Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy lutowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
326 odpowiedzi w tym temacie

#121 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 20:30

No i jestem z powrotem...fryz zrobiony...dłuższy bob a asymetryczną grzywką...a la ...Magda Kumorek vel Anka z Przepisu na życie...kolor...na całości brąz a do tego na grzywce i z prawej strony jakby od niechcenia muśnięcie słońcem czyli delikatne jasne refleksy...cudnie to wszystko wyszło.

Pochwal się fryzurką w odpowiednim temacie:)

My już po karate.Teraz kąpiel i kolacja.Sensej dała dzis wycisk dzieciakom na treningu.

Pracujące tam kobiety są bardzo miłe, od razu przeszłyśmy na per Ty.

Fajnie,że super atmosferka.:)Miło otaczać sie życzliwymi ludźmi.

#122 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 20:47

@magdaaaaa, ja leki miałam odstawione już w tamtym roku, robiłam badania czy tarczyca mi się ustabilizowała i jak wyszło że jest oki to dopiero "dostalismy" pozwolenie na staranie się o pijawkę. Teraz co miesiac robię podstawowe TSH, FT3 i FT4 aby kontorolować, na poczatku robilam przeciwciala (czy jak to sie tam nazywa) no i mam je powtórzyć cos ok 20 tygodnia. 

My juz (albo dopiero) po kolacyjce i oczywiście lodach :D Chyba wpadłam w nałóg jesli chodzi o lody :/ i coś mi się wydaje, że źle na tym wyjdę. 

Obiad na jutro mam, więc nigdzie nie wychodzę tylko łóżko i łóżko i jeszcze raz łóżko :D

Uciekam sie połozyć, bo głowa zaczyna mnie boleć :/

Dobrej nocki!!! :D 

#123 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 20:56

co prawda dużo nie pojeździłam, ale zawsze coś

ja też nie za bardzo :P tylko do sklepu dojechałam  <umieraam>

@BrązoweOczy fajnie że atmosfera była miła  ;-)

byłam dzisiaj u lekarza i mam na środę iść na dodatkowe badania  :-/ Ble  :-/ Ogólnie dzień nawet przyjemny, nie napisałam prawie nic pracy mgr. Moja promotorka ma anielską cierpliwość ale obawiam się że kiedyś się ona skończy... Muszę się za to na serio zabrać i jej wysłać najpóźniej do środy. Sama sobie taki warunek postawiłam. Byłam z mamitą w Pepco i kupiłam sobie nowy koc, taki milusi jest  :lol: I nakupiłyśmy oczywiście mase innych niepotrzebnych rzeczy  :-P

Generalnie znowu mnie chyba jakiś amor próbuje ustrzelić i nie wiem czy to dobrze czy źle. Troche się boje że skończy się jako ostatnio  :roll: a póki co znowu łażę z głową w chmurach   :-P  <serduszka>

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#124 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 21:46

@BrązoweOczy fajnie ze tak pozytynie w nowej pracy

przede mna trudna decyzja , a ja tak nie potrafie podejmiowac radykalnych kroków ....

podrzemałam troche wieczorem , a w nocy pewnie znów nie bede spac.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#125 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 21:47

tylko do sklepu dojechałam 

a chociaż daleko ten sklep :-P musze sobie licznik wyzerować albo jakos tak zrobić żeby wiedzieć ile w tym sezonie zrobię km :lol:

@halynka niestety nie... jak dobrze pójdzie to do końca miesiąca zostanie, bo ma problemy z oddychaniem :->

ciotka musi coś kupić wkońcu, bo aż mnie nosi :mrgreen:

Babcia mnie obdarowała gołąbkami :mrgreen:

Mykam do wyra zaraz. Jutro jedziemy później niestety. 

Za to wieczorkiem relaks- M. zabiera mnie do kina :mrgreen: sto lat nie byłam więc atrakcja jak ta lalaa :lol:

Spokojnej nocki :-)

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#126 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 07:53

przede mna trudna decyzja , a ja tak nie potrafie podejmiowac radykalnych kroków ....

trzymam kciuki za podjęcie dobrej decyzji :-)

jak dobrze pójdzie to do końca miesiąca zostanie, bo ma problemy z oddychaniem :->

w rodzinie Ł laska miała cesarkę w 29tyg, mała ważyła niecały kilogram... cały czas w sumie walczą o nią..

<hello>

coś się przyzwyczaiłam do rannego wstawania <co> mam ochotę na rozpuszczalną ale nie mam śmietanki ani mleka

Dziś generalne porządki <chyba> bo jakoś nie mam ochoty się zabierać... Po południu chyba skoczę do gina po receptę bo już nie mam, a później to nie będzie kiedy.

#127 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 07:54

Generalnie znowu mnie chyba jakiś amor próbuje ustrzelić i nie wiem czy to dobrze czy źle. Troche się boje że skończy się jako ostatnio :roll: a póki co znowu łażę z głową w chmurach
E tam, nie nastawiaj się negatywnie, zobaczysz, jak sytuacja się rozwinie :)

@gogi ja też wczoraj malowałam włosy, też na brąz, ale sama w domciu. Kupiłam Garnier Olia i powiem Wam, że super jest, jak zmywałam farbę, potem szamponem umyłam i były tak gładkie, a po innych farbach mam zawsze skołtunione i dopiero odżywka jakoś je rozdziela :) Kolor też mi odpowiada. :)

Bry ;)

Wczoraj cały dzień lało, najpierw deszcz, potem śnieg. Dziś już na szczęście ładniej jest. Też nie lubię takiej przejściowej pogody, bo chlapa okrutna, ale trzeba się przemęczyć i będzie w końcu sucho :) Niedługo tradycyjnie się ogarniam do roboty, a potem pojadę do Ł. Dopiero wtorek, jak ja marzę o piątku. Aa wczoraj załatwiłam sobie wolne na początek marca, chciałam jeden dzień, szefowa wcisnęła mi dwa :P

No, to miłego dnia :*

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#128 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 08:18

a chociaż daleko ten sklep

tak troche ponad 2 km w jedną strone :P także koło 5 łączeni wczoraj zrobiłam  <umieraam>

wiary w siebie :*

coś się przyzwyczaiłam do rannego wstawania

ja się do tego chyba nigdy nie przyzwyczaję  <umieraam>  <umieraam>

Wczoraj cały dzień lało,

u mnie wczoraj było pięknie a dzisiaj leje deszcz  :-/ 

E tam, nie nastawiaj się negatywnie, zobaczysz, jak sytuacja się rozwinie

no też właśnie czekam na rozwój sytuacji ale już niestety sama po sobie widzę, że za bardzo albo w sumie na szybko jak na mnie mnie wzięło ...

Dzień dobry kochane  ;-)

Napisałam 7 stron pierwszego rozdziału  :roll: siedziałam do późnej nocy ale jestem zadowolona i trochę kamień mi z serca spadł. Dzisiaj jeszcze dopisać z 3, porobić poprawnie przypisy i może wyślę wieczorem jej to nawet  :-D Dzisiaj wybieram się do przyjaciółki. Kupiła wczoraj dla jej maluszka bluzeczkę, mam dzieję że się spodoba no i będzie dobra  :lol: Póki co zbieram się za gimnastykę, w sumie poszłabym pobiegać ale mamitka się krzywi że jak się ciągle źle czuję to jeszcze zasłabnę i blablablabla  :-P Do tego idę do lekarza od stóp dzisiaj i że będę miała nadwyrężone i blablabla  :-P ale z niej maruda  :lol:

Miłego dnia <buzki> 

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#129 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 08:19

Witam w ponury wtorek!

Od rana się okupiłam na allegro- dwie bluzki na długi rękaw :) Od razu widać, że mąż miał wypłatę :lol:

Generalnie znowu mnie chyba jakiś amor próbuje ustrzelić i nie wiem czy to dobrze czy źle.
Zaszalej :)  Nie masz nic do stracenia :)

przede mna trudna decyzja ,
Powodzenia w jej podejmowaniu :)

Babcia mnie obdarowała gołąbkami
Bardzo lubię :)

Za to wieczorkiem relaks- M. zabiera mnie do kina
Na co? :)

Zbieram się do sklepu :)

nixqp2.png

#130 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 08:30

@magdaaaaa trzymam kciuki za dobrą decyzję <ookk>

Ale nocka :roll: Nie dość że późno się położyłam to jeszcze nieszczęsna @, ktora wczoraj przylazła tak dala mi w kość, że koło 3 obudziłam się z potwornym bólem brzucha, szybko poleciałam po No-spę i jakoś do rana wytrzymałam. Teraz wzięłam już drugą, bo od samego rana znów boli :-/

Jutro mam beznadziejne zaliczenie, aż nie chce mi się uczyć na nie, ale niestety muszę. :roll:

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#131 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 09:51

Witam :)

Pogoda za oknem deszczowa i bardzo jesienna :/

Nic sie nie chce robić i lenia mam.

Muszę sobie filmik obejrzeć i kawke zobić.

Miłego dnia :)

#132 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 10:13

Hej :)

Pogoda za oknem deszczowa i bardzo jesienna

U mnie to samo dlatego nic mi sie nie chce, najchętniej to nie wychodziłabym z łóżka... no ale niestety, syn nie pozwoli.

Zaraz sobie strzele kawe i zastanowie sie co robić.

Pomysłu na obiad nie mam, może powem mężowi żeby coś kupił po drodze.

Sterta ciuchów do prasowania i skladania się ładnie patrzy... ale narazie nie mam na to weny :-P

Za niecałe 3 tygodnie idziemy z mężem na zabawe karnawałową . Dawno nigdzie sie nie bawiłam :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#133 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 11:23

@mloda dzieki :*, co bym nie zrobila to nie bedzie dobrze, ale jak nic nie zrobie to bedzie fatalnie :cry:

Wczoraj cały dzień lało
u mnie od rana pada.

@Kala1702 dzięki :*

ja się do tego chyba nigdy nie przyzwyczaję
ja sie odzwyczaiłam, nigdy nie lubilam rano wstawac , ale jak w wolne dni potrafiłam o 8 byc na nogach a teraz nie ma takiego bata ;-)

@Blondynka88 dzięki :*@inqaa *

dzięki :*

@Melodia19 dziadki czy kto bedzie miał dyżur przy dzieciaku jak wy na zabawie ???

kurier paczke dzis dostarczył <jupi>

wiec juz było mierzenie ;-)

potem wstawiam  pranie, zjadłam sniadanie , zaraz rozwiesze, wstawie drugie i moze skoncze ukladanie ciuchów w szafkach.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#134 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 13:43

Ehhhh.Okropny weekend za mną. 2 dni wycięte z życiorysu <placze> Ale... wczoraj delikatnie się naprostowało i mam nadzieję, że już pozostanie stabilnie.

Planowany wyjazd walentynkowy przełożony na bliżej nie znany termin. No cóż.

Wczoraj znowu nawiedziłam Szcz. (@nikus dojeżdżam busem, 2 godzinki, droga nudna bo non stop autostrada). Sprawy uczelniane pozamykane w 98% <tancze> <tancze>

Humor jakiś nie teges, ale.. zobaczymy co czas pokarze. Póki co kawka i jakieś lenistwo niewielkie. Potem ćwiczenia <bananowy1>

Pozdrawiaju <tanczy7>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#135 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 15:44

Kupiłam Garnier Olia i

czyli jednak zeszłaś z czarnego? :-)

Humor jakiś nie teges, ale.. zobaczymy co czas pokarze

oby szybko się poprawił ;-)

Ja jednak jakoś się zmobilizowałam i posprzątałam pokój, umyłam okna i wyprałam firanki, także na tip top, jutro kuchnia i łazienka...

naleciało mnie na słodkie więc polazłam do biedronki i wróciłam z żelkami, rurkami, mandarynkami i winkiem :oops:  będę sobie umilać samotny wieczór a co :-P

Miałam dziś ogarnąć strój na niedzielną impreze ale chyba jutro to zrobię, do lekarza też nie poszłam bo się nie mogłam dodzwonić <bezradny>

#136 BrązoweOczy

BrązoweOczy
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 19:05

Ale wtopa, drugi dzień w pracy i miałam wpadkę. W sumie to każdemu się mogło zdarzyć. 

Szef chciał zobaczyć jak jeżdżę swoim samochodem, to zabrał mnie na budowę drugą, w drodze powrotnej wjechałam w coś metalowego i poszła mi totalnie opona. Biedak nie dość, że mi wymienił oponę to jeszcze mi ją odkupi.  :roll:  Czuję się z tym faktem strasznie z resztą on o tym wie. Tylko mimo to jakoś jest mi niezręcznie. 

#137 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 19:14

Cześć!

Ja dzisiaj przez pogodę mam jakiś wyjątkowo senny dzień... ale przeżyłam nalot babć i dziadków w przedszkolu, więc teraz do dnia matki względny spokój. :mrgreen: Jutro idę na 9 to się wyśpię - bo mam potem zastępstwo w jednej grupie i tak wyszło, że muszę zostać do 17...

Dzisiaj kupiłam sobie do domu mnóstwo kolorów krepiny - poszalałam po wypłacie, ale mam dużo zamówień na różyczki to będę je tworzyć przez najbliższy weekend ;)

Obejrzę sobie seriale i pewnie padnę :-P

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#138 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 20:11

Biedak nie dość, że mi wymienił oponę to jeszcze mi ją odkupi.

Czemu Twój szef odkupi Tobie oponę?

Witam, tylko na sekundkę zajrzałam, szybciutka kolacja a zaraz zabieram się za książki. Dzisiaj jestem w dobrej sytuacji bo dzisiaj inna grupa miała ten sprawdzian i dostałam wszyściutkie pytania, także tylko nauczyć się tego muszę,

Od jutra do piątku mega ciężka praca mnie czeka, ale już w piątek walentynki to trochę się zrelaksuję  :-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#139 BrązoweOczy

BrązoweOczy
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 20:20

Czemu Twój szef odkupi Tobie oponę?

Wiesz, ja kategorycznie zabroniłam mu tego robić, a tej uparcie dąży do tego, twierdząc ze to była podróż służbowa. 

#140 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 11 lutego 2014 - 22:46

Okropny weekend za mną. 2 dni wycięte z życiorysu

;* <przytul> <przytul> <przytul>

Ale... wczoraj delikatnie się naprostowało i mam nadzieję, że już pozostanie stabilnie.

Trzymam kciuki ;-)

Dopiero wtorek, jak ja marzę o piątku

Praaaaawie weekend :-P

Ja przed 22 wrocilam z pracy :-/ podczytam troche, zmyje maseczke z twarzy i do lozka - to jedyne czego mi potrzeba :-)

Kolorowych snow ;-)

Użytkownik katti edytował ten post 11 lutego 2014 - 22:46

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.