@elizabeth, mam nadzieję, że zastrzyki pomogą na ból ![]()
Żebym jeszcze wannę miała, to by była pełnia szczęścia, a tak muszę się z kabiną (znienawidzoną) bujać...
Jejku, żebyś wiedziała, jak ja marzę o wannie i długich kąpielach... Już nie pamiętam, kiedy taką brałam, bo we wszystkich mieszkaniach, w jakich żyłam wszyscy uparcie montują prysznice ![]()
Wykończę się kawą i papierochami...
Ostatnio to samo powiedział o mnie kolega. Świeżo nawrócony niepalacz stara się nawracać wszystkie zbłąkane duszyczki i każdego przekonuje, że nikotyna to zło
Tylko, że ja to już wiem ![]()
Nienawidzę zakupów. Wiem, że pewnie milion razy już to mówiłam, ale powtórzę jeszcze raz. No nie cierpię! Jak ja się nawściekałam i nawyklinałam, nie mogąc znaleźć żadnych, absolutnie żadnych butów dla siebie... Całe szczęście, że na koniec znalazłam całkiem fajną sukienkę, która w sumie poprawiła mi humor
Od razu zakomunikowałam Mężowi, że teraz musi czym prędzej zaprosić mnie na randkę, żebym miała dobrą okazję do założenia jej ![]()
W pracy tak jak przypuszczałam nudy straszne. Dokończyłam książkę, na chwilę wpadła siostra na ploty, a przez resztę czasu snułam się z kąta w kąt i mało brakowało, a zaczęłabym robić przysiady na zapleczu
Nie dla utrzymania formy, nic z tych rzeczy, po prostu tak chcialo mi się spać, że tylko jakiś ruch był w stanie mnie rozbudzić ![]()
Teraz wreszcie w domu, Mąż na urodzinach kolegi, a ponieważ mi nie chciało się nigdzie wychodzić, zabieram się właśnie za piwo i za film ![]()
Dobrej nocy ![]()

Temat jest zamknięty