Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy możliwe że jestem w ciąży?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1178 odpowiedzi w tym temacie

#1121 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 11:05

sprecyzowana25, są dwa wyjścia
wyjście numer 1 - zabezpieczcie się,
wyjście numer 2 - nie kochajcie się

<lol></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#1122 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 14:59

są dwa wyjścia
wyjście numer 1 - zabezpieczcie się,
wyjście numer 2 - nie kochajcie się

jest również 3 wyjście - szklanka wody zamiast :-P Mój tata zawsze tak powtarza :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#1123 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 19:56

sprecyzowana25 jeśli masz cykl co 28-30 dni to w czasie okresu nie powinnaś zajść w ciążę...ale jak to w życiu bywa, wszystko się może zdarzyć ;)

#1124 desire92

desire92
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 21 marca 2012 - 19:56

Staramy się z narzeczonym o dziecko. Wiem że ból piersi jest objawem ciąży jak i okresu ale mam pytanie czy jak jest się w ciąży to one bolą wcześniej ? Okres mam dostać pod koniec miesiąca a piersi bolą mnie już teraz. Moge być w ciąży ?

#1125 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 marca 2012 - 22:00

kres mam dostać pod koniec miesiąca a piersi bolą mnie już teraz. Moge być w ciąży ?

przed okresem tez bolą, wic moze nie nakrecaj sie i poczekaj jeszcze ten tydzien.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1126 desire92

desire92
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 22 marca 2012 - 17:50

Robiłam dzisiaj test rano po 7 dniach i wyszedł negatywny, a piersi mnie tak szybko nigdy nie bolały i nie piekły.

#1127 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 marca 2012 - 18:08

desire92, nawet jeśli jesteś w ciąży to na test za wcześnie. Testy domowe polegają na wykryciu w moczu stężenia hcg- im starsza ciąża tym jest ono większe. Bolące piersi to żaden objaw- mogą być tysiące powodów. Choć może być też to ciąża. Poczekaj spokojnie, choć wiem, że nie jest łatwo ;-)

#1128 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 05 kwietnia 2012 - 10:37

Hej, mam mały, duży problem
Otóż zaczęłam brać tabletki A*****. Biorę je już od 7 miesięcy. Zawsze przy odstawieniu okres się pojawiał, czasem od razu czasem za ok 3 dni. Po tym opakowaniu okresu nie dostałam, minęła 7 dniowa przerwa i okresu nie ma. W 4 dniu odstawienia zrobiłam rest i wyszedł negatywny. Teraz jest dobry tydzień od zaczęcia kolejnego opakowania, bo uznałam że w ciąży nie jestem więc zaczęłam kolejne opakowanie. Już sama nie wiem. Przed samym odstawieniem miałam lekkie, jasne plamienie, które nie trwało nawet jednego dnia. Boje się ze mogę być w ciąży. Tabletki zdarzało mi się brać o nierównej godzinie. Zawsze biorę o 20 a przez ten miesiąc brałam je o 20-22, raz o 23. Jednak używaliśmy przez ten miesiąc prezerwatyw dodatkowo i uważaliśmy. Teraz odczuwam lekki brak apetytu, bóle , kłucie w podbrzuszu i lekki ból lędźwi. Bólu piersi nie odczuwam. Niepokoję się bardzo.
Co o tym myślicie? Czy wykonanie testu nie było za wczesne? Słyszałam że brak okresu może zdarzyć się przy doustnej antykoncepcji.
Dołączona grafika

#1129 Żabka

Żabka
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 18:31

Witam Kochane, mam problem i chcialabym abyscie mi cos poradzily.
Spuznia mi sie okre juz prawie trzy tygodnie, a wczesniej kochalam sie z chlopakiem tylko ze to nie byl pelny stosunek. Wszedl we mnie i pewnie nawet minuta nie minela i musielismy skaczyc, on nie doszedl. Czy moglabym byc w ciaży? Jak mysliccie? Prosze o pomoc.

#1130 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 19:08

Żabka, myślę, że jest takie prawdopodobieństwo. Dlatego zrób test dla pewności. <bezradny></span>

#1131 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 19:38

Wszedl we mnie i pewnie nawet minuta nie minela i musielismy skaczyc, on nie doszedl

Z tego opisu wygląda,że nie, ale test nie zaszkodzi ;)

#1132 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 20 kwietnia 2012 - 19:53

Spuznia mi sie okre juz prawie trzy tygodnie

dziwne , że po takim czasie nie zrobiłaś jeszcze testu dla świętego spokoju.

#1133 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 21 kwietnia 2012 - 19:18

Żabka to rzeczywiście długo ci sie okres spóżnia, prawie miesiąc. ja bym pewnie już dawno nie wytrzymała i poleciała po test i zrobiła dla świętego spokoju.
A nie masz jakiś objawów jak na ciąże, nie wiem mdłości, ból piersi itp

201407101662.png

#1134 Żabka

Żabka
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 14:20

Powiem ze wczesniej bolaly mnie troszke piersi, ale tez bolaly mnie jak zblizal mi sie okres, wiec uznalam ze to nic takiego. Mam juz test, wiec jutro go zrobie, ale boje sie strasznie.

#1135 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 14:34

Mam juz test, wiec jutro go zrobie, ale boje sie strasznie.

Zrób dzisiaj, lepiej wiedzieć, niż do rana czekać w niepewności. Z nie porannego moczu, też powinien wyjść, w końcu dużo już czasu upłynęło od terminu spodziewanej miesiączki. ;-)
Ja bym do rana nie wytrzymała. :->

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#1136 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 23 kwietnia 2012 - 16:54

Żabka, mysle, ze jak jestes w ciazy, to test to spokojnie dzisiaj pokaze ;-) Jestes juz 3tyg po, wiec mozesz robic nawet zaraz ;-) Pamietaj, co ma byc to bedzie i bedzie dobrze ;-)

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#1137 Olinek

Olinek
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 14:29

Witam !!!

Mam pytanie do Was??
Kochałam się z narzeczonym podczas mięsiączki to bym pierwszy dzień co dostałam i na dodatek się nie zabezpieczyliśmy i się we mnie w środku spuścił , czy to możliwe ze zaszłam w ciąży ???

Czekam na odpowiedz !!!

#1138 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 14:30

czy to możliwe ze zaszłam w ciąży ???

tak teoretycznie to możliwe.
zrób se test to będziesz pewna.

poza tym to nie ten temat

#1139 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 15:27

Olinek, jesli masz bardzo krotkie cykle, to niekiedy podczas okresu wypadaja dni plodne i mozna zajsc w ciaze.
Jak dlugie masz cykle?
Kiedy powinien byc okres? Spoznia sie juz?

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#1140 Olinek

Olinek
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08 sierpnia 2012 - 21:23

Skończył mi się okres ,.,Tylko mi chodzi ze jak miałam okres to się kochałam i się we mnie spuścił , i boje się czy nie zaszłam w ciąży ??... zawsze mam 7dni miesiączki . a ja się kochałam przy pierwszym dniu ...