Czy możliwe że jestem w ciąży?
Napisano 31 lipca 2011 - 20:59
Napisano 02 sierpnia 2011 - 17:53
Więc nie powinnam już się martwić
Napisano 30 sierpnia 2011 - 17:57
Napisano 30 sierpnia 2011 - 20:31
a jak zawsze sie zabezpieczacieowstrzymaliśmy się jednak w porę i nieskończył on we mnie.
jesli to jednorazowy wybryk , a twoj partner tak sie boi , aby ojcem zostac to pomyslcie o tej tabletce.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 sierpnia 2011 - 21:10
Nie tyle boi się zostać ojcem, co uważamy, że najpierw trzeba skończyć szkołę i zamieszkać razem, jakoś ułożyć życie, wtedy przyjdzie pora na maluszka.
A czy któraś z Was kochała się bez zabezpieczenia w dni płodne/niepłodne? I co najważniejsze czy coś z tego wynikło
Napisano 30 sierpnia 2011 - 21:34
Ogólnie, seks bez zabezpieczenia, zawsze niesie ryzyko ciąży. Wiec jeśli chcesz mieć pewność, że mamą w najbliższym czasie nie zostaniesz proponuję do gina po tabletkę PO się wybrać.
Napisano 30 sierpnia 2011 - 22:48
Ale wiem, że jajeczkowanie miałam w piątek 26 sierpnia, bo niestety zawsze czuje to w jajnikach..
Napisano 29 września 2011 - 19:24
miesiac temu wspolzylam z partnerem(byl to moj 1wszy raz) stosunek trwal nie wiecej niz 3 minuty, partner z tego co pamietam nie doszedl we mnie, bo mnie bolało.
po tym stosunku miesiączke dostałam regularną, to był 3 września.
dzis jest 29 i dostalam kolejna miesiaczke, ktora powinna byc za jakies 4 dni.
(dodam, ze stosunek byl bez zabezpieczenia, tylko, ze barzo krotki i nie doszedl we mnie)
ostatnio tez miewałam wzdęcia.
od miesiaca zyje w ciaglym stresie.
czy moge byc w ciazy?
wiem, pewnie napiszecie mi " nie jestem wrozka, skod mam wiedziec, zrob test, idz do gina"
WIEM WIEM, ale chce po prostu sięgnąć po radę.
pozdrawiam was, karolina : ))
Napisano 29 września 2011 - 20:43
Poza tym może wypowie się ktoś, kto ma większe doświadczenie w temacie
Napisano 29 września 2011 - 20:44
Jeśli to Cię uspokoi, to zrób jutro test, ale skoro masz miesiączkę, to nie powinnaś być w ciąży.
Na przyszłość radzę się zabezpieczać - rezultatem będzie brak stresu i obawy przed niechcianą ciążą :->
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 10 listopada 2011 - 17:27
Napisano 11 listopada 2011 - 11:20
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 20 listopada 2011 - 19:41
Napisano 20 listopada 2011 - 20:04
ja myślę, że tutaj jest pies pogrzebany, Twój organizm się teraz przestawia i mogą się pojawiać takie niespodziankidwa cykle temu przestałam brać tabletki anty
bo jeśli zaszłaś w ciążę to miałaś niezłego "fuksa"
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 22 listopada 2011 - 14:17
ja myślę, że tutaj jest pies pogrzebany, Twój organizm się teraz przestawia i mogą się pojawiać takie niespodziankidwa cykle temu przestałam brać tabletki anty
ale jeśli bardzo Cię to niepokoi to ja bym na Twoim miejscu poszła do ginekologa, bo może masz jakąś infekcję czy coś
![]()
bo jeśli zaszłaś w ciążę to miałaś niezłego "fuksa"![]()
Tak może być, że dziwne objawy są związane z odstawieniem taletek. Ja kiedyś chciałam sobie zrobić przerwę w braniu tabletek anty i miałam mnóstwo ciążowych objawów - brak miesiączki, boł sutków, charakterystyczne upławy... A było to niemożliwe, żebym była wtedy w ciązy, ale schizowałam strasznie
Napisano 22 listopada 2011 - 19:31
Napisano 17 lutego 2012 - 14:43
Witam,
jestem tu Nowa.
Mam takie pytanko.
Ostatnio dziwnie się czuje. Jestem bardzo senna. Spała bym całymi dniami.
Moj ostatni okres byl dosc nie typowy. Trwał dwa dni. po czym po 2 dniach przyszło znów lekkie jedno dniowe krwawienie.
Nocami mam mdłosci i jest mi nie dobrze, ale tylko nocami nie rano.
i ta ciagła zmiana nastrojów strasznie mnie przeraża raz sie smieje a zaraz mam ochote kogos norlamnie udusic .
Mozliwe ze jestem w ciaży? Prosze o poważne odpowiedzi.
z gory dziekuje
Pozdrawiam.
Napisano 17 lutego 2012 - 20:05
O rany. A masz jakieś poważne przesłanki co do tego, żeby sądzić, że mogłaś w tym cyklu zajść w ciążę? My tego nie wiemy, nie orientujemy się w Twoich "normalnych" cyklach, więc ciężko cokolwiek napisać.Mozliwe ze jestem w ciaży?
Senność, zmiany nastrojów, czy mdłości mogą świadczyć o chorobie równie dobrze albo może je wywoływać Twoja psychika, bo już sobie wkręciłaś ciążę.
Rób test lub biegnij na betę, nikt w sieci Ci nie powie.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 24 lutego 2012 - 09:11
Mam problem .
Z moim narzeczonym chcieliśmy się kochać pod czas miesiączki ale bez zabezpiecznia i nie jestem pewna czy pod czas kochanie nie zajdę w ciąży ....
Doradzie mi co mam zrobić ?