Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pierwszy pocalunek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
203 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 16:08

nie staraj sie zrozumiec i nie pytaj o co chodzi:P

chyba tak będzie lepiej ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#22 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 17:52

hahahahah;D mnie na początku wyznanie koleżanki rownież "zdziwiło", no, ale potem dosżłam do wniosku, że nie będę drążyć tematu:D
żeglarski obóz. Mazury.

#23 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 22:28

no bo w sumie po co go drążyć...

:mrgreen:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#24 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 lipca 2007 - 22:46

i wszystko na ten temat :lol:
żeglarski obóz. Mazury.

#25 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 lipca 2007 - 11:50

miałam 18 lat pierwszy chłopak no i na pożegnanie po prostu mnie pocałował , było fajnie ale teraz jest lepiej z obecnym ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#26 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 10:20

a my z R. takie pierwszy buziak na pożegnanie, jak jeszcze nie byliśmy razem. to tak ... stoimy sobie, nie wiemy co powiedzieć i ja tak "no to pa", szybko buziak w usta i spadam do domu ;)
hie hie

wstydliwam ;)

#27 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 10:43

z obecnym pierwsze calusy to byly na sylwestra a razem zaczelismy byc dopiero w lutym nastepnego roku ;-) ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 30 lipca 2007 - 08:33

to tak ... stoimy sobie, nie wiemy co powiedzieć i ja tak "no to pa", szybko buziak w usta i spadam do domu
hie hie

no własnie, ja też nigdy nie wiem, co mam zrobić. Wychodzę z założenia, że to FACET powinien przejąć inicjatywę, ale jakoś nigdy tak się nien dzieje :-x
żeglarski obóz. Mazury.

#29 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 lipca 2007 - 10:04

dlaczego akurat facet..? zależy jaki on jest..mój R. jest taaaki uroczy i wstydliwy momentami, że aż miło ;)
Dlatego to ja żem go ucałowała ;)

#30 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 30 lipca 2007 - 11:29

ja do dziś się śmieję z mojego pierwszego pocałunku z Piotrkiem ;D wypiłam kilka piwek i się rzuciłam na niego (dosłownie :D). A to niby z naszej dwójki on jest bardziej taki... bezpośredni :) a to jeszcze było za czasów jak się "przyjaźniliśmy" :D

#31 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 lipca 2007 - 11:42

wypiłam kilka piwek i się rzuciłam na niego (dosłownie :D)

rzuciłaś się.. hie hie ;) :-P

#32 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 17:18

heheheh, no tak, jakby "coś" nie wyszło to można potem na piwko zwalać :lol: muszę to kiedyś wyprobować :mrgreen:

[ Dodano: 2007-08-01, 18:20 ]
a'propos tej inicjatywy wychodzącej od kolesi... to ja taka trochę niewspółczesna jestem. Ja to powinnam w XVI, XVII wieku mieszkac...o, tak optymalnie by było, szlachcianką bym była i poznała mnóstwo dżentelemnów... a tak? phi... albo ew. w XIX-wiecznej Angli...albo w starożytnym Egipcie...ech...a tu taki beznadziejny XXI wiek...<bezradny></span>
żeglarski obóz. Mazury.

#33 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 19:13

ale że ocb... ?

#34 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 09:13

ehmmmm pierwszy pocałunek....hmmm <rozyczka></span> to było jak miałam... 16 lat... mój pierwszy taki poważny chlopak :-P miał na imię Dawid. to było hehe... na klatce schodowej u mojej psiapsóły.. :mrgreen: dałam mu w policzek buziaka na pożegnanie i gdy chciałam juz wejsc do mieszkania przyjaciółki on złapał mnie mocno i wtedy to nastapiło... pierwszy taki prawdziwy pocałunek.. <serduszka></span> ehmmm cały świat zawirował.. motylki w brzuszku nogi jak z waty... ;-) heh.. bałam sie tego pierwszego pocałunku.. przecież nawet nie wiedziałam co i jak.. ale nie było tak źle.. samo poszło.. pamietam do dziś ... :lol:
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#35 Edytka89

Edytka89
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 17:36

Mialam 15 lat to bylo przed moim blokiem. Wracalismy z kina z moim pierwszym i to tak na pozegnanie :P jak w wiekszosci zreszta. Tego tez wieczoru zostalismy para... ale nie na dlugo ;)
Dołączona grafika

#36 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 11:10

ech, kiedy to było, już nie pamiętam ile miałam lat, ale było to na ognisku u kolezanki. Mój pierwszy adorator Sebastian,jakoś poszło stresowałam sie, ze nie bedę umiała sie całowoć, ale jakoś wyszło :oops: :oops: fajnie jest tak sobie powspominać :mrgreen:

#37 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 16:51

ale te motylki w brzuchu sa najfajniejsze;D uwilbiam;) wtedy czujesz jak świat wiruje :-D :-D
żeglarski obóz. Mazury.

#38 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 21:52

ale te motylki w brzuchu sa najfajniejsze;D uwilbiam;) wtedy czujesz jak świat wiruje :-D :-D

oj tak prawda... najlepsze.. :mrgreen: .. wiecie co jest najfajnieszje.. że za każdym razem kiedy całuje się z moim D, mam te same motylki i dreszcze co za pierwszym pocałunkiem <serduszka></span>
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#39 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:56

wiecie co jest najfajnieszje.. że za każdym razem kiedy całuje się z moim D, mam te same motylki i dreszcze co za pierwszym pocałunkiem

uaaaaaa...ale bajer:) i oby tak najdłużej:) żeby te pocałunki nie były mechaniczną czynnością, tylko prawdziwą przyjemnością! :mrgreen:
żeglarski obóz. Mazury.

#40 Jeffanny

Jeffanny
  • Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 02 września 2007 - 11:59

wiecie co jest najfajnieszje.. że za każdym razem kiedy całuje się z moim D, mam te same motylki i dreszcze co za pierwszym pocałunkiem

uaaaaaa...ale bajer:) i oby tak najdłużej:) żeby te pocałunki nie były mechaniczną czynnością, tylko prawdziwą przyjemnością! :mrgreen:

Póki co też z każdym muśnięciem jego warg odlatuję :-D