Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy czerwcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
269 odpowiedzi w tym temacie

#261 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 28 czerwca 2014 - 12:07

Składam tylko na Uniwersytet Medyczny a o wynikach rekrutacji na pewno was poinformuję

Powodzenia!Czyli przyszła pani doktor...? <ookk>

Witam! <hello>

Lato,wakacje,cudny czas nastał. <hura>

Zakupy zrobione,chata ogarnięta,jeszcze chwilka z BS bo pralka jeszcze pierze a potem na działkę i do wieczora tam będę.Hamak,książka,śpiew ptaków,zapach lawendy i maciejki przeplatany zapachem nasturcji i róż...eh życie jest piękne! <sun_>  <dens1>  <tancza3>

Życząc udanego i słonecznego dnia odmeldowuję się. <byebye>

#262 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 czerwca 2014 - 20:30

Bry :mrgreen:

Jakieś pół godziny temu wróciłam ze spota mundkowego :mrgreen: Było iście! Już sie nie mogę doczekać następnego :mrgreen:

Przy okazji zaliczyłam wizytę u Reni, nadziałam sie na D. Chyba doszedł do wniosku, że już nie gryzę <umieraam> . Ech... Dziwnie tak jakoś... :->

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#263 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 29 czerwca 2014 - 08:29

@inqaa aaaale super wyniki  :mrgreen:  :mrgreen:  Gratulacje zdolniacho  :mrgreen:  :mrgreen:

Bry  :-D

Weekend mija bardzo przyjemnie  :-D W piątek zrobiłyśmy sobie z dziewczynami babski wieczór, oglądanie mundialu w babskim gronie zdecydowanie jest lepsze niż z facetami  :lol:  :lol: Dzisiaj ide na żużel więc zapewne znowu będzie dobra zabawa o ile pogoda się nie popsuje .... 

Jutro czeka mnie cały dzień badań i na samą myśli mi słabo ale na szczęście odbębnię wszystko w jeden dzień i będzie spokój. A pojutrze ide pierwszy dzień na praktyki i w sumie już się doczekać nie moge bo nie całe dwa tygodnie mam wolnego a już mi się nudzi  :lol:  :lol:

Idę się gimnastykować i coś zjeść bo mi kiszki marsza grają  :-P

Miłego dnia :*

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#264 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 czerwca 2014 - 07:50

Dobry dzień. 

Dziś cz. 1 przeprowadzki. Czekam na młodego i właścicielkę i sruuuu z tobołami. A tymczasem muszę znów wziąć na żądanie, bo niestety nie pomyślałam w czwartek, żeby wziąć jeszcze jeden dodatkowy dzień, więc sorry... <bezradny> .

I znów się nie wyspałam :P 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#265 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 30 czerwca 2014 - 08:29

Witam w ostatni dzień czerwca :)

Pogoda nie rozpieszcza, ale mam nadzieję, że lipiec przyniesie ciepłe, słoneczne dni :)

Obiadu nie robię, bo wczoraj od rodziców dostaliśmy na wynos :)

W sklepie już byłam więc pieczywo świeże na kanapki do pracy już mam :)

Miłego dnia Wam życzę!

@nie(d)oceniona szybkiej przeprowadzki :)

A pojutrze ide pierwszy dzień na praktyki
Gdzie odbywasz praktykę?

Hamak,książka,śpiew ptaków,zapach lawendy i maciejki przeplatany zapachem nasturcji i róż...eh życie jest piękne!
Takiej to dobrze ;)

U mnie tylko maciejka wieczorem pachnie :)

nixqp2.png

#266 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 30 czerwca 2014 - 17:10

Witam

Pogoda nie rozpieszcza, jakaś taka senna jestem i bez humorku niestety :->

W pracy póki co względnie :-)

Parapetówka cz.1 za nami :-) Póki co żyjemy, jeszcze sie nie zabiliśmy, byle do przodu :-P

Tylko czemu wypłata jest tylko raz w miesiącu <umieraam>

Póki co poobiednia sjesta, bo objadłam się nie przyzwoicie.

Na babskim mały ruch ostatnio, ale dzięki temu jestem względnie na bierząco ;-)

@nie(d)oceniona a czemu w ogóle się przeprowadzasz ;> lokalizacja, większe czy nie chcieli umowy przedłużyć?

no i powodzenia, oby nic nie poginęło w trakcie :-P  ;-)

Buziaki ;*

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#267 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 czerwca 2014 - 21:23

@majorka tak jakos wyszlo. Ale w sumie dobrze trafilam. Tylko lozko normalne musze skitrac, bo to co mam jest masakryczne :-P

Ja juz w nowym mieszkaniu. Bez neta na razie. Ale w zumie to dobrze, bo trzeba mieszkanie ogarnac, a nie pierdolami sie zajmowac :-P

Wyslane z Tapatalka

#268 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 30 czerwca 2014 - 22:07

Tylko czemu wypłata jest tylko raz w miesiącu

Ja mam 2 razy <jezorowaty> dziwnie by było jakbym musiała przestawić się na wypłatę raz w miesiącu :-)

Witam ostatniego dnia czerwca! czas leci jak szalony :-)

Mamy za sobą ostatnie już chyba wesele w tym roku :-) Msza święta była przepiękna! Nigdy bym się nie spodziewała, że tak ksiądz ładnie i z pomysłem może ja poprowadzić :-) A samo wesele - zabawa do 4 rano <zatancz3>

Jako ciekawostkę dodam, że Młodzi w tym miesiącu obchodzili 10 rocznice związku :-)

A zaraz uciekam na popcorn, piwko i film z Misiakiem :-)

Dobranoc!

Użytkownik Tilia edytował ten post 30 czerwca 2014 - 22:07

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#269 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 30 czerwca 2014 - 22:52

Witam,

miał być ładny weekend, a padało niemal cały czas, a dzisiaj to już oberwanie chmury. Połówek zabrał mnie na zakupy z okazji zdanej sesji. I ogólnie było bardzo miło... :mrgreen:

Teściówka oddała mi koturny, bo okazały się na nią za małe. :-D

Rozesłałam trochę CV, bo szukam jakiejś pracy sezonowej, zobaczymy co z tego będzie. Póki co bardzo pomagam mamie, bo już ledwo chodzi, a na operację czeka szósty rok. :roll: Jeszcze w pracy jej powiedzieli, że jak w tym roku jej nie zoperują to prawdopodobnie do zwolnienia. O_o

Zaraz włączam sobie film.

Miłego. ;*

Użytkownik Findmysky. edytował ten post 30 czerwca 2014 - 22:52

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#270 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 lipca 2014 - 21:57

Ładnie ta moja lodówka wygląda, 90% warzyw i owoców plus nabiał Tak, tak, po raz kolejny biorę się za siebie
MZ czy jakas konkretna dieta ??? maz przy okazji tez bedzie na diecie ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko