Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dlaczego nie potrafie zapomniec???

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
357 odpowiedzi w tym temacie

#81 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 15:55

kasiulka, no a mojego bylego to ja dosc czesto widuje i zle sie wtedy czuje :-| chcialabym zapomniec o nim ale nie wiem jak .... :( najgorsze jest to ze w szkole bede go widziala...

#82 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:05

Krówko...masz przed sobą całe życie...nie możesz patrzeć wstecz...pytasz jak zapomnieć...płacz tyle ile bedziesz chciał a potem wstań i nie daj się...pokaż jeśli masz taką możliwość jemu samemu co stracił...bądź dumna bo będzie zadowolony jśli zobaczy cię rozgoryczoną...nie pozwól sobie na to...obiecaj mi :->
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#83 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:06

kurde.... ale staje sie slaba jak go widze :(

#84 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:11

zapewniam cię że to minie...do września jeszcze daleko takze masz czas zeby to wszystko sie w tobie uspokoiło
Dołączona grafika

#85 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:13

nom mam nadzieje ze nie bede miekkla na jego widok w szkole jak go zobacze :-? zalezy mi na moim Danielu... i nie chcialabym popelnic bledu przez tamtego :(

#86 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:15

powodzonka ci życzę...na pewno będzie dobrze :mrgreen:
Dołączona grafika

#87 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:16

eee oby bylo :-| bardzo bym chcialaapomniec ze cokolwiek mnie z nim laczylo

#88 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:21

do tego trzeba trochę czasu...niestety...ja już nie panietam moich byłych wogule przypomniec sobie choć jedną chwilę z którymś z nich to dla mnie wielki kłopot...ale to chyba dlatego że mój maz jest tym jedynym którego szukałam i oprócz niego nic więcej nie potrzebuję...tobie też tego życzę :mrgreen:
Dołączona grafika

#89 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:43

A mi dziś wpadły w ręce zdjęcia z byłym. Oglądałam je i się popłakałam. Jestem pewna że do Niego już nic nie czuję, to pewne. A ponieważ rozstaliśmy się w zgodzie, zachowałam tylko pozytywne myśli, no i przy wspomnieniu wspólnie spędzonych chwil zrobiło mi się smutno :-|
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#90 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:44

kayen, ehhh tez tak czasami mam :(

#91 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 16:53

krowka17, pamiętaj z życia go nie wymażesz, bo jednak w nim był, daj sobie czas, samo przejdzie
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#92 anesiaa

anesiaa
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 17:12

Trzeba się wziąć w garść a ie ubolewać ;)

#93 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 19:58

A mi dziś wpadły w ręce zdjęcia z byłym. Oglądałam je i się popłakałam. Jestem pewna że do Niego już nic nie czuję, to pewne. A ponieważ rozstaliśmy się w zgodzie, zachowałam tylko pozytywne myśli, no i przy wspomnieniu wspólnie spędzonych chwil zrobiło mi się smutno

ja tak tez mam mam parę zdjęć które są u mnie jakby wyzwalaczami wspomnień ... najwięcej z moim eksem ... 5 lat to dużo czasu... wiem że nie zapomnę ale wiem że juz go nie kocham ... po prostu miło było i czasem szkoda mi że tak sie skończyło bo kiedyś byliśmy świetną para a teraz jesteśmy przyjaciółmi.... oj te wspomnienia

krowka17 bądź silna wieże ze pokonasz te wspomnienia i że dasz sobie rady w szkole jak go zobaczysz i nogi zaczną ci mięknąć przypomnij sobie dlaczego z nim zerwałaś co sie działo i pomyśl jaki masz teraz skarb <pocieszacz></span>

#94 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 21:09

mój pierwszy facet puścił mnie kantem... drugi też... długi czas nie potrafiłam im tego zapomnieć. nie umiałam sie zbliżyćdo żadnego faceta, aż poznałam S. okazał siębyć świetnym gościem i w sumie po dłuższej "przerwie" do niego właśnie poczułam miete. ale wciąż pamietałam o tamtych dwóch historiach. w związku z czym zwiałam zanim cokolwiek się zaczelo. kulturalnie i delikatnie (tak mi sie wydaje) powiedziałam mu jaka jest sprawa, chyba dzieki temu że nie było żadnych niedomówień między nami teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. właściwie to że go lepiej poznałam, spowodowała że zmieniłam nastawienie do facetów. teraz nawet gdy spotykam gdzieś moich byłych mam do nich dystans i potrafię porozmawiać o pogodzie:)

i dzięki S. mogęę teraz czerpać z uczucia do mojego M. i za to mu dziękuję bo bez niego nie dałabym rady uporać się z "syndromem ex" jak to kiedyś określiła moja przyjaciółka

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#95 Martulla

Martulla
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 08:27

no niby najlepszym lekarstwem na zranioną miłość jest nowa miłość... ale w moim przypadku to nie bardzo działa... nie mogę nawet pogodzić się z myslą,że zamiast niego mogłby być ktoś inny....

#96 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 08:44

Martulla, czasem nie warto myśleć o przeszłości naprawdę i byc jej wiernym, bo w końcu minęła.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#97 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 10:32

nie mogę nawet pogodzić się z myslą,że zamiast niego mogłby być ktoś inny....

kiedyś nastąpi taki dzień że będziesz gotowa i będziesz mogła wyobrazić sobie kogoś innego z kim będziesz mogła być ..... bo po prostu spotkasz kogoś kto zasłuży na twoje uczucie :-) trzymam za ciebie kciuki :-)

#98 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 10:27

krówka 17 Wiesz co?? Masz problem z byłym, nie umiesz o nim zapomnieć a cierpisz Ty i Twoj D. i właśnie o to chodzi Twojemu byłemu chłopakowi.. Pójdziesz do szkoły i pokaz mu jaka jesteś szczęsliwa i wesoła.. na byłych działa to jak czerwona płachta na byka :lol:
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#99 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 13 marca 2009 - 16:29

Mam taki problem, chodzi o to że od tego tygodnia T znów zangarzował się w "podboje" do mnie, pisze mi takie miłe sprawy rzeczy itd., po mimo tego że ja go 2 razy odtrociłam, ja chyba teraz czuje że się zangarzowałam w to wszysko, co raz bardziej zaczynam o nim myśleć dwa dni temu śnił mi się opowiedziała mu o moim śnie, potem sprawdziła w niecie co ten sen oznacza, oznaczał że ponownie bedziemy razem ale nie bedziemy razem (oczywiście z mojej winy :cry: ) opowiedział mu o tym śnie, powiedział że nie ma się co tym przejmować, bo to tylko sen :roll:, i teraz nie wiem co mam zrobić bo z jedniej strony czuje że chciał bym być z nim a z drugiej że powinnam jeszcze to przemyśleć, nie wiem co robić, boje się że znów bedzie tak samo, ale nie umiem o nim zapomnieć, codziennie zastanawiam się co robi itd,.
Dziewczyny jak myślicie co powinnam zrobić??? (szczerze mówiąc to cud, że się tak odtworzyła przed Wami, ogólnie mówiąc to jestem skryta :roll: )

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#100 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 13 marca 2009 - 16:34

Karolina86, ale wyjaśniej mo kochana jedno ważne zagadnienie- on jest twoim byłym facetem?

<ookk>