Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki lipcowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
383 odpowiedzi w tym temacie

#321 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 27 lipca 2013 - 20:28

Witam wieczorkiem :)
U mnie dzis dzień spędzony nad morzem, oczywiście korek jak zawsze <bezradny></span>
Ale ja znam polne ścieżki :mrgreen:
Teraz szybka kąpiel, balsamik i do wyrka :)

że to nie jest dobry pomysł, bo jak wszyscy popiją i coś się stanie to co i bla bla bla.

Szkoda ,że wypad sie nie udał :-/
Dobrej nocy :)

#322 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 08:47

Witam wieczorkiem :)
U mnie dzis dzień spędzony nad morzem

zazdroszczę ! jak mi się chce nad morzeee ! :-(

Witam :)

Wczorajsza impreza udana i to nawet bardzo :mrgreen: Niestety kac dzisiaj okrutny. Do tego jest skwar i nie idzie na dworze 3 minut wysiedzieć. Dzisiaj ide na żużel więc się wszyscy na tym stadionie zagotujemy, a Ci biedni zawodnicy w tych swoich kapotach to już w ogóle.
Ale będzie kibicowania :mrgreen: <tancza3></span> jak zwykle zresztą ;-)

Miłej niedzieli <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#323 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 09:33

Heeeeeej :-)

Impreza skończyła się o 2:30. Padnięta byłam przeokropnie, ale odespać nie mogę :roll: Za gorąco jest, za duszno... lepię się cała, brzuch mi spuchł, już dwa zimne prysznice zaliczyłam :-P M. śpi i pewnie prędko nie wstanie, a jeśli nawet, to żadnego pożytku z niego dzisiaj nie będzie ;-) Oo.. już woła o wodę, heheh.... :-P

Jedzenia mam mnóstwo, a nawet dużo więcej - na kilka dni mam spokój z kuchnią. I wracamy do rzeczywistości.... :-)

Miłej Niedzieli <buzki></span>

#324 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 09:37

Hej Hej...

Niedawno co wstaliśmy z mężuśkiem, i będziemy myśleć jak spożytkować dzisiejszy upalny dzień
Pojechalabym na basen , ale nie kupilam jeszcze stroju jednoczesciowego. Nie wiem , ale w dwu chyba sie źle już czuje <bezradny></span>

poza tym wczoraj poszlismy bardzo pozno spać, do nocy sprzatalismy dzielnie salon , żeby jako tako dzisiaj wyglądał, a od poniedziałku skladania mebli i totalnego syfu - ciąg dalszy :evil:

Poźniej obiadek u mamusi ... więc nic nie musze gotować :-P

jednak zdecydowaliśmy z K, że nie polecimy nigdzie narazie. Troche się boje o małego, nigdy nie leciałam samolotem i troche bym panikowała. Poza tym, musze uważac na te nerki . Dlatego zdecydowalismy, że wyjeżdzamy do Kołobrzegu na tydzień w nastepną niedziele :->

iv09i09kftvt0mdm.png

#325 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 16:39

Witam w upalną niedzielę :)
U mnie od rana cudna pogoda, ale oczywiście nie może to trwać cały czas, wiec teraz idą chmurki :evil:
Piję sobie piwko i buszuje na kompie :)

Niedawno co wstaliśmy z mężuśkiem,

Ja też dzis leniuchowałam do 11 :)

Niestety kac dzisiaj okrutny

Współczuję kaca ;-)
Miłego popołudnia kobietki :)

#326 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 17:27

Witam i ja :)

Wróciłam z nad wody. Ze znajomymi i psami :) Opalona i wygrzana jestem :) Co tam, że chyba z 10 razy mój pies po mnie przebiegł, warto było. Niestety końcówka @ nie pozwoliła mi tyłka zamoczyć. Ale nic straconego.

Jutro rano lecę na paznokcie i potem na mazury :) Biorę laptopa bo mam zdjęcia ze ślubu do obrobienia, więc tam zrobię. Niestety podobno tam nie ma internetu, no ale trudno nadrobię Was jak wrócę.

Każdy z nas urodził się ateistą

#327 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 17:46

<ciaoo1></span>
Cała noc spędzona na rybach :P Cuuuudownie było.

I dostałam @ :lol: Teraz się śmieję, ale było trochę strachu :P
Boli brzuch jak diabli, ale dla Połówka jestem miła :shock:
No jeszcze mi od wczoraj nie zawadził :->

Także u mnie też motyle i dodatkowo grill :mrgreen:

#328 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 19:24

Dlatego zdecydowalismy, że wyjeżdzamy do Kołobrzegu na tydzień w nastepną niedziele :->

Ja również jak pogoda dopisze, pojadę nad morze w niedzielę za tydzień ;-)

Wczoraj nie miałam czasu tu zajrzeć, ponieważ do 20.00 pracowałam ( pracuję w punkcie z eli ) a potem byłam u taty na imieninach. Nawet nie wiedziałam, że mam tak stukniętą rodzinę, kuzynki znalazły w garażu stare peruki, zaczęły się przebierać, robić zdjęcia. Śmiechu co nie miara :lol:
Potem odwiozłam babcię i dziadka do domu.

Dzisiaj również byłam w pracy, upał niemiłosierny.

Za to jutro jedziemy z dziewczynami nad wodę :mrgreen:

miłego wieczorku ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#329 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 21:18

potem na mazury

zazdraszczam :-)

pracuję w punkcie z eli

to po znajomosci ten oliwkowy kolor <umieraam></span>

Mateczko panicza
fajnie , ze miedzy tba i kura tak blogo jest , oby bylo rak zawsze , nie tylko na urlopie :*

Torii widze , ze ty z tych c jak ja kochaja upaly ;-)

u brata bylam , wczoraj bratowa strzelila foch, ja myslałam, ze wyrasta sie z rozmów : co ci jest - nic- o co ci chodzi ?- nic- powiedz o co masz problem - domysl sie - nie wiem powiedz mi , skoro uwazasz ze masz racje- o to co zawsze- czyli co - domysl sie - jak szef mi odracenie z wyplaty robi to mowi za co , a nie ze za to co zwykle- jestes glupi i tego nie rozumiesz etc i to na oczach 2 przestraszonych malych dzieci <bezradny></span> myslalam ze po 10 latach zwiazku ludzie powinni potracic ze soba rozmawic. :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#330 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 22:05

ufff, włąśnie wróciłam ze stadionu :D jestem taka rozentuzjazmowana że hohhohoh :mrgreen: Mecz rzecz jasna wygrany :mrgreen: a potem udane spotkanie z żużlowacami i jestem cała w skowronkach <tancza3></span>

Ale upał był okrutny, ugotowałam się tam. Czeka mnie jeszcze prysznic i lulu.

Dobranoc :*
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#331 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 06:51

<ciaoo1></span>
Właśnie wysłałam mojego Dręczyciela do pracy ;) Nie mogliśmy się rozstać ;-)
Weekend cudownie spędzony razem, ale pogoda nas wymęczyła do tego brak snu i wczoraj po drinku zrobionym przez wujka Połówek padł jak mucha :P

Ja też w sumie szybko zasnęłam. Ale dzisiaj jakoś taka padnięta jestem, choć nie wróciłabym już do łóżka.

Mam trochę koszenia, ale na ten upał to nie będę biegać z kosiarką :P
Poukładam sobie ciuchy, a jak się trochę ochłodzi wieczorkiem, to zacznę koszenie ;)
Jak dziś nie zdążę to zostawię sobie na jutro :)

Za parę dni sierpień - czas się zacząć uczyć na wrzesień :lol:

#332 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 07:07

Witam :D

tak magdaaa wole mieć upał niż zimno ;-)
weekend cudowny :D
w sobotę ze znajomymi przeszliśmy 25 km po górach ;-) nogi mnie dziś bolą jak diabli :-P
za to wczoraj wylegiwaliśmy się na basenie :-P a wieczorem grill u znajomych ;-)

a dziś będę się męczyć w pracy w której tyle zmian, że głowa mała :shock: :shock:

pozdro :-P :-P

Załączone miniatury

• 367701daf77211e2a1bd22000a9f1361_7.jpg

#333 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 07:21

Tak mi się chce klnąć, że dziś już poniedziałek :evil: :evil: :evil:Weekendy tak szybko mijają... Teraz czeka mnie do czwartku maraton w pracy, oby szybko zleciało. I z Połówkiem dopiero w piątek się zobaczę, masakra.

Wczoraj upał był niesamowity, dziś pewnie też tak będzie. U mnie klimy nie ma, to będę się gotować.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#334 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 07:29

. I z Połówkiem dopiero w piątek się zobaczę, masakra.

oj tam, bardziej się stęsknicie za sobą :mrgreen:

Ja też w sumie szybko zasnęłam.

u mnie się nie dało spać, temperatura zabójcza :shock: dziś to samo :roll:

<hello></span>

Dawno nie pisałam w pogaduchach ale u mnie wciąż taka monotonia że nie ma co nadawać <lol></span>
Dziś znów do pracy, 4 dzień z rzędu :roll: nie chce mi się :-P
poszperam po necie za jakąś fajną miejscówką na weekend ( mam chęć gdzieś pojechać)
potem prysznic i szoruje do mojego kołhoziku :-P
misiek dziś pierwszy dzień po urlopie do pracy i od razu na strzelanie, pewnie padnie jak mucha jak wróci :-P

#335 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 08:39

Cześć Babeczki...

Męża wysłałam do pracy , a ja zastanawiam się co by tu zrobić :->
Musze wyprać pare ubrań, posprzątać, ugotować cos ...
Przed chwilą zapisałam sie na srode na badania więc mam z głowy.

Troszkę Was poczytam , moze coś jeszcze naskobie i idę coś robić :mrgreen:
Nie moge się doczekać wyjazdu nad morze...
Znając życie już nie będzie takiej pogody, ale na szczęście mamy fajny hotelik z bajerami wodnymi , więc jak coś to damy rade ! :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#336 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 08:52

hej hej :lol:

Właśnie oczy otworzyłam. Cieszy mnie znowu taka piękna pogoda :lol: Zaraz idę na rower. Jeszcze ze mnie wczorajsze emocje nie wyparowały także muszę się wyładować. Potem remontowania w domu ciąg dalszy więc pewnie coś pomogę, a wieczorem idę na piwko z kolegą ;-)

Chce mi się okrutnie jeść także idę do kuchni :mrgreen:

Miłego dnia

#337 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 09:21

u mnie się nie dało spać, temperatura zabójcza

Ja mam dom z bardzo grubymi ścianami to jest chłodno jak w kościele, tylko jak się okno otworzy to upał wlatuje przez nie :P

pewnie padnie jak mucha jak wróci

martwię się o mojego, bo nawet wiatraka nie ma w pracy, bo szef stwierdził, że drogie :roll:

Chce mi się okrutnie jeść także idę do kuchni

Po wczorajszym grillu jeszcze czuję się najedzona :)

I z Połówkiem dopiero w piątek się zobaczę, masakra.

Ja też nie wiem jak u nas będzie, bo po pracy będzie musiał być u siebie domu, bo remont... Nie wiem ile to potrwa, ale pewnie w tydzień... :-/

#338 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 09:22

u mnie się nie dało spać, temperatura zabójcza :shock:

Ja dziś spałam pod cieniutkim prześcieradłem a i tak w nocy obudziłam się a prześcieradło leżało obok, nawet pod nim było za gorąco :->

Upał straszny, za oknem już mam 43 stopnie.
Od samego rana kursują u mnie karetki, nie wiem co jest
Lecę szykować się nad wodę, muszę jeszcze skoczyć do domu po kostium :->

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#339 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 12:25

Lecę szykować się nad wodę,

To jedyne wyjscie w takie upaly :-> Niestety albo jest praca albo inne obowiazki <bezradny></span>

wole mieć upał niż zimno

Ja identycznie :mrgreen: Jakby bylo caly rok +30st to bym sie przeca przyzwyczaila :mrgreen:

Witam sie upalnie

Wczoraj caly dzien u rodzinki spedzilismy. Okruszek szalal to w basenie, to z kaczkami, to na traktorze czy kombajnie :lol:
Dzis zaszalam i robilam rosol i piersi z kury i ziemniaki i to w taki skwar :shock: Jutro bedzie zimna plyta i tyle :-P
Jak sie ochodzi to sie popoludniu z Okruszkiem gdzies wybierzemy.
Bo mamy nowy bajer- fotelik na rower :mrgreen:

Milego dnia

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#340 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 14:44

[quote name="nikus"][quote name="inqaa"]Lecę szykować się nad wodę,[/quote] To jedyne wyjscie w takie upaly :-> Niestety albo jest praca albo inne obowiazki <bezradny></span>

[quote name="Torii1988"]wole mieć upał niż zimno [/quote] Ja identycznie :mrgreen: Jakby bylo caly rok +30st to bym sie przeca przyzwyczaila :mrgreen: [/quote]
Ja też! zdecydowanie lepsze od minosowych, tylko w domu bym musiła klime zamontowac, bo spać cięzko :/
Na szczescie w pracy jest spoko pod tym względem.

][quote]Witam sie upalnie

Wczoraj caly dzien u rodzinki spedzilismy. Okruszek szalal to w basenie, to z kaczkami, to na traktorze czy kombajnie :lol:
Dzis zaszalam i robilam rosol i piersi z kury i ziemniaki i to w taki skwar :shock: Jutro bedzie zimna plyta i tyle :-P
Jak sie ochodzi to sie popoludniu z Okruszkiem gdzies wybierzemy.
Bo mamy nowy bajer- fotelik na rower :mrgreen:

Milego dnia[/quote]
A my też u rodzinki na wsi wczoraj, mała pluskla się w basenie, ja też nózki pomoczyłam :D
Takie wycieczki rowerowe są super! aż zazdroszczę, u nas nie ma szans.
Ciekawe co dziś tatuś z córcią robią w ten upał... Jeszcze chwila i do domku :) Tylko nie wiem co na obiad zrobić na taki upał. Chlodników nie lubię.[/quote]
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych