Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pierwszy pocalunek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
203 odpowiedzi w tym temacie

#201 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 03 listopada 2013 - 22:32

Nie pamiętam już tego zupełnie pierwszego, było to chyba z kimś mało znaczącym w moim życiu.

Ale pamiętam, że pierwszy z M. był zaaranżowany przeze mnie, kiedy po jakis nocnych spacerach odprowadzał mnie do domu <dreams>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#202 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 07:11

Pierwszy w życiu to był jak miałam kolo 14-15 lat, z pierwszym "chłopakiem". Piszę w cudzysłowiu, bo to chłopak w stylu "będziesz ze mną chodzić" :P Odprowadzał mnie do domu, gadaliśmy sobie i nagle mnie pocałował- pamiętam, że nie spodobało mi się, w popłochu uciekłam do przyjaciółki się wyżalić :P I zerwałam hahahahahaha <lol>

A z Ł. to było tak, że spotkaliśmy się w środku nocy, ja na niego się darłam, że mnie zbudził i on podczas gdy ja się zdzierałam spontanicznie zamknął mi usta pocałunkiem <umieraam>

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#203 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 08 marca 2015 - 20:57

A z Ł. to było tak, że spotkaliśmy się w środku nocy, ja na niego się darłam, że mnie zbudził i on podczas gdy ja się zdzierałam spontanicznie zamknął mi usta pocałunkiem
To ja miałam troszkę podobnie. Walentynki, leżymy na łóżku i ja gadam i gadam, bo nie mogłam przestać z euforii :P No i J. mi zamknął usta pocałunkiem, kompletnie się nie spodziewałam i podobno czuł się jakby całował trupa. 

#204 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 05 grudnia 2015 - 18:06

Miałam 13 lat i pocałował mnie na wiejskim festynie- to był szał :D