Też tam odczuwam bóle. W sierpniu mam rehabilitacje.
Plecy czasem bolą,szczególnie na dole przy smym tyłku
Miłego poniedziałku.
Pogoda do bani! Wiatrzysko głowę chce urwać!
Napisano 17 marca 2014 - 08:11
![]()
Widzę że temat o dzieciach i imprezach się mocno rozwinął ![]()
Po dwóch dniach ostrego tyrania padłam wczoraj o 19tej. Przespałam 12 h i dziś już lepiej. Myślałam ze dziś będę miała luźniejszy dzień ale muszę iść do pracy na zastępstwo i to na 2 zmianę
A dziś mega dużo roboty
![]()
Napisano 17 marca 2014 - 08:53
łączę się w bólu. Też myślałam, że dziś będę mieć wolne, i sobie zdjęcia ponadrabiam, ale tak wyszło że idę na cały dzień.. i jutro znów będę świecić oczami za brak czegokolwiek
Myślałam ze dziś będę miała luźniejszy dzień ale muszę iść do pracy na zastępstwo i to na 2 zmianę A dziś mega dużo roboty
eli powodzenia u lekarza ![]()
Witam porannie.
Kofeimna spożyta już, zaraz się ogarniam i powoli będę się zwjać do pracy. Jakoś niespecjalnie mam humor, ale cóż. Miauczeniem tego nie naprawę
Może się potem polepszy.
Tymczasem udanego dni (:![]()
Napisano 17 marca 2014 - 09:01
![]()
Witam porannie, z kawą tradycyjnie zrobioną przez Męża przed wyjściem do pracy
Pogoda okropna, wieje, pada i ciemno, zimno pewnie też, więc ostatnio z taką radością wyciągniętą wiosenną kurtkę znowu będę musiała zostawić w domu.
Zaraz biorę się za śniadanie, ogarnianie się, a przed pracą umówiłam się z koleżanką na kawę i zakupy. Na kawę się cieszę, z zakupami trochę gorzej, w sumie już mi się nie chce, ale cholera, muszę w końcu kupić jakieś buty, a sama chyba nigdy bym się do łażenia po sklepach nie zmobilizowała ![]()
Napisano 17 marca 2014 - 09:50
Hej hej ![]()
Weekend minął pod znakiem choróbska M. Na zajęcia nie wybyłam, bo ktoś musiał się zająć Młodym. Takie przymusowe wagary ![]()
U rodziców też ciągle ktoś chory. A to tato miał operację, to brat w szpitalu, to mama słaba. Mieli do nas przyjechać i chyba nic z tego. Zobaczymy się chyba na święta.
Mama dzisiaj wysłała paczkę z ubrankami dla Młodego, bo już wyrasta z kolejnej rozmiarówki
Coraz więcej różności wcina, to i od razu ma więcej energii, nawet się skóra poprawia - uufff ![]()
Kupiliśmy w końcu kosze cargo do kuchni. Ładnie to wygląda, ale zbyt pakowne to to nie jest
Chyba zamówię też stół z krzesłami ![]()
Pogoda taka "cudna" , że aż miło
Siedzenie w domu nas czeka.
Miłego Poniedziałku ![]()
Napisano 17 marca 2014 - 10:17
Witam i ja,
Wyszłam sobie dzisiaj o 4 na spacerek z uszata a tu śnieg!! Olbrzymie, cudne białe płateczki
ale jak już G. smigał do pracy to padał deszcz ![]()
Z rana wszystko ogarnęłam, odkurzyłam, poprałam, bigos zrobiłam i w sumie nudzę się
Książkę skończyłam i teraz nie mam co ze sobą zrobić....
Miłego dnia!!
Napisano 17 marca 2014 - 10:26
@AgnieszkaT...o 4.00-tej???O matko...ale jesteś dzielna...jesteś bohaterem we własnym domu...tak wcześnie zwlec się z łóżka...podziwiam. ![]()
Napisano 17 marca 2014 - 10:37
Coraz więcej różności wcina
Już się nie moge doczekać, aż mojemu coś dam innego
Skończy 4 miesiące to coś zaczne wprowadzać ![]()
Paskudna pogoda= siedzenie w domu
Maly wlasnie leży przy mnie na łóżku, i chyba będzie zaspypiał.
Obiad na dzisiaj mam. Musze tylko umyć podłogi, bo w sobote mi sie nie chciało. ![]()
Napisano 17 marca 2014 - 10:38
Już po wizycie. Chociaż już to złe słowo, skoro byłam tam 2 godziny ![]()
No i cóż... zastrzyki mnie czekają
2 razy dziennie, więc wezmę pieniądze i niedługo do apteki i na zastrzyk ![]()
Mam nadzieję, że potem ból trochę minie, bo w końcu muszę ruszyć licencjat.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 17 marca 2014 - 10:41
Zastrzyki...ojej...
miejmy nadzieję,że pomogą.
Napisano 17 marca 2014 - 15:10
Hej ![]()
Jak jak zawsze zmęczona po weekendzie, choć nic szczególnego nie robiłam.
Pasuje studia nadgonic, coby potem móc się byczyć.
Wieje u mnie strasznie, myślałam, że mnie dziś porwie jak wracałam z uczelni... ![]()
Na dodatek mam cudowny odcisk na stopie i kuśtykam przez niego... ![]()
Poza tym super, miłość kwitnie, w domu też oki ![]()
Tylko życie towarzyskie coś podupadło leciutko, trzeba poodwiedzać i pospotykać się ![]()
Napisano 17 marca 2014 - 15:27
Hejka
Okres przyszedł, więc trochę mi sie humor poprawił...nie w sensie, że obawiałam się, że nie przyjdzie, tylko po prostu napięcie przedmiesiączkowe poszło w dal ![]()
Spokojny dzień w robocie, zakupy zrobione, obiad od wczoraj, tylko podgrzać - żyć nie umierać ![]()
Żebym jeszcze wannę miała, to by była pełnia szczęścia, a tak muszę się z kabiną (znienawidzoną) bujać...
ała...no ale po zastrzykach szybciej się "naprawisz" więc w sumie na plus - zdrowiej Eli
No i cóż... zastrzyki mnie czekają
ja też w ciąży spać nie mogłam, ale żeby się szlajać po nocy..?
Wyszłam sobie dzisiaj o 4 na spacerek z uszata
Uwazaj na siebie na tych spacerach, bo Uszata to raczej pies obronny nie jest ![]()
cóż, ja już dziś 4 kawki zaliczyłam, a gdzie wieczór?
Kofeimna spożyta już
Wykończę się kawą i papierochami... ![]()
u mnie też dalej pizga i mam wrażenie, że zaraz mój blok odleci, na tym moim 7 piętrze wieje jak cholera..
Pogoda do bani! Wiatrzysko głowę chce urwać!
Ale ponoć, pod koniec tygodnia ma się poprawić i to już na dobre zrobi się wiosennie
@Tilia @magdaaaaa faktycznie dawno temu, taki maluszek był...a teraz inne problemy ![]()
no widzisz, więc wiesz jak to jest...
przechodziłam już dwa razy ,przez co teraz Ty przechodzisz,kiedy córka wybywa z domu...tyle,że te dwa razy to chłopcy byli...bardziej nad starszym się roztkliwiałam bo On był pierwszy
.Drugiemu synowi już mniej głowę ,,suszyłam" ale jednak
.No i teraz czeka mnie trzeci raz ...tym razem dziewczyna...ma 14lat...a jaka już jest ,,dorosła"...że ho ho
Ale jeszcze kilka lat i będę miała z bani
![]()
Jedna i druga będą dorosłe...ciekawe czy wtedy człowiek przestanie się martwić..? Tiaaa, na pewno... ![]()
Miłego popołudnia Laski
Napisano 17 marca 2014 - 16:06
oj tam wykończysz, to samo mogłabym powiedzieć
Wykończę się kawą i papierochami...
jakos mi czas dziś szybko płynie (((:
a na pewno szybciej niż wczoraj i w sobotę, pewnie to perspektywa wolnego od pracy jutro [choć szkoły od rana do 19 :lol)
@elizabeth trzymaj się dzielnie z tymi zastrzykami
Drogie to to w ogóle ?
Napisano 17 marca 2014 - 16:08
Hej, poniedziałek minął. A tym samym cztery dni do weekendu zostały. ![]()
Głowa mi pęka od samego rana, czuję, że mam temperaturę, ale aż się boję wziąć termometr. ![]()
Teraz w planach nadrobienie serialu, potem napiszę jeden scenariusz na weekend do szkoły i wszystko na dziś.
Pogoda tak tragiczna, że nic się nie chce. A rano na chwilę pokazało się słońce i miałam nadzieję na jakaś lepszą pogodę, a tu nic z tego. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 17 marca 2014 - 16:12
Hejka!
Dziś nie odbierałam sąsiada ze szkoly.Tata jego zadzwonił,ze będzie w pobliżu,to go odbierze.Przesiedzialam pól dnia na kompie.Szok.Dobrze,ze chociaż pierogi mialam. ![]()
Dopiero z Adim odrobiłam lekcje.Za godzinę wyruszam przewietrzyć 4 litery,gdyż idziemy na trening karate.
Zmykam,wciagne kanapke z wędlinką i ćwikłą,pychotka ![]()
Milego popoludnia i wieczoru!
ps.@elizabeth zastrzyki w pośladeczki?.Trzymaj sie i niech bol ucieka precz. ![]()
Użytkownik viola edytował ten post 17 marca 2014 - 16:13
Napisano 17 marca 2014 - 16:46
Heloooo ![]()
Weekend zlecial zbyt szybko
ale jak wspaniale
![]()
Wieje strasznie u mnie od piatku. Wczoraj sypalo sniegiem. Dzis rano musialam wyciagac kurtke zimowa i kozaki ![]()
W pracy zlecialo. Wreszcie jestem w domu o normalnej porze
glowa mi peka i bardzo zle sie czuje dzis od rana ![]()
Poczytam troszke i sie poloze zaraz....moze to cos pomoze.
Udanego popoludnia! ![]()
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 17 marca 2014 - 16:49
Witam się i ja ![]()
Nadal w pidżamie
Zaraz ruszę pupsko, bo wybieramy się na basen.
Taka rozrywka w taką straszną pogodę- dziś urodziny połówka ![]()
Na cmentarz też bym chciała wyskoczyć, o ile mi głowy nie urwie ![]()
Wyszłam sobie dzisiaj o 4 na spacerek z uszata a tu śnieg!!
![]()
@AgnieszkaT a jak samopoczucie? ![]()
Dziś totalny dzień lenistwa, jutro też bez planów... Teraz pomarudzę na brak zajęcia, a jak zacznę staż to będę czekała na wolne, znienawidzę na nowo poniedziałek i weekend będzie dla mnie na wagę złota
ehh ![]()
Napisano 17 marca 2014 - 16:53
Nadal w pidżamie
Zazdroszcze
![]()
a tu śnieg!!
U mnie przez noc tyle nasypalo, ze rano spokojnie na ulepienie balwana by starczylo
![]()
zastrzyki mnie czekają
Nieee cccccierrrrrrpie zastrzykow ![]()
Użytkownik katti edytował ten post 17 marca 2014 - 16:53
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 17 marca 2014 - 21:46
Witam!
Dłuuużył mi się ten poniedziałek i jakaś śpiąca jestem. Jutro na szczęście pośpię, bo zajęcia dopiero o 11;30. Muszę się zabrać za pisanie prac zaliczeniowych, bo potem znów mi się nazbiera wszystkiego w maju i czerwcu i nie wyrobię. ![]()
U mnie dziś już była lepsza pogoda. Czekam na słoneczko w pełni i wyrywam chrześniaczkę na spacer, gdzieś na plac zabaw. ![]()
Uciekam pod prysznic zaraz.
![]()
Napisano 17 marca 2014 - 22:59
myslałam, ze moze szybko przejdzie , ale rozklada mnie coraz bardziej.
na silowni dzis troche raczki pocwiczyłam. milego , dobranoc.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych