Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy czerwcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
269 odpowiedzi w tym temacie

#141 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 12:45

Hej hej :-)

My już po spacerku, a teraz się balkonujemy. Mały śpi w wózku, a ja kawkę mam pod ręką, ciasteczka i nieśmiało z kącika kodeks na mnie zerka ;-)  Ale nie chce mi się strasznie i nie wiem w jaki sposób dam radę to ogarnąć do wtorku. Egzamin mam ustny :->

Wogóle przez cały tydzień mam jedno wielkie "niechciejstwo"  Obiadów nie ma, bałagan w domu, zakupy robię na doczepkę. Nie lubię być taka rozemłana, ale coś chyba zmęczona i znudzona jestem :->  Za tydzień wyjeżdzamy na urlop. Liczę na wypoczynek, reset i naładowanie akumulatorów :->

I mój Króliczek pomału przypomina o sobie :->

Pozdrawiamy <buzki>

#142 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 13:05

Za tydzień wyjeżdzamy na urlop.

zazdroszczę :-)

Hej :)

Jeszcze dwie godzinki i moje Kochanie wróci z pracy :-)

Dzisiaj od 7 na nogach, byłam z małym u szczepienia, potem spacerki, jakies zabawy, a teraz zasnął, więc mam jakieś pół godzinki dla siebie :-P 

Nic mi się nie chce, mam lenia i ogólnie jestem troche zmęczona, ale jeszcze jutro i weekend to i mąż troche pomoże i zawsze to jakoś raźniej razem :-) :-) :-)

Buźki :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#143 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 13:36

Nie mogłam wytrzymać i już wczoraj Misiek dostał część prezentów urodzinowych

Ja cały czas zastanawiam się, co kupić M. i kompletnie nie mam pomysłu <bezradny> Z tego, co kojarzę Raf ma urodziny chyba tego samego dnia ;-)

No i Mundial się zaczął

Co dla mnie oznacza dużo ludzi i dużo pracy, ale bynajmniej nie narzekam :mrgreen:

<hellooo1>

Nastrój wrócił do normy. Wreszcie :mrgreen: Wstałam dzisiaj wcześnie rano, pobiegałam godzinę i ledwo weszłam po schodach na to moje drugie piętro :lol: Zrobiłam zakupy, ogarnęłam kuchnię, poczytałam książkę, jeszcze tylko zostało mi jako tako ogarnąć siebie i pędzę do pracy. Dzisiaj tylko 8 godzin, jutro 13-14, ale co to dla mnie :mrgreen: :lol:

#144 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 16:54

@Findmysky. też u mnie kiedyś znajomi ciągle o ślubach gadali. :P Teraz sama się próbuję w temat wkręcić więc jak ktoś coś mówi to mi to nie przeszkadza. :P

Cześć!

Od rana tylko nauka.... niby coś mi tam do tej głowy wchodzi, ale dalej jakąś pustkę niby czuje. Zobaczymy co to będzie w weekend.

Dzisiaj pogoda już całkiem znośna przynajmniej nie grzeje przesadnie cały dzien... :lol:

Połówek namawia mnie na rower, ale w sumie to dalej nie wiem co zrobić. Bo z jednej strony bym poszła, a z drugiej nie chce mi się ruszyć tyłka z domu <umieraam> Te dylematy... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#145 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 20:48

I nie mam brata
ja mam trzech ;-) <jezorek11>

postanowiłam wykazać się kreatywnością i zdolnościami organizacyjno-kulinarnymi
jedzenie wcale nie jest takie drogie , tylko włąsnie trzeba byc kreatywnym i  nie wyrzucac :-)

humorek dopisuje baaardzo przyjemna wczorajsza rozmowa, ale .... w głowie ciągle: "każdy facet jest taki sam", "oni się nigdy nie zmieniają", "żeby tylko znowu po tyłku nie oberwać".
bywaja wyjatki ;-)

na siłce dzis wiecej babeczek, chyb dlatego ze pogoda gorsza ;-) jest taka jedna co na rollerze potrafi 2 h spedzic :roll: chyba najwnie wierzy ze zlikwiduje to jej celulit.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#146 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 21:08

Dostał whiskey Jack Daniels plus perfumy Mex Ice Touch (ulubione), sporo ulubionego ptasiego mleczka i jeszcze 3 rzeczy bardzo osobiste  <diabelek>

Ale się zmęczyłam w pracy. Spory ruch a to tylko czwartek, ciekawa jestem piątku i soboty w takim razie. W tle leci Ranczo, zaraz zmykam pod prysznic, zjem kolację, pomyślę nad jakimś filmem (dzisiaj na mecz nie mam ochoty). No i spać ;) 

Dobranoc :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#147 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 12 czerwca 2014 - 22:06

Hej.

Ależ jestem padnięta. Dopiero T skończył ospować i Natka ma. No coż spodziewała się tego ale nadzieja była do końca ze to koniec chorób.

Ostatni weekend szkoły.Lux. oby pomyślnie zdać.

Mam lenia okrpnego brudem chata zarasta a ja kwitne...

Mam już sukienkie w domu a raczej u tesciowej> u siebie nie mam gdzie trzymać  bucik tez juz zakupiony. Jeszcze tylko dla M garnitur. i dla dzieci.

przecinek mi nie działa w klawiaturze :/

Miłego weekendu.

Love Love Love

#148 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 07:48

witajcie.. jak dobrze że już piątek.

Wczoraj przetestowaliśm paletki :D 

aleśmy się nagrali :D hehe i ręka mnie dziś aż boli :D

ale dziś powtóka :D nie ma co

@elizabeth to tak jak mój się kiedyś cieszył z litra wódki ;)

no własnie ja dopracowuję moje życzenia na urodziny ;)

wszyscy się mnie pytają co chce. a ja nie wiem...

#149 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:16

witajcie.. jak dobrze że już piątek.

Jakaż radość z tego tematu w Pozytywach !! :mrgreen:  (ps. @wloczykijka nie dublujemy postów :-P ) Nie chciałabym, ale muszę Wam przypomnieć, że dziś piątek trzynastego. :lol:

10389649_736913109680127_371843526608510

Dopiero T skończył ospować i Natka ma.

Zdrówka dla Was wszystkich choruszki. Niech już się naprostuje u Ciebie, żebyś złapała chwile dla wypoczynku ;-)

jeszcze 3 rzeczy bardzo osobiste

I pewnie te 3 osobiste spowodowały, że prezent najlepszy z najlepszych ;-)

bywaja wyjatki ;-)

Ajjj. Chciałabym w to wierzyć, ale moja wiara w tą płeć podupadła jakiś czas temu i dalej kuleje. Może się poprawi :-P

Witam się,

wyczekiwany piątek <huraaaaa> <huraaaaa> Nawet zapowiedzi burz, deszczów i niskie temperatury nie popsują mi planów.

Za 4 godziny wyjazd, a ja mam tyyyyle do zrobienia jeszcze. Ćwiczenia, śniadanie, pakowanie, sprzątanie, zakupy <co> Mało czasu, mało.
 Więc się będę żegnała :-)

Miłego weekendu dla wszystkich !! <sun_> <tanczy7>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#150 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:21

<hello>

Wstałam z lekkim bólem głowy, nawet kawka nie pomogła <bezradny> Co do wstawania to od jakiegoś czasu <hmm z rok już:-P> jestem mega leniem, kiedyś wstawałam rano i udawało mi się jeszcze tyyyle rzeczy zrobić , teraz nie mam na nic ochoty i ciężko mi się zmusić do czegokolwiek, :-/

nawet suplementacja jakimś mega dobrym preparatem witaminowym nie pomaga...

No nic, trzeba się zmusić do posprzątania po śniadaniu i jechać zapłacić rachunek za gaz  <@Aspirynkaaa pamiętasz rozmawiałyśmy o tym piecyku gazowym> teraz za podgrzewanie wody+ gotowanie płacimy w granicach 60zł/mc a rachunek jest z odczytu a nie prognozy także nieźle>

Jak będę wracać zajadę do koleżanki bo jutro mamy jakiegoś grilla zrobić.

A potem tylko odpoczynek :-P

#151 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:25

@Olenka sorry zapomniam się.. ale postaram się poprawić ;)

a gdzie wyjazd ??

#152 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:35

teraz nie mam na nic ochoty i ciężko mi się zmusić do czegokolwiek, :-/

Może jak się zepniesz, zmusisz raz, drugi to pójdzie z górki :) Fajnie sie wcześnie wstaje, zwłaszcza jak słońce za oknem :)

jutro mamy jakiegoś grilla zrobić.

Może i to dopisze do moich planów weekendowych, skoro na plażowanie pogody raczej nie będzie ;-)

a gdzie wyjazd ??

Jade na weekend do PL i w końcu zgrałam terminy z kilkoma znajomymi, których nie widziałam od świąt Wielkanocnych ;-)

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#153 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:51

@elizabeth, butelką Jacka sama bym nie pogardziła :mrgreen:

Wstałam z lekkim bólem głowy, nawet kawka nie pomogła

Ja też. Kawą budzić się jeszcze nie próbowałam, bo oto dzieje się najgorszy z koszmarów - kawy zabrakło! To już pierwsza oznaka tego, że rzeczywiście dziś piątek trzynastego :lol:

Wczoraj w pracy było bardziej hardcorowo, niż się spodziewałam, ale czas minął mi też 2 razy szybciej, a i finansowo opłaciło mi się bardzo, więc nie narzekam mimo, że skończyłam 2 godziny później, niż normalnie i mimo, że dzisiaj czeka mnie powtórka. Niech no tylko głowa przestanie boleć, mózg do końca się rozbudzi i będę jak nowo narodzona.

A, i jeszcze zagapiłam się i spaliłam fasolę, więc z moich kotletów nici i będę musiała ratować się obiadem w pracy. Niedobrze zaczął się ten piątek, naprawdę niedobrze. Całe szczęście, że humor mi chociaż mimo wszystko dopisuje :mrgreen:

#154 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:51

Aaa to ty w PL nie mieszkasz ;) a można wiedzieć gdzie ?

#155 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:52

I pewnie te 3 osobiste spowodowały, że prezent najlepszy z najlepszych

no jasne, ale z whiskey i perfum też bardzo się ucieszył :)

@elizabeth to tak jak mój się kiedyś cieszył z litra wódki

u nas pije się od święta a Jacka Daniels'a nigdy nie miał swojego, więc ;-)

Spaaaaaać! znowu o 6 wstałam, o 9 próbowałam się jeszcze położyć, ale chce mi się, tylko nie usnę :/ idę zrobić obiad, zmykam na uczelnię i do pracy :) Miłego :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#156 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 09:54

Cześć.

Dzisiaj na obiad grill. :P A zaraz lecę po truskawki i będę piekła ciasto, bo koktajlu już mam dość. ;-)

Potem poleniuchuję. Obejrzę może jakiś serial, poczytam książkę.

Pogoda się póki co trzyma.

Miłego dnia. :*

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#157 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 10:28

@elizabeth mój stwierdził że zacznie kolekcjonować, i teraz juz właśnie whiskacze będzie trzeba mu kupować ;)

@Findmysky. ja też planuję z truskawkami, sernika

#158 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 10:45

Wczoraj przetestowaliśm paletki
kiedys z kolezanka godzinami dzien wdzien grałysmy.

, ale moja wiara w tą płeć podupadła jakiś czas temu i dalej kuleje. Może się poprawi
rozumiem :*

Fajnie sie wcześnie wstaje, zwłaszcza jak słońce za oknem
nie spodziewałam sie ze bedziesz kiedys tak pisac , pamietam , ze kiedys raczej wczesnie nie wstawałas <jezorek11>

kawy zabrakło
ty chyba powinnas po wyplacie po wiadro kawy chodzic i kupowac , bo czesto tej kawy brakuje -)

@wloczykijka olenka w Niemczech mieszka ;-)

byłam na targu po kalafior i truskawki ;-)

zaraz  umyje głowe i na 13 do pracy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#159 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 11:03

@mloda fajnie :) oby tak dalej było, bo naprawdę u nas była tragedia!

Witam się :)

Zmieniłam w końcu avatar ze ślubnego na codzienny. Smutno jakoś. Kurcze... takie to wszystko było fajne i już koniec. I już się nie powtórzy.  :->

U nas też już bardzo, bardzo zwyczajnie, chociaż i tak fajniej niż przed. Szczególnie jak się kłócimy i godzimy- widać różnicę.  :-D

Ja cały czas jestem na etapie oglądanie zdjęć ślubnych, tak chociaż kilka fot, przynajmniej raz dziennie.  :mrgreen:  Za to Brzydki przy KAŻDEJ okazji mi "żonuje", co jest tak samo słodkie, jak upierdliwe w zależności od sytuacji.  :-)

Oprócz tego to w poniedziałek oprawiam mgr, więc jeszcze ostatnie poprawki się robią cały czas. Mam nadzieję, że promotor zdąży, bo póki co to na wszystko ma czas, tylko nie dla mnie i trochę mnie to zaczyna męczyć.  <killer>

Miłego dnia!

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#160 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 13 czerwca 2014 - 11:28

@magdaaaaa Bo to całkiem przyjemne i się człowiek poruszać może ;)

aa i wszystko jasne, to w s umie z Niemiec tak srasznie daleko nie jest, ale czas, to juz coś innego

@Aspirynkaaa człowiek czeka i się stresuje tym dniem, a tak szybko to ucieka ;)