Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Konto walutowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 30 września 2020 - 06:41

Szykuje się do otwarcia sobie konta walutowego.

Doradzicie jakie banki maja dobre oferty w tym zakresie? 

#2 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 30 września 2020 - 06:57

Sama jakiś czas temu zakładałam sobie konto w Polsce walutowe. Było mi potrzebne do korzystania z kantorów internetowych. Zrobiłam sobie pewne rozeznanie ale powiem Ci, że wiele banków pobiera bardzo duże opłaty za takie konta. Na przykład Deutsche Bank czy Nordea Bank. Za to bardzo dobrą ofertę konta walutowego ma na przykład nest bank Wszystko jest tam za darmo. Najlepiej jest porównać sobie w takich porównaniach kont osobistych:

Wszystko jest tam darmowe oraz możesz za freę wypłacać kasę we wszystkich bankomatach w Polsce i za granicą..

Romantycznie

#3 Amman

Amman
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 30 grudnia 2021 - 14:41

Oferty kont bankowych najlepiej sprawdzać na bieżąco w rankingach, ale polecam artykuł, w którym znajdziesz garść praktycznej wiedzy https://trivo.pl/jak...onta-bankowego/ . Niezależnie od tego, w jakim banku mamy konto, wiedza bardziej ogólna na temat kont bankowych może się przydać każdemu.

#4 Taliczan

Taliczan
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 31 grudnia 2021 - 13:50

Zależy do czego Ci potrzebne konto? Jeśli potrzebujesz zupełnie za darmo, zupełnie wolne od komornika i w dodatku z atrakcyjnym oprocentowaniem to pomyśl o koncie na Malcie BlackKatCard