Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#321 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 01 sierpnia 2008 - 10:16

fajna babka ja robie dokładnie tak samo:) ja depiluje się raz na 3 tygodnie mimo że też mam grube ciemne włoski i tylko po paru dniach, robie poprawkę na tych krótkich włoskach, których nie wyłapał wcześniej depilator:)

i muszę się pochwalić jeszcze:) przedwczoraj wybierałam się na basen z moim M. i ogoliłam maszynką bikini, niestety na drugi dzień miałam już bardzo odrośnięte włoski a M. chciał jechać jeszcze nad wodę się poopalać i tak się wkurzyłam na ten mój "zarost" że potraktowałam go depilatorem i na prawde nie bolało tak bardzo, chyba mniej niż na nogach czasem:) i teraz mam spokój chwile bo nie rosną jak narazie;)

#322 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 01 sierpnia 2008 - 11:33

seli19, gratuluję <ookk></span>
Ja się zamierzam do depilacji bikini depilatorem własnie, ale jakoś brak mi odwagi... :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#323 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 01 sierpnia 2008 - 11:40

seli19, ja próbowałam bikini i pachy ale boli i krew mi sie wali nie umie sobie tak naciągnąć skóry by nie bolało i dlatego skarana jestem na maszynki chociasz jak codziennie gole pachy to mam podrażnienia :-/ och te włoski chyba zacznę zbierać na laser ....

#324 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 01 sierpnia 2008 - 14:48

Ja się zamierzam do depilacji bikini depilatorem własnie, ale jakoś brak mi odwagi...

nic strasznego, latwiej i mniej bolesnie jesli masz nakladake z kilkoma tylko pensetami :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#325 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 13:03

Donn, dziś zrobiłam poprawkę 5 minutek i znowu mam gładkie nogi :-) parę mam wrośniętych wiec muszę następnym razem ogolić maszynką by mi sie utwardziły i miał większą siłę przebijania przez skórę... ale jest super... :-)

#326 Lady Jo

Lady Jo
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 19:01

wrastające sie włoski to mankament depilacji, przy maszynce nie ma tego problemu,
mi sie zrobiło tak od plastrów depilujących i to jeszcze w takim miejscu że nie było miło to leczyć.

a jak rozwiązujecie problem depilacji mijsc intymnych?

#327 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 sierpnia 2008 - 20:48

Lady Jo, ja tak mam gdy parę rzędu z rzędu zrobię depilatorem ale wtedy podgolę i ok juz jest znowu....
a intymnie okolice tylko jednorazówka i koniecznie osobną celów do tego przeznaczoną .... :-)

#328 borówka

borówka
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 14:35

dziewczyny używałam golarek jednorazowych, epilatora Phillipsa, kremów do depilacji i za każdym razem mam podrażnienia
okolice bikini golę golarką, goliłam depilatorem ale strasznie włoski mi wrastały pod skóre

#329 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 15:29

Używam wosku już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona bo na maszynke to ja za duży leń jestem :mrgreen:
Już nie panna a żona :*

#330 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 17:15

Donn tak jak obiecałam zdaje relacje z moich nóg dziś trzeba było by je wydepilować bo mam odrosty a wiec wytrzymałam 15 dni z jedną poprawką :-) ale każdy ma inne tempo rośnięcia włosków :-)

#331 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 17:34

ja w wakacje chodze do kosmetyczki na cukrowanie,bo najmniej podrażnia i daje równie dobry efekt co wosk,włoski nie wrastają i super to jest jeżeli chodzi o depilacje bikini,można też taką paste cukrową nałożyc samemu w domu ale ja leń jestem :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#332 pizmaczeq

pizmaczeq
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 14:30

a co myslicie o kremach do depilacji ?
są skuteczke ? jak tak to jakie ...
bo ja ostatnio kupiłam Satine i wyrzuciłam pieniadze w błoto bo w ogole nie działa :/

#333 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 15:26

wyrzuciłam pieniadze w błoto bo w ogole nie działa :/

ja już w sumie próbowałam kilku różnych i mam to samo zdanie nigdy więcej... chyba że ktośpoleci cośco na prawde działa

#334 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 15:30

Kremow do depilacji nie lubie.... Jestem na Nie

Po pierwsze smierdza jak zgnile ogorki :roll:

Po drugie nie chce mi sie siedziec z tym czyms ilestam minut

Po trzecie slabo dzialaja, wloski szybko odrastaja, przez co nie jest to ekonomiczne

A probowal ktos Veet :?: Dla mnie sa za drogie, ale jestem ciekawa opinii

:-)

#335 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 16:59

Madzik:) ja próbowałam i mogę powiedziec, że nie ma jakiejś znacznej różnicy między nim, a innymi kremami. Jak ogolisz się rano, to wieczorem już czuc odractające włoski

#336 pizmaczeq

pizmaczeq
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 23:12

w takim razie co ?
jednorazówka i jakiś balsam łagodzacy podrazenienie po goleniu ?
czy cos innego ?
..

#337 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 23:15

Z pewnością jednorazówka bez łagodzącego kremu nie przejdzie. Można spróbować kupić też krem na stłuczenia, siniaki i obrzmienia. Na podrażnienie na pewno pomoże, bo próbowałam z twarzą, jak miałam bliznę po pryszczu nieszczęsnym.

#338 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 23:21

Można spróbować kupić też krem na stłuczenia, siniaki i obrzmienia. Na podrażnienie na pewno pomoże

ja tam jak mi podrażniło skóre (głównie miejsca intymne po depilatorze) to smarowałam TORMENTIOLEM. jedna nocka i śladu po niczym nie było :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#339 pizmaczeq

pizmaczeq
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 10:56

odnośnie tego "tormentiolu" to bezpieczny środek ? mozna go dostac bez recepty i stosować do woli ?

#340 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 11:16

Jak ogolisz się rano, to wieczorem już czuc odractające włoski

eeee to kicha :-P wogole sie nie oplaca <zleee></span> <zleee></span> <zleee></span>