Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy możliwe że jestem w ciąży?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1178 odpowiedzi w tym temacie

#1101 Domatorka

Domatorka
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 31 lipca 2011 - 20:59

Prawdę mówiąc, nie zdziwiłabym się, gdyby to wcale prowokacja nie była. Poziom świadomości seksualnej jest dramatycznie niski. Poza tym u niektórych dziewczyn strach przed ciążą jest tak silny, że dochodzi do takich właśnie, absurdalnych sytuacji.

#1102 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 17:53

Dostałam ok @ :D
Więc nie powinnam już się martwić :mrgreen: :mrgreen:
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#1103 slodziutka089

slodziutka089
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 sierpnia 2011 - 17:57

Kochane kobietki... No i stało się :oops: podniecenie sięgnęło zenitu i nie mogliśmy się opamiętać.. Uprawialiśmy z moim mężczyzną dziś seks bez zabezpieczenia, wg kalendarzyka jest to pierwszy dzień moich dni niepłodnych... Powstrzymaliśmy się jednak w porę i nieskończył on we mnie. Jak myślicie? Trzeba kupić tabletkę 'po', czy możemy się wstrzymać? Ja jestem spokojna, ale mój partner odchodzi od zmysłów i już nie wiem jak go uspokajać, że nic takiego się nie stało i miliony osób tak robi :) Buziaki kochane :*

#1104 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 sierpnia 2011 - 20:31

owstrzymaliśmy się jednak w porę i nieskończył on we mnie.

a jak zawsze sie zabezpieczacie ???
jesli to jednorazowy wybryk , a twoj partner tak sie boi , aby ojcem zostac to pomyslcie o tej tabletce.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1105 slodziutka089

slodziutka089
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 sierpnia 2011 - 21:10

zawsze zabezpieczamy się prezerwatywą. Wystarcza :)
Nie tyle boi się zostać ojcem, co uważamy, że najpierw trzeba skończyć szkołę i zamieszkać razem, jakoś ułożyć życie, wtedy przyjdzie pora na maluszka.
A czy któraś z Was kochała się bez zabezpieczenia w dni płodne/niepłodne? I co najważniejsze czy coś z tego wynikło :)

#1106 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 30 sierpnia 2011 - 21:34

slodziutka089, dni płodne, niepłodne, jeśli nie stosujesz metody kalendarzyka, tylko prezerwatywy, nie mierzysz sobie codziennie temperatury i ogólnie nie masz komputera zamiast organizmu, to sobie możesz włożyć między książki. Wszystko się może przesunąć, i w dni niepłodne (bo akurat się kobiecie wydaje, że takie ma, a tu psikus) w ciąże zajdzie.

Ogólnie, seks bez zabezpieczenia, zawsze niesie ryzyko ciąży. Wiec jeśli chcesz mieć pewność, że mamą w najbliższym czasie nie zostaniesz proponuję do gina po tabletkę PO się wybrać.

#1107 slodziutka089

slodziutka089
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 sierpnia 2011 - 22:48

I chyba tak zrobimy, będzie najbezpieczniej.
Ale wiem, że jajeczkowanie miałam w piątek 26 sierpnia, bo niestety zawsze czuje to w jajnikach..

#1108 Smietanka

Smietanka
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 29 września 2011 - 19:24

cześć dziewczyny, jutro robie test ciazowy, albo pojutrze, ale mam do was pare pytan.
miesiac temu wspolzylam z partnerem(byl to moj 1wszy raz) stosunek trwal nie wiecej niz 3 minuty, partner z tego co pamietam nie doszedl we mnie, bo mnie bolało.
po tym stosunku miesiączke dostałam regularną, to był 3 września.
dzis jest 29 i dostalam kolejna miesiaczke, ktora powinna byc za jakies 4 dni.
(dodam, ze stosunek byl bez zabezpieczenia, tylko, ze barzo krotki i nie doszedl we mnie)
ostatnio tez miewałam wzdęcia.
od miesiaca zyje w ciaglym stresie.
czy moge byc w ciazy?
wiem, pewnie napiszecie mi " nie jestem wrozka, skod mam wiedziec, zrob test, idz do gina"
WIEM WIEM, ale chce po prostu sięgnąć po radę.
pozdrawiam was, karolina : ))

#1109 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 29 września 2011 - 20:43

Smietanka, nie jestem specjalistą w tych sprawach, aczkolwiek z tego co wiem, facet "dojść" nie musi, bo podczas stosunku wydziela jakąśtam śladową ilość plemniczków i to wystarczy, ale... ale nie wydaje mi się, skoro dostałaś @ 3-go i teraz też... myślę, że po prostu stres też mógł być powodem przesunięcia się krwawienia, może brałaś jakieś leki, a może po prostu organizm się przestawia :P Nie martw się na zapas, dla świętego spokoju zrób test, ale jak na mój gust to nie masz się co martwić ;)
Poza tym może wypowie się ktoś, kto ma większe doświadczenie w temacie :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1110 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 29 września 2011 - 20:44

Smietanka, skoro piszesz, że żyjesz ostatnio w stresie, to pewnie cykl Ci się rozregulował i stąd miesiączka kilka dni wcześniej ;-)
Jeśli to Cię uspokoi, to zrób jutro test, ale skoro masz miesiączkę, to nie powinnaś być w ciąży.
Na przyszłość radzę się zabezpieczać - rezultatem będzie brak stresu i obawy przed niechcianą ciążą :->

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1111 naika1488

naika1488
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 listopada 2011 - 17:27

mam pytanie. trzy miesiące temu współżyłam z chłopakiem, później przez dwa miesiące miałam miesiączkę, ale krótszą niż zawsze, a teraz spóźnia mi się już ok 10 dni, czy mogę być w ciąży?

#1112 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 11 listopada 2011 - 11:20

naika1488, jeśli coś Cię martwi, to zrób test lub idź do ginekologa, ale powodów spóźniającej się miesiączki może być wiele - stres, a nawet zmiana pogody.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1113 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 20 listopada 2011 - 19:41

Dziewczyny bo mam taki problem. Od zawsze miałam długie cykle, takie pow 30 dni, czasami zdarzyło mi się, ze 28. A tu tym razem dostałąm @ wcześniej niż zwykle, tak z 5 dni około. To była normalna mieiączka, obfita trwałą ok 5 dni, czyli standard u mnie. Ale zaniepokoiło mnie coś. W czwartek, 6 dni po zakonczeniu @ znów nagle dostałąm krwawień. Tylko takich słabych, trwa to do dziś, obecnie jakby końcówka @. Dodam, że od czasu tej pierwszej @ nie kochałam sie ze swoim chłopakiem ani razu, bo wyjechał. Po prostu zaczynam sie schizować, że dostałam czegoś w rodzaju krwawienia implantacyjnego... Ale przecież miałam już normalną @. Tylko teraz jakieś plamienie... Jeszcze takie cos mi sie nie zdarzyło. Kilka razy byłą taka sytuacja, że zrobiliśmy to bez zabezpieczenia, ale ani razu we mnie nie skonczył. Owszem, wiem że jest prawdopodobieństwo. Wiem, że test rozjaśni moje wątpliwości... Dodam, że dwa cykle temu przestałam brać tabletki anty. Czy myslicie, że może to być jakiś objaw ciązy? Czuję sie całkiem normalnie. Czy to spowodowane jest rozregulowaniem hormonalnym? <bezradny></span>

<ookk>

#1114 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 listopada 2011 - 20:04

dwa cykle temu przestałam brać tabletki anty

ja myślę, że tutaj jest pies pogrzebany, Twój organizm się teraz przestawia i mogą się pojawiać takie niespodzianki ;-) ale jeśli bardzo Cię to niepokoi to ja bym na Twoim miejscu poszła do ginekologa, bo może masz jakąś infekcję czy coś <bezradny></span>
bo jeśli zaszłaś w ciążę to miałaś niezłego "fuksa" :shock: :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#1115 miness

miness
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 22 listopada 2011 - 14:17

dwa cykle temu przestałam brać tabletki anty

ja myślę, że tutaj jest pies pogrzebany, Twój organizm się teraz przestawia i mogą się pojawiać takie niespodzianki ;-) ale jeśli bardzo Cię to niepokoi to ja bym na Twoim miejscu poszła do ginekologa, bo może masz jakąś infekcję czy coś <bezradny></span>
bo jeśli zaszłaś w ciążę to miałaś niezłego "fuksa" :shock: :lol:

Tak może być, że dziwne objawy są związane z odstawieniem taletek. Ja kiedyś chciałam sobie zrobić przerwę w braniu tabletek anty i miałam mnóstwo ciążowych objawów - brak miesiączki, boł sutków, charakterystyczne upławy... A było to niemożliwe, żebym była wtedy w ciązy, ale schizowałam strasznie ;P Potem znów zaczęłam brać tabletki i się już to nie powtórzyło.

#1116 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 22 listopada 2011 - 19:31

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, dziś rano dla pewności zrobiłam test i wyszedł negatywny. Czułam, że tak jest jednak musialam się upewnić. W piątek idę do lekarza. Trochę poczytałąm o tym w nesie i myślę, że najprawdopodobniej tyło to krwawienie okołoowylacyjne. Upewnię sie kiedy pójde do lekarza.

<ookk>

#1117 Żako1990

Żako1990
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 14:43

Proszę o Pomoc.
Witam,

jestem tu Nowa.
Mam takie pytanko.
Ostatnio dziwnie się czuje. Jestem bardzo senna. Spała bym całymi dniami.
Moj ostatni okres byl dosc nie typowy. Trwał dwa dni. po czym po 2 dniach przyszło znów lekkie jedno dniowe krwawienie.
Nocami mam mdłosci i jest mi nie dobrze, ale tylko nocami nie rano.

i ta ciagła zmiana nastrojów strasznie mnie przeraża raz sie smieje a zaraz mam ochote kogos norlamnie udusic .

Mozliwe ze jestem w ciaży? Prosze o poważne odpowiedzi.
z gory dziekuje

Pozdrawiam.

#1118 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 15:46

Myślę że nikt Ci nie odpowie na to pytanie, a najlepiej jest zrobic test ciążowy, choc ja osobiście dla 100% pewności polecam test z krwi czyli beta hCg :D
Dołączona grafika

#1119 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 20:05

Mozliwe ze jestem w ciaży?

O rany. A masz jakieś poważne przesłanki co do tego, żeby sądzić, że mogłaś w tym cyklu zajść w ciążę? My tego nie wiemy, nie orientujemy się w Twoich "normalnych" cyklach, więc ciężko cokolwiek napisać.
Senność, zmiany nastrojów, czy mdłości mogą świadczyć o chorobie równie dobrze albo może je wywoływać Twoja psychika, bo już sobie wkręciłaś ciążę.
Rób test lub biegnij na betę, nikt w sieci Ci nie powie. :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#1120 sprecyzowana25

sprecyzowana25
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 09:11

Witam !!
Mam problem .
Z moim narzeczonym chcieliśmy się kochać pod czas miesiączki ale bez zabezpiecznia i nie jestem pewna czy pod czas kochanie nie zajdę w ciąży ....

Doradzie mi co mam zrobić ?