@inqaa...no ,no...branie jak to branie...czy ten barman to chociaż przystojny jest?i wolny? 
@Findmysky. ...ależ się rozochociłaś egazaminowo...pamiętaj:trzymam kciuki zawsze!jak miną egazaminy daj znać to przestanę zaciskać.No i została kwestia słabego samopoczucia i mdłości oraz apetytu na różności
...hm,hm,hmmm...no cóż...czy o czymś nie wiem?
Witam serdecznie! 
Pogoda za oknem bardziej październikowa niż czerwcowa ale jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma...więc rozchmurzam się i strwierdzam,że pomimo deszczowo-ponurej aury temperatura jest raczej czerwcowa, więc uśmiech na twarz i radość z czerwca murowana. 
Dziś mam wolne od pracy zawodowej.Cieszy mnie to ogromnie.Pomimo tego,iż lubię swoją pracę dziś jestem przeszczęśliwa,że nie muszę tam iść.Na dzisiejszy dzień mam mnóstwo planów.Oczywiście na samym szczycie jest pachnąca,gorąca i przesmaczna kawa,która właśnie stoi obok mnie i nęci.Następnie ...buszowanie po internecie...dziś mam parcie na przeszukanie stron w temacie:,,stylizacje 45-latki"
.Chcę zmodyfikować swoją szafę ze spokojnej,sportowo-zachowawczej na kobiecą.Odzywa się we mnie kobieta i kusi by zmienić styl.Oj kusi. 
Następnie mam zamiar i ochotę poszaleć dziś w kuchni,przygotować coś pysznego a niekoniecznie wyszukanego.Myślę o smakach dzieciństwa,z czasów moich pobytów u Babci w Krakowie.To były cudne czasy!Łezka w oku mi się zakręciła...bo nie ma już ani Babci i Dziadka...ani domu,w którym spędziłam dużą część swojego dzieciństwa...ale...zostały wspomnienia,zdjęcia i zapachy w podświadomości. 
Do planów na dziś zaliczam też taniec z mopem i szmatą do kurzu...chcę zająć I miejsce i wyprzedzić Maseraka
!Oraz pielęgnację twarzy i ciała ,żeby Dr Szczyt nie miał czego poprawiać. 
A wszystkim życzę na dziś radości i optymizmu!Nie przejmujcie się drobiazgami i nie popadajcie w ponury nastrój w związku z aurą.Życie jest piękne,kolorowe i radosne!!!