dzis wypilam 330 ml soku.
a gdybys miała pecha to zlamało by ci to zycie czy przyjełabys to i zaakceptowała.
póki co nie staram się
raczej staram żeby nie było
ja tez , a myslałam,ze bede długo spac.
Wstałam już o 8 porobiłam
spotkanie udane, dostałam kolejne foremki do babeczek a sama sobie kupilam formy do tartaletek ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 sierpnia 2014 - 20:09
Magda ale to tylko owoce ?? znaczy zadnej herbaty? wody ciut, soku??? ja tez bardzooo malo pije...
Agus widze ze w dwupaku jeszcze:)
@mloda z jednej strony nie ma sie co spieszyc szczegolnie jesli nie masz parcia na to macierzystwo
a z drugiej strony fajnie tak jak w domu slychac malucha;) chociaz ja bym czasem moja sprzedala ![]()
Witam
U nas po ostatnich bojach - ja z ta noga w szynie, maz chory, dziecko chore , komp padl na 2 tyg. - teraz lepiej troche;)
Dzis naszkicowalam malej w pokoju na scianie obraz jeszcze to wymalowac. Wyszlo taniej niz naklejka .O cale 80 zl
Poza tym u nas dalej remontowo -zmianowo w mieszkaniu, a no i polubilam lato
mimo duchot wole niz zime ![]()
pelno owocow, lezakowanie z ksiazka na balkonie , wycieczki
zyc nie umierac.
jeszcze jedna wizyta u chirurga i biore sie za cwiczonka bo przed wypadkiem cwiczylam i musialam przerwac
Milego weekendu
Użytkownik Sajuri edytował ten post 09 sierpnia 2014 - 20:10
Napisano 09 sierpnia 2014 - 21:57
hej. Ależ się dziś narobiłam i umęczyłam. Najpierw latanie po mieście koszula M. której nie kupił bo kazda to "szmata". Pozniej tort zamówić. Zaku[y inne i tak zleciało do południa. Po południu ciasto imieniowe u tesciowej i zakupy z siostrą. Ni i w koncu zafarbowałam kudły kolor wyszedł superrrr zajefajny. No i dostałam pochwała ze cudny makijaż ślubny mam i u kogo się maluje a tu niespodzianka ja sama się maluje piękny mi wyszedł muszę powiedzieć naprawdę. No i cały wieczór robiłam gołąbki. No i tez pycha wyszły.
Ostatnio czego się nie dotknę to miód malina. Krupnik gotowałam 2 dni z rzędu. Bo to ciocia siostra i my najeść sie nie mogliśmy ![]()
Dobra koniec na dziś.
Milej nocy i jutro przyjemnego dnia ![]()
Love Love Love
Napisano 09 sierpnia 2014 - 22:22
@smoczkowa super sie czyta twój post , taki przepe;niony optymizmem , oby jak najdłuzej i fajnie ze cie tak doceniaja ![]()
czasem w pracy karton soku jak nie chce sie napychac byle czym.
znaczy zadnej herbaty? wody ciut, soku??? ja tez bardzooo malo pije...
mykam lulu , spokojnej nocy.
Napisano 10 sierpnia 2014 - 07:44
Frywolitki bardzo skomplikowane się dla mnie wydają, choć bardzo podobają mi się ozdoby na choinkę.
ale tylko się wydaje. A jest prosta ![]()
na necie jest masa filmików do nauczenia ![]()
Napisano 10 sierpnia 2014 - 08:03
Hej Hej!
O jaka fajna nocka dzisiaj była
można powiedzieć , że się fajnie wyspałam.
Mąż robi śniadanko, Mały bawi się zabawkami, a ja buszuje po necie.
W środe zamówiłam sobie strój kąpielowy, bo wreszcie , po ciężkich poszukiwaniach od początku lata znalazlam odpowiedni dla siebie, i tak czekam i czekam,aż przyjdzie ( mam nadzieje, że jutro)żeby stary odłożyć bo już nie moge na niego patrzeć ![]()
Na dzisiaj jeszcze planów nie mamy, pogoda zapowiada się piękna, to może gdzieś pójdziemy albo pojedziemy
.
Jeszcze musze pranie poskladać , i to tyle...
Miłego dnia!!
Użytkownik Melodia19 edytował ten post 10 sierpnia 2014 - 08:04
Napisano 10 sierpnia 2014 - 08:28
wyludnia mi sie dom,oliwka pojechała, moja mama jedzie dzis , brat miał tez jechac , ale u niego jak zwykle skonczyło sie tylko na gadaniu....
miał byc upał i
a jakos tak buro za oknem.
zabieram sie za malowanie pazurków .
Napisano 10 sierpnia 2014 - 08:29
Witam ![]()
U nie w nocy popadało ale teraz juz słoneczko mam ![]()
Planów nie mam ale u mnie wszystko dzieje sie spontanicznie ![]()
O jaka fajna nocka dzisiaj była
Mi tez sie dobrze spało ![]()
Ni i w koncu zafarbowałam kudły kolor wyszedł superrrr zajefajny.
Pokaż ![]()
Miłego dnia kobietki ![]()
Napisano 10 sierpnia 2014 - 08:52
witam
miał byc upał i a jakos tak buro za oknem.
A u mnie znowu ten diabelski upał ![]()
Planów nie mam ale u mnie wszystko dzieje sie spontanicznie
Tak jak u mnie ostatnimi czasy. ![]()
Dopiero zgoniłam syna z łózkowa.Idziemy na 11 sta do Koscioła.Potem obiadek i zapewne wybierzemy sie w odwiedziny do tesciowej.
Ona jak nie widzi nas 2 tygodnie,to już żartuje,że obraziliśmy sie ,czy co?
Po za tym byle do jesieni ![]()
Jutro jade z synem zrobić zakupy przyborów i ksiażek szkolnych.Troszkę kasy trzeba szykować.
Miłego dnia! ![]()
Napisano 10 sierpnia 2014 - 09:02
Hej!
My dzisiaj spędzamy dzień na łonie natury- na safari zoo w Borysewie
Jak wycieczka?
U nas po ostatnich bojach - ja z ta noga w szynie, maz chory, dziecko chore , komp padl na 2 tyg. - teraz lepiej troche;)
A noga nadal w szynie?
Witam ![]()
Wczoraj miałam zakręcony dzień, zaraz rano na zakupy, potem od razu do znajomych na poranno-południową kawę. Potem do kuzyna odebrać córkę jego siostry czyli mojej kuzynki i do domu. Tutaj zagoniłam Amelię do zamiatania, później zrobiłyśmy chłodnik, ciasto, ukręciłyśmy kogel-mogel, przygotowałyśmy grilla i popołudniu dołączyli do nas jej rodzice i siostrzyczka. I tak siedzieliśmy do 23 w nocy. ![]()
A teraz zabieram się za placki z cukinii, a zaraz potem kierunek Katowice! ![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 10 sierpnia 2014 - 09:06
haha, skąd ja to znam
co tam - sila wqrwu mnie niesie
jest u mnie
miał byc upał i
pochwal się jak skończysz
Dzis naszkicowalam malej w pokoju na scianie obraz jeszcze to wymalowac.
Bry ![]()
Witam porannie
z wiadrem kofeiny i wyspana obrzydliwie [choć Hrabia miauczy, że jestem codziennie senna już o północy, heh.]
widziałam wczoraj Wenecję Kolskiego - jesli któraś nie widziała - przepiękny film, też wizualnie
A dziś, to co zwykle, nic nadzwyczajnego - malowanie coś tam poogoraniam, szarlotkę na złość putinowi mam z wczoraj jeszcze, obiadu jakoś mi się nie chce robić, może potem jakaś wena mnie najdzie (:
Napisano 10 sierpnia 2014 - 10:10
@magdaaaaa gdyby się trafiło, to nie byłabym załamana, pewnie bym się bała czy sobie poradzę.. może nawet i lepiej by tak było postawić się przed faktem dokonanym, bo samemu taką decyzję podjąć jest ciężko bo zawsze jakieś za i przeciw ![]()
jeszcze jedna wizyta u chirurga
zdrówka dużo, nie doczytałam co to za przypadek ci się trafił ![]()
![]()
Witam się z poranną kawusią
Tak, tak, dopiero wstałam
Troszkę odespałam więc jest ok ![]()
@ przyszła więc nic mi się nie chce, Soczę tylko do sklepu, po coś na obiad, i może nieco posprzątam, ale nie wiem ![]()
a jakos tak buro za oknem.
u mnie piękne słoneczko, ale opalanko dziś odpada
Miłego ![]()
Napisano 10 sierpnia 2014 - 16:51
jak byłam mlodsza jakos niej mnie to przerażało , teraz troche mnie to przerasta , wizja tej opowiedzialności.
pewnie bym się bała czy sobie poradzę
mój brzuszek ozwyczaił sie od plynów i chyba usze pic je małymi łyczkami, bo jak wypiłam pól szklanki jednym chaustem to miałam wrazenie przepełnionego żołądka przez pol godziny.
teraz w planach poprzestawiac w kuchni troche przypraw i umiejsowić w jeden kąt moje foremki, foremeczki etc.
Napisano 10 sierpnia 2014 - 19:15
Bry sierpniowo
Weekend zakręcony, tydzień zresztą też. Robię na szybciocha nowy dowód... oczywiście się okazało, że mi będzie potrzebny prawie na "już"
.
A poza tym... troche grillowo, troche plackowo (pierwszy w całości mojego autorstwa uważam za udany
), troche zakupowo, i tak dalej i dalej... W przyszłym tygodniu wreszcie upragniony koniec upałów!!!
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 sierpnia 2014 - 19:40
I niedziela już prawie na finiszu.
Popołudniu wpadł do mnie mój kolega (małż też go zna ale przez mnie), a jako że małż w pracy to babcia mi teraz cały czas gada, że nie powinna go przyjmować i z nim siedzieć sam na sam
Uwielbiam te jej średniowieczne poglądy ...
A teraz to chyba nie zostaje mi nic innego jak zrobić sobie drinka, wziąć kąpiel i wydepilować nogi. ![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 10 sierpnia 2014 - 20:13
Witam wieczorowo!
Ale jazda.Hurra 17 stego jedziemy do Zakopca na tydzień.A mielismy nigdzie nie wyruszać.
Ciesze sie mocno.Udalo się. ![]()
Napisano 10 sierpnia 2014 - 22:29
przesadziłas , tak bez przyzwoitki
nie powinna go przyjmować i z nim siedzieć sam na sam
grzeszysz kobieto grzeszysz
wreszcie upragniony koniec upałów!!!
pojadłam dzis sporo , nawet brat mnie napasł boczkiem i karczkiem z grilla .... wiec rozpusty ciag dalszy i dojadłam lodami ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych