Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#641 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 11:25

ale przejade depilatom i jest ok na miesiąc

alez to musi strasznie bolec :shock: .Rece sa chyba bardziej wrazliwe na ból od nóg :->
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#642 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 11:35

alez to musi strasznie bolec

eeee, nawet byłam zdziwiona, że mało boli w sumie ;-) i spokój jest na długo, a to najwazniejsze :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#643 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 16 kwietnia 2010 - 12:08

ja tez staram sie używać depilatora, bo po nim włoski są rzadsze ale dla mnie to masakryczny ból. Nogi jeszcze, jeszcze ale ręce to tylko maszynką. Nie robię tego przed @, bo wtedy jakoś bardziej wyczulona jestem na ból. Próbowałam wosk, ale to nie dla mnie.Najczęściej używam maszynek do wszystkich części ciała, bo to nie boli. A jak depilujecie wąsiki? ja od czasu do czasu usuwam te włoski, na szczęscie nie jest ich wiele....
Dołączona grafika

#644 ewelcia1987

ewelcia1987
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 18:23

Jeśli chodzi o ''te'' włoski to pęsetką usuwam :-D

#645 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 20 kwietnia 2010 - 07:48

Mnie na brodzie wyrastaja trzy upierdliwe,grube i czarne wlosy.Wyrywam je peseta,ale potem robi mi sie na 2 dni w tych miejscach pryszcz,wiec postanowilam je obcinac zaraz przy skórze.Nieeeeeee :-? Nastepnego dnia,znowu stercza jak na kaktusie.
Dołączona grafika

#646 omega

omega
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 20 kwietnia 2010 - 22:09

Ja też wąsiki usuwam pensetą, drażnia mnie mimo ze sa mało widoczne :)

Poza tym jestem w szoku ze ktoś depiluje brzuch :) brrrr... aż mnie ciarki przechodzą jak o tym pomysle, to musi okropnie boleć!
a do gwiazd za daleko stąd...

#647 Motylek2903

Motylek2903
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 21 kwietnia 2010 - 01:08

Hej! dziewczyny jeśli chodzi o depilacje nóg to ja zawsze używam depilatora :-> a jeśli chodzi okolice bikini to już golę maszynką i podpacham również, nie lubię tylko tego że po maszynce szybciej odrastają niż po depilatorze :-/ :->

#648 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 22 kwietnia 2010 - 07:32

szybciej odrastają niż po depilatorze

Niestety tego nie da sie zmienic,ale sa specjalne balsamy po goleniu,które opózniaja odrastanie wlosków.
Dołączona grafika

#649 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 22 kwietnia 2010 - 09:27

boze, właśnie przechodzę koszmar z depilatorem! <help></span> lewa noga obrobiona ale prawej nie dam rady, normalnie jak ja będę wyglądać :oops: , chyba dogolę to maszynką ,bo mi sie chropy jak u kurczaka porobiły, tragedia <bezradny></span>
Dołączona grafika

#650 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 22 kwietnia 2010 - 09:36

boze, właśnie przechodzę koszmar z depilatorem!

Dawniej uzywalam depilatora i zeby tak nie bolalo,przed depilacja pocieralam noge woreczkiem z lodem,bolalo mniej,ale jak ktos jest wrazliwy na ból to i tak bedzie czul.
Dołączona grafika

#651 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 22 kwietnia 2010 - 09:39

xara wypróbuję to zaraz, teraz mam taką różową skórę, trochę jakby podpuchniętą zwłaszcza na udach, tylko nie wiem czy nie jest juz po fakcie...Jestem własnie w trakcie mordęgi :-(
Dołączona grafika

#652 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 22 kwietnia 2010 - 10:03

Po fakcie chyba tez jest dobrze zchlodzic skóre,bo i krazenie sie poprawia.wspólczuje,znam ten ból. <sadd1></span>
Dołączona grafika

#653 wiziaczek

wiziaczek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 22 kwietnia 2010 - 21:16

witam,
Najlepszym rozwiązaniem jest depilacja w domu. Świetnym sprzętem jest . Sama sprawdziłam z bardzo pozytwnymi rezultatami. Więcej szczegółów w internecie.
Pozdrawiam

#654 silver

silver
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 16:06

Ja używam pianki Venus fioletowa albo zielona:D:D:D
Jak dla mnie najtańsza wersja depilacji:D
Co do innych pianek była fajna gillete,ale o wiele droższa.
Ten z avonu żel beznadziejny,a jak z oriflame'u?

#655 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 kwietnia 2010 - 19:40

natknęłam się przypadkiem na YT na depilację ... nicią :shock: czy któraś z was próbowała? bo wygląda na łatwe, proste i ... może nie przyjemne, ale na pewno przyjemniejsze niż pęseta i depilator?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#656 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 26 kwietnia 2010 - 07:55

wow no pierwsze widzę :shock: , ale tu trzeba dużo sie namajsterkowac przy tej nitce mi by nerwy puściły... <bezradny></span>
Dołączona grafika

#657 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 kwietnia 2010 - 08:53

no ja też pierwsze widzę takie coś;)
Jeśli chodzi o brwi to pozostaje przy pęsecie;)
Mnie akurat to mało co boli ;)
A tą nitką nie wiem czy bym sobie poradziła <bezradny></span>

#658 Motylek2903

Motylek2903
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 27 kwietnia 2010 - 20:47

Fajna depilacja brwi :-> również pierwszy raz takie coś widze ale nie podjęłam bym się tego, wole zwykłe depilacje brwi.. Ja używałam kiedyś veet też jest super i bezboleśnie :-)

[ Dodano: 2010-04-27, 21:50 ]
A jeśli chodzi o depilator to faktycznie robi się wysypka ale to normalne, ponieważ na nogach jest bardzo delikatna skóra ja zawsze po tym smaruje nogi balsam nivea lub inny nawilżający balsam do ciała i szybko znikają :->

#659 wiziaczek

wiziaczek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 28 kwietnia 2010 - 20:01

Fajna depilacja brwi :-> również pierwszy raz takie coś widze ale nie podjęłam bym się tego, wole zwykłe depilacje brwi.. Ja używałam kiedyś veet też jest super i bezboleśnie :-)

[ Dodano: 2010-04-27, 21:50 ]
A jeśli chodzi o depilator to faktycznie robi się wysypka ale to normalne, ponieważ na nogach jest bardzo delikatna skóra ja zawsze po tym smaruje nogi balsam nivea lub inny nawilżający balsam do ciała i szybko znikają :->

Takie usuwanie niecia to niezła ewilibrystyka :shock:
Ja jednak pozostanę przy swoim zdaniu, że depilacja domowym urzadzeniem jest najlepszymm rozwiązaniem. Na pewno nie ma po nim krost, wrastających włosó i innych tego typu atrakcji

#660 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 06 maja 2010 - 10:49

Wrocilam do depilatora, ale uzywam go tylko do nog ;-)

Za pierwszym razem mialam straszne krostki, ale juz jest w porzadku :-)
Na 2 tygodnie mam spokoj :-P

Nie moge sie przelamac do depilatora pod pachami ;-) wiec zostaje przy maszynce do golenia :-) Podobnie w okolicy bikini :-)
Za delikatne miejsca jak dla mnie i wole "pociachac" ;-)