chyba tylko ja po tych dwóch metodach (nie, trzech...bo kremy też tak na mnie działają) wyglądam jakbym wsadziła nogi w pokrzywydepilator i wosk
Depilacja
Napisano 03 sierpnia 2012 - 10:32
po depilatorze mam tak samojakbym wsadziła nogi w pokrzywy
przerzucilam sie spowrotem na maszynki
Napisano 07 sierpnia 2012 - 09:50
Napisano 21 sierpnia 2012 - 11:44
Napisano 21 sierpnia 2012 - 19:36
Bo początki są najgorsze. Jak jak mój kupiłam, to po pierwszym razie też powiedziałam "temu panu już dziękujemy!", a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć.Od tego momentu używałam go jakieś max. 3 razy i przestałam lubic depilatory.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 21 sierpnia 2012 - 21:26
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 sierpnia 2012 - 09:01
Napisano 22 sierpnia 2012 - 11:50
wosk
nie wiem czy się kiedyś odważę
planuję zafundować sobie dalsze zabiegi fotodepilacji a póki co maszynka
monik_ka ja też planuje usunąć włoski fotodepilacją, a konkretnie zabiegiem E-light. Rozglądałaś się już za miejscem, w którym chcesz to zrobić? Znasz jakieś dobre opinie?
Ja póki co naczytałam się na ten temat trochę artykułów i podzwoniłam po warszawskich gabinetach medycyny estetycznej. Dowiedziałam się trochę ciekawych informacji. Np. w klinice ... uświadomiono mnie, że urządzeniem takim jak IPL z radio frekwencją, którym się wykonuje właśnie zabieg E-light, można usunąć jasne włoski. Zdziwiłam się, bo dlaczego niby by się nie dało? Okazało się, że zwykły laser (IPL nim nie jest) nie radzi sobie tak pięknie z jasnymi włosami, im ciemniejszy kolor tym łatwiej wykonać depilację laserową. Wiedziałyście o tym, czy tylko ja jestem taka niedouczona?
I fakt, cena takiej fotodepialcji do najtańszych nie należy, ale ja wychodzę z założenia, że jak raz zainwestuję to będę mieć ten problem z głowy i przez całe życie mi się zwróci na kremach, woskach i depilatorach. Poza tym drażni mnie jak latem co drugi dzień muszę golić nogi.
Napisano 22 sierpnia 2012 - 13:06
najpierw pół godzinki poleżałam w wannie i wymoczyłam nogi, wtedy skóra była miększa i zabrałam się za depilację! jak na pierwszy raz to DAŁAM RADĘ !
POLECAM JAK NAJBARDZIEJ !
Napisano 29 sierpnia 2012 - 21:41
Napisano 13 września 2012 - 21:40
Napisano 13 września 2012 - 23:16
Napisano 15 września 2012 - 13:44
ja nie wiem czy to nie jest laser.Epil Free
ja kiedys byłam na depilacji pach , fajna sprawa 2 tyg spokoju. i nie sa tak zdziorane przez codzienne golenie.jakiś wosk
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 września 2012 - 15:26
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 17 września 2012 - 14:08
Nie, trochę poszperałam i doszłam do informacji. Najpierw depilacja woskiem, potem -nie wiem jak się fachowo te etapy nazywają, ale stosuje się najpierw jeden płyn otwierający pory i po około 3 minutach drugi, który w te pory wnika i osłabia włoski. No i czeka aż się wchłonie.ja nie wiem czy to nie jest laser.Epil Free
ja kiedys byłam na depilacji pach , fajna sprawa 2 tyg spokoju. i nie sa tak zdziorane przez codzienne golenie.jakiś wosk
ano właśnie stąd wykonanie tego Epil Free brzmi fajnie wosk plus cuda wzmagające działanie
Jestem na etapie zapuszczania, muszę jeszcze doczytać p/wskazań, możliwości etc i pomyślę o nim.
Napisano 18 września 2012 - 14:45
Napisano 20 września 2012 - 08:08