Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy czerwcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
269 odpowiedzi w tym temacie

#1 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 07:40

Witam w czerwcu! <hello>

Dziś Dzień Dziecka i z tej okazji wszystkim dzieciom dużym i małym życzę nieustającej radości i szczęścia po wsze czasy! <prezencik1>  <kwiatek2>

Klikam sobie popijając moją ulubioną lavazzę i myślę co dziś upichcić dla rodzinki?Ma być na obiedzie średni syn z prawie synową więc muszę się postarać bardziej niż zwykle <hoho2>

A dzisiejsze popołudnie spędzimy na wiejskim festynie z okazji Dnia Dziecka i zamierzam wziąć udział w dorocznym Biegu Gminnym. <diabelek>

Udanego dnia,bawcie się dziś dobrze i wesoło! <byebye>  

#2 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 09:32

Heej! Juz w czerwcu. Czas leci jak szalony, jeszcze troche i bedzie trzeba znowu Sylwestra planowac :P

Ja w szkole do 18. Trzy egzaminy dzisiaj mam, nie wiem jak to przezyje. ;)

Od mamy juz rano dostalam prezent na Dzien Dziecka - milo bardzo ;))

Po szkole moze uda mi sie na rower wybrac jak pogoda sie utrzyma.

Milego! :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#3 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 09:48

dzisiejsze popołudnie spędzimy na wiejskim festynie z okazji Dnia Dziecka i zamierzam wziąć udział w dorocznym Biegu Gminnym
u mnie parada smoków, ale biorąc pod uwagę jaka jest pogoda to raczej będzie kijowo :P

Witam czerwcowo ;)

Z kofeiną numer dwa, praaaawie obudzona :lol: Bo pierwszy raz obudził mnie Hrabia, bo mu się na rosół zebrało  <diabelek>  <diabelek> to zanim usnęłam po raz drugi to już prawie 6 była <H> 

Ale z racji że dziś Dzień Dziecka, to muffiny robię, i chłopu i sobie [ nie wiem komu bardziej, bo to ja mam @ <hepi1>

W planach tlyko sprzątanie trochę i malowanie, noo ... chyba że pogoda będzie fajna po 13 to na piknik mamy iść. Ale to się okaże, na razie się piekarnik nagrzewa a ja się jaram, bo mam zarąbisty humor :D 

Trzy egzaminy dzisiaj mam, nie wiem jak to przezyje.
powodzenia, kciukasy na zaś masz ode mnie <ookk> 
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#4 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 09:49

Witam w czerwcu <flow1>
Kolejny miesiąc roku 2014 nam się rozpoczął :)

Wczoraj byliśmy na imieninowym grillu u koleżanki :D

Na 11:30 idę do Kościoła, później obiadek i prasowanie <prasowanie1>

Za oknem pochmurno, wiatr wieje.

Miłej niedzieli życzę! <byebye>

nixqp2.png

#5 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 11:52

No proszę... już czerwiec. Jak szybko. ;-)

Jutro dwa kolokwia, a nie potrafię się zebrać do nauki. Siedzę jeszcze u połówka to tym bardziej ciężko. :P Może wieczorem coś mi wejdzie do głowy.

Pogoda zmienna. Na szczęście na piątkowym koncercie jakoś się utrzymała.

Miłego. :*

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#6 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 12:56

bo mam zarąbisty humor  
Po takiej pobudce to sie nie dziwie ;-)  :mrgreen:

Trzy egzaminy dzisiaj mam, nie wiem jak to przezyje.
Powodzenia!

Hej hej!

Czas leci nieublagalnie i juz mamy czerwiec!

Moje dziecko drzemie. Maz na uczeni. Ja obiadek wszamalam i teraz serialik ;-)

Aaaaale zaraz wpada przyjaciolka wpada poopowiadac jak bylo na wycieczne z "kolega" :mrgreen:  Aaaaa oby sie tym razem udalo  <bezradny>

Pogoda taka sobie. Grund, ze nie leje :-P . Ale czekam na upaly 40-stopniowe :mrgreen:

milego!!!

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#7 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 13:38

Czas leci jak szalony
dokladnie , ostatnio zaskoczyłam ze to jeszcze tylko 2 miesiące do moich urodzin .

kupiłąm dzis w realu stanik, mierzyłam , choc zazwyczaj tego nie robie , ale teraz wole byc pewna ze sie zmieszcze.

bo to ja mam @
nie przeszkadza wam to w "gotowaniu" ???

twój połowek jada mięso ???

Ale czekam na upaly 40-stopniowe
ja tez :*

obudziłam sie o 7 ale nie było potrzeby wstawania to drzemałam do 9.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#8 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 14:32

Ale czekam na upaly 40-stopniowe

to tak jak ja <amen> Bo choć nie pada, to zimno jak diabli i z wińska w plenerze nici :/ 

nie przeszkadza wam to w "gotowaniu"
a czemu miałoby przeszkadzać, poza tym u mnie nie ma żadnych karmazynowych potopów więc jest ok ;) 

twój połowek jada mięso
jak se zrobi czy kupi to jada ;) ja mu nie bronię, ale też nie robię ;) 

Chyba skończy się na niedzieli dzień dziecka i kolejnym dniu oglądania filmów :D 

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#9 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 15:01

<hello> <hello> <hello>

Odmelduje się że żyje, jednakże czasowo jestem odcięta od neta :-( totalny dodupizm i czasobrak dlatego mnie tyle nie było :-)

Może niedługo ogarniemy jakiegoś dostawcę neta i będę częściej. Buziaki :-)

#10 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 18:26

ja mu nie bronię, ale też nie robię

i fajnie ze na sile nie chcesz mu swiatopogladu zmieniac ;-)

@mloda fajnie ze dałąs znak zycia ;-)

kupilam sobie dzis pomarancze to ide sobie soczek zrobić ;-)

#11 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 18:31

Ojej jak ten czas ucieka.. już zaraz sezon urlopowy...

A ja Was opuszcze na jakiś tydzień... choć nawet na dobre się nie zadomowiłam...

#12 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 21:43

idzie sezon letni bo wieje tutaj nuda.

ja dzis mała drzemke miałam, wiec jakos nie senna a jutro trzeba przed 6 wstac ....

włosy przeschły  wiec mykam spac ;-)

milego tygodnia

#13 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 07:03

idzie sezon letni bo wieje tutaj nuda.
Pustki są, postów mało :P

Szkoda tylko, że pogoda nie jest letnia- znowu zimno, wiatr i deszcz.

milego tygodnia
Wzajemnie! :)

Za 8 dni wypłata męża- już bliżej niż dalej. :P

Muszę iść do sklepu, ale poczekam aż mi włosy dokładnie wyschną, bo wiatr jest to by mnie zawiać mogło.

nixqp2.png

#14 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 08:08

Hej Wszystkim :-)

Pogoda paskudna, wieje i pada deszcz. Zapowiada się cały dzień z moim maluchem w domu.

Wczoraj byliśmy po południu u moich rodziców, i synek dostał dużo prezentów. Piękne ciuszki, pościel w super auta, i chodzik. To ostatnie musi jeszcze troche poczekać, poza tym nie wiem czy będe go często na to sadzać.

A poza tym, to muszę iść w końcu kupić sobie nowe balerinki, bo stare tak się zniszczyły, że wyrzuciłam.

Pomysłu na obiad brak, trzeba skoczyć do sklepu i coś kupić.

Miłego dnia!

Użytkownik Melodia19 edytował ten post 02 czerwca 2014 - 08:08

iv09i09kftvt0mdm.png

#15 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 08:23

i chodzik. To ostatnie musi jeszcze troche poczekać, poza tym nie wiem czy będe go często na to sadzać.

Czemu? Chodzik to dobra sprawa jeśli dziecko jeszcze nie chodzi a już rozrabia :mrgreen:

Hej, dzisiaj mam wolne. Za to wczoraj byłam 12 godzin. Poznałam nową dziewczynę, jest super- wszystko mi wytłumaczyła, jak mam jakiś problem to od razu mi pomaga. ;-)

I news - podrywa mnie barman <umieraam> <umieraam> Ewidentnie mnie podrywa <umieraam> rzuca jakieś głupie teksty, już dostał ode mnie parę razy ścierą, ale nie skutkuje :lol:

Od wczoraj mam karnet open na najlepszy basen u nas w mieście, dzisiaj się wybieram, aby rozładować stres :-P

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#16 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 08:43

Witam czerwcowo :)

Pochmurno,smutno,śpiąco.Mimo wypitej kawy, oczy się przymykają.

Wyprawiłam syna do szkoły.

Wczoraj na dzień dziecka dostał 60 zł,które już zdążył wydać na wczorajszym festynie.Popcorn,jakies zabawki,cola itp.cuda.Zostało mu może 4 zł.Ehhhh,te dzieciaki :)

W planach dziś na obiad potrawka z kurczaka.I może zajrzę do biblioteki.Bo trochę trzymam książkę,czas ją oddać :mrgreen: .

Miłego dnia babeczki :)

Od wczoraj mam karnet open na najlepszy basen u nas w mieście, dzisiaj się wybieram, aby rozładować stres :-P

Fajnie,milego wypoczynku :)

#17 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 10:30

czekam na upaly 40-stopniowe

Cooo? Wyplujcie te słowa :P :lol: Uwielbiam lato, ale od takich mega upałów, będąc w mieście na dodatek, dostaję szału. Nie wiem, jak można to lubić :P

<hellooo1>

Spałam dzisiaj 11 godzin :lol: Aaale, po tak intensywnym rocznicowym weekendzie to w sumie nic dziwnego. Organizm potrzebował regeneracji :lol: :lol: :lol: M. jest jeszcze lepszy, bo śpi nadal :lol:

Dziś powrót do pracy, na szczęście dopiero na 16, a że to poniedziałek, muszę zabrać ze sobą przynajmniej jedną książkę i duuużo marchewek, żeby znów nie skusić się na chipsy :lol:

Wcześniej skoczę jeszcze na pocztę, żeby odebrać kolejną porcję książek. Pogoda wreszcie w sam raz na spacery :)

#18 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 13:00

Uwielbiam lato, ale od takich mega upałów, będąc w mieście na dodatek, dostaję szału. Nie wiem, jak można to lubić
Ja lubię jak jestem taka zmęczona słońcem i temperaturą i wracam do chłodnego domku i biorę odświeżający prysznic.

Dlatego wszystko ma swoje plusy ;)

Hej ;)

Krótko pospałam, bo brzuszysko bolało w nocy. Za to na uczelni super - zaliczone, potem wujek mnie podrzucił do innego miasta bo miałam załatwienie i wszystko poszło super.  :mrgreen:

Byłam u Połówka w pracy na śniadanku. Wczoraj były kwasy, ale już jest oki. Tak to z facetami... :P

Dziś mama truskawki kupiła pierwszy raz w roku i zobaczymy co z tego będzie. 

Już po obiedzie jestem - fajnie jak się je gotowe i mamusine papu  :lol: 

Widziałam, że mama jakieś wina kupiła, pewnie na babci urodziny, bo już niedługo :)

W wazonie mam bukiet róż z ogródka i pięknie pachną. Postanowiłam sobie jakoś pokój przyozdobić, bo pogoda taka, że ehh... ;)

Miłego :)

#19 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 18:04

Cześć.

Kolejne dwa egzaminy za mną. Oby zaliczone, bo już nie chce mi się łazić na poprawki i się uczyć. I tak coś czuję, że jeśli zaliczę to słabo. :/ Przede mną jeszcze w sesji dwa egzaminy.

Reszta tygodnia już raczej luźniejsza. Tylko jedną prezentację muszę skończyć.

W dodatku pogoda okropna, że nic się nie chce. Chodzę ostatnio zmęczona, boli mnie głowa i jakoś mnie mdli.

Ostatnio ciągle jem banany. Nie potrafię ze sklepu wyjść bez banana. :lol:

Ale truskawki też bym zjadła.

Załatwianie wakacji w trakcie - oby z powodzeniem.

W pokoju mam taki syf, że w końcu nic nie znajdę. Muszę zabrać się za porządki. Wszędzie lubię sprzątać, no wszędzie... w kuchni, łazience, a u siebie nie mogę się zebrać!

Kończą się powoli wszystkie seriale i programy. I co ja będę teraz robić wieczorami. :roll: :mrgreen:

Miłego. :*

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#20 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 02 czerwca 2014 - 18:13

Hej.

Też macie takie lato jak ja ? No paskudnie jest. Chodź mi to teraz wsioryba , bo z ospą to i tak siedzimy wszyscy w domu. Mały troche dokucza, ale dobrze ,że sie nie drapie.

Aktualnie mały ogląda bajkie, Natka śpi, M na działce dach robi. A ja chwilowy relaks chodź... Nata się wyspi teraz , a później do północy będę z nią brykać :/

Zrobiłam sobie dziś pyszną pastę jajeczną i tak się objadłam aż mnie brzuch boli.

Znajomy zamykał szmateks i dostałam mnóstwo ciuchów , nie które całkiem nowe, koszule prady,chanele, LV koszulki diora.

M stwierdził ,że od razu bedzie widać ,że to ciuchy ze szmateksu bo u nas taki marek nie ma, ale co z tego jak to wszystko zajefajene jak by na mnie szyte :P

Tomek nie chce jeść, Natka też.

Czyli dalej reszta po staremu. Aaaa jeszcze tylko 2,5 miesiaca.

Pozdrawiam

Love Love Love