@Tilia no fajnie zatańczyli, mimo, że układ przygotowany wcześniej, to jednak nie tańczą sztywno, jak to czasami się widuje Mnie przeraża pierwszy taniec, słaba ze mnie tancerka, ot pewnie się pogibamy trochę
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
tak zapytam,a ten taniec to obowiazkowy?U mnie , nie bylo takiej tradycji(pierwszego tańca młodych)
No jakaś taka tradycja się utarła, że ten pierwszy taniec jest, ale często też spotykam się z tym, że młodzi tańczą, a wokół nich tworzy się kółko z gości.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
tak zapytam,a ten taniec to obowiazkowy?U mnie , nie bylo takiej tradycji(pierwszego tańca młodych)
No jakaś taka tradycja się utarła, że ten pierwszy taniec jest, ale często też spotykam się z tym, że młodzi tańczą, a wokół nich tworzy się kółko z gości.
Popieram U mojej drugiej siostry tak właśnie na weselu było choć nie byłam , ale widziałam na filmie ich pierwszy taniec jak tańczyli to nagle kółeczko się zrobiło , a potem moja siostra z tatą zatańczyła
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat . [*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc 28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ . 26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Jak ktoś chce show, to niech zatańczy jakiś taniec specjalnie przygotowany np. to jest coś!
A propo show podczas tańca to mnie jakoś nie zachwyca robienie show z pierwszego tańca. Kiedy zobaczyłam to na początku (bodajże na zagranicznym youtube) to mówiłam "wow" i naprawdę byłam pod wrażeniem, ale teraz... już się przejadło. Oglądam niektóre filmiki na youtube i niektóre są na prawdę oryginalne i pomysłowe, ale przy niektórych mam wrażenie, że pary już wymyślają to na siłę, albo układ jest odgapiony i na jedno kopyto. Czasem niektórzy za bardzo chcą być... nowocześni.
Jeśli ktoś nie wie o czym mówię to proszę przyład (od ok. 2 min):
Chyba już wolę taniec-dreptaniec-przytulaniec.
Użytkownik Findmysky. edytował ten post 14 marca 2014 - 15:59
''W życiu często bywamy poniewierani, deptani, upokarzani i obrażani, a mimo to wciąż jesteśmy tyle samo warci''
którzy i tak gapią się na młodych więc stres pewnie nie jest dużo mniejszy
@Findmysky. to co wrzuciłaś- porażka po tej 2 minucie... no nie podobały mi się te show taneczne posklejane z różnych utworów i już chyba mi się nie spodobają. Na żadnym weselu (jak na razie) na szczęście takiego 'cyrku' nie widziałam
Lepszy chyba taki 'zwykły' a dobrze wykonany taniec
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
My taki tańczyliśmy - Walc wiedeński shostakovicha. Układ jak dla mnie był trudny, i troche mineło zanim wszystkie kroki, obroty i inne wymslne układy zakapowałam
Super nam wyszło , wszyscy byli pod wielkim wrażeniem ,ale co było przed tym nerwów , to masakra.
Układ jak dla mnie był trudny, i troche mineło zanim wszystkie kroki, obroty i inne wymslne układy zakapowałam
To chodziliście na jakieś lekcje? Dużo trenowaliście?
Z moich doświadczeń wynika, że dużo par traktuje ten taniec jako mus, i najczęściej jest to 'zwykły walc' wykonany techniką jak się uda, tak zatańczymy