Czy możliwe że jestem w ciąży?
Napisano 28 maja 2011 - 13:55
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 maja 2011 - 14:15
Napisano 28 maja 2011 - 15:10
przypuszczenia. I nikt nie jest w stanie przewidzieć tego.
Co do ketonalu
Jednak biorę 100 ,bo 150-ka to za duża dawka.
Napisano 28 maja 2011 - 16:52
Ulkaaa92 - ja też 100 biorę, ale na zęby i to bardzo rzadko, ketonal brał mój dziadziuś przed śmiercią, jest to bardzo silny i niezdrowy lek, więc zawsze jak mam go wziąć, to milion razy się zastanowię czy na pewno muszę i Tobie też to radzę
[ Dodano: 2011-06-07, 19:38 ]
Witajcie Dziewczyny!
Piszę, bo wczoraj byłam u ginekologa... Nadal nie mam okresu... Bolą mnie sutki (a normalnie przed @ bolały całe piersi), jajniki, mam zgagę, nie chce mi się jeść, palić, na sam zapach człowieka, który pali lub tego dymu, robi mi się niedobrze; lekarz powiedział, że on nic nie widzi, ale nie może dać mi pewności, że nie ma ciąży... I mam czekać, najlepiej dopiero za ok.tydzień zrobić test. Brak mi cierpliwości... Może któraś z Was była w podobnej sytuacji? Przed miesiączką zawsze było totalnie sucho, a teraz mam taki mlecznobiały śluz. Czuję się totalnie zagubiona - może przesadzam, mąż wyjechał, ma dużo spraw do załatwienia, mamy bardzo słaby kontakt. Nie mam się komu wyżalić
Napisano 22 czerwca 2011 - 11:43
dostalam w niedziele 'okres', wcale mi on nie przypomina okresu, bo jest go malo;/ dodam jeszcze ze przez sobote i niedziele tez było pare kropelek krwi...
Oczywiscie pierwsze o czym pomyslalam to ciaza.. ALE to wedlug mnie malo prawdopodobne, wspolzylam ostatnio okolo 2miesiecy temu, to raz, dwa... byly to 'teoretyczne' nieplodne dni (mam nieregularny okres, ale mniej wiecej potrafie rozpoznac ten plodny okres - ale bez 100%pewnosci wiadome:P), z zabezpieczeniem oczywiscie (nic sie nie stalo.. nie zsunela sie, nie pekla) i chlopak tez nie konczyl we mnie...
No luuudzie powiedzcie czemu tak stresuje?!
Teraz czas sesji, wszystko na raz na glowie, stresu co nie miara... a jeszcze to dochodzi;/
Poczytalismy z chlopakiem co nie co o 'takim' okresie, i doszlismy do wniosku, ze moglam zalapac jakas infekcje i dlatego tak moze byc...
W poniedzialek pojde do lekarza, ale do tego czasu chyba zwariuje^^
Napisano 22 czerwca 2011 - 12:03
Więc może w tym tkwi problem? Bo z tego co piszesz to mało prawdopodobne, żebyś zaszła, a stres robi swoje. Ale do lekarza szoruj - tak na wszelki wypadekTeraz czas sesji, wszystko na raz na glowie, stresu co nie miara
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 22 czerwca 2011 - 12:11
Napisano 22 czerwca 2011 - 12:45
Dokładnie... cykl bardzo łatwo zaburzyć, poziom hormonów w organizmie ciągle się zmienia, takie już uroki kobiecościMyślisz, że organizm chodzi jak w zegarku? Nie jeden raz Ci się okres spóźni, będzie bardziej obfity lub mniej
Wydaje mi się... cóż praktycznie pewnym jest, że w ciąży nie jesteś... oczywiście wnioskując po Twojej wypowiedzi. Miesiączkę miałaś, a że była jakaś inna to pewnie dlatego, że
lubwszystko na raz na glowie, stresu co nie miara
itd itp... skoro martwi Cię coś to tak jak mówisz idź do lekarza. A wcześniej nie nakręcaj się... wiatropylna nie jesteśmoglam zalapac jakas infekcje

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 22 czerwca 2011 - 16:43
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 lipca 2011 - 21:47
Kochałam się z chłopakiem moim. Oczywiście podwójnie się zabezpieczamy prezerwatywa i tabletki anty.
Ale akurat dzisiaj musiała pęknąć
Napisano 22 lipca 2011 - 21:48
Jeśli bierzesz tabsy regularnie to musielibyście mieć niezłego pechaprezerwatywa i tabletki anty.
Ja bym się nie martwiła na zapas
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 22 lipca 2011 - 21:50
Napisano 22 lipca 2011 - 21:52
ale to w jakim sensie? Bierzesz codziennie tabsy i czasem weźmiesz godzinę za późno?raz godzinki przed albo po
Napisano 22 lipca 2011 - 21:53
Napisano 22 lipca 2011 - 22:00
Mi też zdarzało się na tabsach, że miałam poślizg nawet dwugodzinny a nie stosowaliśmy dodatkowego zabezpieczenia nigdy i nie zaciążyłam. Uszy do góry
Napisano 22 lipca 2011 - 22:05
ale dzięki , na pewno jakoś lepiej się zrobiła ;]
Napisano 23 lipca 2011 - 05:22
PODWÓJNIE... a więc kiedy jedna, bardziej prawdopodobna metoda zawiodła, pozostaje Ci jeszcze druga takOczywiście podwójnie się zabezpieczamy prezerwatywa i tabletki anty.
To nie jest, że się starasz... to jest regularnie, jeżeli bierzesz tabletki codziennie, według schematu ich przyjmowania mniej więcej o tej samej porze stosujesz je prawidłowo.Staram się brać regularnie. raz godzinki przed albo po...
Dokładnie, prędzej wygrasz w lotka niż z tego będzie ciążaNo to myślę, że nie masz się o co martwić naprawdę

Napisano 23 lipca 2011 - 11:25
Napisano 24 lipca 2011 - 20:57
wgl Was możliwe jest zajście w ciąże gdy dziewczyna ma na sobie rajstopy i majtki nasiąknięte nawet płodnym śluzem, a męzczyżna będzie się o nią ocierał i z jego członka wydostanie się płyn(on jest nagi)??
mogę dodać, że to ocieranie odbywa się w okolicy łechtaczki, nie wejścia do pochwy
Napisano 25 lipca 2011 - 11:29
[quote name="ana">
wgl Was możliwe jest zajście w ciąże gdy dziewczyna ma na sobie rajstopy i majtki nasiąknięte nawet płodnym śluzem, a męzczyżna będzie się o nią ocierał i z jego członka wydostanie się płyn(on jest nagi)??
Myślę, że nie. Plemniki nie są super bohaterami i prawidłowo funkcjonują i są w pełni sił aby spełnić swoje zadanie jedynie w pochwie. A że poprzez sytuację, którą opisałaś droga ich jest kręta i zawiła możesz spać spokojnie. A i proponuję poczytać co nieco, teoria jak widać też się przydaje