Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy czerwcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
269 odpowiedzi w tym temacie

#121 lukrecjaaa

lukrecjaaa
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 07:41

Nie dziękuję.

U nas pewnie twierdzą, że pracownik produkcji nie musi mieć chłodniej, ważne, że państwo w biurach u nas ma w sam raz  <umieraam>

W pracy ok, nie przeszkadza mi wstawanie po 4 :-) wolę to niż popołudniową zmianę przez którą na nic nie mam czasu.

ja też na poranną zmianę wstaję o 4 :D nie lubię popołudniowej zmiany, bo faktycznie - w domu nic nie zrobi się. Człowiek rano wstanie,zje śniadanie, pokręci się, zje obiad i trzeba iść do roboty  :evil:

CSbnp2.png

#122 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 09:59

Cześć,

ale duchota, ale nie narzekam, bo pogoda ma się zepsuć na weekend. :/ Oczywiście jak jest koncert, jak gdzieś wychodzę, jak się umówiłam ze znajomymi! :D

Zaraz na egzamin idę, ostatni. <huraaaaa>

Miłego dnia. :*

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#123 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 10:39

Heeeej!

Wzięłam dzień wolny na naukę, a jakoś mi ona wcale nie idzie. :lol: :lol: Mam nadzieję, że od jutra przyjdzie zapowiadane ochłodzenie.

Zaprowadziłam już dziś rano auto do naprawy, po 15 muszę iść je odebrać, ale to może Połówka wyciągnę dla towarzystwa.

Duchota taka, że u mnie już się wytrzymać nie da.

Nie myślę logicznie i chyba dlatego mi ta nauka nie wchodzi. :lol:

Może znowu wieczorem coś poczytam....

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#124 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 11:17

@Findmysky. ale ja slyszlam że tylko jednodniowo pogorszenie pogody.

U nas deszcz tylko na niedziele zapowiadaja  i to tylko przelotny

#125 lukrecjaaa

lukrecjaaa
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 11:32

@Findmysky. powodzenia na egzaminie!

u nas ma być ochłodzenie na cały przyszły tydzień  <ookk>

CSbnp2.png

#126 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 11:45

<hellooo1>

Witam z kawą jak zwykle. Jakiś dzisiaj spadek formy, nie wiem, czy to przez zmęczenie i niewyspanie, czy przez tę pogodę, bo znowu duchota i zbiera się na burzę, czy może przez wszystko na raz, ale najchętniej nic bym dzisiaj nie robiła, przykryła się kołdrą i poszła spać. I wkurza mnie wszystko i od samego rana ktoś czegoś ode mnie chce, a ja mam ochotę wyłączyć telefon i chyba zaraz to zrobię. I z tydzień urlopu by mi się przydał, żeby posiedzieć sobie nad morzem, odpocząć, trochę się zdystansować, naładować baterie i nałapać trochę endorfin.

No, pomarudziłam sobie, ponarzekałam, uciekam zmontować sobie jakiś obiad i na 16.00 do pracy.

#127 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 18:49

@AgnieszkaT @Blondynka88, dzięki dzięki :) 

Hej.

Myślałam, że Połówek mnie odwiedzi, ale jak zawsze ktoś coś od niego chce i ja zostaję odstawiona na boczny tor.

No ale cóż. Wzięłam prysznic, teraz się cziluję, bo męczący dzień za mną.

u nas ma być ochłodzenie na cały przyszły tydzień 
a duże? Bo upały mi nie leżą, ale za zimno też nie fajnie. 

#128 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 21:06

Witam! :-D

Dzisiejszy dzień mija i właściwie cieszę się z tego powodu.Niby nic złego się nie wydarzyło ale jakoś tak dzisiaj było niemrawo w pracy.Wszyscy ospali,zniechęceni i spoceni od stóp do głów.Burza wisi u nas od 2-ch dni i nic.W związku z tym sampoczucie siadło wszystkim bez wyjątku.Dzieciaki są marudne a dorośli złośliwi i nierwowi :evil: .Powiem szczerze,że czekamy na deszcz jak na zbawienie.Nawet Pan mąż zagrał mi dziś na nerwach ...opierniczyłam Go zdrowo i poszedł spać. <ookk>

@Findmysky. ...i @Wisienkowa...gratulacje!Tak trzymać.

@AgnieszkaT...Tobie gratuluję córeczki.

Usiłuję oglądać ,,Powrót do przyszłości"...jakoś skupić się na filmie nie potrafię chociaż bardzo go lubię.

Komarzyska wszędzie latają.Gryzą niemiłosiernie i wkurzają ludzi. :roll:

Spokojnej nocy! :-D

#129 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 22:00

@elizabeth moja bratanic <bezradny> i w pracy bywa nerwówka :roll:

swojskich poziomek - pachnie bosko

na pewno tak jest

:-) ja poi silowni pojadlam truskawek ;-)

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 11 czerwca 2014 - 22:13

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#130 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 22:02

ale ja slyszlam że tylko jednodniowo pogorszenie pogody.

Ja słyszałam, że u mnie cały weekend. ;)

Komarzyska wszędzie latają

U mnie jeszcze zero komarów. :D

I po sesji. ;-) tzn. czekam na wyniki jednego egzaminu, ale mam nadzieję, że będzie okej. A dzisiejszy egzamin... babka przyszła po wypadku samochodowym, prawie cały semestr była na L4, dzisiaj kazała coś tam napisać, po czym zebrała i bez sprawdzania powiedziała, że wszystkie mamy piątki, bo ostatni raz się widzimy. :mrgreen:

Jutro jeszcze tylko angielski, ale się nie martwię.

Jutro po południu na kawkę z koleżanką i na ploty.

Dzisiaj miało być ognisko w babskim gronie z okazji zakończenia sesji, ale zasiedziałyśmy się w pubie, więc uznałyśmy, że za tydzień na spokojnie. :P

W moim gronie tylko o ślubach gadają. Nie wiem o czym mam z nimi rozmawiać, haha. :mrgreen:

Zjadłam lody, piję koktajl truskawkowy, mam ochotę jeszcze na resztkę sałatki - grzeszę. :P

Idę pomalować paznokcie.

Dobranoc. :*

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#131 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 22:18

Dobry wieczor :-)

Pogoda dopieka (doslownie) :-P Caly tydzien jest slonecznie, pieknie i mega goraco 8-) I mnie to cieszy :mrgreen: Sukieneczki, zwiewne spodniczki,szorty, sandalki i piekna opalenizna :-P yeah 8-)

W pracy leci.... chociaz ten tydzien jest ciezki bo siedze tam za dlugo. Jak ja czekam juz weekendu....... :-D

Po 22 wrocilam dopiero z treningu :lol: Doba ma dla mnie za malo godzin :lol: Czasu mi malo.

Poczytam troszke i mykam spac. Jutro kolejny dzien wyzwan :lol:

Kolorowych snow! ;-)

Użytkownik katti edytował ten post 11 czerwca 2014 - 22:19

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#132 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 czerwca 2014 - 22:25

Nie wiem o czym mam z nimi rozmawiać, haha
o tym samym ;-)

ale bywam złosliwa/wredna/ prózna a moze poprostu taka jest kobieta <biglol> : dzis specjalnie poszłam do brata do garazu po kase  w rozpuszczonych mokrych włosach , bo był tak jego kumpel, któremu sie podobam <jezorek11>

i...... wieczorem usłyszałam komplement <cfany1>

zbeiram sie do spania, jutro na rano ;-)

Caly tydzien jest slonecznie, pieknie i mega goraco I mnie to cieszy Sukieneczki, zwiewne spodniczki,szorty, sandalki i piekna opalenizna
o tak  tz to kocham , dzis na spacerku sie opaliłam i nawet nie zauwazyłam , dopiero klienci mi powiedzieli.

spokojnej nocy ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#133 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 04:36

@gogi, dzięki:)

Usiłuję oglądać ,,Powrót do przyszłości".

Ooo też bardzo lubię ale chyba bardziej mój G.:) tyle, że 1 część jest dla mnie najlepsza.

Ja słyszałam, że u mnie cały weekend.

Też coś słyszałam, że na weekend ma się pogoda popsuć. :D

po czym zebrała i bez sprawdzania powiedziała, że wszystkie mamy piątki, bo ostatni raz się widzimy.

No tak to można zdawać:)

Witam, 

Wczorajsze spotkanie rodzinne udane:) Było miło i sympatycznie i Hania dostała swój 1 prezent :D 

Dzisiaj w planach pranie i odpoczywanie bo coś noga mi drętwieje, chociaż może inaczej, nie noga a udo ale to może od zastrzyków <hmm> (przynajmniej tak sobie to tłumaczę)

No i dzisiaj cudowna szkoła rodzenia ale to o 16 dopiero.

Słoneczko od rana świeci i ledwo co monitor widzę :/ 

Miłego dnia!!

#134 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 05:25

coś noga mi drętwieje,

Takie drętwienia miałam w każdej z trzech moich ciąż....drętwiało mi nagle i niespodziewanie udo bądź pośladek...czasem musiałam nawet usiąść. :-/

1 część jest dla mnie najlepsza. <ookk> 

I właśnie wczoraj oglądałam I część...zawsze co pierwsze to lepsze a potem już naciąganie.

był tak jego kumpel, któremu sie podobam

No nie!Jak nie dostawca to kolega brata...czemu ja już jestem taka stara?I nie mam brata. :lol:

Witam w czwartek! <hello>

U mnie bardzo ciemno za oknem i dużo chłodniej niż wczoraj ...ale zimno nie jest.Lekki wiaterek wieje i powietrze zdecydownie przyjemniejsze ,ot taki wypoczynek po upale...przyda się by ciało nabrało wigoru...byle tylko nie za długo ta przerwa.

Dziś na działce poprzesadzam ogórki i lwie paszcze bo za gęsto rosną.Podwiążę pomidory i wyplewię rabatkę z ziołami.

No i dziś...właśnie dziś...dziś,dziś,dziś...właśnie dziś wybiorę się na ,,wiejski"targ po warzywa i świeże mięsko,zaś w polskim markecie vel dino dokonam reszty niezbędnych zakupów. <sun>

W tym miesiącu żyjemy z kartką i ołówkiem w ręku...wszak niedługo wczasy nas czekają.Zapłaciliśmy za wczasy i m-ne opłaty i okazało się,że mamy na życie do dyspozycji 700zł na 3osoby na cały m-c.I tu postanowiłam wykazać się kreatywnością i zdolnościami organizacyjno-kulinarnymi...tylko czy mi zapał nie minie? <co>

Życzę wszystkim bez wyjątku cudownego dnia!I dodam,że...jutro już piątek! <bravoo>  <tanczy7>  <bananowy1>

#135 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 08:02

@Findmysky. No to tylko pogratulować ;) i życzyć by wszystkie oceny były podobne..

co do pogody, owszem u nas nei ma spiekoty, ale już spod chmur wychodzi słońce..

ech a miałam nadzieje na deszcz...

@gogi powodzenia w organizowaniu, ale to najwieksza motywacja, a jak jeszcze efekty bedą ;)

A ja dziś nic nei mam w planach, ot wrócić do domu i tyle.

Pewnie pójdę na orbitreka i może trochę pogram na kompie.

Miałam iść jutro do gina, ale nie wiem jak to wyliczyłam i dostałam okres.

Trzeba bedzie przesunąć wizytę

#136 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 10:03

Witam :)

Trochę pogoda sie pogorszyła ale nie narzekam ;)

Dziś w planach troche pracy a potem lenistwo :)

Miłego dnia kobietki :)

#137 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 10:19

<hello>

Wczoraj byłam w pracy 12 h a miałam 6, ale nawet jak wróciłam po 3 nad ranem do domu to mi się spać nie chciało, sama jestem w szoku. :-)

Dopiero jak się przytuliłam do mężydła to mnie spanko zaczęło łamać :-P

Wstałam po 10 nawet w miarę wyspana, zaraz idę do sklepu bo dawno obiadu nie było :-D i trza by coś chłopu ugotować wreszcie :-)

Przede mną 2 dni wolnego <jupi>  odpocznę sobie, choć szkoda że skończyły się upały bo poszłabym się posmażyć na plaży ;-)

#138 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 10:33

Witam :)

Humor może nie dopisuje, ale nie jest źle :) Nie mogłam wytrzymać i już wczoraj Misiek dostał część prezentów urodzinowych. Powiedział, że to najlepszy prezent jaki kiedykolwiek mu dałam :)

Obiad mam już ugotowany - dziś carbonara na życzenie Miśka. Aktualnie delektuję się cappucino i ciastkami, Misiek chrapie, koty też śpią.

Obudziłam się dzisiaj znowu o 6 :/ szkoda, bo teraz jestem senna a do pracy na drugą zmianę trzeba iść. Póki co jeszcze godzinka relaksu.

Jutro muszę się zmobilizować do licencjatu, bo na razie wprowadziłam tylko poprawki kosmetyczne a merytoryczne stoją w miejscu :lol:

Miłego dnia :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#139 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 11:25

Powiedział, że to najlepszy prezent jaki kiedykolwiek mu dałam :-)

Co mu sprawiłaś? ;-)

ale bywam złosliwa/wredna/ prózna a moze poprostu taka jest kobieta

Taka jest kobieta - cwana bestia. <diabelek> <diabelek> <diabelek>

szkoda że skończyły się upały bo poszłabym się posmażyć na plaży

Oj taaak. Już zapowiadają7 stopni w nocy. I na moje weekendowe imprezowanie muszę chyba się w kurtke ubezpieczyć ;-)

Witam się,

humorek dopisuje <tanczy7> baaardzo przyjemna wczorajsza rozmowa, ale .... w głowie ciągle: "każdy facet jest taki sam", "oni się nigdy nie zmieniają", "żeby tylko znowu po tyłku nie oberwać". 

Jutro wyjazd do PL na weekend i już plany taaaaakie piękne! <tancze> <hura> <bananowy1> <bananowy1>

A dziś ostatnie poprawki w pracy, wysyłanie i we wtorek drukowanie <bravoo>

No i Mundial się zaczął. Mecze, meczyki wieczorami <pilkarz1>  Gitarka !!

No to kawa i do roboty. <superwoman>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#140 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 12 czerwca 2014 - 11:49

@elizabeth to ciekawe co mu takiego dałaś ??

a jak tą carbonarę robisz ?? szukam dobrego przepisu

@Olenka ja wiem, że większość facetów podobna, ale czasem warto zaszaleć :)

No ja mam nadzieję że na weekend pogoda dopisze, choc trochę, upałów być nie musi ;)

a mundial... czekam tylko na półfinały i dalej ;)