Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy czerwcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
269 odpowiedzi w tym temacie

#21 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 18:22

bo u nas taki marek nie ma,
przeż nie bedziesz chodzić obwieszona markami :P . Skoro leżą fajnie, to czemu nie nosić. Nie zna sie i tyle :P

Byr :P 

Poniedziałek za nami. Ciężki tydzień się szykuje. 2 z rzędu mam zmiany tak ustawione jak najbardziej nie lubie. Ale trzeba przeżyć ;-)

Mundka mi przerysowali <cryyy> i to tak chamsko... aż mnie zabolało <cryyy> . A taki był ładny... nieporysowany <cryyy>

A poza tym w końcu humor sie naprawił, i conieco dookoła niego. Także chwilowo koniec marudzenia, banan za twarzy ;-) 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#22 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 czerwca 2014 - 22:38

Wszędzie lubię sprzątać, no wszędzie... w kuchni, łazience, a u siebie nie mogę się zebrać!
mam to samo.

Chodzik to dobra sprawa jeśli dziecko jeszcze nie chodzi a już rozrabia

czasem opoznia chodzenie bo uczy złych nawyków.

I news - podrywa mnie barman
masz branie :P

ja padam na twarz to dobranoc

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#23 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 05:31

Witajcie ;) tak co do postów.. to norma na większości for internetowych...

Na większości pustki i mało kto pisze...

w sumie dlatego zaczęła się moja tułaczka ;)

#24 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 05:36

@inqaa...no ,no...branie jak to branie...czy ten barman to chociaż przystojny jest?i wolny? ;-)

@Findmysky. ...ależ się rozochociłaś egazaminowo...pamiętaj:trzymam kciuki zawsze!jak miną egazaminy daj znać to przestanę zaciskać.No i została kwestia słabego samopoczucia i mdłości oraz apetytu na różności :mrgreen: ...hm,hm,hmmm...no cóż...czy o czymś nie wiem?

Witam serdecznie! <hello>

Pogoda za oknem bardziej październikowa niż czerwcowa ale jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma...więc rozchmurzam się i strwierdzam,że pomimo deszczowo-ponurej aury temperatura jest raczej czerwcowa, więc uśmiech na twarz i radość z czerwca murowana. <huraaaaa>

Dziś mam wolne od pracy zawodowej.Cieszy mnie to ogromnie.Pomimo tego,iż lubię swoją pracę dziś jestem przeszczęśliwa,że nie muszę tam iść.Na dzisiejszy dzień mam mnóstwo planów.Oczywiście na samym szczycie jest pachnąca,gorąca i przesmaczna kawa,która właśnie stoi obok mnie i nęci.Następnie ...buszowanie po internecie...dziś mam parcie na przeszukanie stron w temacie:,,stylizacje 45-latki" <co> .Chcę zmodyfikować swoją szafę ze spokojnej,sportowo-zachowawczej na kobiecą.Odzywa się we mnie kobieta i kusi by zmienić styl.Oj kusi. <tancze>

Następnie mam zamiar i ochotę poszaleć dziś w kuchni,przygotować coś pysznego a niekoniecznie wyszukanego.Myślę o smakach dzieciństwa,z czasów moich pobytów u Babci w Krakowie.To były cudne czasy!Łezka w oku mi się zakręciła...bo nie ma już ani Babci i Dziadka...ani domu,w którym spędziłam dużą część swojego dzieciństwa...ale...zostały wspomnienia,zdjęcia i zapachy w podświadomości. 8-)

Do planów na dziś zaliczam też taniec z mopem i szmatą do kurzu...chcę zająć  I miejsce i wyprzedzić Maseraka <ookk> !Oraz pielęgnację twarzy i ciała ,żeby Dr Szczyt nie miał czego poprawiać. <hoho2>

A wszystkim życzę na dziś radości i optymizmu!Nie przejmujcie się drobiazgami i nie popadajcie w ponury nastrój w związku z aurą.Życie jest piękne,kolorowe i radosne!!! <tancza3>  <bravoo>  <byebye>

#25 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 05:38

@gogi powodzenia w przemanie ;) wg mnie zawsze wskazana jakaś zmiana ;)

dzięki za życzenia i wzajemnie ;)

#26 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 10:22

Hej Hej :)

Coś słoneczko powoli się przebija, ale najważniejsze , że nie pada, bo w końcu wyjdziemy na spacerek.

Mały coś mi troche zaczyna kaszleć i w ogóle jest marudny .

Wczoraj pofarbowałam sobie włosy i mam troche ciemniejsze, dzisiaj mam zamiar iść na fitness a jutro może na solarium skocze. :mrgreen:

Teraz uciekam do apteki, bo witaminy Małemu sie skończyły i sama muszę sobie coś kupić na gardlo :-) :-)

Miłego :mrgreen:

iv09i09kftvt0mdm.png

#27 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 11:08

Mundka mi przerysowali i to tak chamsko... aż mnie zabolało

oczywiście nie wiadomo co i jak bo ktoś zwiał? :-/

u mnie moje siostry korzystały, i dzieciaki śmigały już przed ukończeniem roczka :-)

Oraz pielęgnację twarzy i ciała ,żeby Dr Szczyt nie miał czego poprawiać.

hehe, ja sobie zafundowałam wczoraj krem na pierwsze zmarszczki :-P była u nas obniżka -50% na Eucerin więc zamiast stóweczki zapłaciłam 40zł :-D

@Melodia19

twój mały już skończył pół roku ale ten czas leci :-)

<hello>

Ja też mam dziś wolne, w planach dużo sprawek do ogarnięcia część już za mną. Muszę jeszcze przesadzić kwiatki które dostałam ostatnio, podpisałam umowę na neta - mam nadzieję że niedługo będę mogła już nadrabiać seriale i bs :-) 20zł/mc a net ze światłowodów więc mam nadzieję że będzie wystarczający.

Po południu jedziemy ze znajomkami na basen, a wcześniej na sklepy kupić coś małej na dzień dziecka bo weekend spędzamy w domu.

Mialam ochotę na zupę z ciecierzycy ale nie było w sklepie i chyba nie będę nic gotować...

#28 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 11:57

pofarbowałam sobie włosy i mam troche ciemniejsze, dzisiaj mam zamiar iść na fitness a jutro może na solarium skocze.

No nooo! Tyle miłego dla ciała i ducha :D

Życie jest piękne,kolorowe i radosne!!!

I tego się trzymajmy!! <ookk>  Pozytywne myślenie = połowa sukcesu ;-)

Witam się.

U mnie z rana było słonko, miał być park, kocyk, opalanko. Ale chmurzyska naszły i z planów nici.

Chyba poserialuję troche i wykorzystam czas na naukę słówek, potem ćwiczonka. Dzień bezproduktywny raczej ;-) 

Pozdrawiam. <jezorek11>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#29 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 20:03

@Findmysky. ...ależ się rozochociłaś egazaminowo...pamiętaj:trzymam kciuki zawsze!jak miną egazaminy daj znać to przestanę zaciskać.

Już pierwsze piąteczki wpadły do indeksu. To na pewno dzięki Twoim kciukom! Proszę jeszcze trzymać do końca przyszłego tygodnia. :)

o i została kwestia słabego samopoczucia i mdłości oraz apetytu na różności :mrgreen: ...hm,hm,hmmm...no cóż...czy o czymś nie wiem?

Myślę, że to po prostu przemęczenie. :mrgreen:

@gogi można wiedzieć w jakiej branży pracujesz? :)

Cześć,

dziś dalej deszczowo i pochmurnie. Jutro tylko na chwilę na uczelnię. Potem jeszcze kilka prac do napisania. Jakoś nie mogę uwierzyć, że to już koniec drugiego roku i trzeci pewnie poleci bardzo szybko...

Piję cappucino czekoladowe. Coś pooglądam. Potem pod prysznic. W sumie nic ciekawego się nie dzieje.

Miłego wieczorku. :*

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#30 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 czerwca 2014 - 21:51

hejka, kupilam karnet na siłke i dzis pierwszyraz byłam na platformie wibracyjnej, nie było tak zle :P

spedziłam 1.5 h na siłce, mam nadzieje ze zakwasów po takiej przerwie nie bedzie ;-)

poza tym nic nowego deszczy i deszczy ....

#31 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 05:20

Hej :)

Po wstawaniu o 4 w wolny dzień wstałam o 6 :P Ale pozytywna wiadomość jest taka - od dzisiaj mamy ciepłą wodę, więc idę zrobić sobie relaksacyjną kąpiel :) Potem trochę sprzątania a po południu idziemy coś zjeść na mieście we dwoje :)

W domu cisza - R w pracy, koty śpią :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#32 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 08:06

Coś słoneczko powoli się przebija, ale najważniejsze , że nie pada, bo w końcu wyjdziemy na spacerek.
U mnie nie ma słońca, ale jest ponuro.

dzisiaj mam zamiar iść na fitness a jutro może na solarium skocze. :mrgreen:
No no no :D Super!

mam nadzieję że niedługo będę mogła już nadrabiać seriale i bs
Ja w weekend nadrobię "Pierwszą miłość" z tego tygodnia ;)

kupilam karnet na siłke i dzis pierwszyraz byłam na platformie wibracyjnej, nie było tak zle :-P

spedziłam 1.5 h na siłce, mam nadzieje ze zakwasów po takiej przerwie nie bedzie
Fajnie :) Też bym gdzieś pochodziła ;)

Ale pozytywna wiadomość jest taka - od dzisiaj mamy ciepłą wodę, więc idę zrobić sobie relaksacyjną kąpiel
Rarytas ta ciepła woda :D

Ja muszę lecieć po pieczywo i później do pracy.

Miłego dnia życzę :)

nixqp2.png

#33 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 13:01

idziemy coś zjeść na mieście we dwoje

Udanego randkowania :D :D

Witam się,

wyjątkowo spokojnie ostatnimi czasy w pogaduchach ;-)

Ja mam dziś długi dzień. Lubię wstawać wcześniej, chociaż czasem z tym ciężko :P

Pozałatwiałam już parę spraw, zaliczyłam przyjemny spacer, kawe z croissantem. Zaraz zabieram się za ogarnianie pokoju, a później ćwiczonka <swistak1> Odpukać, ale już półtorej tygodnia wena ćwiczeniowa mnie nie odpuszcza <amen>

Tatko dziś ma okrągłe urodzinki, więc wieczorem pewnie będzie szampan <tuptup>

No i plany weekendowe szykują się bardzo zacne. <bananowy1> <bananowy1>  Mam nadzieję, że wypalą.

Miłego dnia <sun> <sun> <sun>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#34 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 14:28

później do pracy.
jak fajnie jak mozna cos takiego napisac ;-) :P no nie ???

zakwasy sa i to na brzuchu :lol:

ostatni raz takie przyjemne zakwasy na brzuchu miała w liceum po rzucie  piłka lekarska albo skoku w dal ;-)

zbieram sie te moje zakwasy pogłebic :P

#35 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 15:06

Inqa ja uwazam ze chodzik to nic fajnego. :) Chyba ze jakis pchacz. Ale takie typowe chodziki todla mnie zlo. Kiedys nie bylo i sie zylo :P

ćwiczonka
ja cwicze z rana. 2h po posilku:) najlepsza pora:)

@gogi uwielbiam Cie czytac. :*

@mloda witaj;)

Witam czerwcowo i mam nadzieje ze minie ten miesiac wam radosnie i pogoda dobisze;)

Wkoncu dzis slonce u nas :) I mala zdrowa - wkoncu :)

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#36 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 15:19

Cześć!

Ja dzisiaj sobie spędzam popołudnie w domu. Połówek ma jakieś szkolenie, więc szansy na spotkanie nie ma.

Ale może nawet dobrze, bo troszkę jeszcze odpocznę i potem biorę się ostro do nauki, bo czas mi się kurczy, a materiału do nauki nie chce ubyć. :lol: :lol:

Dzisiaj już ładniejsza pogoda, słoneczko się pojawiło to tak jakoś fajniej jest.

W przedszkolu ostatnio przed zakończeniem roku ciągle coś do roboty, więc przynajmniej czas mi szybko mija.

Miłego! :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#37 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 20:54

ja juz w łozku, po siłowni wypluta ale zadowolona, nie myslałam z dam tyle rade.

pojadłam lodów, by stracone kcal wyrównac <umieraam>

#38 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 czerwca 2014 - 21:38

Mundka mi przerysowali i to tak chamsko... aż mnie zabolało . A taki był ładny... nieporysowany .

Moze dzieci ? u nas rowno jak od gwoździa porysowany :/

inqaa, dnia 02 Cze 2014 - 09:23, napisał:

Oj jak na chwile wsadzi to nic sie nie stanie. Ja kożystaąłm chwile przy Tomku dobre było bo na kiblu mogłam posiedziec w spokoju, ziemiaki obrac , pozmywać. Pare minut dziennie nie zaszkodzi :)

ie przejmujcie się drobiazgami i nie popadajcie w ponury nastrój w związku z aurą.Życie jest piękne,kolorowe i radosne!!!
:*

coś zjeść na mieście we dwoje :-)

No i plany weekendowe szykują się bardzo zacne.

kupilam karnet na siłke i dzi

pofarbowałam sobie włosy i mam troche ciemniejsze, dzisiaj mam zamiar iść na fitness a jutro może na solarium skocze.
Dziewczyny nie robcie mi tego. tyle dobroci macie, prace, randki, imprezy, domowe spa. Ja przez najbliższe 1000lat moge zapomieć o czymkolwiek. I to na własne życzenie. 

Witam.

Praktycznie dopiero usypałam dzieci i skończyłam karmić mało. I nie opłaca mi się już kłaść, bo zaraz znów mleko trzeba dać.

w ten weeken szkoła i egazminy tez. Nie wiem jak dam radę.

Miłego dnia jutro , no i dzisiejszej nocki :)

Love Love Love

#39 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 21:55

oczywiście nie wiadomo co i jak bo ktoś zwiał?

Moze dzieci ? u nas rowno jak od gwoździa porysowany
ktokolwiek to był, nie zrobił tego przypadkiem. Rysa jest na takiej  wysokości, że to nie mogły być drzwi. :/ 

@smoczkowa Ty silna babka jesteś, przetrwasz ten morderczy okres <pocieszacz>

Udało mi sie jutro zmiany zamienić, musze sie jeszcze tylko wyrwać z roboty wcześniej i bedzie gitara. A później odrabianie... Całe szczescie tylko 2 godziny potrzebyję, więc trzasnę jedną w piątek i jedną w poniedziałek i pozamiatane ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#40 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 04 czerwca 2014 - 22:18

Dziewczyny nie robcie mi tego. tyle dobroci macie, prace, randki, imprezy, domowe spa. Ja przez najbliższe 1000lat moge zapomieć o czymkolwiek. I to na własne życzenie. 
Ale właśnie za to Cię podziwiam, że kiedy my sobie czasem leserujemy i się opierniczamy - Ty dajesz radę ;)

Hej ;)

Parę dni temu miałam takiego doła, że D. nie mógł ze mną wytrzymać. Tak nas ponosiło, że niewiele brakowało do wielkiego bum.

Zauważyłam, że mam przed @ straszne zmiany nastroju od jakiegoś czasu... Nic dobrego... :(

Ale już jest cacy i dzionek mam cudny :D

Dobrej nocki :*