Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy czerwcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
269 odpowiedzi w tym temacie

#81 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 08 czerwca 2014 - 20:11

A podobno wczoraj był dzień seksu

Dzień pocałunków a nie seksu <umieraam>

Jestem już trochę przemęczona

Kobietko,jeszcze się rozchorujesz <pocieszacz>

@inqaa...u mnie gorączka niedzielnej nocy

nie przejdzie...Pan mąż zasnął i śpi snem sprawiedliwego ;>

Witam...po pracy już!

W telewizji koncert w opolskim amfiteatrze...niespełna 20km jestem od tego...i mój Lady Pank ukochany...oj, to były czasy <zakochany> ,Panasewicz jeszcze do rzeczy chociaż głos już nie do końca ten...i Borysewicz na gitarze solówkę rżnie... <tancze>

Dzień minął mi pracowicie,12godzin pękło,jak na szpital spokojnie dziś było.

Szkoda trochę tak słonecznego dnia na pracę ,ale cóż,jak to powiedział klasyk:,,nie chcem ale muszem..." <sun_>

Życzę spokojnego wieczorku i zarazem spokojnego ,nowego tygodnia! <byebye>

#82 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 08 czerwca 2014 - 20:18

@gogi to mnie kumpel wkręcił, że seksu...

#83 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 czerwca 2014 - 20:30

czerwony dekolt,
u mnie tez ;-)

poczytałamna sloneczku , potem piwko zimne i czekolada <biglol>

teraz poogladałam kolczyki na allegro ale nic ciekawego .

moze jakis film zapuszcze sobie  bo w tv nic nie ma :roll::

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#84 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 08 czerwca 2014 - 20:33

Napisano dziś, 21:11

wloczykijka, dnia 08 Cze 2014 - 20:45, napisał:

A podobno wczoraj był dzień seksu

Dzień pocałunków a nie seksu

Dzień pocałunków był przedwczoraj. Wczoraj za to rzeczywiście dzień seksu ;-)

<hellooo1>

Jak cudownie mieć 3 dni wolnego pod rząd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odpocznę, zregeneruję się, pochodzę w końcu na spacery, bo pogoda wreszcie cudowna, chociaż powoli już zaczynam narzekać na duchotę :-P

Wyspałam się dzisiaj za wszystkie czasy, po południu pojechałam do koleżanki na wspólne gotowanie, naplotkowałam się, najadłam, napiłam, a zaraz z Mężem odpalimy jakiś film :-) Do obiadu miało być wino, ale po ostatnim piątku, kiedy to nie chciało mi się nigdzie wychodzić i kiedy w końcu poszłam i na piwo i na urodziny, do domu wróciłam przed 8.00, a o 12.00 zaczęłam 13-godzinny dzień pracy stwierdziłam, że zdecydowanie wolę wodę, ewentualnie sok :lol:

Jutro rano, o ile obudzę się przed upałem, wskakuję w krótkie spodenki, koszulkę, buty do biegania i śmigam do parku. Chodakowska znowu mnie znudziła. A potem rajd po sklepach w poszukiwaniu butów. Uwielbiam... :roll:

inqaa, dnia 08 Cze 2014 - 20:27, napisał:

czerwony dekolt,

u mnie tez ;-)

Miałam niedawno to samo. Teraz jestem na etapie skóry schodzącej i z dekoltu i z pleców :lol: A ilu życzliwych oferowało się z pomocą <lol>

Użytkownik karatetyka edytował ten post 08 czerwca 2014 - 20:33

#85 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 czerwca 2014 - 22:13

Uwielbiam...
z  moich kupionych 3 tyg temu blacha z podeszwy wyszła :roll:

Teraz jestem na etapie skóry schodzącej i z dekoltu i z pleców
u mnie jest czerwone ale nie wrazliwe na dotyk to moze obejdzie sie bez linienia :-)

agnieszka jak samopoczucie ???

inqaa jak praca ???

dobrej nocki :*

#86 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 08 czerwca 2014 - 22:35

@magdaaaaa jakiś konkretnych szukasz ??

@karatetyka to jednak tak do końca mnie nie wkrecili :D juuupi ;)

no ja też mam nadzieję że się opalenizna utrzyma...

słodkich snów

#87 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 03:22

@magdaaaaa, różnie. Raz lepiej raz gorzej, wróciła zgaga, cycki bolą jak diabli, mała szaleje i dobijają mnie upały :/ To sobie ponarzekałam :)

Witam, 

Wpadam codziennie, podczytuje ale chyba brak weny na pisanie.

Dzisiaj dzień w biegu. Rano Urząd Pracy, potem Lublin i lekarz diabetolog a potem fruu do domu, ogarnięcie się i lecimy na USG. W końcu potwierdzą nam na 100% czy Hania to Hania czy może.... no tu jeszcze nie wiadomo kto :)

Byłam już z psem, komary mnie pożarły a tej się chodzić zachciało. 

Miłego dnia!!

#88 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 05:12

Z tym dniem seksu to jestem do tyłu...ja się tak nie bawię,to wynikło pewnie z tego,że dzień mi uciekł przez pracę.Ale co się odwlecze to nie uciecze ;-)

W końcu potwierdzą nam na 100% czy Hania to Hania czy może.... no tu jeszcze nie wiadomo kto

Trzymam kciuki.E tam...ważne,żeby zdrowe było.I Tobie też zdrowia przede wszystkim. :mrgreen:

u mnie jest czerwone ale nie wrazliwe na dotyk to moze obejdzie sie bez linienia

Ja też zawsze na czerwono jak już.W tym roku jeszcze nie wystawiałam się na słońce.

wskakuję w krótkie spodenki, koszulkę, buty do biegania i śmigam

Od dwóch dni też uskuteczniam ,córka mnie namówiła bo samej jej się nie chce.Przyznam,że kondycji jednak mi brakuje i są zakwasy. :lol:

Witam o poranku! <hello>

Cudnie.Jeszcze nie ma upału,jeszcze powietrze rześkie i ptaki buszują ,gniazdo mają po dachem akurat nad moim oknem.Budzą mnie ich trele albo hałas jak ,,sprzątają"swój dom.

Dziś wędruję na działkę,poplewię i popikuję kwiaty,rozsadzę ogórki,nazbieram trskawek a przy okazji mam nadzieję na czerwone plecy i przód :mrgreen:

Potem wiadomo coś na obiad upichcę i ubrania do pralki wrzucę,chwilkę potańczę z odkurzaczem i mopem.Ot taka mała rutyna dnia codziennego,ale lubię tak spokojnie żyć.Za miesiąc wyjeżdżam nad morze,już się nie mogę doczekać,jak mała dziewzynka.

Dużo słońca i radosnego dnia... <byebye>

#89 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 08:11

Witajcie ;) tyle co się pochwaliłam, że mi skóra nie złazi... Już linieję... masakra..

Ech... Pora się po tygodniowym szkoleniu wdrożyć w wir pracy

AgnieszkaT a na kiedy masz termin ??

#90 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 08:22

@gogi, dzięki :)

Dziś wędruję na działkę,poplewię i popikuję kwiaty,rozsadzę ogórki,nazbieram trskawek a przy okazji mam nadzieję na czerwone plecy i przód

Zapraszam do mnie na plewienie. My w sobotę plewiliśmy maliny, posiedziałam 2 godzinki i dałam sobie spokój. No ale swoich truskawek nazbierałam :D

@wloczykijka, jeszcze 2 miesiące i 9 dni :D 

Urząd pracy zaliczyłam. Okazało się, że mogę iść na urlop macierzyński na rok tylko podanie będę musiała napisać. Wyznaczyli mi termin następnej wizyty - miesiąc po porodzie....

A zaraz kierunek Lublin a już kurde 27 stopni :/ 

#91 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 08:55

inqaa jak praca ???

A, dzięki że pytasz. Teraz akurat miałam 3 dni wolnego. Idę w środę i czwartek. Praca ciężka, trzeba stać na nogach przez długi okres czasu a wiadomo jak ja z tymi moimi plecami :roll: Ale ogólnie nie ma co narzekać, bo to taka praca którą chciałam w wakacje wykonywać i która nie zabiera mi całego wakacyjnego czasu ;-) Tylko ta nieszczęsna karta dań...

Niedawno się obudziłam, ale zaraz wyfruwam. Muszę skoczyć do elektronicznego i krawcowej a potem umówiłam się z koleżankami na opalanie. Chociaż opalanie to dla mnie za dużo powiedziane. Albo się przerzucę na plecy albo zostanę w cieniu bo burak z twarzy jeszcze nie zszedł :-P

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#92 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 10:25

@AgnieszkaT Ale super .... przynajmniej wg mnie bo jak pisałaś upał pewnie swoje robi...

@inqaa a gdzie pracujesz?? a co z kartą dań ??

co do kręgosłupa, poszukaj sobie jakiś ćwiczeń wzmacniających

#93 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 14:30

@inqaa a gdzie pracujesz?? a co z kartą dań ??

Pracuję w restauracji ;-) Muszę nauczyć się karty dań ( a ona do łatwych nie należy ), żeby zarabiać o 1zł więcej na godzinę i móc dostawać napiwki :-P

Ale upał ! Posiedziałyśmy trochę z dziewczynami na słoneczku, właśnie wyszłam spod zimnego prysznica i jadę do lekarza. A potem się zobaczy, może basenik, może K :-P

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#94 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 19:02

Cześć! <bananowy1>

Póki co egzaminy zdane, jeszcze dwa przede mną, więc siedzę i kuję. Mam dziwną mobilizację, więc korzystam, póki nie uciekła. :-) No... w czwartek jeszcze angielski, ale to już formalność. A potem... finisz, wakacje. I tak bardzo bym chciała, żeby wszystko wypaliło co jest w planach.

Dziś pojechałam na uczelnię na marne, bo zajęcia odwołane (a miałam przedstawiać referat - nie wiem po co siedziałam wczoraj nad nim do nocy :-D ), ale za to posiedziałam z dziewczynami przed uczelnią, zaczerwienił mi się dekolt i ramiona, trochę mnie pieką. Załatwiłam wpisy do indeksu.

Suszy, piję ciągle... Ach. <sun_> Ale o dziwo te upały nie są dla mnie, póki co, bardzo męczące. Znoszę nieźle - oprócz jazdy w autobusie. Ponoć przyszły tydzień znów chłodny - i bądź tu człowieku mądry.

Muszę iść sobie kupić jakieś sukienki, ale to już po sesji! :mrgreen:

Mdłości nadal mnie męczą od czasu do czasu i lekki ból głowy. :-/  Ale nie wiem czy iść z tym do neurologa, gastrologa czy od razu do gina. :lol:  :mrgreen:

Miłego. ;*

Użytkownik Findmysky. edytował ten post 09 czerwca 2014 - 19:08

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#95 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 19:38

Mdłości nadal mnie męczą od czasu do czasu i lekki ból głowy. :-/ Ale nie wiem czy iść z tym do neurologa, gastrologa czy od razu do gina.
Myślisz, że to ciąża?

Muszę nauczyć się karty dań ( a ona do łatwych nie należy ), żeby zarabiać o 1zł więcej na godzinę i móc dostawać napiwki
To warto się poświęcić :D

Okazało się, że mogę iść na urlop macierzyński na rok tylko podanie będę musiała napisać.
Płatny? Miałaś jakiś zasiłek czy jak?

Chętnie bym się poopalała, ale nie mam kiedy.

Po pracy mąż mnie odebrał z parasolem, bo burza przeszła i lekko padało.

nixqp2.png

#96 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 20:07

Myślisz, że to ciąża?

Nie no, śmieję się. ;-)

Zobaczę czy mi minie jak się skończy stresujący okres.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#97 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 21:12

magdaaaaa jakiś konkretnych szukasz ??
byle małe  nic wiecje nie wymagam.

dobijają mnie upały
ja kocham upały , ale ciezarnym wspolczuje , bo nawet niektóre metody chlodzenia nie sa dla nich wskazane , a balast sprawia ze odczuwaja duchote jeszcze cięzej.

Ja też zawsze na czerwono jak już.W tym roku jeszcze nie wystawiałam się na słońce.

ja wystawiam sie kiedy moge , bo pracuje w klimatyzowanym pomieszczeniu i raczej bede w tym sezonie chorowac na niedobór witaminy D a to waidomo jak sie konczy.<bezradny>

Tylko ta nieszczęsna karta dań...

[/quote} spoko opanujesz ;-)

[quote name='Findmysky.' timestamp='1402336958' post='593095']
czy od razu do gina.

[/quote]zaklepuje juz miejscówke w żłobku .

[quote name='Findmysky.' timestamp='1402340849' post='593099']
Zobaczę czy mi minie jak się skończy stresujący okres

ja sie dzis tez dziwnie czułam , niby troche słaba , troche ból brzucha  <hmm>

miałam zrobic usg brzucha i EKG ale ciagle kasy brak.

#98 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 09 czerwca 2014 - 22:11

Znoszę nieźle - oprócz jazdy w autobusie.

I dlatego tak strasznie cieszę się, że mieszkam w takim miejscu, z którego do wszystkich najważniejszych dla mnie punktów mam blisko i praktycznie wszędzie chodzę na piechotę. Nie jestem aż tak odważna, żeby w taką pogodę korzystać z komunikacji miejskiej :lol:

Mdłości nadal mnie męczą od czasu do czasu i lekki ból głowy.  Ale nie wiem czy iść z tym do neurologa, gastrologa czy od razu do gina.

Ja  w pierwszej kolejności zrobiłabym test ;-)

<hellooo1>

Zdążyłam przed upałem i pobiegałam :mrgreen: Kurczę, to daje mi takiego powera na cały dzień, że nie wiem, jak mogłam jakiś czas temu z tego zrezygnować. Chciałabym się znowu uzależnić tak, jak kiedyś :mrgreen: I jaki dzień miałam długi. Zanim Mąż się obudził, zdążyłam zrobić obiad i poczytać książkę, o 9:00 mając wrażenie, że jest już po południu :lol:

No i po te buty w końcu się wybrałam. Zakupy ekspresowe - mniej niż pół godziny, zamiast sandałów klapki, ale za to tak wygodne, że już je kocham :mrgreen: Sandały następnym razem.

A jutro piknik w parku. Już nie mogę się doczekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#99 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 10 czerwca 2014 - 04:58

Płatny? Miałaś jakiś zasiłek czy jak?

Nie no, nie płatny. Na zasadzie, że przez rok nie będą mi składać ofert pracy. Teraz coś się pozmieniało w urzędach i mają parcie na wysyłanie ludzi gdzie się da. I z tego co mi mówił chłopak, każdy będzie miał teraz swojego "osobistego" doradce z którym będzie się spotykał a nie jak wcześniej, poszło się na wizytę i w sumie do kogo się trafiło to się poczłapało.

bo burza przeszła i lekko padało

Zazdroszczę. U mnie od rana już słońce i komary dają czadu :/

bo nawet niektóre metody chlodzenia nie sa dla nich wskazane

Kotuś, a jakie są? U mnie stoi wiatraczek ale też czasami nie wyrabia już. Dzisiaj przez pół nocy chodził bo myślałam że padnę...

A jutro piknik w parku.

A czy Ty komarów nie masz??

Witam, 

Wczorajszy dzień pełen wrażeń. 

Potwierdzono, dziewczyna na 100 %  <jupi> Lekarz się cieszył, że nie będzie szukał na podmiankę.:) Zdrowa, waży już 1,6 kg :) Pogadaliśmy czego tam mogę się spodziewać itp

A dzisiaj, dopóki mi nie popryskają (akcja komar) to nie ruszam się z domu. Całe szczęście, że zaczynają już od dzisiaj.

W planach naleśniki i zimna woda:)

Miłego dnia!!

#100 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 10 czerwca 2014 - 07:32

Na zasadzie, że przez rok nie będą mi składać ofert pracy. Teraz coś się pozmieniało w urzędach i mają parcie na wysyłanie ludzi gdzie się da. I z tego co mi mówił chłopak, każdy będzie miał teraz swojego "osobistego" doradce z którym będzie się spotykał a nie jak wcześniej, poszło się na wizytę i w sumie do kogo się trafiło to się poczłapało.
Dziękuję za wyjaśnienie :) Zmieniły się właśnie przepisy. Coś w radio mówili, że będą premie mieli od znalezionej pracy dla bezrobotnych czy coś. Nie wiem czy dobrze usłyszałam/zrozumiałam.

Potwierdzono, dziewczyna na 100 %
No to super!

Na kiedy masz termin? :)

Ja zaraz lecę po pieczywo a później do pracy.

Od wczoraj mam zupkę jarzynową to dzisiaj nie gotuję ;)

Miłego dnia!

nixqp2.png